annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15644126
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379063
Et andet syn 1988526
Jesu ord 1521841
Åndelig Føde 1509481
Galleri
Kortnæbbet Delfin Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret ABC 148 gæster og 24 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 23 af 42 < 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 41 42 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#34834 - 14/02/2022 14:11 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5420
Sted: Vanløse
Hej Somo (fred være med dig)

Jeg er enig i, at der er uoverensstemmelser mellem evangelierne, men det får mig ikke til at tænke, at Jesus ikke blev korsfæstet...

https://www.youtube.com/watch?v=Wnfl6ZuZgrg

Hvem var vidner...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-27/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxvii/

Lidt mere inspiration...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-33/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxxiii/

Citat:
En nærmere og mere detailleret Redegørelse paa denne Maade for Evangeliernes mere eller mindre sandfærdige Beretninger om Jesu Liv og Levned, samt for de senere Tiders Indskud og Tilføjelser kan ikke foretages; dertil vil der kræves et for stort, ja et ganske uoverkommeligt Arbejde for det Medium, der er benyttet til Mellemled. Men med det her givne som Grundlag kan de, der mener sig kaldede dertil, selv granske efter de ægte Guldkorn, som findes i alle fire Evangelier.
Kun saa meget skal endnu siges, at ingen har Ret til at bebrejde Evangelisterne de urigtige, forvanskede eller helt usandfærdige Meddelelser, som de har overgivet til Efterverdenen, da man vel maa erindre, at intet er nedskrevet, medens Jesus levede, men først en Menneskealder efter hans Død. I den mellemliggende Tid vandrede Jesu Ord og Beretninger om hans Liv og Undergerninger fra Mund til Mund. Hist blev noget lagt til, her noget taget fra; man kan derfor let forstaa, at en fyldestgørende og i alle Enkeltheder nøjagtig Gengivelse saaledes maatte blive umulig. Desuden maa man ikke glemme, at den Ældste er Skyld i de fleste af de mange Forvanskninger, Modsigelser og Usandfærdigheder. Og skønt der fra flere af de paa det Tidspunkt diskarnerede Yngste blev ydet Evangelisterne megen Hjælp gennem inspiratorisk Paavirkning, saa var det umuligt, saa længe den Ældste ikke var løst fra Mørkets Magt, at faa alt til at staa i nøje Overensstemmelse med Sandheden.
Ingen af Apostlene er Forfattere til Evangelierne. Det, der bærer Johannes’ Navn, er forfattet af en af hans Disciple, der var af græsk Afstamning. Evangeliet blev samlet og fuldført efter Apostelens Død i Slutningen af det første Aarhundrede. Mindre Brudstykker af dette Evangelium var dog nedskrevet før hans Død og oplæst ved Menighedsmøderne. Kun en ringe Del af det samlede Værk var kendt og godkendt af Apostelen Johannes.
Apokalypsen har ingen som helst Berettigelse til at betragtes som en fra Gud stammende Aabenbaring. Den er helt igennem inspireret af den Ældste. Apokalypsens jordiske Forfatter er paa ingen Maade identisk med Evangeliets Forfatter af samme Navn.
Apostlenes Gerninger og de mange Breve, der er optaget i det Ny Testament, bør kun betragtes som mer eller mindre opbyggelig Læsning, og ikke alle Beretninger om Apostlenes Gerninger er i Overensstemmelse med Sandheden, ligesom ikke alle Brevene skriver sig fra de navngivne Personer.

Du fik ikke forklaret det med selveksperimenter...




Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#34835 - 14/02/2022 14:48 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5420
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Det er noget af det bedste du har skrevet = som jeg har læst fra din hånd tommelop




Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#34842 - 14/02/2022 23:04 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: ABC]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1453
http://udforskislam.dk/udforsk-islam/hvem-er-muhammed/


Blev Jesus korsfæstet eller rejst op til himlen?

Den islamiske overbevisning vedrørende Jesus er, at Jesus ikke blev korsfæstet, men snarere taget op til himlen af Gud. Dette punkt er yderligere præciseret i de følgende vers i Koranen:

”Og for deres udtalelse: `Vi har sandelig dræbt al-Masah Isa (Messias, Jesus), Maryams (Marias) søn, Allahs sendebud.´ Og de dræbte ham ikke, og de korsfæstede ham ikke, men det forekom dem sådan (på grund af ligheden). Og de, der stredes om sagen, er sandelig i tvivl om den. De har ingen viden derom, men de følger kun formodninger. Og de har med sikkerhed ikke dræbt ham. Nej, (men) Allah løftede ham op til Sig. Og Allah er Almægtig, Alvis.” Koranen 4:157-158



La même histoire dans la Bible

Apostelenes gerninger 1,Acts 1


Jesu himmelfart
9 Derefter blev Jesus løftet op fra jorden, mens de så på det, og han forsvandt ind i en sky. 10 Som de nu blev ved at stirre op mod himlen for at se, hvor han var blevet af, stod der pludselig to hvidklædte mænd hos dem. 11 „Mænd fra Galilæa,” sagde de, „hvorfor står I og stirrer op i luften? Jesus, som nu er taget bort til Himlen, vil komme tilbage igen på samme måde, som I så ham forsvinde.”






Jesus genkomst

Ydermere hører til den islamiske overbevisning, at Jesus på et tidspunkt vil blive nedsendt igen til denne verden inden Dommedagen, hvor Gud siger:

”Og sandelig, han (Jesus) er et tegn om Timen (Dommens Dag), så vær ikke i tvivl derom, og følg Mig. Det er den rette vej.” Koranen 43:61

Hvad, der skal forstås om ”et tegn” i det ovenstående vers, refererer til et af tegnene på Dommedagen. Et af tegnene er, at Jesus vil blive sendt ned på Jorden igen, hvor han som muslim (en som underkaster sig Guds love) vil kalde andre til Islam . Jesus blev født som en muslim, vil vende tilbage som muslim og dø som en muslim.


