annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15738219
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2387905
Et andet syn 1995517
Åndelig Føde 1535871
Jesu ord 1527186
Galleri
Hønseskidning i Svaneke
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 142 gæster og 253 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 3 1 2 3 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#14031 - 03/11/2012 01:23 Dette sker kun hos muslimer.
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
I Pakistan har forældrerne til en 15 årig pige, overhældt hende med syre og bare ladet hende ligge, så hun var over 70% brændt over hele kroppen, hendes storesøster fik hende bragt til et hospital, men hun stod ikke til at redde, hun meldte sine forældre til politiet som så anklagede dem for mord på deres datter.
Hvad havde hun dog gjort galt som skulle straffes så groft, jo hendes far havde set hun havde talt med en ung mand, ikke andre end muslimer er i stand til at koldblodigt dræbe deres egne pigebørn, grundet de har bare talt med en dreng, disse æres mord sker der over 1000 af om året i alene Pakistan.

De hjernevaskede muslimer som flest, har en brist på hjernen, den slår fuldstændigt klik og går i baglås, det er snart på tide at de lærer lidt om menneskekærlighed, smider koranen ad helvede til og får renset hjernen for koranens uhyrligheder, det er for tit vi hører om disse frygtelige drab på sagesløse piger, her i Danmark sker det jo også jævnligt at både forældre og brødre dræber pigebørn og søstre, fordi de er set tale med drenge eller endda kommer sammen med drenge i det skjulte.

Islam er en syg religion, selvom andre påstår andet og at det ikke er religionen der er skyld i måden muslimerne optræder, men hvorfor er muslimerne så de eneste der optræder så morderiske, må man spørge??. De har ingen respekt for livet, deres pigebørn og deres medmennesker, de tænker kun på deres egen ære, den giver jeg ikke meget for, de har ingen ære skabt i livet, takket været koranen.




Redigeret af treram (03/11/2012 01:25)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#14032 - 03/11/2012 10:15 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Vi har svært ved at fatte sådanne grusomheder, men hvis vi skal forsøge at forstå det, skal vi passe på ikke at forveksle årsag og virkning.

Menneskelig grusomhed er et resultat af dels vores aggressive natur og dels af vores opdragelse, og den sidste er bestemt af kulturer og begreber, der er ældre end islam. Men det er klart, at i en grusom kultur, vil lovreligioner med unaturlige påbud og forbud have bedre grobund, for sådanne religioner kan legitimere grusomhederne ved at kalde det Guds vilje. Af de store religioner er islam den, der mest retfærdiggør grusomheder, så derfor har den fået størst udbredelse i kulturer, hvor respekten for livet er mindst.

Enkebrændinger og hustrumord på nygifte kvinder har i årtusinder været en del af den indiske kultur, som afspejledes i hinduismens tro på guder, der selv var grusomme, og buddhismens respekt for livet kunne kun delvist dæmme op for de nedarvede traditioner.

Kristendommens kærlighedsbudskab kunne heller ikke udrydde den romerske kulturs menneskeforagt, så derfor medtog den romerske kristendom den jødiske gud i form af det gamle testamente, hvor guden dikterer folkemord, og endda udryddelse af hele menneskeheden, hvis de bryder gudens moralske påbud. Den spanske inkvisitions torturkamre kunne sagtens måle sig med en overhældning af syre. Selv brændte vi i Danmark mennesker levende, hvis de kunne gøre syge raske med urtedrikke, for det måtte jo være Satans værk at kunne hekse.

Religionerne leverer overalt retfærdiggørelser af grusomheder mod mennesker med en anden kultur og tilsvarende tro, så det giver selvfølgelig mening, at bekæmpe alle religioner der har voldelige forskrifter og religiøse forbud og påbud, så de ikke kan bruges som undskyldning for overgreb mod andre. Det gælder også kristendommen (især i dens fundamentalistiske versioner), som anser GT for et helligt skrift, og det gælder buddhismens mange munkeordener, der nasser på de samfund, de lever i.

