annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 523 gæster og 47 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Angst – Tro – Håb – Kærlighed

Ohøj i natten hr. lægprædikant…

”Helt nøgternt så tillægger "rationalisten" Simon åbenbart ikke - hvad en astrofysiker ved Niels Bohr Institutet siger om universets størrelse.”

- Det er aldrig uden smil man ser dig tage ordet ’nøgtern’ i din mund Arne. Højenergifysik var nok Niels Bohrs metier, næppe din - fortalte jeg dig for øvrigt ikke, at universets str. altid er mindst et par cm. større end din fantasis udvidelsesevne, der desuden ikke er proportional med universets – har du fornuftige indvendinger hertil, må du endelig la mig dem vide? ;)

”I stedet svælger Simon i sine hjemmestrikkede opfindelser om min agnosticisme.”

- Nej Arne, efter 10 år har vi stadig tilgode at se pointen med dine overnaturlige idéer om universet, naturen, livet osv.osv. præsenteret (og gerne) i et af dine ”nøgterne” øjeblikke, ja for ikke at tale om dine dybt religiøse ”selvoplevelser” gennem suggestion, hvor morskaben rigtignok går som en rød tråd gennem molevitten, når man altså får øje på kamelen (læs: ”agnostikeren”!).
Sidder i mange ”agnostikere”, bænket på rad og række, når der prædikes om det meningsfyldte liv? ;)

”Og selve emnet - uha nej - det skal vi sandelig ikke ind på.”

- Din dogmetro og håb knyttet dertil, angsten implicit dit meningsfyldte men svært overnaturlige livssyn, som du jo bare har projiceret ud på livet og naturen i og omkring mennesket, ja sågar ud blandt de fjerneste og usete planeter og stjerner; alt sammen ér skam berammet i respons og ligger synlig i den hele molevit – men ak, intet her svarer helt til måden i ”agnostikere” elsker det levende ord ned i svælget ved kaffebordet efter en god prædiken, er det sådan linjens meningsindhold ska’ tolkes? ;)
Ja det er ikke så let at vende tingene på hovedet i samtaler med ateister, der både fastholder pointen i dine synspunkter og forventer fornuft og logik i det du skriver, men sådan er vilkårene på debatter Arne – men kontrasterer og gør vel bare samværet omkring kæledæggeordene under de gode prædikener til en mere intens oplevelse for dig. Der er altid et brugbart perspektiv at arbejde med, det burde en troende med en halvfyldt kaffekop da vide?
Slut med pjank, nyd fortsat fuglesang under himmelsk regn - hva’ sir dit guddommelige intuitive barometer, får vi regn næste uge? ;)



mvh
Simon

P.s.: Ska blie spændende at se om vi i dag har noget der ku’ ligne en ”borgerlig” regering, nu da Venstre og Socialdemokratiet begge er småborgerlige partier, spiller farven jo ingen større rolle; næ jeg tænker her mere på udsigterne ved at overlade nøglerne til ”fadbamsen”, hvem der holder øje med tøjbudgettet og rejseaktiviteten og de gode ben, noget man nok ikke ska’ kimse ad, såfremt der stadig er en gnist af noget sandhedssøgende der i mørkekammeret (Borgen).
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk