annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
Anholdelsen i haven
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 482 gæster og 41 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Korruption indenfor Thai politiet.

God morgen Treram..

”Jeg tror dog ikke at der er korruption indenfor politiets räkker, men om der er indenfor politikkerne, ja de fleste partier modtager store belöb fra fagforeninger og arbejdsgiverforeninger, det har jo aldrig väret nägtet mener jeg, men de der ingen penge får Enhedslisten er klart sure over det, men vel mest fordi de ikke modtager penge, ellers var de nok ikke så sure. Og selvfölgelig håber giverne at de får lidt til gengäld, men hvormeget er nok svärt at finde ud af”.

- Efterhånden får pressetjenester jo hurtigt nys om den slags ad bagdøren, ja det er så det gode ved den frie presse når den altså fungerer, men brodne kar vil altid findes ligegyldigt hvilket samfund man lever i, også journalister kan selvfølgelig købes.
Pt. ser vi hvordan en Lars Løkke igen har store problemer med at knibe sig uden om synliggørelsen af sit luksusforbrug på skatteydernes regning, ja folk har allerede glemt historien om en rygekabine der også måtte en tur på forsiden, før ”partiet” betalte den. Det er nok bare et spørgsmål om tid, før nogen finder ”rødvinslinken” til en tidligere Farumborgmester, ja den kan netop ligge i de famøse bilag. Det er helt utroligt så uforsigtige nogle politikere er, nu de ved de fleste journalister ville slagte dem for åbent tæppe. Alligevel er vælgere her i landet ret tilgivende overfor politikere de aldrig har kunnet stole på, netop dét og vælgernes hukommelse har mangt en politiker levet højt på. Selv indenfor partiernes egne rækker findes kolleger, der hvis fortjenesten ellers er stor nok, ville udlevere selv deres bedste venner – tænk bare på Nyrup, Lykketoft og Auken.
Det er nok svært at forestille sig tingene skulle være markant anderledes bare fordi man går ind ad døren hos politiet, hvor det bare blir endnu sværere at undersøge div. bedrageriforhold. Dér bruges som bekendt fantastiske beløb fra statskassen til eksempelvis IT-systemer, som overhovedet ikke fungerer og bare dysses ned med en fjollet historie, som læsere godt nok forarges over men også øjeblikkeligt har glemt. Og hvem skulle skabe en konsekvens?
Det er nok lidt dét, der er problemet herhjemme, det har ikke rigtig nogen konsekvens, når der i toppen hos offentlige ansatte snydes og bedrages på skatteydernes regning. Ofte flyttes bedragere egentlig bare rundt til andre afdelinger eller arbejdsområder og til samme eller mere i løn. M.a.o. er ingen politikere altså interesseret i at forandre dette ”serviceforhold”, hvilket man næppe behøver være et geni for at finde en fornuftig forklaring på.

Vi ska’ måske nok være glade for ikke at leve under thailandske forhold, som dem du beskriver øverst, men samtidig være glade for at ikke alle sandheder om hvordan det i grunden forholder sig indenfor vore egne grænser, pludselig kommer frem i lyset samme dag. Det er slet ikke sikkert vore små hjerter ville tåle en sådan bæven over illusioners tab, ved du ;)

”her er Sverige nok på förstepladsen, de har nogle kedelige korruptionssager vedrörende deres militärflyleverancer, som sälges med mange penge under bordet, ligeledes er deres våbensalg også under luppen”.

- Lige præcis historierne om de pengebeløb der under hånden betales gennem stråmænd for at en særlig køber, der ikke just er krediteret i verdenssamfundet, alligevel kan købe våben i Sverige, ville blive en rigtig beskidt affære på forsiden. Og våbenproducenter trækker jo i særlig grad på politikeres referencer, hvor det ka’ blive svært at gennemskue og finde dokumentation for disse forhold hos journalister med ædle formål for retssamfundet. I Danmark har politikerne just forringet offentlighedsloven, men også i Sverige er man jo vældig striks med hvad de vil udlevere til pressen. Det gælder åbenbart om at holde kortene tæt til kroppen på tinget ;)

mvh
Simon
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Danmark investerer i Ukraines forsvarsin..
27/04/2024 18:30
Selskab overvejer at lukke flyrute melle..
27/04/2024 17:05
Propalæstinensisk protestlejr opløst p..
27/04/2024 16:55
Store mængder kokain fundet i banankass..
27/04/2024 16:14
20 soldater dræbt i Cambodja ved eksplo..
27/04/2024 15:51
Nyheder fra Religion.dk