annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
Når andre stjæler fokus....
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 518 gæster og 54 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: ISRAELS KRIG, MEDIERNE OG FOLKERETTEN

Hej Arne!

Du fremkommer med denne korte kommentar til mit diskussionsoplæg:

Citat:
”Hvis det, du her skriver, skal forestille at være en fordomsfri og upartisk beskrivelse af situationen i forholdet mellem det palæstinensiske Hamas i Gaza og det jødiske Israel, så fremgår det jo af, hvad du selv skriver, at stort set alle andre end du helt har misforstået situationen.

Det får mig til at tvivle på, om dine udtalelser her er troværdige.”


Som demokrat hverken kan eller skal jeg forholde mig upartisk, når en anden demokratisk stat og dens borgere bliver udsat for omfattende og vedvarende terroristiske angreb af en totalitær politisk organisation, hvis erklærede mål er staten Israels udslettelse - altså genocide.

Der findes ikke et eller andet neutralt punkt hvorfra pslæstinakonflikten kan bedømmes. Hvis man bilder sig det ind, er man etisk relativist og/eller kulturrelativist.

Så kunne man lige vel hævde, at det også var forkert at fordømme den nazistiske ideologi og racelære, at bekæmpe nazityskland med militære midler og at afnazificere landet med tvangsmidler efter dets betingelsesløse kapitulation, og i stedet fordre en UPARTISK BESKRIVELSE af nazismen, som også fremhævede nazismens gode sider. Eller som kulturrelativist at hævde, at alle kulturer principielt er lige gode, og at de må udfolde deres egenart, som de selv vil. Hvilket så også måtte gælde den nationalsocialistiske tyske kultur og politik, som et flertal af det tyske folk stemte til magten og hvis værdier de åbenlyst og begejstrede bekendte sig til.

Ligeledes må jeg afvise påstanden om, at jeg skulle nære fordomme over for den ene part i konflikten. Min holdning til en terrorgruppe som Hamas bygger på et faktuelt kendskab til gruppens ideologi, der fremgår af dens Charter, samt de konkrete handlinger terrorgruppen har foretaget og legitimeret med henvisning til dets Charter, der er forankret i islams hellige skrifter og dens jihadiske tradition.

I denne holdning ligger ingen fordømmelse af de arabere i Palæstina, som siden 1967 har kaldt sig selv for palæstinensere, for de er i lige så høj grad ofre for en totalitær racistisk og krigerisk folkedrabsideologi som de tyskere der i 1933 stemte nazisterne til magten var.

Men til forskel fra den måde de allierede førte krigen mod Nazityskland på, med terrorbombning af de tyske byer mod krigens slutning, hvilket helt klart var en overtrædelse af krigslovene, så fører Israel krigen mod Hamas inden for rammerne af FN-pagten, der legitimerer modangreb mod en aggressor som iværksætter et uprovokeret angreb og krigslovene der fordrer, at krigen føres med størst muligt hensyn til civilbefolkningen.

Uanset disse bestræbelser kan civile tab aldrig undgås, især ikke når det er en del af fjendens strategi, at anvende civile som skjold og placere våbenlagre, komando og militær infrastruktur i eller tæt på civile boligområder, moskeer og hospitaler. Derudover vil der altid ske fejl under en militær kampagne, men det burde være tydeligt for enhver, at Israel har bestræbt sig på at føre en humanitær krig, der, de specielle forhold taget i betragtning, i videst muligt omfang skåner civilbefolkningen.

Hvis Israel førte krigen med fjendens midler og mål, så ville et par taktiske atomvåben over Gaza by og på Vestbreden nok kunne bringe terrortruslen til totalt ophør. Noget sådant ville imidlertid være ikke blot en krigsforbrydelse, men genocide og en forbrydelse mod menneskeheden, nøjagtig ligesom amerikanernes atombombning af to japanske byer i august 1945 var det.

Desværre er jeg bange for, at en terrorstat som Iran, der også støtter og styrer Hamas, ikke vil nære nogen som helst betænkeligheder ved at udslette Israel med atomvåben såfremt de kommer i besiddelse af sådanne våben. Det er i hvert fald hvad regeringen offentligt har givet udtryk for. Jihadister i Iran anser det faktisk for en hellig pligt, at udslette staten Israel og atter bringe de oprørske jøder tilbage i folden som dhimmier under islams overhøjhed og skrappe ydmygende kontrol.

