annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15675543
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381311
Et andet syn 1991001
Jesu ord 1522974
Åndelig Føde 1521519
Galleri
Min første store kærlighed
Hvem er online?
4 registrerede Hanskrist, ABC, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 198 gæster og 155 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 4 < 1 2 3 4
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#16809 - 29/03/2014 11:04 Re: Behandling for de fleste af dine sygdomme [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1459
Nogle tror måske, at diabetikere undgå kulhydrater , fordi de viser sig at være sukker. Men det er ikke sandt , hvor kroppen har brug for kulhydrater hver dag

Mængden af ​​kulhydrater , der kræves af den person på vægt og aktivitetsniveau . En diætist for at fastslå behovene kulhydrater.

Rådgivet de fleste diabetikere voksne spiser 04:57 portioner af fødevarer fra kulhydrater i de vigtigste måltider , spise to portioner Gmaitin Vqz maksimum af snacks , det betyder at få 45-75 gram kulhydrater i de vigtigste måltider , og tredive gram et maksimum af kulhydrater i snacks.

Behøver ikke alle diabetikere til at spise snacks mellem måltiderne , hovedformål snacks indeholdende kulhydrater er at undgå lavt blodsukker . Vi skal spørge din læge eller diætist , hvis patienten har brug for at tilføje snacks til hans kost .

Kan findes på varedeklarationer for at finde ud af mængden af ​​kulhydrat i gram , og konvertere bøder til madrationer . For eksempel: 15 gram = ration . 30 gram = Gmaitin to portioner. 45 gram = tre rationer . 60 gram = fire rationer . 75 gram = fem rationer .

Hjælper med at læse varedeklarationer for at finde ud af muligheden for at tilføje forskellige fødevarer til kosten af patienten.

De bedste kilder til kulhydrater er gode grøntsager , fuldkorn, bønner , bønner og fuldkornsbrød , brune ris og nogle frugter i det mindste i tidsplanen sats for at øge blodsukker glykæmisk indeks , såsom jordbær og hindbær og æbler .

Kulhydrater dårlige er de fødevarer , som består af sukker og fødevarer, der består af mel, mel , raffineret raffineret hvidt mel, og drikkevarer, der er ofte tilsat sukker også er nævnt omfatte eksempler på kulhydrater dårlige : sodavand, kager og bagværk, hvidt brød , hvide ris og nogle frugter op i glykæmisk indeks . Føj til dette , og kartofler

Konklusion , at jo større dit forbrug af kulhydrater dårlige , når du har brug for en større mængde insulin , og når jeg blev overvægtig og mindre brugeren kontrol i diabetes i almindelighed.



Hvis patienten bruger insulin i forbindelse med måltider , han har til at lære at ændre dosis insulin til at passe mængden af ​​kulhydrater , der er dækket .



Beregning kulhydrat madrationer eller bøder , hvor hver svarer til femten gram kulhydrat ration .



Læs etiketterne på fødevarer, og på bekostning af kulhydrater.






Spørg din læge om de rationer , der er nødvendige af patienten af kulhydrater om dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=fix9yd40m1Q
Top Svar Citer
#16821 - 01/04/2014 11:13 Re: Behandling for de fleste af dine sygdomme [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1459
Dates


For det første er det element af magnesium -rige fødevarer, der beskytter mod cancer
For det andet , det har en betydelig indvirkning på de rolige nerver for mennesker med neurologiske sygdomme
For det tredje, den naturlige blanding af jern, kalcium og modtaget af kroppen fordøje nemt

Anlægget håndterer pollensterilitet hos kvinder , går trist hjerte fryde

Dates og Noha er eliksir af unge og den store hemmelighed, og det aktiverer de kirtler og styrker nerverne

Prinia og give dig en Bsarat tilstrækkelig til en hel dags arbejde

Dates og forhindre en masse af menneskelige sygdomme som følge af vitaminmangel
natteblindhed
tør hud
Gentagelse hoste og mangel på vitamin - en
Osteomalaci og vitaminmangel - d
Lin knogler , når gravide og mangel på D-vitamin _
- Den fortsatte blødning og mangel på vitamin - k
- Anæmi
- Sygdomme i tandkød og tænder og sår
- Malignt anæmi, mangel på vitamin B-kompleks

Dates indeholde en god del af fibre , som hjælper tarmene ... Også nyttige i behandlingen af ​​mange sygdomme, såsom hæmorider og sygdomme i blæren, mave og tarm inflammation.

http://www.youtube.com/watch?v=b0NRf0xIXRQ
Top Svar Citer
#16875 - 05/04/2014 11:55 Re: Behandling for de fleste af dine sygdomme [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1459
Profeten Muhammed, fred være med ham, er udtrykkeligt roses i Koranen som det bedste mønster for troende at følge. Derfor har den praksis og forskrifter af profeten været en kilde til juridiske domme og generel vejledning i anliggender af muslimer siden de tidligste dage af Islam, en kilde, som supplerer og er kun overgået af Koranen. Da sundhed er så vigtig en del af menneskets trivsel, er det ikke overraskende, at muslimer gennem århundreder brugt så mange kræfter på at optage og reflektere over, hvad profeten lært om at bevare et godt helbred, forebyggelse og helbredelse af sygdomme og lidelser.

Den mest udbredte bog om 'profetiske Medicine "var der skrevet af Ibn Qayim al-Jawziyiah (691-751AH / 1293-1351). Men der er snesevis af manuskripter om emnet i verdens biblioteker og museer. Efter en foreløbig undersøgelse, fandt jeg referencer til omkring fyrre forskellige bøger (nogle udgivet, de fleste manuskripter, nogle tabte) med titlen "profetiske Medicine". I sin papir 1985 om islamiske arv, S. Abdullah al-Habashi Yemen nævnt 23 monografier af forskellige forfattere på plager og infektionssygdomme -


For nylig er antallet af publikationer om Profetisk Medicin som helhed eller på forskellige områder af det er vokset hurtigt. Der er mange bøger og artikler, der refereres til med Ahadith (ordsprog) af profeten på de helbredende egenskaber af honning, sorte frø (Nigella sativa), Senna (Casiacutifolia), henna

(Lawsonia Inermis), aloe (Aloe Vera), hvidløg og løg, olivenolie, osv.; på de positive sundhedsmæssige fordele af amning, og af den islamiske praksis faste, bønner, afvaskning, rengøring af tænder og mund, har osv. Læger i særdeleshed været meget aktiv i at belyse relevante ahadith og deres betydning for sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse . Papers offentliggøres næsten hver uge på islamisk lære i relation til sundhedsmæssige betænkeligheder, for eksempel på mad og drikke (forbud mod overskud af svinekød, blod og rusmiddel stoffer som alkohol), om omskæring, om seksualitet og ægteskab (navnlig med hensyn til spredningen af seksuelt overførte sygdomme som aids).
http://www.youtube.com/watch?v=GhcCt8AgpPk
Top Svar Citer
#16893 - 08/04/2014 11:14 Re: Behandling for de fleste af dine sygdomme [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1459
Frugt ... ernæring og helbredelse

Allah har skabt mange slags frugter og gjort dem vores mad og helbredelse. Al forskning bekræfter, at frugterne er meget nyttige derfor vi bør fokusere på dem under " eftar ", og lad os ikke glemme, at frugterne er maden for befolkningen i Himlen. Priset være Allah , er der ikke en enkelt frugt , der ikke har nogle medicinske fordele , som Allah velsignet os med , så mit råd til dig er at spise masser af frugt og undgå fastfood og ørkener, som indeholder store mængder af industrisukker som med store mængder fører til mange sygdomme, hovedsageligt ; diabetes.

Glem ikke urter

Allah har givet os en lang række urter og gav disse urter medicinske fordele såsom kamille , anis , grøn te og andre. Og videnskaben har bevist, at urter har utallige fordele , da nogle er nyttige for hjertet , blodtryk og kolesterol og er nyttige for funktionerne af de hormoner og tilrettelæggelsen af ​​arbejdet i de forskellige celler i kroppen. Mit råd til dig er at undgå sodavand såsom " Coca-Cola " og andre og fokusere på grøn te , kamille, anis , Cummins og alle medicinske urter.

Olivenolie fra et velsignet træ

Mange forskning vist, at olivenolie er det bedste "fødevarer" for mennesker, fordi det hærder mange sygdomme som hjertesygdomme, åreforkalkning , mavesår , kræft og betragtes som en smerte killer . Der er videnskabelige undersøgelser , der siger, at olivenolie nedsætter hastigheden af ​​oxidation i kroppens celler , fordi denne oxidation er en af ​​de mest farlige proces , der påvirker cellerne i kroppen og forårsage deres skader og aldring. Olivenolie indeholder antibiotika, der beskytter vores krop mod farerne ved oxidation.

http://www.youtube.com/watch?v=bSZP61IVp8U
Top Svar Citer
#16917 - 12/04/2014 11:07 Re: Behandling for de fleste af dine sygdomme [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1459
Top Svar Citer
annonce
Side 4 af 4 < 1 2 3 4


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
23/04/2024 13:13
Kom op på bjerget...
af ABC
23/04/2024 13:13
Tanker - idéer - visioner.
af Hanskrist
23/04/2024 11:55
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Vigtige præciseringer
af Anonym
22/04/2024 16:51
Nyheder fra DR
Skolegård afspærret, efter syrebomber ..
23/04/2024 13:38
PostNord kommer ud til markant færre po..
23/04/2024 13:29
Venstre vil give handicappede seksualund..
23/04/2024 13:17
Europa-Parlamentet vedtager lov, der ska..
23/04/2024 13:06
Bombetrussel mod østjysk skole: Elever ..
23/04/2024 12:38
Nyheder fra Religion.dk