annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15911410
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2401931
Et andet syn 2006011
Åndelig Føde 1614891
Jesu ord 1535625
Galleri
Himmelfart...
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 54 gæster og 166 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#16012 - 20/08/2013 21:34 Re: der er heller ikke noget smukt i Egypte [Re: treram]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

”De fleste vestlige lande krävede at militärregeringen straks ophörte med myrderierne, hvilke de ikke hörte på, de måtte beskytte landet fra volden, det udviklede sig så at der blev brändt omkring 42 kristne koptiske kirker og mange kristne hjem blev ligeledes sat i brand af de fanatiske muslimer, så hvad vil landene nu sige til det, vil de stadig stötte det muslimske broderskab, hvis agenda er at overtage hele verden, eller vil de nu stötte de kristne, hvilket dilemma for at please det muslimske broderskab, som vi alle önsker må gå ad helvede til”.

- Kopterne har altid haft det svært blandt de fanatiske muslimer, som jo i grunden er et mærkeligt folk, der ikke bestiller andet end snakke om troen på den ”retfærdige gud”, men ingen eftertanker overhovedet levner denne guds vurderinger af deres vold og mange myrderier. Det er dog paradoksalt, ja det må være nogle temmelig tanketomme troende der driver med den slags, og der er næppe mange ”jomfruer” i vente for denne politiske afart indenfor det islamisk troende folk ;)

Det muslimske broderskab så jo gerne Ægypten som verdens brandpunkt, men det blir der ikke noget af. Igen må de nøjes med at se deres bestræbelser gennemskuet med blot polariseringer blandt egne troende. Fragmenteringen af religionen islam har jo længe stået på. Uens troende indenfor religionen har nu kun demokratiet tilbage som fælles platform, eller at reducere det til et egentlig diktatur, for enighed om en teokratisk styreform er ikke længere en realistisk mulighed. Store dele af befolkningen er simpelthen politisk bevidst og godt uddannet, så de lader sig ikke styre af gennemskuelige tyranner.

Det muslimske broderskab er derfor i vildrede, og kan jo ikke fortsat slå uskyldige mennesker ihjel med gudetroen som retfærdiggørelsen, og har rent faktisk ingen kandidater som folket ville slutte op omkring ved stemmeurner. De fortsatte mord har kun vendt store dele af befolkningen imod det islamiske broderskab, tilbage er derfor kun svindel og bedrag og den slags ender altid med at blive opdaget og man mister på et tidspunkt både respekt og opslutningen. Så det er ingen let tid for mennesker der tror de kan true alle og enhver på livet for at få deres vilje, og det hjælper da slet ikke at løfte biwlen over hovedet. Men selvfølgelig, de kan jo altid tvinge landet ind i et militærdiktatur, barrikadere landet bag pigtråd og kampvogne og stoppe enhver form for reel politisk kontakt med den omkringliggende verden. Robert Mugabe har personligt haft stor succes med den slags, og synes sikkert selv han er verdens niende vidunder. Mennesker der får et kick ud af massemord, styres jo tit af storartede fantasier om deres betydning.

Fidusen er, at man skaber så megen vold i et samfund at den eftertænksomme del af befolkningen simpelthen tvinges til at udvandre. Tilbage har man så et landområde der minder lidt om Michael Jacksons tivolipark, hvad så en tivolipark er værd tom for mennesker. De europæiske lande, US og Australien kan så slås med indvandrerproblemerne og kulturminderne som disse udvandrere nødvendigvis tog med sig. Det skaber selvfølgelig en række problemer når et folk der udvandrer tror, at andre lande må tage hensyn til deres religion, men det er måden hvorved religionen islam udfases, idet børn og børnebørn der vokser op i egentlige demokratier jo møder andre sociale påvirkninger og gradvist udvikler nuancerede livssyn. Naturligvis ser vi foreninger med mere eller mindre fanatiske religiøse troende, men verden er nu lidt af et mundfuld at erobre og nutidens fanatikere har vist rigeligt med at holde styr på sig selv – det er Somo vist et godt eksempel på.

Måske ender Ægypten i en regulær borgerkrig, militæret der opsplittes og må slås imod hinanden. De præfabrikerede islamister forstår jo udmærket betydningen af demokratiet: de vil være tvunget til at argumentere overbevisende for værdien af politiske standpunkter, mens det straks er meget lettere at stjæle spørgsmålene og henvise til guden som eviggyldig autoritet - sjovt nok med dem som talerør ;)
Kan de derfor reformere demokratiets grundsøjler som fx. Robert Mugabe gjorde, til blot at være et spørgsmål om med magt at tvinge kandidater til at slutte op om sharia, da ville deres problemer jo nærmest være løst. De ville dermed være fritaget for at forklare sig overfor vælgere og ville fortsat kunne nøjes med at dirigere landets politik ved et præstestyre.
Desværre for det islamiske broderskab, gennemskuer imidlertid størstedelen af befolkningen et sådant kup og kræver derfor parodien afsat og reelle kandidater indsat som befolkningen frit kan slutte op om. Så de vil næppe finde sig i blot to islamiske alternativer med et præstestyre der ånder begge i nakken. Og det forstår man så udmærket, når man ser parodien på et demokrati i visse afrikanske stater, ja i Kina og i Rusland – hvor egentlige diktaturer gir verdenssamfundet en omgang gas som skindemokratier.
Er først et sådant indført kan der gå mange år, og blodet kommer som regel til at flyde i rigt mål, før det afskaffes. For det er ikke let for en befolkning at finde sammen om idealer i et land hvor militæret indfører forsamlings- og foreningsforbud og offentligt henretter dissidenter, ja hvor børnene må leve i en konkylie af koranstøj der får Somos larm til at ligne en tur i cirkus. Så der er noget at slås om for at undgå et sådant præstestyre reetablere sig som politisk magtfaktor. I forvejen ser det ikke for godt ud, med atomreaktoren Iran som trusselsbillede overfor verdenssamfundet. Er det ikke komisk at se islamister snakke om deres religion som en fredelig syssel, når den historisk ikke har budt verden andet end voldelige overtalelsesmetoder der endte i krige samt højsange om ærefrygten for guden?

Vore aner havde rigeligt med at få afsat de kristne kirkefyrster fra politisk indflydelse, der skulle regenter til samt masser af blod, for disse bestilte ikke andet end ødelægge livet for mennesker flest, og netop dét er katolicismens forhistorie, et blodbad i præsters selvrus. Nu ka’ det ægyptiske folk så slås med det muslimske broderskab, som på samme måde ødelægger livet for befolkningen med frygt og mistrivsel. Vi ka’ kun håbe den frihedselskende befolkning får drømmen opfyldt, at et egentligt folkestyre med slåskampe om politiske argumenter vil ende som det fælles grundvilkår. For ikke alene vil mødre og fædre da kunne se deres børnebørn vokse op, men de vil også få noget at irriteres over og snakke med hinanden om i en mulig fremtid.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (20/08/2013 22:16)
Top Svar Citer
#16013 - 21/08/2013 06:33 Re: der er heller ikke noget smukt i Egypte [Re: Simon]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Simon.
Det vi ser i Egypten er jo endnu et tegn på at det er religionerne der er den store dräber, gang på gang ser vi at det hellige er skyld i mange menneskers död og elendigheder.

Hvordan kan man tillade at det religiöse skal have en så stor bevågenhed og så stor magt, bliver mennesket dog aldrig klogere end at de til stadighed skal tilbede en gud og dräbe i hans navn, som jo er netop det der sker.

Religionerne og guderne er noget at djävelen har skabt og det bärer hans aftryk, at sätte mennesker op mod hinanden under däkke af religionerne er endog särdeles synligt, de troende kan bare ikke se det, eller vil ikke se det.

Nej religioner og gudedyrkelse skulle väre forbudte ved lov, om mennesket nogensinde bliver voksent og indser at dette er det bedste for menneskeheden,kan man have sine tvivl om, det er svärt at udrydde overtro og dumhed, de troende mener de har de bedste kort på hånden, men de har bare sorteper og fanden som partner.

De er sku for DUMME og har desvärre for stor magt, bare se USA der vil du sikkert aldrig se en ateist som präsident, det vil de troende ikke tillade og det lader til at de bestemmer.

Verden tränger til en fredelig og effektiv revolution mod religionerne og alt hvad der hörer derunder.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#16014 - 21/08/2013 12:45 Re: der er heller ikke noget smukt i Egypte [Re: treram]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

”Hvordan kan man tillade at det religiöse skal have en så stor bevågenhed og så stor magt, bliver mennesket dog aldrig klogere end at de til stadighed skal tilbede en gud og dräbe i hans navn, som jo er netop det der sker”.

