annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15931495
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404016
Et andet syn 2007499
Åndelig Føde 1621575
Jesu ord 1536648
Galleri
at rejse er at leve
Hvem er online?
0 registrerede 52 gæster og 212 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Min ”religion”

Citat:
Arne:

Hanskrist, jeg har overvejet, om der er rimelighed i at svare dig



Du skulle ikke have svaret mig for endnu engang svarer du udenom. Hvad det er der gør at du ikke kan følge en argumentation og forstå fx principielle forhold skal jeg være usagt.

Tænkte egentlig om man kunne melde dig til moderator for at du konstant afsporer debatten. Problemet er selvfølgelig at du selv er moderator.

Det er meget tydeligt at se hvad det er HansKrist påpeger overfor dig og finder så kritisabelt og inkonsekvent hos dig og endda være at du misbruger Jesus Kristus og bedrager folk, fører folk bag lyset. Men måske du egentlig fører dig selv bag lyset ja måske du slet ikke forstår rigtig hvad det hele drejer sig om.

Jeg kan ikke studere de bøger jeg læser med fuldt alvor og så skulle tage dig alvorligt. Jeg vælger at tage de teologiske bøger om den kristne spiritualitet og teologi seriøst og dermed betragte dig som indimellem et forfærdeligt vrøvlehoved der siger indimellem noget helt meningsløst og selvmodsigende sludder.

Du er meget ufin at debattere med, ja overfor mig er du som altid uhæderlig og fyldt med narrestreger hvor du konstant afsporer debatten og opdigter ting der får mig til at fremstå i et dårligt lys selv om dette INTET har at gøre med hvad vi drøfter og debatterer, men konstant tillader du dig selv disse ufine tricks overfor mig. Ikke overfor visse andre, her kunne jeg godt nævne navne men lader være.



Du skrev: "Hanskrist, jeg har overvejet, om der er rimelighed i at svare dig"

Det er ikke mig der er problemet men dig der opfører dig urimeligt som jeg lige overfor beskrev det.

Og egentlig tror jeg godt du selv et og andet sted er klar over det - hvis ikke er det fordi du konstant mister overblikket over hvad vi drøfter. Måske det vitterligt er det.

Jeg gider ikke dit pjat og din snoen dig udenom så derfor skal vi stoppe nu. Min tid er for kostbar til dine narrestreger.

Men for eventuelle udenforstående er der kommet mange interessante principielle forhold frem omkring den kristne spiritualitet og teologi i forbindelse med min argumentation overfor dig. Så tråden er interessant fordi der i det mindste er et menneske der skriver noget væsenligt og yderst interessant.

Godt nok var det meningen at du skulle forstå noget af det men det kniber det med.

Vi skal videre med noget helt andet nu, og dit sidste svar til mig skulle du ikke have skrevet, det var igen en total afsporing hvad der er kernen i vores debat, ja endnu et forsøg fra din side på at fremstille mig i et uheldigt lys - selv om det intet har at gøre med kernen i vores debats kontrovers.

Men som sagt nu stopper vi, da du ikke magter eller ikke vil, forholde dig til hvad der er kernen og det principielle i vores drøftelser, du har mere travlt med at afspore debatten gennem kunstgreb og ufine tricks fra din side der fremstiller mig i et uheldigt lys selv om dette er sagen, kernen i vores drøftelser, fuldstændig uvedkommende.

Magter man ikke at spille og gå efter bolden, få fat i bolden, kan man da altid forsøge at sparke modstanderen ned, gå efter manden.

Men det er ikke fodbold og egentlig burde der være en dommer tilstede der skred ind heroverfor.

Sagen Arne - fodboldens ånd - at spille og gå efter bolden og ikke manden. Du skulle ikke have så fandens travlt med mig når du er så bagud i point, på mål.


PS:

En mand der kan skrive som i citationsboksen nedenfor har ingenting til fælles med græsk ortodoks kristendom. Selv om manden gang på gang fremstiller det således. Det er bedrageri og det er endvidere misbrug af Jesus Kristus og ikke bare græsk ortodoks kristendom der misbruges.

Det giver ingen mening. Der er ingen sammenhæng i måden han pynter sig selv på, fremstiller sig selv.

Dit eftermæle må blive at det ikke hang sammen for Arne.


Citat:
Arne:

Og de mange religioner, der hver på deres måde påstår at have viden om det guddommelige, det åndelige, er for mig hovmodige og lidet troværdige.
Dét, at de gør mennesket til verdens centrum, finder jeg naivt og snæversynet.
Idéen om en menneskelignende superfader hævet over barndommens far - i matriarkalske samfund en supermoder - opfatter jeg som en primitiv og nærsynet ønskedrøm.
Jeg forstår godt længslen efter en guddommelig menneskelignende almægtig og kærlig person, som man trygt kan bede til, men for mig er det guddommelige noget langt, langt højere, som det er håbløst for os mennesker at søge at fatte, og som jeg heller ikke tror er meningen med menneskelivet.
Seneste indlæg
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Rapperen P. Diddy undskylder for overfal..
19/05/2024 18:11
Områder i Roskilde og Kalundborg bliver..
19/05/2024 17:09
Politi: Ambulancer under pres i Nordsjæ..
19/05/2024 16:43
De trak sig fra Copenhagen Pride - nu er..
19/05/2024 14:55
Valgplakater revet ned i indre Københav..
19/05/2024 13:55
Nyheder fra Religion.dk