Da nazisterne besluttede sig for folkedrabet på Europas jøder blev beslutningen og udførelsen forsøgt hemmeligholdt for omverdenen. Islamiske terrorstater og jihad-grupper har imidlertid ingen betænkeligheder og intet at skjule, når det gælder genocide på det jødiske folk. De er nemlig ikke som tyskerne var belastet af en nær fortid med kristne og postkristne værdier og normer, der definerer racisme og folkedrab som etisk forkasteligt og grove forbrydelser.

Tværtimod definerer islam rent teologisk jøderne som muslimernes første og sidste fjende og jøder som de mest ondskabsfulde væsener der eksisterer. Koranen opremser i en lang række suraer jødernes synder og det befales, hvordan de bør straffes som led i en løbende guddommelig straffeaktion mod dem:

Citat:
Jøderne beskyldes således for at have begået uret mod sig selv (16:118) ved at miste deres tro (7:168) og bryde deres aftaler (5:13). Jøderne er en nation som ikke længere eksisterer (2:134 og gentaget i 2:141). To gange har Allah (ved hjælp af assyrene/eller babylonerne og romerne) som instrument straffet dette perverse folkeslag (17:4-5) - og deres spredning over hele verden (diasporaen) er bevis for Allahs afvisning af jøderne (7:168). Yderligere advares jøderne for deres arrogante påstand om at være Allahs udvalgte folk (62:6) og for fortsat ulydighed og "korruption" (5:32-33). Andre synder, hvoraf nogle gentages, opregnes: fornærmelser, selv drab på profeter (4:155); 2:91), derunder på den muslimske profet Isa (Jesus) (3:55; 4:157), er et gennemgående tema. Jøderne forhånede profeten som "Ra´ina (Den Onde i 2:104; 4:46), og de anklages også for manglende tro, for at citere ude af sammenhæng, ulydighed og forvanskning (4:46). Yderst få af dem er troende (igen 4:46). Disse perverse skabninger hævder også at Ezra er messias og de tilbeder rabbinere som har franaret folk deres egendele (9:30). Der tilføjes yderligere synder: Jøderne fremstilles som et misundeligt folkefærd (2:109), med hjerter så hårde som sten (2:74). Endvidere beskyldes de for at sløre sandheden (2:42), bevidst at pervertere de hellige skrifter (2:75), og for at være løgnere (2:78). At være oplyste folk med ringe tro (2:89) som forfølger vage fantasier og ren ønsketænkning (2:111). Andre synder bidrog til stemple dem (se 2:62/3:112 ovenfor) som ondskabsfulde, nederdrægtige og selvfornedrende, herunder at være ågerkarle (2:275), troldkarle (2:102), hedonister (2:96) og afgudsdyrkere (2:53). Flere (og gentagne) synder opregnes: Jødernes afgudsdyrkelse nævnes atter (4:51) hvorefter dette sammenkædes med andre anklager (som ofte gentages) ringe egenskaber - den enorme tilsvining mod Maria (Jesu moder) (4:156) så vel som åger og bedrageri (4:161). De fleste jøder beskyldes for skørlevned og at være misædere og ugudelige (3:110), et folk som er blevet forrådt af deres egne løgne (3:24), og som prøver at få muslimer til at vende sig bort fra islam (3:99). Jøder er blinde og døve over for sandheden (5:71) og det som de ikke har glemt har de perverteret - de er blevet forledt af falske ideer (3:69), har fordrejer sandheden (3:71), taler med to tunger (3:79) og snyder ikke-jøder uden at nære anger (3:75). Muslimer advares imod at indgå venskab med jøder (5:51) og at være opmærksomme på det dybe had jøder nærer over for dem (5:82). Jødernes ultimative synd og straf tydeliggøres: De er Djævelens håndlangere (4:60) forbandet af Allah, de vil miste deres ansigter (4:47) og hvis de ikke accepterer den sande tro islam - de jøder som forstår deres tro bliver muslimer (3:113) - vil de blive forvandlet til aber (2:65/7:166), eller aber og svin (5:60) og brænde i Helvedes ild (4:55; 5:29; 98:6 og 58:14-19).

(Kilde: Dr. Andrew G. Bostoms tale "The First and Last Enemy" ved conferencen om "Counterjihad" afholdt i Brussels, Belgien den 18/10-07 - i min oversættelse).


Var der nogen der sagde fordomme og upartisk beskrivelse?

Hilsen

Ipso Facto pifter

Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk