annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15708519
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383990
Et andet syn 1993248
Åndelig Føde 1530262
Jesu ord 1524789
Galleri
Mad for sjov
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 463 gæster og 65 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 26 af 42 < 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 41 42 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#34861 - 16/02/2022 13:29 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Det dukker op efter Bibelens fald og skandalen om dens forvrængning

Kristne begyndte at sige, at dette er en åndelig bog, dette er en historisk bog, dette er en bog, som jeg er ligeglad med

Det er overraskende, at de kender deres påståede Herre fra denne bog

De citerer versene i denne bog om korsfæstelsen, forløsningen og treenigheden og betragter den som en henvisning til dem på trods af dens forvrængning

Selv kristne teologer, akademikere og lærde undersøger Bibelen, de beviste dens forvrængning videnskabeligt og historisk

Og du følger Paulus og ikke denne Kristi lære gennem din Bibel
Paulus' ord i din bibel,
Derfor kan du ikke benægte eksistensen af din bog på trods af dens forvanskning, fordi den er en reference til dig



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\






du siger vrøvl,

Dine ord er forkerte, de modbeviser sandheden og kaster folk ud i vildledning

- Buddhister tror, ​​at Buddha er Guds søn, menneskehedens frelser fra dens tragedier og smerter, og at han bærer deres synder for dem.

Hinduismen betragtes som en polyteistisk religion, da den anerkender eksistensen af ​​omkring 330 millioner guder, men der er kun én gud over disse guder, som er Brahma

Kristendommen tilbeder profeten Jesus Kristus som Gud eller Guds søn, og han er menneskehedens frelser fra dens tragedier og smerter, og at han bærer deres synder for dem.

Jøderne tilbeder Gud, men med egenskaber, der ikke er værdige til Guds storhed, og de siger, at Uzair er Guds søn.

De er alle åndelige og er ligeglade med deres bøger, så ved vi, hvem der er den sande Gud eller den sande religion gennem dem?

Kun på din egen åndelige måde vil alle forblive på mørkets og løgnens vej


Der skal være korrekte videnskabelige og historiske beviser for religiøse bøger, så kommer spiritualitet på et disciplineret grundlag efter at have kendskab til den sande Gud

Det er ikke kun en illusorisk spiritualitet, der afhænger af menneskers luner og ønsker, og alle gør, hvad de kan lide og tilbeder, hvad de kan lide.


Redigeret af somo (16/02/2022 13:30)
Top Svar Citer
#34862 - 16/02/2022 13:30 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Ordet ”Islam” betyder underkastelse, hengivelse eller overgivelse til Gud. En person, der erklærer sin tro på Islam, kaldes på arabisk en “muslim“, altså en, som underkaster sig som en ’underkastende tjener’ af sin Herre.

Muslimer foretrækker ofte at bruge ordet Allah frem for Gud. Ordet Allah kan hverken bøjes i tal eller køn, ej heller skrives med stort eller småt.

Det samme budskab

Islam er ikke en ny religion. I sin essens formidler islam det samme budskab, som Gud åbenbarede til alle Sine profeter gennem historien.

“Sig (Åh Muhammad): `Vi har tro på Gud og det, der er åbenbaret til os, og det, der blev åbenbaret til Abraham og Ismail og Isak og Jakob og stammerne, og som blev givet Moses og Jesus og til profeterne fra deres Gud. Vi gør ingen forskel på dem, og til Ham overgiver vi os.´” Koranen 3:83

Islam (dvs. overgivelse til Gud) har altid eksisteret, fra det første menneske til i dag. Budskabet, der blev åbenbaret til den sidste profet Muhammad ﷺ er dets samlede, komplette, og endelige form. Alle profeter fra Adam (fred være med ham), indtil den sidste profet Muhammad ﷺ, underkastede og hengivede sig til Gud og var alle sammen muslimer. Profet Muhammad ﷺ, blev sendt med det samme budskab, som de tidligere profeter; tilbedelsen af Allah (Gud) alene, uden at ligestille andre med Ham.

Gud er Én

Islam lærer os om enheden og suveræniteten af Gud, som har givet mennesket en mening i forhold til universet og en plads deri. Denne tro frigør mennesket fra stjernetegn og overtro, og gør ham bevidst om én almægtig Gud. Islam afviser ideen om et ‘udvalgt folk’ og gør troen på Gud, samt udførelse af gode gerninger, den eneste vej til succes. Således åbner islam en direkte vej mellem mennesket og Gud uden mellemled.