- At slå ihjel i himmelnissers navn er klart et forsøg på fraskrivning af et personligt ansvar som ethvert menneske må påtage sig. Det viser noget om en barnagtighed, når mennesker i realiteten opfører sig som man kun kan forvente sig fra børn og faktisk henviser til at de var i ”god tro” på religionen de dyrker, hvor netop de forventer at deres handlinger forklares med at de jo ikke vidste bedre, at de ikke kunne tænke dybere og ikke havde det mindste styr på deres emotioner. Ja tænk bare på teatralske trossamfund som ”Guds Børn”. Så den slags vidner iden grad om barnagtig utilregnelighed, ja om teenageren der i affekt slår lillebror ihjel i påsken, hvorefter han skynder sig at overføre skylden på lillebror selv med en lille henvisning til påskeharen.
Det bedste eksempel på en sådan absurditet jeg lige kommer på, er historien ”Blot en drengestreg” i Villy Sørensens ”Sære Historier”, hvor det tragikomiske stiger til netop de himmelske højder og minder om samme form for guddommelige skuespil.

Vi ser eller rettere hører i den forbindelse meget om ”æresdrab” blandt troende muslimer, som endnu et eksempel fra samme skuffe. Det samme gælder indvandrerbander med samme slags ”æreskodekser”. De ér jo fandme ikke andet end børn der lever i en fantasiverden, hvor selvværdsproblemer er blevet af så ubærlig en dimension at de må smøres af på hvad som helst, lige fra guder til racisme, men hvor det jo i bund og grund ikke drejer sig om noget som helst andet end barnagtige krav om opmærksomhed og økonomisk behovstilfredsstillelse. Hvordan ska’ man kunne ta’ den slags mennesker alvorligt? Det kan man ikke – men handlinger som vold, mord osv.osv. må vi derimod ta’ alvorligt. Børn ka’ være ret trættende...;)

mvh
Simon

P.s.: forøvrigt har jeg føsda’ og sender her de voksne mellem os et stykke kage ;)

Top Svar Citer
#16015 - 21/08/2013 17:31 Re: der er heller ikke noget smukt i Egypte [Re: treram]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7239
Sted: Sydsjælland
Hej Treram.

Du frister mig til "et billigt grin" blinker

Du skriver:
Citat:
Religionerne og guderne er noget at djävelen har skabt og det bärer hans aftryk, at sätte mennesker op mod hinanden under däkke af religionerne er endog särdeles synligt, de troende kan bare ikke se det, eller vil ikke se det.
Det får mig til at undres over, om du er satanist (klik).

Du bekræfter det jo yderligere, når du skriver:
Citat:
- de troende mener de har de bedste kort på hånden, men de har bare sorteper og fanden som partner.

I øvrigt var det jo mig bekendt ikke de religiøse, men militæret, der afskaffede det nye demokrati i Egypten blinker

M.v.h. Arne.
Top Svar Citer
#16016 - 21/08/2013 20:27 Re: der er heller ikke noget smukt i Egypte [Re: Arne Thomsen]
Anonym
Uregistreret

Hej Arne.
Ja grin du bare, men så moesomt synes jeg nu ikke det er, grunden til at militäret overtog magten, var jo fordi det muslimske broderskab jo havde fået indfört sharialove, kvinderne fik frataget flere rettigheder, de skulle ikke tro de var noget.

Jo det var et hårdt slag for demonkratiet, som faktisk var på tilbagetog efter at Mursi overtog magten, der var vist ikke megen plads til demokrati i hans program.
Men jeg skrev närmest indlägget for at debattere at det er religionerne der til stadighed holder liv i krigene, og specielt den islamitiske med den morderiske koran, vi ser det ske i nästen alle landene i mellemösten, muslimer mod muslimer slås til sidste blodsdråbe og nu kom der giftgas ind i krigen i Syrien med flere hundrede der döde grundet denne feje begivenhed, men man skyr ingen midler, sig har du skyklapper på Arne siden du ikke kan se sammenhängen.
Vi ser endda her hvordan muslimerne teer sig i vore retssale, fuldständigt som en flok gale, hjernevaskningen har virket hurra stupiditeten länge leve, de torturerer- myrder deres dötre hvis de tillader sig at blive ven med en vesterländing, jo hjernen har trange tider i en muslim, hvis den overhovedet stadig findes der, den sygnede hen i koranskolen.

mvh treram.
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >


Seneste indlæg
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
UNRWA: 800.000 er flygtet fra Rafah i Ga..
18/05/2024 20:08
Israel har fundet lig af gidsel i Gazast..
18/05/2024 19:45
Plejehjemsbeboer omkommet efter brand p..
18/05/2024 18:14
Frederiksberg Svømmehal genåbner efter..
18/05/2024 18:07
Statens Serum Institut vil undersøge å..
18/05/2024 17:43
Nyheder fra Religion.dk