Det er vanskeligt at lovgive mod grusomheder i religiøst dominerede samfund, og det eneste effektive middel synes at være bedre oplysning af børnene, så den religiøse indoktrinering svækkes. Den er værst i muslimsk dominerede lande, og det viser sig bl.a. i, at de fleste voldelige konflikter i verden har muslimsk deltagelse på mindst en af siderne. Sammenholdt med at islam er den eneste større religion, der angiveligt stræber efter et verdensherredømme, gør det religionen til den værste forhindring for en fredelig verden, uanset at islam også har mere fredelige sekter.

Så længe børn bliver indoktrinerede med religiøse fordomme, vil vi fortsat se grusomheder mod mennesker med en anden kulturel baggrund end aggressoren, men vi er til en vis grad herrer over, hvad der sker i vores eget land. Måske skulle begrebet religionsfrihed have et alvorligt "serviceeftersyn", og måske skulle vi pille lidt ved forældres ret til at påvirke deres børn, for derigennem at begrænse børnenes frie valg.

Blot et spørgsmål til eftertanke.

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#14033 - 04/11/2012 05:19 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: ole bjørn]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Jeg ved ikke lige om jeg ønsker at forstå hvorfor muslimerne og andre mindre intelligente folkefærd, slår uskyldige slægtninge ihjel.
At det skete før i tiden, må vi så leve med, da var de et bl.a. udslag af de gejstliges magtsyge og det var vi så udelukket fra at gøre noget ved.

De buddhistiske munke har heller ikke megen respekt for deres medmennesker, de snyder, bedrager og er i mange tilfældet grebet i voldtægt med døden til følge.

Det der er mere tæt på os er de muslimske "æres traditioner", hvor de koldblodigt myrder deres pigebørn, fordi disse har talt med eller er blevet venner med drenge af både muslimsk og anden herkomst, hvordan vi får stoppet dette i Danmark, ikke ved at oplyse børnene om deres rettigheder, dem kender de sikkert nok, det er jo forældrerne der er problemet og de er svære at nå, de er så indsyltet i deres traditioner og dem slipper de ikke, de ved jo, at bliver de opdaget betyder det fængsel.

Mange af den katolske kirkes gejstlige kan ikke holde fingrene for sig selv, når de har med børn at gøre, de er med til at ødelægge mange af disse børns liv, mange begår selvmord andre er ødelagte for livet, "gode" kristne præster mm uden respekt for andre mennesker, her dukker der stadig lig op af lasten, vi mangler stadig oplysninger fra mange katolske lande om hvor mange ofre de har for præsternes voldtægter blandt ungdommen, men de skal nok komme med tiden.

Ja mennesket er grusomt, især det religiøse menneske er min konklusion, så lad os afskaffe religionerne, som jeg så tit har sagt, men måske der så bare kommer noget andet disse grusomme mennesker kan gemme sig under.

Vi burde pille lidt ved forældrenes ret til at påvirke deres børn, mener du, det står der vist noget om i UN´s børnekonvektion, men ikke alle lande har ratificeret denne.
Børnene slipper desuden ikke for at blive døbte, selvom du piller ved forældrenes ret til at påvirke deres børn, men muligvis kan de der ikke ønsker at blive konfirmeret undgå dette, men jeg er nu ikke sikker.

Religionerne har stadig godt fat i den tykke ende og de inddoktrinerer stadig i skolerne, selvom dette faktisk ikke er lovligt.
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#14034 - 04/11/2012 09:28 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7212
Sted: Sydsjælland
Hej Treram.

Du vil gerne afskaffe religionerne - på grund af deres negative sider, som jo er åbenlyse for enhver.

Det er jeg faktisk med på, dog ikke hvis dette er et forsøg på at indsmugle en ny og eneherskende "religion": rationalisme (klik), hvorom Gyldendals "DEN STORE DANSKE" bl.a. siger:
Citat:
I almen tale er rationalisme en tør fornufttro, der ikke lader tro, følelser og fantasi vederfares deres ret.
Jeg har uddybet mit standpunkt her (klik).

