annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15931495
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404016
Et andet syn 2007499
Åndelig Føde 1621575
Jesu ord 1536648
Galleri
Efter en tur i Vesterhavet
Hvem er online?
0 registrerede 52 gæster og 182 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Mennesket i verden

Hvad mennesket med Gud - hvad mennesket med Guds Ånd (den Hellige Guds Ånd eller Helligånden) kan udrette er ikke småting

Det skal undersøges da det er erfarings baseret - så man skal ikke stoppe op som om man ikke kan træde indenfor på et begyndende vidunderligt eventyr hvor vores Guds forhold og SPIRITUALITET bliver den store drivkraft i udformningen af vores liv.

Hvor inderligt og stærkt berigende forholdet er kan kun den daglige praksis og "samtale" eller BØN vi har gennem Guds Ånd manifestere og demonstrere og ja åbenbare for os dag for dag.


Hvad intet øje har set og intet øre hørt,

og hvad der ikke er opstået i noget menneskes hjerte,

det, som Gud har beredt for dem, der elsker ham,

det har Gud åbenbaret for os ved Ånden. Thi Ånden ransager alt, selv Guds dybder. For hvem ved, hvad der bor i mennesket, undtagen menneskets egen ånd? Således ved heller ingen anden end Guds ånd, hvad der bor i Gud. Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi skal vide, hvad Gud i sin nåde har givet os. Og om dette taler vi ikke med ord, som menneskelig visdom har lært os, men med ord, som Ånden har lært os, og vi tolker det åndelige for åndelige.



Der er virkelig tale om store KRÆFTER og ENERGIER vi får del i og som vækker os og styrker os i vores vej igennem livet.

Disse KRÆFTER og ENERGIER er fyldt med HEALING POWER - er vores LÆGE og HELBREDER os fra de sygdomme vi kan blive ramt af.

Gud Helligåndens KRÆFTER og ENERGIER - ARKETYPER KRÆFTER vil ALTID kunne HELBREDE OS.


Derfor søg Gud - Guds Ånd - Gud Helligåndens mirakuløse stærke kræfter og energier.

Søg søg søg eller bøn bøn bøn - der er ALTID en SPIRITUEL løsning på vores vanskeligheder og sygdomme.

Man skal ikke give op - fordi der er ALTID en SPIRITUEL eller ÅNDELIG løsning på vores problemer og sygdomme.


-0-0-0-0-


3 gange i mit liv har jeg været alvorlig udfordret af noget sygdom og alle 3 gange har jeg opnået en SPIRITUEL eller ÅNDELIG løsning og helbredelse.

Første gang ved at læse en tekst i Christian Science hovedværk - og derefter meditere på hvad jeg lige havde læst - lade det synke ind og starte en gærings proces. 3 gange 20 minutter om dagen arbejdede jeg således.

Anden gang indlevede jeg mig selv i betydningen Soul Body Fusion. Også dette arbejdede jeg på 3 gange 20 minutter om dagen.

Sidste gang for ikke så lang tid siden (her i vinters) måtte jeg i trance overgive mig til Guds Ånd. Også dette arbejdede jeg med 3 gange 20 minutter om dagen.


Hver gang nåede lægerne ikke at komme til med medicinsk behandling - fordi jeg den vej som beskrevet ovenfor selv formåede via min egen SPIRITUALITETs praksis at opnå fuldkommen helbredelse.

Var jeg så syg? Ja dette kan bevidnes i alle 3 eksempler og her i vinters har jeg nogle blodprøver der var meget alarmerende og som gjorde at min læge frygtede alvorligt for mit liv. Det gjorde jeg egentlig også selv, for ellers henvender jeg mig ikke til min læge (hun havde ikke set mig i 15 år og det var bare øredråber jeg havde henvendt mig om for femten år siden) - nemlig skal der meget til at drive mig til lægen. Mine blodprøver var så elendige og skræmmende at jeg skulle undergå CT SCANNING med kontrast væske og MR SCANNING med kontrast væske. Der slog jeg hælen i - sådanne undersøgelser kunne jeg aldrig finde på at gå med til. Og da min læge så følte sig forhindret i at få undersøgt hvad jeg fejlede kunne hun ikke vide hvilken medicin og behandling jeg skulle have - så jeg fik ikke nogen former for behandling - og ja så måtte jeg jo igang med det trance bønsliv jeg kender fra Paulus hvor jeg i trance overgiver min egen ånd til Guds Ånd og så begyndte udviklingen at vende og den blodprøve jeg fik taget den 18 april på min fødselsdag skulle vise sig at være en rigtig fødselsdagsgave - nu var alle de utallige mål og talværdier pludselig indenfor normal området. Og vi fandt aldrig ud af hvad jeg dog havde fejlet men det vigtigste var også at blive rask igen. Min egen teori er neuroborreliose i tredje stadie - men hvem fanden vidste at det kunne man død af og blive så invalid af.


Det er vigtigt at vi er lige så udogmatiske som Paulus - for hvor ÅNDEN er (Guds Ånd er) der er også altid FRIHEDEN.

Det vil sige vi må ikke sætte grænser for hvad Gud kan udrette i vores liv. Alle disse dogmatiske grænser med at dette kan vi ikke have erfaringer med må udryddes - vi skal netop lade Gud komme os nær som vi kan da vi jo har Guds Ånd - således at vi kan få del i hvad Gud har lige til os. Nøjagtig som Paulus fortæller det i 1 Kor 2 og i alle de ægte Paulus breve.

Prøv at læse Paulus ud fra den "i KRISTUS SPIRITUALITET" vi finder i brevene.

Nøglen til at forstå Paulus og kristendommen er at forstå vores i KRISTUS VÆREN - den SPIRITUALITET der her gemmer sig.

Hvad vil det sige at være i KRISTUS.

Alle mennesker vil blive HELBREDT øjeblikkeligt hvis de bare tør være åbne og stille sig selv i KRISTUS.

Der er så store åndelige energier og kræfter i at være i KRISTUS. Fordi her har vi Guds Ånd og alle Guds KRÆFTER og ENERGIER samlet i mennesket - i os også ifølge Paulus - ikke bare i Jesus ifølge Paulus.

Det er teologerne der dogmatiserer om at det der gælder Jesus ikke gælder os - men Paulus siger stik modsat, at hvad der gælder mennesket Jesus også fuldt ud gælder os. Det er hemmeligheden i KRISTUS SPIRITUALITETEN i KRISTUS MYSTIKKEN. Guds Hemmelighed KRISTUS.

Vi må ikke dogmatisere omkring Jesus eller projicerer ind i Jesus hvad der ifølge Paulus tilhører retteligen os i lige så høj grad.



-0-0-0-0-

Erfaring erfaring erfaring - ja da det altsammen er erfarings baseret - og skal opleves på egen krop så at sige - så vær eksperimenterende - eksperimenter eksperimenter eksperimenter!!!

Træd ud i det - udforsk den SPIRITUALITET der helt åbenlyst er tale om hos Paulus og som er fuldstændig udogmatisk for som Paulus siger der hvor ÅNDEN er der er også altid FRIHEDEN.
Seneste indlæg
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
33-årig mand druknet i Thyborøn Havn
20/05/2024 04:31
Dansker død i faldskærmsulykke i Holla..
20/05/2024 00:24
USA's sikkerhedsrådgiver præsenterer o..
20/05/2024 00:16
Mindst 13 meldes såret under ukrainsk a..
19/05/2024 23:05
Tidligere FC Midtjylland-spiller scorer ..
19/05/2024 22:04
Nyheder fra Religion.dk