annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15537295
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372389
Et andet syn 1980841
Jesu ord 1518425
Åndelig Føde 1465878
Galleri
HansKrist Tigerens Rede :) Have
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 313 gæster og 155 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Kan trosfrihed.dk forbedres?

Citat:
For min skyld kan troldene leve som de vil og tænke som de vil, men når de forfølger andre personligt for deres tro eller mangel på samme, så har de overskredet anstændighedsgrænsen i henhold til ideen med trosfrihed, og så hører de ikke hjemme her.


Vi skriver altså 2. april idag Bjørn.

Har du fået en hjerneblødning? Eller er du total skizofren oveni hovedet?

Hvem er troldene? set i den her sammenhæng:

men når de forfølger andre personligt for deres tro eller mangel på samme, så har de overskredet anstændighedsgrænsen i henhold til ideen med trosfrihed

Hvem alene forfølger folk personligt her på trosfrihed? Du har selv indrømmet (og klart utvetydigt redegjort for din dagsorden; OS IMOD DEM (troldene) personforfølgende debatterrorisme) og skrevet det sort på hvidt i dit første indlæg i denne tråd.


Nu er jeg i tvivl, om hvorvidt det er dit første indlæg, trådstarteren, jeg skal have tillid til, eller det er dit sidste indlæg her der gælder, men jeg håber at du vil stå ved hvad du skriver her sidst:

"men når de forfølger andre personligt for deres tro eller mangel på samme, så har de overskredet anstændighedsgrænsen i henhold til ideen med trosfrihed"



For så er din OS IMOD DEM (troldene) konstante personforfølgende debatterroriseren, intimideren, ringeagtelse og latterliggørelse og beklikken visse andre debattører åbenbart heldigvis slut fra din side.

Jeg håber inderligt du mener hvad du her sidst har skrevet.



Du skal stoppe med at manipulere med os Bjørn (som zeff), såvel som dig selv, det er seriøst ment når vi taler om at den der OS IMOD DEM personforfølgende debatterroriseren visse debattører der konstant skal intimideres groft, ringeagtes og latterliggøres såvel som beklikkes og belyves ud fra en uhæderlig baggrund hvor det de skriver groft mistydes. Hvis du benægter at du forfølger visse andre debattører (troldene) tar jeg gerne kopi af hvad du har skrevet i fx dit første indlæg her i denne tråd, for den er ikke til at tage fejl af.


Lad det være det sidste ord i den her sag, for nu har vi alle brug for ro og syn for sagen i praksis at debatten kan fungere uden den der altødelæggende OS IMOD DEM (troldene) personforfølgende debatterroriseren visse debattører i enhver sammenhæng.

Jeg vil simpelthen ikke stiltiende finde mig i at hver gang jeg åbner trosfrihed så sviner du (når du er aktiv her) og simon, arne til ud over alle grænser og ødelægger enhver god debat arne forsøger at få op at stå.

Du og simon har som sagt igen tilslutning længere til jeres OS IMOD DEM (troldene) ensidige personforfølgende debatterroriseren her på stedet. I kan ikke opdrive en eneste debattør der vil tilkendegive at han tilslutter sig din/jeres OS IMOD DEM (troldene) personforfølgende debatadfærd og dagsorden. I er så isolerede som to mennesker kan være i den her dødfødte tabersag som ingen fremtid har, da den er destruktiv.

Vi skal ikke ekskludere hinanden i en OS IMOD DEM, men vi skal inkludere hinanden, ved at følge, underkaste os selv, visse sunde gode debat etiske principper. Og man behøver ikke blive en engel for at lade sig selv spænde for i denne gode sags tjeneste.


Skulle der være personer man ikke kan døje (som helt tydeligvis er tilfældet for simon og dig bjørn) så undgå at bliv offer for de vore mest bestialske primitive følelsesmæssige instinkter i den sammenhæng. Bevar fokus på bolden, det vi debatterer og drøfter indbyrdes, ja hold tungen lige i munden og slip aldrig det overordnede mål, nemlig en god debat.

I vil møde forskellige synspunkter, som personligheder og stil, skrivestil. Folk har forskellige sprog at udtrykker sig på, men derfor er de ikke nødvendigvis trolde eller latterlige.
Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af Anonym
28/03/2024 21:24
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Instruktør bag 'Oppenheimer' bliver rid..
28/03/2024 21:53
Rusland blokerer for FN-overvågning af ..
28/03/2024 21:33
Harvard Universitet fjerner bogbind lave..
28/03/2024 20:48
OL-drømmen var pakket langt væk, men n..
28/03/2024 20:33
Busulykke i Sydafrika tager livet af fle..
28/03/2024 20:16
Nyheder fra Religion.dk