annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15659804
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380304
Et andet syn 1989662
Jesu ord 1522485
Åndelig Føde 1515215
Galleri
Mit russiske ikon.
Hvem er online?
2 registrerede ABC, Arne Thomsen 353 gæster og 36 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Hvad HansKrist dog skriver på facebook

Jeg husker stadig som barn og ung i vestjylland til fødselsdage, hvor vi var ca 20 til 30 mennesker samlet og hvor der var stolte venstrebønder tilstede (hvis partitilhørsforhold ingen kunne være i tvivl om) hvordan disse højlydt skammede sig over "Uffe -manden" og hans fremførte hadekampagne overfor Svend Auken. Med foragt tog de på det skarpeste afstand til Uffe og hele det had der blev rettet imod Svend Auken og ja socialdemokratiet.

Men hele denne idé om at socialdemokraterne er skyld i alle landets ulykker (og at vi skal foragte og hade dem) er forsat til den dag i dag og bliver i vor tid ført, videreført, af LA med en intensitet der ikke kommer bag på mig, men med en succes der ryster mig.

Lad kun ungdommen stemme og LA bliver landets største parti. Men dette skyldes at ungdommen ikke kan stave til LIBERAL de aner ikke hvad dette begreb dækker over. Fx tror de at LA går ind for størst mulig frihed til alle (dette fænger (er sød musik i ørerne) selvfølgelig hos unge mennesker) og at socialdemokraterne står for det modsatte, men dette er at vende tingene på hovedet, og skyldes en vellykket USA framing, hjernevask og manipulation af os europæer og skandinavier.

De steder i verden hvor der er blevet ført overvejende LA politik gennem de sidste godt 100 år, sammenlignet med de steder hvor socialdemokraterne har haft en betydelig og afgørende indflydelse på det politiske liv i samme periode (som i Nordeuropa og da især Skandinavien), er de steder i verden hvor den personlige frihed er mindst, hvor den sociale elendighed størst og hvor den økonomiske ulighed er størst.

Vi bliver nødt til at tænke om igen og dybt over de her politiske forhold. Hvorfor er den personlige frihed størst (den økonomiske ulighed mindst) hvor socialdemokraterne har haft en betydelig indflydelse på det politiske liv? Og hvorfor medfører LA (og liberal politik iøvrigt) til stadighed mindre og mindre personlig frihed, som det øger den sociale elendighed og den økonomiske ulighed (kig blot over på den anden side atlanten)? Et af svarene er at det er opportunistisk og på den lange bane en dårlig ide at pisse i bukserne for at holde sig varm.

Bertrand Russell der selv var ægte liberal ssgde:

Advocates of capitalism are very apt to appeal to the sacred principles of liberty, which are embodied in one maxim: The fortunate must not be restrained in the exercise of tyranny over the unfortunate. Bertrand Russell

Her fanger han LA's politik præcist i sigtekornet og skyder det ned.

Andre forhold vi må forstå er at socialdemokraterne ikke er skyld i alle landets ulykker. Dette er en udbredt misforståelse blandt store dele af befolkningen og igen det skyldes at en USA måde at tale politik på (en framing og hjernevask os europæer) der er blevet overført på europæisk politik. At de neoliberale og radio24syv (LA's propaganda station ud i stuerne) er lykkedes med denne framing og hjernevask ungdommen er det største politiske dannelses forfald set i nyere tids politik.

Socialdemokraterne er heller ikke nødvendigvis et erhvervs fjendtligt parti, tværtimod, spørg økonomer og dansk industri (og det skyldes ikke kun Helle Thorning og Bjarne Corydon).

Socialdemokraterne går ej heller ind for stærk og nødvendigvis stor statsmagt, de arbejder for stærke solidariske fællesskaber, samfund, med lige gode muligheder, de samme friheder og muligheder for alle. I den forstand er de mere liberale, eller deres politik ender op i noget vi kunne radio24syv betegne som liberale frie samfund som de skandinaviske der beundres kloden rundt endnu da.

Iøvrigt når radio24syv hjernevasker ungdommen med LA propaganda er de ofte påvirket af stoffer. De har mistet jordforbindelsen totalt og ikke kun pga deres neoliberale religiøse fanatiske ideologier, men altså også på grund af at de sidder i påvirket tilstand og savler og ævle bævler i mikrofonen og desværre hopper ungdommen på deres højtravende råbende ævl, fordi ungdommen selv er fordrukken og uklar i hovedet.

Desværre er store dele af venstre blot et vedhæng til LA. Og LA har stort set direkte afskrevet deres landbrugspolitik fra blæredygtig landbrug. Venstre har aldrig fundet deres egne ben at stå på i miljøpolitik og de er inhabile i miljøspørgsmål, så selv de konservative kan finde på at sige fra. Og det skyldes at de varetager en elites økonomiske interesser på bekostning af miljøet og den lille mand, om han så er biavler fisker eller landbruger, jorddyrker af lodder og familie ejendom og ikke godsejer og industri landbruger.

For mig fuldstændig ufatteligt at bønder og fisker (gartner) ikke for længst har gjort oprør imod industriel stordrift.

Skal miljøet og naturen overleve, så skal vi have folk i stort antal tilbage til landbrug og nok også fiskeri, ved at afvikle industriel stordrift og rovdrift. 10 gange flere mennesker ud i landbruget igen. En afvikling af blæredygtig godsejer industriel storlandbrug. På den måde vil vi også kunne producere mere på endda en miljø rigtig bæredygtig måde. Tag ud på bondens marker og markveje og vi møder en ørken, man spørger hvor er blomster og dyrene blevet af, der er jo ingen insekter som ej heller fisk i vandløbene, der er blevet til kanaler som vil tage livet af en fisk på få timer. Der er ikke liv på landet længere, ej heller oppe i stuehusene, disse er revnet ned eller står tomme eller huser tvivlsomme eksistenser eller daglejer, ihvertfald taler de ikke dansk.

Skomager bliv ved din læst. Hansi nu skal du ikke overskride dine begrænsninger, bliv nu hjemme hos dig selv, fortæl om ulykkelig kærlighed, klinisk kærestesorg og depression. Fortæl om Paulus og Kristus og psykoanalysen eksistentialismen og hjerneforskning. Hold dig langt væk fra politik.

Mit beskedne ærinde er blot:

at socialdemokraterne ikke er skyld i alle landets ulykker, i et lands ulykke og vanskeligheder. Tværtimod.

At EU er en dundrende uhørt succes i moderne verdenshistorie (så stort at vi må nive os selv i armen og prise os lykkelige over at være vokset op i en sådan periode). Alene EU gør at europa ikke lige nu er et stort blodbad, med de vanskeligheder og udfordringer vi står overfor, fordi verden ser ud som den gør.

Kunne jeg få ungdommen til at gentænke det politiske hjernevask de er blevet udsat for. Få dem til at besinde sig og vælge fællesskabet (mennesker og det menneskelige) frem for individualisme, neoliberalisme og neo konservatisme (afGud og fædreland). Vi har for alt i verden ikke brug for at gå til yderligheder i politik, tværtimod. Stop nu det vanvid.

-0-0-0-

Hvad siger du røde Hansi Kristi Paulus Socialdemokrat til sammenbruddet i overenskomst forhandlingerne?

Jeg forstår det ikke, at de ikke straks siger ja til ovenikøbet en realløns fremgang over de næste år.

Jeg bryder mig ikke om grådighed eller at man ikke kan forholde sig i ro med disse lønkrav.

Nå mere rød er du ikke?
Seneste indlæg
Kom op på bjerget...
af Anonym
20/04/2024 06:35
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:46
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Bombetrussel i Billund Lufthavn: Termina..
20/04/2024 11:34
Coops regnskab går i minus med 717 mill..
20/04/2024 11:31
Clara Tauson er finaleklar uden kamp
20/04/2024 11:28
Haiti er hærget af vold: Bander bortfø..
20/04/2024 11:04
Politi undersøger sprængning af pengea..
20/04/2024 10:06
Nyheder fra Religion.dk