annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15846431
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2396402
Et andet syn 2001586
Åndelig Føde 1591447
Jesu ord 1533150
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
0 registrerede 213 gæster og 198 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Mennesket og verden

Jeg har fundet ud af at det slet ikke kan betale sig at være sur på dig Arne - ihvertfald ikke lige nu - jeg skal nok blive det ved en anden lejlighed, du giver mig så mange muligheder dertil.

At være i KRISTUS - kommer istand når vi lader Gud komme til i vores liv - hvis vi ikke dør - lader det gamle menneske vi er død, kan Gud ikke komme til i vores liv, og i takt med at Gud kommer til, mere og mere får lov til at spille en til stadighed større rolle i vores liv - ja da er vi igang med at iklæde os KRISTUS, da er KRISTUS ved at vinde skikkelse i os og vi er i KRISTUS.

Så når Guds Ånd mere og mere får lov til at arbejde og bede i os ja så er vi mere og mere i KRISTUS.

Vi kan læse om alt det her hos Paulus så vi lader os inspirere til at det går hurtigere med vores i KRISTUS iklædning, eller iklædning KRISTUS.

Hvad sker der når sådan vi gir Guds Ånd, Gud Helligånden mere og mere en dominerende plads og rolle i vores liv gennem bøn?

Alt dette skal et menneske selvfølgelig selv erfare, Gerth fortæller om det og HansKrist fortæller om det. Paulus fortæller om det.

Det er så smukt så smukt og der sker vidunderlige ting - Guds Kærlighed Kristus er fyldt med HEALING og RECOVERY. Det fylder os med store energier og sjælskræfter. Vi lærer Guds ideer og tanker at kende med os, de planer og tilskyndelser der kommer fra Gud, ja ofte vil Gud noget ganske andet overraskende med vores liv end det vi lige gik og troede skulle være vores vej her i livet.

Jung har om nogen demonstreret hvad der kommer ud af et liv hvor vi er i proces med det ubevidste her hvor Gud gemmer sig men vi kan lære at lytte vi kan lære at lade Gud arbejde i os, komme til, nå frem til os med hvad Gud lige har til os og ønsker af os hvilke kræfter og energier og retninger Gud giver vores liv der som sagt ofte er meget anderledes end den vej vi troede skulle være vores.

Nogle gange er vores hengivelse og overgivelse til Gud og Guds Ånd - meget trance erotisk lystfyldt og harmonisk fredfyldt og afstemt og rolig, dog fyldt med erotiske suk og støn. Andre gange griber Guds Ånd os i en vældig forløsende EKSTASE hvor vi kommer under voldsom inspiration og erfarer store sjælskræfter der ofte varer hele livet, de er uforglemmelige, ja vi glemmer det aldrig og vil resten af vores liv kunne erfare gennem bare erindringer derom disse sjælskræfter igen.

Vi fyldes med initiativ og virkelyst, altså stor vitalitet men også med mening og retning for vores liv ved at Gud giver os af sine idéer og motiver - MOTIVATIONER og DRØMME.

Mennesker kan ikke noget udenom at drømme og drømmene fra Gud er de stærkeste til at bevæge os og sætte en udvikling igang og et mål og retning på vores liv.

-0-0-0-

Fundamentet for den vores personligheds sunde opbygning er virkelyst og spontanitet - og at vi tænker i billeder - syner og drømme - for kun en drøm kan forandre et menneske, bevæge et menneske frem mod hvad det ønsker sig for sig selv her i livet, ikke fornuft, fornuft vil aldrig kunne ændre et menneskes liv - der skal være noget der bevæger og rør os emotionelt og følelsesmæssigt hvis vi skal bevæge os, forandre os.

Vigtigt at have sit fundament i orden, af spontanitet og virkelyst (at være rask og rørig og i bevægelse) og så at tænke i billeder - ha et solidt forhold til idéer motiver og drømme.

Bevidstheden og sindet er kun 10% - de vigtigste 90% er det ubevidste og vores kontakt hertil går gennem spontanitet og virkelyst og at vi tænker i billeder, at vi har et solidt forhold til idéer, motiver og drømme (drømmenes arketyper og urbilleder).

🌊💦🏊🚴🏃

Gennem vores SPONTANITETs biologiske legeme eller liv kommer vi i kontakt med momenter af stor EKSTASE og FRYD og GLÆDE hvor vi kastes ud af os selv og vores depressive sind, vi bliver forløste, frie og løse (frigjorte) af os selv for at kunne være engageret og interesseret og motiveret til i verden (tage del i livet), for noget (et arbejde et studie fx) for nogen (kæresten og børn og venner mm)

🌊💦🏊🚴🏃

Problemet er nu at jeg får en million milliard moderne menneske på nakken fordi jeg siger som jeg gør ovenfor.


Mange menneskers forfærdelige uhyggelige ønsker om selvmord og aggressivitet skyldes at de er blevet fanget i deres eget sind - de har tabt forbindelsen til deres syner og drømme (motiver og MOTIVATIONER) - de tænker ikke i billeder mere, men de tænker sort og uden visioner, de er ikke visionære længere, som de har tabt forbindelsen til SPONTANITET - EKSTASE fryd og glæde - de kan ikke være glad sammen med andre mennesker længere og de ser sort eller negativ på deres medmennesker, ofte vesten, den vestlige kristne SPIRITUALITET - som fx du Arne også gør det, men du læser jo også Information den avis der for år til siden var aggressiv overfor kristendommen og når du abonnerer på disse holdninger Arne bliver også du på en række punkter aggressiv på Paulus og kristendommen.
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
11/05/2024 19:32
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
To aktivister anholdt for angreb på Mag..
11/05/2024 21:12
Flere end 1.700 evakueret i det nordøst..
11/05/2024 20:24
Knivstikkeri på Brønshøj Torv
11/05/2024 20:03
Nødhospital indrettet i det centrale Ga..
11/05/2024 19:28
Spanske ferieøer strammer alkoholregler
11/05/2024 17:33
Nyheder fra Religion.dk