annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15655816
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379948
Et andet syn 1989363
Jesu ord 1522370
Åndelig Føde 1513757
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 382 gæster og 46 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Troen på Ånder og Guder

Citat:
Gerth:

Dine ord indikerer din påstand om, at tid og rum ikke er virkeligt, hvor inde og ude ikke eksisterer, når alt er et. Du lyder ligesom, at alt er Gud,



WHÅT TU FÅG har du gang i

At tid og rum ikke er virkeligt - har jeg nogensinde sagt det? Nej

Jeg har talt om at tid og rum må tænkes sammen

"hvor inde og ude ikke eksisterer, når alt er et" --- jeg har ALDRIG talt om at alt er et (men det har du derimod)

At jeg lyder som om alt er Gud kan du ikke finde et eksempel på i mine tekster - men tværtimod er dine tekster fyldt med en sådan tankegang


-0-0-0-

Og iøvrigt stjæler du tanker og ideer fra mig som en anden debattør her på stedet også gør det.

Hvis man bliver inspireret af hvad en anden har skrevet så tager man et citat heraf og redegør for hvem der har udtrykt disse tanker - hos hvem man har fundet disse tanker udtrykt.

-0-0-0-

Man kan umuligt snakke med dig fordi:

Du lever ikke i samspil og udveksling med virkeligheden - men du lever i din forskruede sære bevidsthed om tingene

Vi andre må gøre os erfaringer med verden omverdenen virkeligheden og os selv for at forstå tingene - men du gør dig ingen erfaringer med hverken dig selv eller virkeligheden omverdenen eller med dig selv i samspil og udveksling med virkeligheden omverdenen.

Du opdigter bare - bygger bare en opdigtet forestillingsunivers op inde i dig selv.

Hvorfor betyder ERFARINGER og studier og lærdom og undervisning uddannelse ikke noget for dig?

Fordi du lever i din egen subjektivitet bevidsthed og opdigtede forestillingsverden.

Hvordan kan vi mennesker komme fri af vores små psykotiske måde at erfare virkeligheden på? Jo gennem at vi gør os erfaringer med noget og nogen i vores omverden. Altså vi skal omgås og bøvle og arbejde med tingene for at vi gør os de nødvendige erfaringer vores forståelse tingene bygger på.

Som om du er blevet glad for din psykose - hvordan du har det og oplever tingene i dit eget hoved (bevidsthedsliv) og så nægter du at ville lære nyt - tage imod nye erfaringer gennem uddannelse studier eller arbejde der kunne modne dig og give dig forstand så andre mennesker kunne få et udbytte af at lytte til dig.

Det kan ikke være korrekt at almindelige forstandige mennesker skal bruge krudt på at forstå dig der lever i din egen subjektivitet bevidsthed. Dette er en opgave for psykiatrien psykologien og ja dine kontakt personer at holde øje med hvornår alting smelter sammen inde i hovedet på dig.

-0-0-0-

Du vil have at vi (kollektivet) skal forstå dig

Men sådan vender tingene ikke - det er dig der skal forstå kollektivet (hvad vi igennem årtusinder ved fælles anstrengelser og dyre købte erfaringer er nået frem til) og du kan ikke bidrage med noget før du har forstået hvad kollektivet har forstået - derfra kan du måske hvis du er godt begavet og har stor erfaring indenfor et område bidrage med noget.

Men du gider bare ikke trække i arbejdstøjet og gøre en indsats med os andre.


Kunne du ikke godt lade være med at ødelægge alle tråde/emner med dine lange lange religiøse skøre tekster der ikke har noget at gøre med trådens emne.

Kan du ikke være i samtale og debat med andre?

Hvis du har brug for at komme ud med - af med - dine skøre religiøse ideer kunne du så ikke oprette et nyt emne. Som det er nu fylder du for meget - husk de fleste kan ikke finde hoved og hale i hvad du skriver - det er meningsløs og intetsigende religiøs snak hvor du har givet dig selv en hovedrolle som den helt store åbenbaring verden behøver. Det er iøvrigt et kendt symptom blandt psykiske syge at de tror de er noget ganske særligt i religiøs sammenhæng.

Men det religiøse spirituelle åndelige er en videnskab - et fag - som alt andet og man kan ikke bare sådan udnævne sig selv som noget særligt - om man er noget særligt afhænger af om det man skriver siger taler og gør - giver mening og har en værdi eller nytte for kollektivet.

Prøv at skriv en bog - du får ingen læsere hvis det du skriver er som det vi læser af dig og som det du skriver på Facebook - det er nemlig religiøs langt langt ude tågesnak.

Jeg troede på dig i starten - at her var et eksempel på RECOVERY - hvor Helligånden havde formået at hjælpe dig - du havde oplevet hendes HEALING POWER - helbredende kraft.

Men som tiden gik blev det tydeligt at du intet anede om Helligånden. Og det tydeligvis var noget helt andet privat i dig selv primitiv energi der dækkede over dit ord begreb helligånd.
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 13:19
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Mand satte ild til sig selv foran retsby..
19/04/2024 20:20
Beredskabet opgiver at fjerne saks ved B..
19/04/2024 20:05
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Droner gjorde ingen skade, siger Iran
19/04/2024 18:35
Bryggerigigant lukker med deres største..
19/04/2024 17:49
Nyheder fra Religion.dk