annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 5420571
Et andet syn 1265651
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1090271
Jesu ord 890887
Spirituel omsorg 820155
Galleri
Et nyt liv
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 61 gæster og 16 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 111 af 135 < 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 134 135 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#28539 - 11/11/2019 14:38 Re: VÆREN - IKKE-VÆREN [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 5524
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Ja, du har ret, på baggrund af perspektivet ikke-væren er verden for mig et mirakel, som jeg ikke tror, det er os mennesker forundt at fatte, men som - synes jeg - kan give god mening med tilværelsen.
Og når mennesker påstår at have viden om dette mirakuløse, er jeg skeptisk.

Hvad mener du med dit spirituelle råd til mig: Vågn op?
Jeg mener, at jeg er vågen blinker

M.v.h. Arne smiler Kærlighed til kloden heart
Top Svar Citer
#28540 - 11/11/2019 20:10 Re: VÆREN - IKKE-VÆREN [Re: Arne Thomsen]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 5524
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Lige en tilføjelse:
Når jeg er uforstående overfor dit: Vågn op, så er det jo fordi, jeg ikke finder nogen mulighed for at fatte, hvad du mener.

Du har fortalt, at du har haft nogle store åbenbaringer.
Det har jeg ikke - udover at jeg foran en Kristus Ikon oplevede den helt dybe kærlighed - en kærlighed, som mange år senere blev en smule aktiv i mig, då jeg fik øje på det værendes mirakel.

Nu råder du mig til at "vågne op".
Det vil jeg gerne forstå!

M.v.h. Arne smiler Kærlighed til kloden heart
Top Svar Citer
#28542 - 12/11/2019 02:29 Re: VÆREN - IKKE-VÆREN [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 572
Sted: Odense, Danmark
Arne: " Men du har jo tydeligvis haft dine åbenbaringer og meddeler dig ud fra dem - og det respekterer jeg."

Tak, Arne til trods for din nyeste kommentar: " Og når mennesker påstår at have viden om dette mirakuløse, er jeg skeptisk." Jeg ved, at livet ikke er en uretfærdig tilfældigt evolution som kun en ligegyldig ond lidelse men, jeg ved ikke meget om den guddommelige viljes plan i verden og det skæbnebestemte. Derfor er livet en overraskende gave for mig som en del af min nye opfattelse af alt/alle. Jeg respekterer fredeligt også din overbevisning i uenighed.

Hans K har kritiseret dig for, at du efter mange år her ingen personlig udvikling har udtrykt på grund af din kun gentagne historie om en Kristus ikon oplevelse og til stadighed spirituelle uvidenhed ligesom en internet trold på en ateistisk måde. Hans K gentager stort set også bare de samme citater og berømte navne ligesom en internet trold, hvilket du har kritiseret, hvor du fra ham savner forståelige forklaringer. Tikka og Sommo gør det samme. Det her er jo vel ikke ligesom i filmen med Jim Carrey i Truman show, hvor jeg er den eneste ægte person? Simon kritiserer kun profiler, som ikke er kristne ligesom en internet trold, hvilket Hans K har forsøgt en hel gange at skjule. Simon kritiserer ikke Hans K´s religiøse tro tiltrods for Simons modstand imod al spirituel og religiøs tro? Jeg synes ikke, at jeg kender jeres saglige personlige overbevisninger eller erfaringer med det. Nok om det.
Arne, du har skrevet noget interessant en gang imellem. Uanset hvad har jeg her lært noget godt selv om, nogle falske profiler kritiserer mig negativt. Jeg ved ikke, hvor mange medlemmer trosfrihed har? På Selvet.dk var der flere aktivt deltagende profiler end os her om mange emner?

