annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15775428
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2391687
Et andet syn 1998015
Åndelig Føde 1554150
Jesu ord 1529775
Galleri
Forsøg
Hvem er online?
0 registrerede 49 gæster og 188 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: serotonin
Emne: Re: Dagens Jesu ord til Thomas.

Hej kære Thomas.

Thomas, den eneste vej til forståelse, er den vej som fører sindet ud af konflikt, og ja, det er kun et fredfyldt sind der kan forstå. Når der er fred i sindet, så er det også muligt at kunne se klart.

Alt der tilsyneladende sker her i vores verden, er udelukkende et røgslør, som har til opgave at fastholde sindet i konflikt. Hvis du ser problemet som værende noget udenfor dit eget sind, så har du misforstået og misfortolket det budskab som Jesus formidler til dig, kære ven.

Og jo, det er dit eget sind der dømmer dem til døden Thomas, for det er dig der ser død som virkeligt, og det må så også være dig der har fordømt dig selv til en verden hvor synd, skyld og frygt bliver set som virkeligt.

Du kritiserer de kristne for at dyrke Jesus som en figur, men hopper i den samme fælde som de kristne, ved at du reagere på symboler(verden af form) som værende noget der optræder udenfor dit eget sind. Jesu budskab går i sin enkelthed ud på, at fortælle, at adskillelse er en illusion, og at eenhed er virkeligheden(Gud).

Alt du ser i verden Thomas, er blot symboler på det som sker i dit eget ubevidste sind, og så længe du ikke forstår hvad årsagen er til det du oplever, så længe vil du også lade dine ubevidste ideer og overbevisninger fastholde dig i en verden hvor lidelse, død, had, hævn, skyld, vrede, frygt osv, fremtræder som noget der, ja, opleves meget meget virkeligt.

Det du dømmer, det vil også give dig en oplevelse af, at det er meget meget virkeligt, selvom det i sin inderste kerne, blot er en illusorisk tanke om adskillelsen fra din sande Kilde, Gud.

Der er et meget simpelt kriterium som Jesus giver for at kunne skelne imellem det virkelige og det uvirkelige:

Alt, hvad der er sandt, er evigt og kan ikke forandre sig eller forandres. Ånd er derfor uforanderlig, fordi den allerede er fuldkommen, men sindet kan udpege det, det vælger at tjene. Den eneste grænse, der sættes for dets valg, er, at det ikke kan tjene to herrer.

Hvis du har en ide om, som du har givet udtryk for, at sandheden er noget stof i vores univers, så tager du også udgangspunkt i, at sandheden er i vores univers af tid og rum, og da alt i universet ændre sig, så må sandheden jo også ændre sig.

Sandheden er i det rette-sind, hvor Helligånden og Jesus også er, og spørgsmålet er at komme tilbage til sit rette-sind, hvor det er muligt at hører stemmen for Gud, og lade sig vejlede af denne stemme.

For at komme tilbage til det rette-sind, så må det læres, at tage det fulde ansvar for alt som ses, og tilgive det, for tilgivelse ophæver alt det som ikke er virkeligt, eller ja, alt det som ikke kommer fra Gud.

Jesus og sandhedens ånd, kan kun komme ind i bevidstheden hos det sind der er villig til at tilgive alt, og ligesom alt andet, så skal det forståes på årsagsplanet, altså det mentale-plan.

Meget af det Jesus har sagt er blevet fordrejet og forvrænget af menneskets ego, og ja, det kræver virkelig at kunne skelne imellem det sande og det falske, for at kunne se hvad der virkelig kommer fra Jesus, og hvad der kommer fra menneskets ego.

Som Jesus siger:

Kend det, som er foran dit ansigt; og det, som er skjult for dig, skal blive åbenbaret for dig; for der er intet skjult, som ikke skal blive åbenbaret.

Det, der er foran dit ansigt, er illusion, og Guds Rige - som tilsyneladende er skjult - vil blive åbenbaret for dem, der af Helligånden lærer den enestående måde at tilgive det på, der er foran dem, ligesom Jesus gjorde. Til sidst vil vi alle blive eet med Jesus, og der vil intet være tilbage end vores sande glæde i Himmeriget. Men kære Thomas, det er ikke alle der er parate til at praktisere den form for tilgivelse som Jesus gjorde, og ja, sådan er det bare. Men tiden vil komme for alle, for det er Guds Vilje. Amen.

Prøv at husk på, at Jesus tilgav de som slog ham ihjel(men han vidste jo godt han ikke var den krop disse mennesker tilsyneladende troede de slog ihjel), og hans budskab og hans lektion til os var, at vi fulgte ham i denne samme kompromiløse og betingelsesløse tilgivelse og kærlighed.

Hvis du forstår hvad Jesus taler om, så forstår du også, at handling altid har sit udspring fra tanke-planet, og valget altid består imellem egoet eller ånden i vores sind. Det er jo ikke uden grund, at Jesus fortalte at vi skulle lytte til sandhedens ånd, og lade os vejlede af den kærlighed som den vidner om.

EKIM er et fuldstændig ikke-dualistisk tankesystem, hvilket vidner om den ikke-dualistiske virkelighed som er alt livs sande natur. Alt som ikke er af Gud, skal kun forståes som symboler og metaforer. Det EKIM handler om, er, at lade Jesus(eller Helligånden hvis man har lettere ved at acceptere denne tanke), helbrede ens ubevidste skyldfølelse og vende tilbage til Himlen gennem tilgivelsens dynamik, som udnytter de umådelige kræfter, der ligger i sindets natur til at vælge.

Som Jesus siger:

Dette er et Kursus i træning af sindet.

Og:

Et utrænet sind kan intet nå.

Og ja, gå ikke på kompromi hvor dualitet spiller en rolle. Det er meget meget enkelt, men der er ingen der har sagt det skulle være let. smiler

Håber du har det godt min ven.

Kærligst Jan.





Seneste indlæg
Min ”religion”
af Anonym
03/05/2024 21:06
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Vigtige præciseringer
af somo
03/05/2024 12:20
Hilsner
af Tikka
03/05/2024 09:21
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Nyheder fra DR
Tre anholdt og sigtet for drab på sikh-..
03/05/2024 23:53
Amerikansk kongresmedlem sigtet for korr..
03/05/2024 21:52
210 døde i oversvømmelser, og nu er cy..
03/05/2024 20:55
Løkke reagerer på advarsel om tiltag m..
03/05/2024 20:51
70 passagerer fik pludselig kvalme på f..
03/05/2024 20:28
Nyheder fra Religion.dk