Nogle tror måske, at diabetikere undgå kulhydrater , fordi de viser sig at være sukker. Men det er ikke sandt , hvor kroppen har brug for kulhydrater hver dag
Mængden af kulhydrater , der kræves af den person på vægt og aktivitetsniveau . En diætist for at fastslå behovene kulhydrater.
Rådgivet de fleste diabetikere voksne spiser 04:57 portioner af fødevarer fra kulhydrater i de vigtigste måltider , spise to portioner Gmaitin Vqz maksimum af snacks , det betyder at få 45-75 gram kulhydrater i de vigtigste måltider , og tredive gram et maksimum af kulhydrater i snacks.
Behøver ikke alle diabetikere til at spise snacks mellem måltiderne , hovedformål snacks indeholdende kulhydrater er at undgå lavt blodsukker . Vi skal spørge din læge eller diætist , hvis patienten har brug for at tilføje snacks til hans kost .
Kan findes på varedeklarationer for at finde ud af mængden af kulhydrat i gram , og konvertere bøder til madrationer . For eksempel: 15 gram = ration . 30 gram = Gmaitin to portioner. 45 gram = tre rationer . 60 gram = fire rationer . 75 gram = fem rationer .
Hjælper med at læse varedeklarationer for at finde ud af muligheden for at tilføje forskellige fødevarer til kosten af patienten.
De bedste kilder til kulhydrater er gode grøntsager , fuldkorn, bønner , bønner og fuldkornsbrød , brune ris og nogle frugter i det mindste i tidsplanen sats for at øge blodsukker glykæmisk indeks , såsom jordbær og hindbær og æbler .
Kulhydrater dårlige er de fødevarer , som består af sukker og fødevarer, der består af mel, mel , raffineret raffineret hvidt mel, og drikkevarer, der er ofte tilsat sukker også er nævnt omfatte eksempler på kulhydrater dårlige : sodavand, kager og bagværk, hvidt brød , hvide ris og nogle frugter op i glykæmisk indeks . Føj til dette , og kartofler
Konklusion , at jo større dit forbrug af kulhydrater dårlige , når du har brug for en større mængde insulin , og når jeg blev overvægtig og mindre brugeren kontrol i diabetes i almindelighed.
Hvis patienten bruger insulin i forbindelse med måltider , han har til at lære at ændre dosis insulin til at passe mængden af kulhydrater , der er dækket .
Beregning kulhydrat madrationer eller bøder , hvor hver svarer til femten gram kulhydrat ration .
Læs etiketterne på fødevarer, og på bekostning af kulhydrater.
Spørg din læge om de rationer , der er nødvendige af patienten af kulhydrater om dagen.
http://www.youtube.com/watch?v=fix9yd40m1Q