Islam bekræfter Jesus’ profetskab og afviser, at Jesus er Guds søn

Et tilbageblik på, hvordan muslimernes syn på Jesus er, viser, at troen på Jesus hos muslimer er den samme, som troen på enhver af Guds profeter. Muslimer respekterer og elsker Jesus inderligt, men de tilbeder ham ikke. Tilbedelsen af en muslim dedikeres til Gud Alene, Skaberen af alt og alle, der er til. Den rettes ikke mod Jesus, Muhammed eller nogen anden profet. Jesus betragtes heller ikke for at være Gud, ej heller for at være Guds søn. Han er heller ikke i en treenighed, hvilket bekræftes af Koranen, som er det endelige budskab for menneskeheden fra Gud. I Koranen fortæller Gud muslimerne om at invitere alle til ét fælles ord og til forståelse mellem sig selv og Bogens Folk dvs. (jøder og kristne), hvor Han siger:

”Sig: `O, Bogens folk. Kom til et fælles ord (det vi har til fælles) mellem os og jer, at vi ikke tilbeder andre end Allah, og at vi ikke stiller nogen partner ved Hans side, og at ingen af os skal tage andre til Herre end Allah.” Og hvis de vender sig bort, så sig: “Bevidn, at vi er muslimer.´” Koranen 3:64


http://udforskislam.dk/udforsk-islam/hvem-er-jesus/

Jesus ifølge Islam

https://www.youtube.com/watch?v=hjCSMT8jCzc
Top Svar Citer
#34843 - 14/02/2022 23:29 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5420
Sted: Vanløse
Hej Somo (fred være med dig)

Håber HansKrist og Thomas vil blande sig lidt i samtalen heart Nu mangler jeg bare en forklaring på det med selveksperimenter...




Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#34844 - 15/02/2022 06:37 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: ABC]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1453


Alt hvad profeten Muhammed, fred være med ham, siger, er en åbenbaring fra Gud, Ikke selveksperimenter...

og profetiens profetier, hvad enten det er i fortiden eller nutiden, som vi taler om i dette emne, har fundet sted.
og
Også fremtidens profetier vil ske efter Guds befaling

tegn nævnt af profeten Muhammed, fred være med ham,
og
advarer om, at opstandelsens dag nærmer sig


Uønskede børn

Jeg tror ikke, at nogen kan nægte, at familieenheden i dag stort set er brudt, især i vest. Uanset om hjemmet er uden en far eller begge forældre søger dunya (arbejde) forlader tv'et derhjemme for at opdrage børnene.

I dag er det almindeligt, at en amerikansk kvinde sætter sin karriere først og bekymrer sig om en familie senere. Det er noget almindeligt i dag, at en kvinde dimitterer fra gymnasiet, går direkte på college i 2-4 år, springer ind i en karriere og udsætter at have en familie, indtil hun er godt op i 30'erne.

Det er ikke kun karriere og uddannelse. Der er givet andre undskyldninger, såsom at de ikke har råd til den økonomiske byrde, de er for unge, deres partner er ikke klar til en familie og så videre.






Hvis vi ser på dataene, er aborter mest almindelige blandt kvinder i begyndelsen af 20'erne.
Teknisk set er dette den perfekte alder til at stifte familie.

30 % pr. 1000 fødsler af kvinde 20-24 år søgte abort.
Dette er et svimlende tal. Bogstaveligt talt 300 ud af 1000 nyfødte blev aflivet.






Jeg har givet nogle grunde til, at kvinder opsøger abort. Frygt for tab af karriere, tab af rigdom, tab af partner og så videre.

Ville det interessere dig at vide, at islams profet sagde, at når timen nærmer sig, vil en kvinde rive maven op af frygt for at føde?



Er det ikke det, vi ser i dag? Dette blev profeteret for over 1400 år siden af en analfabet mand i ørkenen.

Hvor mange indlæg skal der til for dig at indse, at islam er sandheden?

Vi vil vise dem vores tegn i horisonten og i dem selv, indtil det bliver klart for dem, at dette er sandheden.

"We will show them Our signs in the horizons and within themselves until it becomes clear to them that this is the truth."

(41:53 Koranen)

Profeten Muhammed (sws) Barmhjertighed - På Dansk

https://www.youtube.com/watch?v=Vnpv0Yt0PRA&t=9s






كانوا فى المدارس يعلموهم كل الأديان إلا الدين الإسلامى فقررت البحث بنفسها وأعلنت إسلامها

https://www.youtube.com/watch?v=Dne7yvdipx4



كيف نتبع سنة محمد ﷺ - خالد ياسين - مترجم How can we follow Muhammad's (PBUH) Sunnah - Khalid Yasin

https://www.youtube.com/watch?v=TW9hAO6GxXg
Top Svar Citer
annonce
Side 23 af 42 < 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 41 42 >


Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 00:00
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
17/04/2024 19:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
17/04/2024 13:26
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Qatar genovervejer sin mæglerrolle i v..
18/04/2024 02:40
Prins William genoptager arbejdet efter ..
18/04/2024 02:08
EU's stats- og regeringschefer fordømme..
18/04/2024 00:39
USA: Længe ventet dato for afstemning o..
17/04/2024 23:51
Brandslukning på Børsen fortsætter na..
17/04/2024 22:26
Nyheder fra Religion.dk