Koran

Koranen er det sidste åbenbarede ord fra Gud. Koranen bekræfter og fuldender den guddommelige vejledning til menneskeheden.

Koranens budskab er for enhver, fra Profetens tid for halvandet tusinde år siden og indtil det sidste menneske på jorden. Koranen er islams fundamentale og primære kilde, og den omhandler begreber som troslære, moralitet, menneskets historie, tilbedelse, viden, visdom, Gud-menneske-relation og menneskelige relationer i alle aspekter. Denne lære udgør et solidt system, hvorpå forståelsen af godt og ondt, social retfærdighed, økonomi, politik, lovgivning, jura, aftaler og relationer kan bygges.


http://udforskislam.dk/hvad-er-islam/
Top Svar Citer
#34866 - 16/02/2022 14:59 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3676
Sted: Nørresundby
Citat:
Somo:

Islam afviser ideen om et ‘udvalgt folk’ og gør troen på Gud, samt udførelse af gode gerninger, den eneste vej til succes.

Koranen er islams fundamentale og primære kilde, og den omhandler begreber som troslære, moralitet, menneskets historie, tilbedelse, viden, visdom, Gud-menneske-relation og menneskelige relationer i alle aspekter. Denne lære udgør et solidt system, hvorpå forståelsen af godt og ondt, social retfærdighed, økonomi, politik, lovgivning, jura, aftaler og relationer kan bygges.


Dette lyder meget godt hvad du der skriver Somo - men forklar så følgende ateistiske ondskabsfulde menneske'makværk' som ikke har del i Gud Allah:


Citat:
1. The Muslim conquest of Jerusalem.

Allahs sendebud (saw) sagde: "Dommedagen vil ikke komme før muslimerne kæmper imod jøderne. Muslimerne vil slå dem ihjel i en sådan grad at jøderne vil gemme sig bag træer og sten, og så vil træer og sten sige: Oh muslim, oh Allahs slave, der er en jøde bag mig, kom og slå ham ihjel, med undtagelse af Garkadtræerne, som er jødernes træer.


2. "Han (Jesus) vil komme ned fra Himlen
… Derpå vil han dræbe alle svin og smadre alle kors, ødelægge alle synagoger og kirker og dræbe alle kristne, som ikke tror… Han vil ikke lade en eneste af skriftfolket (de kristne) tilbage, således at der opstår en enhedsreligion, hvilket er islam.

Jesus vil dræbe antikristen ved porten til Ludd (Lod i nutidens Israel, stedet for en lufthavn og en stor israelsk militærbase).



Og denne gang gider jeg ikke al din snakken udenom, men vil høre din mening om disse dommedags profetier og om du mener alle muslimer tilskriver disse guddommelig gyldighed og autoritet?

Besvar mig venligst om der ikke er utallige hundredvis af millioner af muslimer der tager kraftigt afstand fra disse dommedags profetier, og hvad med dig selv????

Og stadig jeg tror de er ulovlige at fremføre (kan du sige noget om det, mht lovligheden af at fremføre disse dommedags profetier).

Hvis du tilskriver disse dommedags profetier guddommelig gyldighed og autoritet så er Gud Allah vel racist og vil udslette to religioner han selv har givet ÅBENBARINGS grundlaget til.

Modsat dig Somo, så mener jeg sammen med utallige muslimer at Gud Allah aldrig kan afsløre og åbenbare racistiske træk endsige have ønske om at destruere kirker og synagoger og to religiøse folk fra jordens overflade.

Idag ved vi fra neurovidenskab at sådanne religiøse ideer som der kommer til udtryk i disse ovenfor anførte dommedags profetier, at de skader folk, og ødelægger det nærmiljø hvor de fremføres og det samfund og den kulturkreds hvori de optræder. Fra neurovidenskab ved vi at sådanne religiøse ideer er meget skadelige og kun skaber ufred og ulykker og gør folk ulykkelige.


-0-0-0-0-0-

PS:

jeg ser at mit forrige indlæg her har gjort massivt indtryk på dig og at du virkelig har anstrengt dig for at vise, demonstrere, at islam kan matche kristendommen: begivenheden Kristus, den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus - der grundlægger de urkristne samfund.

Og meget af hvad du skriver finder jeg ganske smukt - også fordi det jo stemmer fuldstændig overens med hvad den paulinske kristendom Spirit Christology allerede har praktiseret flere hundrede år før islam ser dagens lys.

Der er dog den forskel at vi kristne ikke tror på Bibelen som jeg så smukt gav prøver på det i mit indlæg. Men her forstår jeg at for jer muslimer spiller Koranen er ganske anderledes rolle, ja I er netop en bogreligion, jeres sind og mentalitet er bundet til hvad der står i Koranen.

Her må vi jo så sige at Paulus denne Tænkningens Skytshelgen og Åndens og Frihedens Apostel har sikret at der mellem Gud og mennesket der findes et ubetinget suverænt forhold, hvor der ikke kan skyde sig en menneskeskabt betinget formidling af dette forhold, som fx en bog, Bibelen eller Loven, budene.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#34868 - 16/02/2022 17:41 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (fred være med dig)

Dette er mit udgangspunkt...

https://www.youtube.com/watch?v=zZEh1yxViNo

Er det sandheden? Jeg er ikke sikker og holder derfor døren åben for andre muligheder = tingene skal stemme overens med virkeligheden. Fortsat god dag heart




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#34870 - 16/02/2022 17:57 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: ]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Alt hvad profeten Muhammed, fred være med ham, siger, er en åbenbaring fra Gud,

og profetiens profetier, hvad enten det er i fortiden eller nutiden, som vi taler om i dette emne, har fundet sted.
og
Også fremtidens profetier vil ske efter Guds befaling


Sandheden er, at Gud er retfærdig og ikke racist
1_
Kristus, fred være med ham, har ret til at bekæmpe jøderne, som vil bekæmpe ham og forsøge at dræbe ham igen i fremtiden
Muslimer vil støtte ham, fordi Kristus er muslim fra begyndelsen og vil regere i henhold til islamisk lov

2_
Kristus har ret til at forkynde sin sande religion, til at bryde korset og til at ødelægge Paulus' falske lov




Jesus , fred være med ham, var fra Israels børn, og han var overgivet til sharia før ham.

Han opfordrede jøderne og hans tilhængere blandt dem til at være ivrige efter Toraen og handle i overensstemmelse med dens ordrer,

Men jøderne ville ikke høre hans ord og prøvede at korsfæste ham, men Gud reddede ham

Imidlertid ændrede de kristne efter Kristus sin religion i tro og lov, så (Paulus) afskaffede Moseloven og afskaffede arbejdet med den. Han mente snarere, at arbejdet med det ikke frelser mennesket, men forbereder det på en forbandelse.

Derfor blev de kristne afskåret fra den tilbedelse og love, der findes i Det Gamle Testamente. Og de havde forskellige ritualer kaldet Det Nye Testamente, som Kristus, fred være med ham, ikke vidste noget om

Kristne er ikke omskåret som Kristus og beder ikke som ham og skæg og andre osv., som jeg forklarede tidligere



Kristne i dag følger Paulus, ikke profeten Jesus, fred være med ham

Paulus modsiger Kristi lære. Paulus er den første til at fordreje de kristnes religion

Frihed betyder ikke at bryde Guds lov, pille ved den, foragte den og ændre Guds ord, så vi kan tilfredsstille vores ønsker og luner.

, fordi Paulus, ikke var en af ​​de tolv apostle, ikke var en af ​​profeten Jesu ledsagere, fred være med ham, og ikke var et vidne til begivenhederne under hans mission.

Fordi hans breve er et vidnesbyrd fra ham for ham selv,
så det er ikke acceptabelt, og ligeså hvad han skrev under hans indflydelse,

alt dette betragtes ikke som tekstmæssigt eller rationelt bevis på, at han var en budbringer, der blev åbenbaret for ham, eller en inspireret inspirationsskribent
Top Svar Citer
annonce
Side 26 af 42 < 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 41 42 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Abbas forventer angreb mod Rafah i løbe..
28/04/2024 11:37
400 ton nødhjælp er på vej med skib t..
28/04/2024 09:18
Lun søndag ender i tordenvejr
28/04/2024 08:34
To personer er fundet døde i Esrum Sø
28/04/2024 08:30
Russiske journalister varetægtsfængsle..
28/04/2024 08:23
Nyheder fra Religion.dk