annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 299 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Hold op med at mærke efter i dig selv

du er intet mindre end tosset i hovedet, og man tænker skal man give barnet det sidste ord i sin spammen og afsporen denne tråds emne, som aldrig har været at gennemgå Brinkmann's bog, og hvordan ind i helvede du har fået det vendt sådan argumenterer du overhovedet ikke for. Du forsætter bare dit enøjede show, hvor du pludselig har sat din egen dagsorden, så hvis det er Brinkmann's bog du ønsker at debattere, så lav din egen tråd derom (dette er ikke i nærheden af at være denne tråds emne såvel som udgangspunkt for debat os imellem).

Min tanke var alene ud fra den artikel i information som inspiration at drøfte selvudviklingsbølgen og tendenser her som at mærke efter i sig selv, vende sig imod sig selv, om man kan gøre dette med fordel eller om det virkelig er så farligt eller uhensigtsmæssigt som nogle gør det til. Og da især om det gør os mindre engageret i vore omgivelser, er det meningsløs og spild af tid, populært betragtet som en dødssynd af kirken og politikerne, som navlepilleri. Iøvrigt har jeg givet nogle spændende betragtninger på disse principielle spørgsmål, som vi har kendt til i rigtig mange år nu (det er jo ikke en ny debat, og ja vi har haft den med hinanden her på trosfrihed flere gange).

Hele Danmark har drøftet dette, her og der, i medierne og på de sociale internet medier ligeså. Stort set ingen har læst bogen, hvilket ej heller er et must. Jeg vil sgu da ikke forlange af dig, bjørn, arne, michael eller RM at om I havde lyst, at drøfte denne problemstilling, at I så skulle ha læst bogen, det er jo slet ikke et issue i den her sammenhæng med min tråd. Og det er en gåde hvordan du har fået det vendt i dit hoved sådan (men dog er ingen i tvivl, for motivgrunden herfor er at du så kan fremføre dine konstante intimideringer og beklikkelse, dem du er i debat med).

Du er fuldstændig styret af dine følelser mand, og uden omløb i hovedet. Du er simpelthen enerverende trættekær barnlig (umoden i roen), med nogle mærkværdige ubevidste homoseksuelle SM tilbøjeligheder overfor både arne og undertegnede. Man må stille sig selv det spørgsmål hvordan var/er dit forhold til din far? Mistede du ham tidligt? Ihvertfald afslører du en helt absurd måde at være i kontakt med arne og undertegnede (hvor du manisk ter dig som et barn, så noget er gemt her i forholdet til din far). Hverken jeg eller arne er interesseret (VI GIDER DIG IKKE MERE simon) i dine alt for grove intime tilnærmelse, intimideringer, du kravler jo nærmest rundt på skødet af os, og savler, gylper, skider og pisser og spermer ud over det hele. Ihvertfald er du ikke stueren og du ter dig som et spædbarn konstant. Fuldstændig absurd du ikke selv kan indse at din evindelige i øjeblikket maniske intimidering, latterliggørelse og ringeagtelse, såvel som beklikkelse og belyvning visse andre debattører er gået for vidt for dig. Du er simpelthen enerverende trættende for andre (noget du må ha hørt før, men dit behov for din fars opmærksomhed er åbenbart helt ustyrlig i øjeblikket) når du fuldstændig beslaglægger og nedlægger trosfrihed i denne din maniske periode.


Og du skal ikke skrive mvh

og nej jeg forvrøvler overhovedet ikke nogen bog, jeg har slet ikke nogen bog som emne, issue, i den her tråd.

Hvis du mener hvad du skriver, så kan hverken information, Brinkmann, p1 debat på dr2, aftenshow, og andre sociale medier, begynde en debat uden at det kræver folk har læst hans bog. Og dette er jo en absurd tankegang at ville forlange at vi i danmark ikke kan have denne debat uden at vi alle skal læse Brinkmann's bog. Ikke engang Brinkmann har tænkt det sådan.

Denne debat der virkelig har haft vind i sejlene og sat sindene i kog, kører udmærket, uden at nogen overhovedet har læst Brinkmann's bog. Hvor mange bøger skal vi ha læst for at kunne deltage i debatter rundt omkring i landet? Ingen, det er jo ikke meningen, at man ikke her og der, fx dr2 ikke kan stable en debat på benene uden at folk skal have læst bøger. Du har fuldstændig mistet proportionerne her (du skyder gråspurver med kanoner (1)*) og har stirret dig blind på din egen til behovet opfundne dagsorden om den bog, som kun er sat i søen for at kunne intimidere undertegnede (hvilket vi alle godt er klar over er dit egentlige motiv).

(1)*:

Citat:
Der er mening i at debattere et meningsindhold i værker man har læst, sætte meninger om det læste op imod hverandre og vurdere udkommet. Det er derimod meningsløst at diskutere andres meninger fra læste værker, når man ikke selv har læst dem – for dermed forholder man sig til deres meninger, uden at vide hvad de taler om
"værker" lol hviiin griiin du gør dig selv til grin simon, du har opfundet din egen dagsorden, som intet har at gøre med emnet i tråden her


men her sætter du alle rekorder, og sådan lyder en mand der ikke kan argumentere for sin sag:

Citat:
Dit indlæg er m.a.o. uden mening.


yeah hvordan synes du selv det går Simon Erasmus Montanus??? Det kører rundt i hovedet på dig, og du er fuldstændig ude af trit med sund fornuft og jordforbindelse. Du skaber en sag hvor der ingen sag er, andre steder end i dit forvirrede lille Kain Abel sygdomsramte hoved.

rolig nu simon, RM svigter dig ikke (som en vis kvinde i sin tid svigtede både dig og mich, og jeg er meget omhyggelig med ikke at 'kristne' din RM som jo skal holdes ren for den uha da da farlige farlige kristendom (rothstein og tim jensen der ikke kan se ud af øjnene af rædsler for hvordan den kristendom har fordærvet alt og alle)). I er nogle HYSTERIKER, der konstant laver historieforfalskning, som I ikke aner hvad I taler om når i åbner munden om kristendommen, hvorfor jeres religionskritik er intet mindre end helt uden bid ind til benet.
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
16-årig sigtet for terror efter knivsti..
19/04/2024 05:33
Nyhedsbureauer: Luftforsvar aktiveret fl..
19/04/2024 04:32
Iransk statsmedie: Flere fly undgår det..
19/04/2024 04:26
Omkring halvdelen blev sorteret fra: 12 ..
18/04/2024 23:15
Atalanta sender Liverpool ud af Europa L..
18/04/2024 22:54
Nyheder fra Religion.dk