annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15889555
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2399871
Et andet syn 2004414
Åndelig Føde 1606886
Jesu ord 1534795
Galleri
Lidt billeder fra min sidste tur til Israel
Hvem er online?
0 registrerede 574 gæster og 220 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Her er beviset på koranens lærdom.

Hej Treram..

"Jeg har trasket lidt rundt på nettet for at finde ud af hvor mange anmeldelser til racismeparagraffen der er indgivet, det var desværre ikke muligt at finde noget tal på dette".

- Nej, jeg ku heller ikke hitte antallet af faktiske anmeldelser på et år. Det skyldes, ifølge Lars Barfoed da han var justitsminister, at politiet kun efterforsker tilfælde af grovere art, men altså ikke holder rede på selve antallet der også afvises, fordi der ikke var rimelig formodning. Men tilsyneladende faldt antallet af politianmeldelser for racismeparagraffen fra 53 i 2005 til 29 i 2010.
Det kan enten betyde, at de samme anmeldere er kørt trætte i deres bestræbelser, eller at borgere generelt er blevet sprogligt bedre til at levere ”pænere” former for nedsættende bemærkninger om hinanden, men det er en morsom gummiparagraf.

Ser vi på hvad ECRI i maj 2012 foreslår – nemlig, at Danmark i kampen mod racisme forholder sig åbent til ratificering af den reviderede socialpagt artikel 19 til beskyttelse af vandrende arbejdstagere og familiemedlemmers rettigheder, hvormed man mener, at man hermed vil reducere antallet af ulovlig indvandring, fordi man derved fjerner incitamenterne til udnyttelse af arbejdskraft og uanstændige arbejdsforhold – ja, så ska’ man da virkelig være en politisk blind muldvarp for ikke at tænke sig til de virkelige følger, for da vil vi i Danmark med ratificering af den konvention være forpligtet til at beskytte enhver vandrende arbejdstager med social bistand, hvilket i og med at velfærdstaten da kommer yderligere under økonomisk pres, med stor sandsynlighed vil få de gummiagtige racismeanmeldelser til igen at eksplodere.
Faktisk ser det ud som om ECRI bestræber sig på ganske ædle formål, men med ringe forståelse for konsekvenserne af midlerne der tages i anvendelse. Stigende fattigdom skaber stor splid mellem trængte mennesker, og frustrationerne der afstedkommer kan resultere i stramninger af de i forvejen dårligt begrundede love og paragraffer, som ville få kedlen til at eksplodere. Tænk hvis mennesker fratages retten til at udtrykke deres frustration offentligt, at politiet også i demokratier sættes ind imod mennesker der samles på offentlige pladser osv. Vi har i forvejen tradition for at bygge netværker af uigennemskuelige love, og EU har ikke gjort det lettere, tværtimod. Kort og godt tænker man ikke langsigtet i ECRI heller.

"Jo det er ret så tydeligt at se hvilken gruppe der er mest tyndhudet og skal tages virkelig alvorligt, de er skunte til at spøges med, mærkeligt nok er vores fængsler overbefolket af netop denne gruppe og de kræver respekt ha ha.
De gør vore byer usikre med deres bander der skyder på må og få, de snyder vore systemer for skat og moms, de står for store dele af handlen med narkotiske midler, de er med i at kradse penge ind for "beskyttelse" af forretninger, jo de har da krav på respekt".

- Ja, jeg er bange for at netop dette er udtryk for en ringe forståelse for kulturhistorien i landet man tilflytter, at de dårlige sprogkundskaber forringer adgangen til den dybere forståelse af information. Det gør snakken om bedre udd. til en illusion og dermed idéer om fremtidig selvforsørgelse til en vits.
Ser vi på hvad vi med vores politik efterlader næste generationer, så er det faktisk enorme sociale problemer og stigende kriminalitet, og dette skyldes i stor grad at i forvejen trængte mennesker helt usynliggøres i beslutninger om hvor pengene skal bruges. Det er et kompliceret puslespil, og jeg er alvorligt bange for at man i sidste ende må indse, at idéer om mervækst, hele tiden at skrue produktionen op, ikke viser sig at være vejen frem. Vi er ved igen at splitte samfundet op i klasser, og med historien bag os burde vi med vore midler til forståelse vide bedre, men det ser det altså ikke ud til. Og her hjælper religiøse menneskers idéer om kærlige universer og guder ikke stort.

"Og sikken en skøn weekend, vi gik tur i skoven og samlede Kantareller i massevis, en flot skov hvor bladene lyste op i alle mulige farver og langsomt dalede ned ved hvert et vindpust".

- ;)
Det var satans, nå så du er ferm ud i svampene, så fint da. Det er en spændende verden, skovbunden, og man skal selvfølgelig passe på, men der er virkelig basis for at fornøje ganen.
Vi gik også skovtur og blev helt glade i efteråret, denne dejlige tid på året, farver der eksploderer, ja man blir bare glad ved synet, selv om det jo egentlig er "sommerens langsomme død". Hørte senere Vivaldi (med jøden! - hi hi) Itzhak Perlman, som jeg synes er den mest fremragende af dem alle.

mvh
Simon
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
15/05/2024 07:30
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Patienter får 33 millioner kroner efter..
15/05/2024 09:09
24 skolebestyrelser i Odense afviser at ..
15/05/2024 09:05
Danske kunstnere på Spotify tjener peng..
15/05/2024 08:48
Rusland: Vores forsvar har nedskudt 10 u..
15/05/2024 08:45
Vejdirektoratet forventer længere rejse..
15/05/2024 07:51
Nyheder fra Religion.dk