annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
Et kig ud af vinduet i Rødhus
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 493 gæster og 30 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕

Intro:

Paulus om Livets Ånds Love i Kristus. Rom 8

med det håb, at også skabningen selv vil blive befriet fra trældommen under forgængeligheden og nå til den frihed, som Guds børn får i herligheden. Vi ved, at hele skabningen endnu sukker og vånder sig sammen. Og ikke alene det: også vi, der har Ånden som førstegrøde, sukker selv i forventning om barnekår, vort legemes forløsning. Rom 8

Efter intro lad os se på hvordan vi i en moderne kontekst kan forstå Paulus:

Åh suk - ❤️ hjerte suk på suk - på vej ind i trance - på vej ned i dybet - for at få kontakt til underbevidstheden og det ubevidste.

Hjerte Vejen til dybest dimension gennem trance.

Trance fryd og salighed er Hjerte ❤️ Mystik - det er på Hjertets grund - dybe grund.

Hjertets afgrundsdybe ubevidste rørelser der er så fyldt med trance fryd og nydelse og salighed.

Trance er af nøjagtig lige så stor betydning for vores sundhed og velvære som nattens søvn er det.

I den dybe søvn sover vi - men i trance er vi vågne - der er bevidsthed men en bevidsthed der er rettet gennem hjertet imod hvad der bor i os - rettet imod de ubevidste dybde dimensioner der råder i vores liv.

-0-0-0-

Paulus's Kristus Mystik er en Kærlighedens Hjerte Mystik der omfatter eller har en 1): feminin pol, side og en 2): maskulin pol, side:

1):

den feminine "serotoninske" trance ekstase - de ubevidste dybde dimensioner på hjertets grund der er så fyldt med hengivelsens og overgivelsens erotiske fryd og salighed.

Vi hengiver os og overgiver os som Guds Børn til vor Kærlige Himmelske Gud vor Fader's Ånd - måske vi sukker og udånde (her i trance er vi nok tættere på den anden side døden end vi er i søvnen).

Eksempler på disse forhold er der mange af hos Paulus fx Efeserbrevet 3 og 5 - Rom 8 og 2 Kor 12.

NB:

ingen kan være i dyb trance uden at erfare åbenbaringer som vi møder disse gennem dagdrømme og strømme af bevidsthed.

For French philosopher Henri Bergson (1859-1941), our stream of consciousness is our continuous sense of time, in which past, present and future merge. It is the fluid life at the heart of our identity.

2):

Den maskuline dopaminske ekstatiske glæde begejstring og entusiasme. Her er vi ikke i en hengivelsens og overgivelsens erotiske trance fryd og salighed - nydelse -- men mere i en henrykkelse og forrykkelse hvor vi gribes og sprænges - det er en lyksaligheds katastrofe brud erfaring - og her virker Kristus mægtig i os - her er tale om de helt store kræfter energier og motiver (motivationer) hvor vi overgår os selv (peak experience - ekstatiske flow højdepunkts oplevelser) der sender os i retning mod vores dåd - kald og mission her i livet - altså mod den ydre verden.

Eksemplerne hos Paulus er utallige også derfor jeg har kaldt Paulus for religionshistoriens Dopaminske Forhjerne Monster Mystiker pr se. Sjældent religionshistorisk at møde religiøs mystik der retter sig så meget mod den ydre verden og som er så fyldt med motivation og entreprenant kreativ virkelyst og virkekraft og forstandighed (klar tænkning) - til trods hvor jublende ekstatisk forrykt tilstanden er.

Ved I det ikke - har I ikke hørt det; Kristus virker mægtig i jer.

Alt formår jeg i Kristus der giver mig kraft.



-0-0-0-0-


BRAVO HANSKRIST



Du har skrevet mange essays der er sande uforglemmelige mesterværker og så sandelig her har vi endnu en fra din hånd din ånd.

Populært velskrevet og letlæst - en læsefornøjelse for selv lægmand men samtidig også sprængfyldt med viden og da især tværvidenskabelig viden og teologisk frontforskning om Paulus på samme tid som dog kun akademiske fagfolk kan lodde dybden af. Se perspektiverne i og hvor lige relevansen er for Paulus frontforskningen at finde.

Hvad Arne siger om dig er så lodret forkert - og ja forfærdeligt uretfærdigt sagt om dig ---- for ja, jeg kender ingen med så meget substans, alvor og seriøsitet og dybde og visdom og saglighed og faglighed og så generøst som når du formår at skrive så det bliver en stor læsefornøjelse for selv lægmand at erhverve sig den dybeste avancerede faglige viden om Paulus.


Den der siger der er tale om "svulstige intetsigende tomme ord der ingen mening giver" - afslører at du endnu engang har kastet perler for et svin.


Jeg tror du skal lade svinet være, ihvertfald ikke forvente en retfærdig bedømmelse af dine skriverier fra dyret.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
45 mennesker dræbt i oversvømmelser i ..
27/04/2024 23:17
31-årig fængslet og sigtet for drabsfo..
27/04/2024 23:12
Ny lov giver op til 15 års fængsel for..
27/04/2024 22:05
Knivstikkeri i Nordvest: 27-årig mand r..
27/04/2024 21:37
Harvey Weinstein indlagt fra fængslet
27/04/2024 21:27
Nyheder fra Religion.dk