annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15696883
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383021
Et andet syn 1992443
Åndelig Føde 1527744
Jesu ord 1523947
Galleri
Hammershus
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 419 gæster og 200 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 3 < 1 2 3 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#12921 - 08/05/2012 09:35 Re: Signs of lying in face and voice of the liar [Re: Anonym]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

It seems like the moslem Satan has been pissing in the ears of some young moslem boys to make them believe, that the Quran was given by Allah, when in fact the content shows, that it probably were dictated by Satan himself to make moslems kill each other and also a lot of innocent people, who have done nothing wrong.

Now these youngsters are trying to piss in our ears in an attempt to persuade more to join their brutal and violent religion and submit to a philosophy of hatred and suppression of freedom, democracy and human rights.

Til de, som ikke har studeret koranen, kan jeg fortælle, at grunden til overskriften er, at muslimer for mange år siden har slettet nogle vers i koranen, fordi de viste, at Muhammed ikke var monoteist, men var parat til at acceptere andre guder end Allah, hvis de troende blot ville underkaste sig hans brutale regime og betale en ekstra skat til ham personligt. Versene er siden blevet kendt som de sataniske vers og tillagt, at de skyldtes "at Satan pissede Muhammed i øret."

I Danmark vil vi selvfølgelig ikke underkaste os en voldsreligion, hvor fanatiske selvmordsbombere dræber uskyldige mennesker på deres guds ordre for at blive belønnet med 72 jomfruer i paradis. Det sidste skyldes dog en oversættelsesfejl, for Muhammed lovede dem blot 72 hvide rosiner, (som var en kostbar delikatesse på hans tid), hvis de ville ofre livet for ham. Jomfruerne ville han dog gerne have selv, så derfor giftede han sig med sin niece, Aisha, da hun var seks år, og tog hendes mødom, da hun var ni år.

Alt den snak om, at koranen er "videnskabelig" er det rene vrøvl, men muslimske børn opdrages til at tro det. De af dem, der får tilstrækkelig skolegang til at se igennem bedraget, tør dårligt fortælle det, for de riskerer at blive slået ihjel af de muslimske fanatikere.

Mvh

Ole Bjørn :o)

P.S. Jeg gad godt se disse fanatiske og vildledte drenges ansigter, hvis de maskinoversætter denne tekst. Den bliver sikkert lige så grinagtig som de maskinoversættelser, som de diverterede os med i starten af deres missionsvirksomhed her. griner


Top Svar Citer
#12925 - 08/05/2012 14:28 Re: Signs of lying in face and voice of the liar [Re: ole bjørn]
lindoooo Offline
ny
Registeret: 08/05/2012
Indlæg: 21

Remove the dogmatic ideas of your head


Calm down and use your mind in the research and understanding


Your words is incorrect

Islam is innocent of
Actions of governments
God says in the Quran

(32) Because of that, We decreed upon the Children of Israel that whoever kills a soul unless for a soul or for corruption [done] in the land – it is as if he had slain mankind entirely. And whoever saves
one – it is as if he had saved mankind entirely. And our messengers had certainly come to them with clear proofs. Then indeed many of them, [even] after that, throughout the land, were transgressors.
Now you recognize
destroyed Iraq
Afghanistan and the poor
And Palestine
Bosnia and
who will be tried Of the murderers ?
To kill millions of innocent people

Help governments and Christian
Corrupt rulers

Such as
Bashar and many
To kill Muslims

And false media hides the truth
From the world
And laughing at people like you
However
Islam in increasing
After knowing the truth


Self-defense, land and money
A legitimate right in all the heavenly books
This is called a martyr, not suicide


marriage of the Prophet peace be upon him of Aisha
See here





God has guided you to the right


Redigeret af Admin (11/05/2012 21:08)
Årsag til redigering: Indsat youtube videoer
Top Svar Citer
#12926 - 08/05/2012 15:29 Re: Signs of lying in face and voice of the liar [Re: lindoooo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hvis du ka' lægge biblen din fra dig nogle min., prøv så at fordyb dig i denne her, det er smuk læsning, min ven - god fornøjelse..

http://www.infidels.org/library/historical/robert_ingersoll/truth.html

mvh
Simon

Top Svar Citer
#12927 - 09/05/2012 08:28 Re: Signs of lying in face and voice of the liar [Re: lindoooo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Islam is innocent of Actions of governments God says in the Quran".

- Du må ned i bunden af dine tanker, spørge dig selv, hvorfor du accepterer indføring af upåviselige elementer (guddommelige entiteter) i dit verdensbillede, uagtet, at du ikke kan påvise disses evne til eksistens i en objektiv virkelighed. Er du er glad i videnskab, da bør du anvende Occams Racer til at få barberet de overflødige elementer væk fra præsentationen af dit virkelighedssyn. Det vil være mit bedste bud på hjælp.