Jeg vil ikke fortælle dig hvordan, at du skal vågne op, fordi du bryder dig ikke om kontrollerende ordrer ligesom religioners diktatur.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#28543 - 12/11/2019 10:10 Re: VÆREN - IKKE-VÆREN [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1983
Sted: Nørresundby
Gerth ta dig sammen


Tænk klart og gør dig umage når du skriver. Måske du skulle genlæse din tekst og redigere i den før du sender den ind. Og husk at citere folk korrekt. Noget af hvad du skriver er uforståeligt sludder og vrøvl og usandt også. Du får rigtig mange ting galt i halsen og når du så oveni indimellem er dårlig til at formulere dig skriftligt, det går rigtig galt for dig.

Dine skriverier svinger meget i kvalitet, nogle gange kan du godt og andre gange sejler dine tekster og formuleringer såvel som logikken i hvad du skriver.

Jeg forstår godt at selvet smed dig ud af deres portal (mener du har fortalt dette ellers må du rette mig).


Der er ingen internet trold, troll, her på stedet. Og du kender ikke stedets forhistorie så slap lige af med at gøre dig klog på noget du ikke kan have overblikket over.

Citat:
Simon kritiserer kun profiler, som ikke er kristne ligesom en internet trold, hvilket Hans K har forsøgt en hel gange at skjule. Simon kritiserer ikke Hans K´s religiøse tro tiltrods for Simons modstand imod al spirituel og religiøs tro?


Simon har altid igennem de mange år vi har været her kritiseret de kristne. Men han har holdt hånden over Tikka (måske fordi hun/han er RoseMarie). At Simon ikke kritiserer mig HansKrist længere for den måde jeg præsenterer kristendommen på skyldes personlige grunde, mange års intimiderende "slagsmål" mellem ham og jeg som han ikke mere vil bruge sig selv på.

-0-0-0-0-0-

Mvh HansKrist

PS:

Citat:
Simon skrev henvendt til dig Gerth:

Stadig forekommer det mig en besynderlig trang, sådan at hælde sig selv udover ukendte mennesker - i hvilken forbindelse, det må være noget af en oplevelse at dele busskur for regnen med så social en herre..;)


Dette skrev han som en reaktion på at du havde været meget selvbiografisk ærlig (1)* (se nederst på siden).

En stil, at være selvbiografisk ærlig og redelig, jeg bifalder om det sker frivilligt. Og Simon har også kritiseret mig for min selvbiografiske åbne og ærlige stil på nøjagtig samme måde som han her ovenfor kritiserer dig Gerth. Men Simon (TB) er verdensberømt i Danmark for at være selvbiografisk og følelsesmæssigt sky. Han undgår dette, endda i en selvbiografi går han udenom.

På din måde at være selvbiografisk ærlig Gerth der ligner du da mig. Herfra skal lyde en opfordring til at du forsætter med at være det, hvis det sker frivilligt eller er en del af din naturlige måde at være til i verden på.

Simon bliver indimellem når bølgerne går højt her på stedet, bakket op af en anonym på sidelinjen (efter al sandsynlighed profilen Bjørn) også han kritiserede dig Gerth for at være selvbiografisk ærlig, han skrev:

Citat:
Dine, til tider deciderede ulækre, udgydelser har intet med næstekærlighed at gøre. Som hovedparten af psykisk syge har du svært at trække grænser.
Du lever i din egen egocentriske verden, uden omtanke for andre. Det er ikke med ord men ved gerning, man viser omtanke for næsten og intet tyder på at du er istand til at forholde dig til andre mennesker.Du skal ikke ta dig af de to personer, Simon og anonym der efter al sandsynlighed er Bjørn, for ingen af de to tør stå ved, stå offentlig frem og bekende deres personlige intimiderende forfølgelser visse debattører her på stedet. De har ikke engang nosser nok til at sige undskyld og beklage tidligere debatadfærd så vi kunne lægge fortiden bag os og komme videre på en mere konstruktiv måde.

Vi har haft selvbiografiske ærlige debattører der ikke skjulte hvem de var bag deres profil, personer som Anne (ALH), Treram, Arne, Kræn-p og HansKrist. Personligt kan jeg bedst lide at folk tør stå ved hvem de er, fordi anonymitet frister folk til at overskride hvad deres samvittighed ellers naturligt ville forbyde dem af dårlig adfærd. Det ved man fra et utal af undersøgelser.

