annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15941211
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404944
Et andet syn 2008064
Åndelig Føde 1624589
Jesu ord 1536995
Galleri
Nørresundby Rødhus
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 46 gæster og 151 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Bibelen for Ateister

Citat:
Hvad præsenterer Jesus os for smiler Jeg har ikke den store tillid til evangelierne ;) Men kom gerne med det du finder sandt og værende hans lære...



Hvad jeg har skrevet om evangelierne er ikke småting - hvilken stilling vi kan tilskrive disse - og ja hvordan de skal forstås at være skrevet (motivet bagved at skrive dem) og af hvem.

Vi er tættere på Jesus Kristus person og personlighed og karisma - Jesus spirituelle åndelige virkningshistorie ind i verden hos Paulus end i evangelierne. Nå men jeg har jo beskæftiget mig så meget hermed og skrevet så meget derom.


Jesus Kristus giver sgu da verden noget der er meget meget mere værdifuldt end blot en lære:

Jesus bibringer verden - begaver verden med vores i Kristus SPIRITUALITET:

Begivenheden KRISTUS: er at vi med Jesus modtager Gud Helligåndens Ny Væren og Virke/Virkelighed og KRAFT - ja i og med og ved Jesus modtager vi en hel ny virkelighed med Gud - den gensidige immanens af Gud og mennesket ved Guds Ånd. Ja i og med Jesus Kristus har vi hele guddomsfylden i kød og blod - det er Gud i os og for os og med os der åbenbares os - som Jesus i den grad skænker verden - altså Guds Ånds Kraft der gør levende.

En kærlig dynamisk HEALING POWER igennem den Guds Ånd vi har som Jung har demonstreret det på videnskabelig vis gør sig gældende fra det ubevidste. Derfor Jung er så glad for 1 Kor 2.

Ja det er sgu da meget mere end blot en lære

- Jesus bringer Gud og Guds Ånd i spil

- det er Gud Helligåndens vidunderlige forunderlige gerninger med os vi modtager - det Guds Nådes Kraftværk vi er i og med og ved Kristus Jesus - hvor vi har Gud Hellig Åndens Frugter og Karismatiske Gaver.

Det er ÅNDENS NYE LIV - LIVETS GUD SKABERÅND vi har i og med og ved Jesus Kristus.


Ha ha ha griiiiner lol - blot at forbinde Jesus med en lære - du og VML I er sgu rent til grin.

Hvad der essentielt kommer ved og med Jesus Kristus er Gud og Guds Ånd ind i vores liv - her har vi og kommer = åbenbares Gud i vores liv - Gud i os og med os ved sin Ånd - Guds Ånd - Gud Helligånden.

Jeres - VML - din Jan ABC og ham, er det Carsten et og andet - I er sgu en flok amatører og jeres mangelfulde forståelse tingene kan jeg ikke bruge til noget som helst - hvad I hævder er så fyldt med misforståelser og fordomme.


Så hold du dig til sang og dans - bliv i dine egne tråde så vi undgår dine gentagelser det samme og samme år ud og ind uden at du overhovedet går ind i en seriøs debat og drøftelse tingene.



Skal du have mig i tale skal der andre boller på suppen. Og ihvertfald skal du jo begynde at interessere dig for og forstå hvad jeg skriver. Hvis vi ikke læser modpartens indlæg og argumentation er der ikke grundlag for debat samtale om tingene.


PS:


Retfærdigvis skal siges at jeg kan spore at du har taget dig sammen på det seneste Jan - du er blevet mere konstruktiv og tydelig og forstandig i din kommunikation (det skal også siges at det kun kunne gå fremad).

Bliv i det spor og voks i forstandighed og forståelse tingene og voks i din måde at kommunikere på med andre (måske ikke så mange gentagelser og henvisninger til link du ikke engang selv gider præsentere fordøjet og forstået for os).

Jeg mener også Arne har været efter dig - måske det er hvad der har hjulpet på dig.

For jeg sporer fremgang - men som sagt det kunne også kun gå fremad.
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
20/05/2024 13:44
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Irans tidligere udenrigsminister skyder ..
20/05/2024 19:19
Biden kalder ICC-anklagers ønske om Net..
20/05/2024 19:03
Michael Cohen erkender at have stjålet ..
20/05/2024 18:37
Israels præsident angriber ICC efter h..
20/05/2024 16:55
Skib endelig på vej i havn efter brokol..
20/05/2024 16:31
Nyheder fra Religion.dk