M.v.h. Arne.
Top Svar Citer
#14035 - 04/11/2012 09:57 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: Arne Thomsen]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Arne.
Jeg tror skam også på at følelser og fantasi har deres berettigelse i en verden uden religioner, bare disse fantasier ikke stiger folk til hovedet som de gamle skrøner har gjort i årtusinder, men en verden styret af fornuften ville sikkert være en bedre verden end den vi ser i dag.

Dette er nok et uopnåeligt ønskemål, men man har da lov til at håbe på at der sker lidt forandringer, hvor længe disse så vil være undervejs i den muslimske lejr kan man bare gisne om, men uha sikkert et par menneskealdre er jeg bange for, muslimerne klamrer sig til deres ækle koran, den slipper de ikke godvilligt, den skal fjernes med magt, men hvordan???.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#14036 - 04/11/2012 10:44 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7212
Sted: Sydsjælland
Hej Treram.

Jeg glæder mig over, at vi er enige så langt, som du skriver.

Angående islam (klik), så er denne religion jo opstået omkring 600 år senere end kristendommen - og hvordan var det nu at kristendommens grusomheder så ud for 600 år siden?!

Så er det, vi kalder folkekirken, jo trods alt noget mindre grusom (omend den stadig går ind for at "tvangskristne" de nyfødte børn).
Blodige korstog, spansk inkvisition med tortur og heksebrændinger har vi jo trods alt ikke mere blinker

Hvordan islam vil se ud, når den har fået 600 år mere på bagen (og det får den jo nok), det ved vi jo ikke, men mon ikke den også efterhånden modererer sig.

Det endeligt afgørende - som jeg ser det - bliver vel så, om begge de to religioner når frem til at acceptere, hvad denne hjemmeside har som overskrift: Trosfrihed smiler

M.v.h. Arne.
Top Svar Citer
#14037 - 04/11/2012 11:10 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Kære treram.

Som ingeniør burde du være den første til at forstå, at man ikke kan løse et problem uden at forstå årsagen til det. Det gælder både for maskiner, elektronik og menneskelig opførsel. Det er ikke nogen god løsning at kassere en kompliceret maskine, fordi den har en løs skrue, eller skrotte et avanceret stykke elektronik, fordi en lodning er revet over, eller "kassere" et folkefærd som "mindre intelligent", fordi de som børn ikke har fået oplyst, at der er andre og måske bedre måder at leve på end den kultur, de er opdraget i.

Da jeg var ung, var jeg meget involveret i ungdomsarbejde, primært gennem ungdomsklubber på Nørrebro, Vesterbro og Christianshavn. Jeg lærte der, at selv de værste bøller og voldsmænd havde en masse godt i sig og kunne "omvendes" til at blive gode samfundsborgere, der brugte deres energi på at hjælpe de svagere stillede. De, som vi ikke kunne ændre, var nogle, som var låst fast i et kriminelt miljø, som man kunne betegne som en anden "kultur". De endte naturligvis som regelmæssige gæster i landets fængsler.

Mennesker fødes stort set med den samme blanding af egoistiske og altruistiske drifter, og forskningen viser klart, at der heller ikke er større forskelle i intelligenspotentialet mellem racerne. Det, der former os som mennesker, er vores opvækst, nærmere betegnet den kultur vi lever i og hvis værdinormer vi bliver påduttet. Men når børnene først er blevet voksne, er det meget svært at ændre deres adfærdsmønstre (læs; værdigrundlag). Det er verdens konflikter klare beviser på.

Uanset om det handler om et lokalsamfund, en stat eller et globalt samfund, så kan konflikterne kun reduceres til et opnåeligt minimum, hvis alle opdrages til det samme kulturelle værdigrundlag. Der vil dog altid fødes mennesker med psykiske defekter, så det må vi håndtere på anden vis, men det vil aldrig blive et væsentligt problem for et samfund.

