annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15696883
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383021
Et andet syn 1992443
Åndelig Føde 1527744
Jesu ord 1523947
Galleri
Sne, sne og atter sne
Hvem er online?
0 registrerede 432 gæster og 145 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: treram
Emne: Re: The Back Nine

The Back Nine.
… (en läsning for alle aldre!)
Tanker hittet på internettet og som du sikkert også selv har tänkt, ellers värd at läse.
JEG STARTEDE MED AT LÄSE DENNE EMAIL GANSKE HURTIGT, INDTIL JEG NÅEDE DEN FÖRSTE SÄTNING. JEG STOPPEDE OG STARTEDE OVER IGEN LÄSTE LANGSOMMERE OG TÄNKTE OVER HVERT ORD. DENNE EMAIL ER MEGET TANKE PROVOKERENDE. FÅR DIG TIL AT STOPPE OG TÄNKE. LÄS LANGSOMT.
OG SÅ ER DET VINTER.
Du ved...tiden har en måde at beväge sig hurtigt og tilträkker dig uopmärksom på årene der passerer. Det syntes som om det var igår jeg var ung, nygift og startet på mit nye liv med min ägtefälle. Nu på en måde, föles det som eoner siden, og jeg undrer hvor alle årene blev af. Jeg ved at jeg har levet dem alle. Jeg har glimter af hvordan det var tilbage i tiden og af alle mine håb og drömme.


Men, her er det … the ”back nine” af mit liv og det griber mig med overraskelse... hvordan kom jeg her så hurtigt? Hvor blev årene af og hvor blev min ungdom af?
Jeg husker godt nok at have set äldre mennesker gennem årene og tänkte at disse äldremennesker var år väk fra mig og at ”jeg var bare ved det förste hul” og the ”back nine” var så fjernt at jeg ikke kunne favne det eller forestille mig fuldt ud hvordan det ville väre.
Men, her er det så....mine venner er blevet pensioneret og blevet gråhåret... de beväger sig langsommere og jeg er venner med en äldre person nu. Nogle er i bedre form og nogle er i en värre form end mig...men, jeg ser den store forandring...Ikke som dem jeg husker som var unge og pulserende...men som mig, deres alder er begyndt at vise sig og vi er nu disse äldre mennesker, vi var vant til at se og aldrig troede vi ville blive.
Nu om dage, er det bare det at få et brusebad dagens höjdepunkt, og at tage en middagslur er ikke längere en fornöjelse... det er obligatorisk! Fordi hvis jeg ikke af egen vilje gör det
...falder jeg i sövn hvor jeg sidder.
Og så... nu hvor jeg går ind i en ny fase af mit liv uforberedt for alle pinsler og smerter og tabet af styrke og evne til at gå og göre ting jeg önsker jeg havde gjort, men aldrig gjorde!
Men , i det mindste ved jeg at skönt jeg er på the ” back nine” og jeg er ikke sikker på hvor länge det vil vare...ved jeg, at når det er over på denne jord... er det over. Et nytt eventyr vil begynde! Ja jeg har fortrydelser. Der er ting jeg önsker jeg ikke havde gjort...ting jeg skulle have gjort, men ganske vist, er der så mange ting jeg er lykkelig over at jeg fik gjort.
Det hele i en livstid.
Så, hvis du endnu ikke er på the”back nine” … lad mig minde dig om at den vil komme hurtigere end du tror. Så, ligemeget hvad du önsker at opnå i dit liv, venligst gör det hurtigt!
Udsät ikke ting for länge, livet passere hurtigt, Så gör hvad du kan idag, da du aldrig kan vide dig sikker om du er på the ” back nine” eller ikke!
Du har ingen löfter om at du vil se alle dits livs säsoner... så , lev for idag og sig alle de ting du önsker dine käre skal huske... og håbe at de sätter pris på dig og elsker dig for alle de
ting du har gjort for dem i de forgangne år!!
”Livet” er en gave til dig. Måden hvorpå du lever dit liv er din gave til de som kommer efter.
Gör det til et fantastisk liv. LEV DET GODT! NYD DAGEN IDAG! LAV NOGET MORSOMT! VÄR LYKKELIG! HA EN SKÖN DAG! Husk ” det er helbreddet der er den virkelige värdi og ikke stykker af guld og sölv.”
TIL SIDST OVERVEJ DETTE.- dine börn bliver dig... men dine börnebörn er perfekte
~ At gå ud er godt.. at komme hjem er bedre
~ Du glemmer navne... men det er Ok fordi andre folk har endda glemt at de kendte dig!!! -du må forstå at du aldrig bliver virkelig god til noget... specielt golf.
~De ting du plejede at bryde dig om at lave, bryder du dig ikke mere om at lave, men du bryder dig virkeligt om ikke at bryde dig om at lave dem mere.
~Du sover bedre i en länestol med fjernsynet tändt end i en seng. Det kaldes ”for – sövn”.
~Du savner de dage da alting virkede med bare en ”Tänd ”og ”Sluk” knap..
~ Nu du har råd til at köbe dyrt juveleri, Det er ikke sikkert at bäre nogensteds.~Du har observeret at alt de sälger i varehuse er ” ärmelöst ”?!!!
~Hvad der plejede at väre fregner er nu leverpletter.
~Alle hvisker.~Du har 3 störrelser af kläder i dit garderobeskab...2 af dem bruger du aldrig
~Men Gammel er godt i nogen ting: Gamle sange, gamle film, og det bedste af alt, GAMLE
VENNER!!

Lev vel” GAMLE VEN!” Send dette til andre ”Gamle Venner!” og lad dem grine i ENIGHED!!! Det er ikke hvad du samler, men hvad du spreder der fortäller hvilken form for liv du har levet.
IDAG ER DET DEN DAG DU ER ÄLDEST SOM DU NOGENSINDE HAR VÄRET, DOG DET YNGSTE DU VIL BLIVE, SÅ NYD DAGEN MENS DEN VARER.
NB: Back nine, relaterer til de sidste 9 huller i Golf med 18 hullers spil.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
26/04/2024 12:57
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Admin
26/04/2024 08:08
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
25/04/2024 21:42
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
USA's militær skal holde øvelse på Bo..
26/04/2024 16:29
Folketinget foretog ulovlig søgning i m..
26/04/2024 16:14
Hovedvej mellem Viborg og Holstebro spæ..
26/04/2024 15:35
Tidligere landsholdsspiller Stig Tøftin..
26/04/2024 14:38
Beboer på Christiania tjente 20 million..
26/04/2024 14:32
Nyheder fra Religion.dk