(1)*:

Citat:
Jeg var aldrig afhængig af psykiatrisk medicin, da jeg havde mine samtaler med engang imellem psykiater og oftere med sygeplejersken ved det psykiatriske system, fordi jeg ville selv undersøge om, jeg er gal eller genial - sindssyg eller særlig åndeligt begavet med velsignet åbenbaring. Den slags forbrug af medicin over længere tid har for patienterne efter sigende forfærdelige bivirkninger, hvilket jeg derfor nu er lyksalig fri for. De tilbød mig i hele dette forløb ingen gratis psykologiske samtaler, der ellers kunne have hjulpet som noget psykisk behandlende imod sindslidelse. Min ekstraordinære IQ test på papir forsvandt engang i det offentlige system og derfor uvidende om den sagde psykiateren undervurderende om mig, at jeg måtte ikke få psykologhjælp og: " Det kan ikke bruges til noget, fordi du med dine psykiske problemer ikke har en kognitiv evne." For mange år siden som en voksen aleneboende fattigt på SU ved Kommunens områdekontor forsøgte jeg at ansøge om et økonomisk tilskud til psykolog men, den kvindelige assistent ved skranken afviste mig kynisk hurtigt med ordene uden en forklarende chance for mig: " Du er studerende, så du kan jo bare med din SU tage et lån til det." Senere i mit liv kunne en Reiki healer som alternativ behandling og hans for komplicerede ritualer heller ikke helbrede mit sind, fordi Helligåndens kraft kan mennesker altså ikke personligt eje og sandfærdigt ægte kærlighed koster ingen penge. Mirakler sker ikke som den slags misledende teori. Den kristne Jesus videreudviklede noget fra Jødedommen og religionen Kristendom har ikke monopol på ens selvbevidsthed med hellig ånd. Nogle personer har på det seneste sammenlignet mig med Buddha og Jesus men, jeg er den, jeg er.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#28544 - 12/11/2019 11:17 Re: VÆREN - IKKE-VÆREN [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 5524
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Når du skriver til mig:
Citat:
Jeg vil ikke fortælle dig hvordan, at du skal vågne op, fordi du bryder dig ikke om kontrollerende ordrer ligesom religioners diktatur.
så er mit svar:
Du har helt ret i, at jeg ikke finder mig i kommandoer, men jeg er altid interesseret i inspirationer, og kan du ikke knytte noget som helst til dit: Vågn op - som i øvrigt også Jehovas Vidner bruger - så siger det mig intet, og jeg har så ingen anden mulighed end at ignorere - hvorved dit budskab jo går tabt blinker

M.v.h. Arne smiler Kærlighed til kloden heart
Top Svar Citer
annonce
Side 111 af 135 < 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 134 135 >


Seneste indlæg
Lyset - et forum for spirituelle mennesker...
af Arne Thomsen
30/09/2020 17:54
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
28/09/2020 17:07
OPLYSTHED ( ny version )
af Gerth
23/09/2020 22:15
Omskæring af drengebørn i Danmark.
af Gerth
18/09/2020 03:58
Samtaler omkring bålet...
af ABC
12/09/2020 09:59
Nyheder fra DR
OVERBLIK Ja, der blev rent faktisk talt ..
30/09/2020 18:10
Regeringen vil tvinge udlændinge uden l..
30/09/2020 18:10
'Vi anklages for at bruge vores kroppe t..
30/09/2020 18:05
STIL SPØRGSMÅL Trump og Biden i hidsig..
30/09/2020 17:59
It-nedbrud i Region Midtjylland: Alle pl..
30/09/2020 16:54
Nyheder fra Religion.dk
Har dyr religion?
30/09/2020 05:50
Kan en islamisk ægteskabskontrakt have ..
29/09/2020 06:15
Efter rosh ha-shanah beder jøder medmen..
22/09/2020 06:00
“Det var som om, jeg var død”: Budd..
21/09/2020 06:29
Trods coronarestriktioner: Det jødiske ..
17/09/2020 06:12