Vi kan ikke tvinge forældre til at ændre deres tillærte værdinormer, men vi kan lovgive om tvungen skolegang for børn, og om hvad de skal lære. Hvis vi lærer dem om gudernes mangfoldighed og om de overgreb, som kulturforskelle er ansvarlige for, er der gode muligheder for, at de begynder at tænke selvstændigt, og ikke ukritisk antager forældrenes eller miljøets synspunkter.

Hvad fremtidens samfund skal bygge på, skal fremtidens mennesker afgøre, for det er dem, der skal leve i det. Vores opgave er at give dem det bedste værktøj til at løse problemerne, og det er forståelsen af, hvordan mennesker fungerer og hvad der former os.

Religionerne overlever i kraft af, at deres mange fortolkninger afspejler de forskellige kulturers værdinormer og ikke omvendt. Islams popularitet skyldes især, at den glorificerer underkastelse, så den appellerer til alle undertrykte grupper ved at gøre en dyd af nødvendigheden. Jødedommen gør det samme, men begrænses i sin udbredelse af, at du kun kan blive en førsteklasses troende, hvis du har en jødisk mor, og en ortodoks jødisk opdragelse. Kristendommen kan fortolkes efter behag på tusindvis af måder, så derfor er den mest populær.

Jo flere religioner, man får kendskab til, jo mere groteske virker deres forbud og påbud, og det fremmer evnen til at tænke og vurdere selvstændigt, både om religioner og kulturer, så det kan give mulighed for, at en samfundsform med hensigtsmæssige sociale regler kan udvikles.

Mvh

Ole Bjørn :o)

P.S. En jøde stod og bad ved grædemuren, og bankede flere gange sin pande ind i den, som man almindeligvis gør. Bagefter spurgte hans ven ham, hvad han havde bedt om.
Jeg bad om fred på jorden, svarede han.
Og hvad følte du så? Vil Gud opfylde din bøn?
Næh, det var som at tale til en mur!
griner


Top Svar Citer
#14038 - 04/11/2012 11:25 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: Arne Thomsen]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Hvis du tror, Arne, at kristendommen har givet afkald på blodige korstog, tortur og drab på anderledes tænkende, og at brænde andre levende, så er du meget dårligt orienteret om, hvad der foregår i verden. trist

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#14045 - 05/11/2012 07:25 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: ole bjørn]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Kære Ole.
Ja vi er vel alle født med næsten samme blanke "tavle" som nu bliver sat under påvirkning fra alle sider, nogle fødes med div. problemer både på legeme og i hjernen, så helt ens starter vores tilværelse ikke.

Iflg. Convention on the Rights of the Child, er der en masse krav som UN stiller til hvordan man omgås børn, næsten alle lande har ratificeret aftalen, kun Somailia mangler vist.
Artikel 2 stk.2 siger:
State Parties shall take all appropriate measures to ensure that the child is protected against all forms of dicrimination or punishment on the basis of the status, activities, expressed opinions, or beliefs of the child´s parents, legal guardians, or family members.

Allerede her går det galt for mange, som vi har set.

Artikel 12 stk.1 siger:
State Parties shall assure to the child who is capable of forming his or hers own views the right to express those views freely in all matters affecting the child, the views of the child being given due weight in accordance with the age and maturity of the child.

Ja det lyder da meget godt men...

Artikel 14 stk.2 siger:
State Parties shall respect the rights and duties of the parents and, when applicable, legal guardians, to provide direction to the child in exercise his or hers rights in a mannor consistent with the evolving capacities of the child.

Så falder det ligesom lidt til jorden igen.
Men børn har alligevel iflg.:

Artikel 14 stk.1
State Parties shall respect the right of the child to freedom of thought, conscience and religion.

Men det skal forældrene m.fl. så bare ikke.

Jeg ved ikke hvor mange der bruger/kender disse paragraffer i hverdagen, men de bliver vist overtrådt i utallige eksempler ja i millioner af tilfælde.

