annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15703952
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383598
Et andet syn 1992859
Åndelig Føde 1529334
Jesu ord 1524630
Galleri
Folkemødet 2013
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 437 gæster og 45 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: New Age - Nye Tider

At der skal religion med ind over, skyldes at mennesket ikke lader sig bevæge og motivere af videnskabelige rapporter, ved at vi appellerer til fornuften, rationalitet. Vi har fået og får til stadighed smidt et utal af videnskabelige rapporter i hovedet om hvor slemt det står til, og denne appel til den rationelle del af os, vil aldrig være nok til at vi lader os bevæge og motivere til at foretage de nødvendige forandringer. Nej vi skal appellerer til menneskets følelser og religiøsitet og det fordi vi mennesker er styret af følelser og religiøse længsler.

Hjertet har som sagt sine grunde, bevæggrunde, som fornuften ikke kender til, men fornuften eller forstanden kan hjælpe os, men ikke bevæge os og flytte os. Det er gennem at vi gribes om hjertet at vi formår at overgå, transcendere vores individualisme, vores synd, adskillelse.

Sandheden om mennesket er at det er et følelsesmæssigt styret væsen og et religiøst væsen der formår at overgå sig selv (overvinde sin individualisme = syndighed) der ønsker retfærdighed og at leve fredeligt og lykkeligt, i personlig vækst og frihed, uden undertrykkelse hinanden.

Heldigvis er vi mennesker følelsesmæssige væsner, vel at mærke sanselige følelsesmæssige væsner, fx hvor vi igennem hjertet, vores hjertefølelser og hjertets intelligens eller visdom, står i forbindelse både vores egen indre biologiske lovmæssigheder men også den biologiske naturens udenfor os lovmæssigheder.

Dette har NEW AGE fået rigtig godt fat i at forstå mennesket sådan på den helt rigtige måde i et opgør industri landenes teknologiske videnskabelige tænkning og logik, der er en katastrofe fordi den ødelægger de store sammenhænge med naturen, ødelægger vores natur lighed (og kulturlighed og religiøsitet), som de mikrokosmiske væsner vi er der står i forbindelse alt levende, Livets (biologiens) Ånds store Lovmæssigheder. Alene vores åndedræt er et strålende eksempel på disse sammenhænge vi tilhører (på vores religiøsitet).

Selvfølgelig er vi frie, men gør vi os frie af værens grund og Livets Ånds kilder (de store gældende Livets (biologiens) Ånds Lovmæssigheder) vi tilhører så går det galt. Og kun gennem følelser kan vi igen få oprettet forbindelsen til vores oprindelighed, der netop er lig med det religiøse. Det religiøse betyder forbindelse til kilden til alt liv også vores.

Synden og fejlen ligger i vores tænkning og dyrkelsen en videnskabelig forældet og forfejlet paradigme. Såvel som ingen tør gøre op med, drive politik overfor den vores økonomiske kapitalisme der om denne får frit spil med sikkerhed kører os i afgrunden. Hvorfor der skal politik med ind over de økonomiske dynamikker.

PS:

Herligt Arne med din debat i slyngelstuen og at læse om, blive mindet om, energi fra Atomkraft.
Og også godt for os småsure korte for snuden magelige "ateisme glade" forstokkede og ugidelige initiativløse ældre at blive mindet om Alternativet.

Vor tids ateisme (Gudløshed og religionsforskrækkelse) har rod i vores materialistiske og individualistiske kultur. Også derfor det skræmmer os fra vid og sans at vi skal dele vores velstand med andre fremmede.


New Age er svaret og har svaret. New Age er den Ny Middelalder vi behøver og EU er en fantastisk institution i den sammenhæng, hvis den formår at følge med, holde sig i form gennem nødvendige reformer.
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 11:38
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 08:48
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
31-årig anholdt efter at have været p..
27/04/2024 12:20
Ukraines udenrigsminister om manglende l..
27/04/2024 11:40
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ge..
27/04/2024 10:29
Norge forment adgang til internationalt ..
27/04/2024 10:02
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ne..
27/04/2024 09:41
Nyheder fra Religion.dk