At blande subjektiv religiøs overtro sammen med videnskab, forekommer kun udfra forestillinger om at ratificere sine subjektive idéer i et socialt miljø. I dag er religioner egentlig komplet ubrugelige som moralske doktriner, fordi nutidige mennesker behandler et helt andet verdensbillede med en mere udviklet og nuanceret tænkning. De gl. religioner er ikke længere objektive referencerammer, og har ingen forbindelse med videnskabers arbejdsmetoder og formål. Religiøse trosbekendelser består jo af subjektive idéer, udfra hvilke man i dag ville skabe sig en unaturlig menneskeanskuelse og et sort/hvidt verdensbillede, ofte med gammeltestamentlig moralkodeks.
Videnskaber er jo en alvorlig (men sandelig også sjov og spændende) business, hvor der er tale om at beskrive og forklare noget observerbart, i modsætning til religioner der tolker det observerbare ind i fantasier for dermed at skabe en imaginær mening i naturen. Man tilfører dermed naturen hensigter og meninger, der imidlertid kun optræder i menneskets egen fantasi. Men det går jo fint an at fantasere over en objektiv virkelighed uden at forgribe sig på den, når bare man er ajour med forskellen mellem en objektiv virkelighed og de subjektive meninger om den - det er hændelser der er objektive, oplevelser og opfattelserne, de subjektive.

Religionerne må ses i lyset af ældre folkeslags forsøg på at forklare verden på tilgængelige forudsætninger, det gør dem ikke dumme, men naturligt uvidende om mangt og meget, nøjagtig som vor population i et ukendt fremtidsperspektiv vil fremstå naturligt uvidende om mangt og meget.
Jeg ser ikke meningen med at fastholde og bekende sig til gamle trosanskuelser, hvad skal den slags bruges til? Det er netop den slags, der skaber parallel kommunikation og parallelsamfund, nøjagtig som vi ser østlige religioner gør med vores fælles verden den dag i dag – hvilket bl.a. er grunden til at mange mennesker fraflytter østlige lande: en middelalderlig tænkning er ikke kompatibel med nutidens tænkning og socialitet. Der er jo løbet masser af vand i åen siden da, ta’ endelig en slurk..;) Det går jo også fint an at skabe mening med sit liv, uden at forgribe sig på samt indføre fantasiobjekter til meningsdannelse. Prædiktion må ske på et pålideligt fundament af information/viden, ikke på et grundlag af ukritisk tillid til trosanskuelser, trods nok så megen håb og kærlighed. Vil man vide noget og geo- og astrofysik osv.osv., da vil det være en rigtig god idé at søge viden hos div. fysikere, ikke spørge imamer, biskopper og hvad ved jeg til råds. Jeg ser på denne baggrund dine indlæg som en bøn om opslutning til en religiøs overtro, et virke adskillige her på debatten i forvejen udviser stor kærlighed til. Så snakken din, er også i den forbindelse en gammel traver – vi har både en Paulus-entusiast, en kronikør fra østens hjerteord samt én med kærlighed til mystikken, ja vi har endda en guddommelig misantrop der forklarer sin kærlighed til tavsheden (take a bite of them apples!), hvor vil du så gerne placeres - som sandhedsvidne? ;)

"To explain the unknown by the known is a logical procedure; to explain the known by the unknown is a form of theological lunacy." - [David Brooks, "The Necessity of Atheism"].

mvh
Simon


Redigeret af Simon (09/05/2012 08:41)
Top Svar Citer
#12928 - 09/05/2012 08:59 Re: Signs of lying in face and voice of the liar [Re: lindoooo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

I really feel pity for you young man. Satan has definitely pissed in your ear, and he has done it in such a clever way, that you firmly believe that you are right.

But before I advise you how to learn to tell the difference between lies and truth, answer me these simple questions:

Why are shia- and sunni-moslems killing each other? trist

Which of those have the right faith? forvirret

What country do you live in?

Since you claim to know islam better than me, it should not be difficult for you to answer these questions.

Sincerely

Ole Bjorn :o)

Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 3 < 1 2 3 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
26/04/2024 12:57
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Admin
26/04/2024 08:08
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
25/04/2024 21:42
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
USA's regering sætter forbud mod mentol..
27/04/2024 00:40
WHO maner til besindighed: Fugleinfluenz..
26/04/2024 21:07
USA's militær skal holde øvelse på Bo..
26/04/2024 16:29
Folketinget foretog ulovlig søgning i m..
26/04/2024 16:14
Hovedvej mellem Viborg og Holstebro spæ..
26/04/2024 15:35
Nyheder fra Religion.dk