Så det med at få påvirket børnene i den rigtige retning, må siges at være meget svært, forældrene har til enhver tid magten over dem og indoktrinerer dem som de ønsker og det er netop hvad vi ser i den muslimske verden og når man skriver legal guardians betyder det vel at skolelærere og præster der optræder i skolerne, også har ret til at indoktrinere børnene, så de stakkels unger har ikke frie tøjler til at mene/tro noget andet end det de bliver påtrykket.

Så det er en extrem svær opgave at få "omvendt" muslimerne, det vil tage mange årtier.

Du skriver at vi kan lovgive om hvad børn skal lære i skolerne, det er rigtigt, men det overholdes jo ikke, bare tag minikonfirmationer som forgård i skolens regi med en præst, det er jo faktisk forbudt, da du ikke må indoktrinere i skolen, som jeg forstår det, men tilladt iflg. børne konventionen.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#14047 - 05/11/2012 13:52 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Kære treram.

Det er ikke kun børnekonventionen, der ikke bliver overholdt, det gør menneskeretighedskonventionen heller ikke af et eneste land.

Vi kan ikke forhindre forældre og religiøse fantaster i at søge at påvirke børn, men vi kan lovgive om, at de skal lære, at de 5000+ religioner har forskellige moralbegreber og forskellige guder og skabelsesberetninger. Børnenes fornuft skal nok gøre resten. griner.

Bare forestil dig, hvis kreationisterne i USA får følgende besked: Det er i orden, at I kræver, at "intelligent design" skal på skemaet som en alternativ teori til Darwin, men det samme skal muslimernes teori om, at solen om natten hviler ved siden af Allahs trone, indtil han kommanderer den til at stå op i øst og gå på arbejde, og at nordens mennesker er skabte af Borrs sønner af to træer, som Odin blæste ånde i og gav navnene Ask og Embla. Borr var søn af Bure, som koen Audhumle slikkede frem af en salt sten, og de græske forklaringer om, at mennesket er skabt af Prometheus eller smedet af Hefaistos, eller de tusindvis af skabelsesberetninger som dyrkes i andre religioner.

Jeg er ret sikker på, at på et tidspunkt vil børnene nok forstå at skelne mellem alle disse eventyr, og evolutionen i videnskabelig (Darwinsk) forstand.

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#14050 - 05/11/2012 15:43 Re: Dette sker kun hos muslimer. [Re: treram]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

"men en verden styret af fornuften ville sikkert være en bedre verden end den vi ser i dag".

- Der er i sekulære samfund netop denne mulighed. Meget handler om at forbedre det politiske klima, for derigennem at bedre økonomiske forhold med mere effektive værktøjer for mennesker flest. Problemer opstår når teokrater forklarer fattigdom, sygdom osv. med gudens vilje, for dermed fralægges ansvaret der ubestrideligt følger den politiske magt. Så det er egenviljen den er gal med på også de kanter.

"man har da lov at håbe på at der sker lidt forandringer, hvor længe disse så vil være undervejs i den muslimske lejr kan man bare gisne om".

- Det vil jo nok ta' sine generationer, sandsynligvis kræve noget der minder lidt om oplysningstidens strabadser. Men sker der intet, blir gabet mellem øst/vest enten fastholdt eller større, og løsninger vil lægges i hænderne på fremtiden.

Forøvrigt en snart typisk historie du her leverede, mon folk i vesten snart er blevet immune?

mvh
Simon



Redigeret af Simon (05/11/2012 15:44)
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 3 1 2 3 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
30/04/2024 14:16
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Det bedste ved kristendommen
af Anonym
29/04/2024 20:16
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Nyheder fra DR
Se billederne: 1. maj markeret verden ov..
02/05/2024 00:00
Missilangreb i Odesa igen, igen: 13 er s..
01/05/2024 23:16
Arizonas senat forkaster abortlov fra 18..
01/05/2024 22:07
21-årig kvinde løsladt i mørklagt ter..
01/05/2024 21:51
New York vil føre voldtægtssag mod Har..
01/05/2024 20:49
Nyheder fra Religion.dk