annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
Tillich om Helligånden
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 475 gæster og 40 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕

Hvor er kvinden idag?

Det kvindelige idag det feminine idag?

Hvor er Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os.

Hvor er det feminine?

Hvor er Yin Yang i smuk harmoni?

Ingen steder - det findes ikke i vor tid.

Vor tid er maskulinitet der har revet sig løs fra det feminine.

Selv kvinde bevægelserne er primitiv maskulinitet der har revet sig løs fra det feminine. Selv miljø og natur - moder jord - bevægelserne er primitiv maskulinitet.

Kvinden eksisterer ikke mere - hverken for mænd eller kvinder - vi har alle mistet forbindelsen til det kvindelige - til kvinden.

Der findes ingen kære mor længere - der findes ingen Guds Kærlighed Kristus længere

Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os

Omkring år nul var verden rædselsfuldt maskuliniseret - Romerrigets brutalitet og jødernes bandevold gadevold og tilfældige henrettelser og steninger.

Det er her Guds Kærlighed Kristus kommer til verden. Det feminine i Gud - Kvinden i Gud - Gamle Testamentes ofte maskuliniserede krige og dræber og hævn Gudsforståelse bliver sat på plads og korrigeret af Guds Hemmelige Visdom Sophia, Sofia, eller Kristus - Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os - så vi kan være rodfæstede og grundfæstede i KÆRLIGHED til hin'anden (næsten vores) og til Skaberværket Naturen - det Gud Moder Skaberværk Naturen altid har været - den Gud Kvinde i vores liv der står bag alt.

I denne maskuliniserede skrækkelige verden for 2000 år siden kommer kvinden i Gud til verden - kommer det kvindelige i Gud til verden. Kommer Guds Kvindelighed til verden.

Gud åbenbarer sig i Kristus at være symbolsk bedre forstået som Kvindelig og Kvinde og Gud Moder.

For 2000 år siden er det maskuline i krise og Gud Skaber er langt hen af vejen i Gamle Testamente blevet en latterlig karikeret hævn og krigsgud - verden er gennemsyret af en maskuliniseret forgiftning nøjagtig som i dag.

Derfor jeg siger at KVINDEN i vores liv - KVINDEN GUD i vores liv er forsvundet ud af verden - selv for kvinder, der jo ofte er mere maskuliniseret forgiftede og ødelagte end mænd er.

Hvor er KVINDEN i vores liv - KVINDEN GUD i vores liv???

HUN ER FORSVUNDET!

GUD er dermed forsvundet.

At Gud er død betyder at Kvinden Gud i vores liv er død (det kvindelige feminine er forsvundet fuldstændig - vores forhold til naturen fx er ikke eksisterende og de i vor tid der taler mest om naturen kan ikke stave til naturen).

Vi lever som for 2000 år siden i en latterlig karikeret maskulinitet - se til højre se til venstre - denne latterlige karikerede maskulinitet er en gennemsyret forgiftning overalt.

Vi er en ødelagt civilisation og kultur fordi det maskuline har løsrevet sig fra det feminine.

Jordan Peterson og Mikael Jalving og Marie Krarup og Trump og Putin og Erdogan med mange flere er igang med en sygelig form for latterlig karikeret maskulinitet - det er så hæsligt som det var hæsligt for 2000 år siden.

Jordan Peterson og Mikael Jalving og denne reaktionære højre populisme har rigtig godt fat i en korrekt diagnose af vores sygelige hæslige samfund men de fejler fuldstændig når de skal forstå lægemidlet den medicin der skal frelse og HEL'brede os.

Som for 2000 år siden er det Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os.

Guds Hemmelige Visdom, Kristus Sophia, Sofia. Guds Kærlighed Kristus.

Kun Kvinden og det kvindelige i Gud Skaber kan forlige og forene det maskuline og feminine igen i verden - i kosmos.

Tydeligste bevis på den maskuline forgiftning vor civilisation og kultur er gennemsyret af er at vi har smadret naturen - naturen der er alt det kvindelige.

Min julegave til verden er:

Find ind til KVINDEN i jeres liv - Gud i jeres liv - Gud Kvinden i jeres liv.

Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os så vi kan være rodfæstede og grundfæstede i KÆRLIGHED.

Den største maskuline dyd og mod - modighed og helte modighed i dag er at turde KVINDEN og det feminine - Gud i vores liv. Turde sætte KVINDEN og det kvindelige - det feminine over alt andet her i livet. Guds Kærlighed Kristus og Guds Visdom Sophia, Sofia - over alt andet.

Alle idag tør være maskuline - ingen tør være feminine. Vor tids kønsidentitets forvirring skyldes at verden er gennemsyret af en maskuliniseret forgiftning der præger alt og ihvertfald styrer alt (al drive og motivation er præget af maskuline mål og ambitioner). Det maskuline har løsrevet sig fra det feminine og derfor får ungdommen selvfølgelig problemer med deres kønsidentitet. Det er et symptom på at noget er helt galt fat i verden - nemlig at det maskuline fuldstændig dominerer i en latterlig karikeret form: Putin Trump og hele højre populismen der er orkestreret af russisk troll virksomhed hvor Mikael Jalving og Marie Krarup er nyttige idioter for Putin der morer sig vildt og glæder sig vildt over hvor meget det ser ud til at ødelægge vesten.

Den maskulinitet vi ser idag der har løsrevet sig fra det feminine kan ikke løse vor tids mange kriser og konflikter - det kan kun Gud Kvinden i vores indre Himmerige - at vi begynder at elske vor Himmelske Gud Moder KVINDEN i vores liv.

Vi skal turde dette - ikke kun tænke og filosofere over hvor rigtigt hvad jeg skriver er - så bliver det hele bare en bevidstheds oplevelse som alt er idag.

Vi skal turde handle på hvad der er Gud KVINDENs VILJE idag i verden at gøre.

Vi - både mænd og kvinder - skal turde være den Gud Kvinde der er i vores liv - forsømt i vores fylogenetiske ARKETYPER SJÆLSKRÆFTER.

Tænk meget over hvad det er vor Himmelske Gud Moder KVINDEN i vort indre ønsker vi skal gøre her i verden - og så skal vi rejse os op og agere og handle herudfra - hvilket er den Nye Skabelse Naturen og Kosmos som vi er en del af behøver for at vi kan opnå HEL'bredelse og nærme os Guds Riget - bringe os igen i kontakt med Livets Træ midt i Edens Have så vi kan leve i resonans med Moder Gud og Naturen.
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Den irske regering vil sende asylansøge..
28/04/2024 17:02
Ukrainske tropper falder tilbage flere s..
28/04/2024 17:00
Nyheder fra Religion.dk