annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15941211
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404944
Et andet syn 2008064
Åndelig Føde 1624589
Jesu ord 1536995
Galleri
Hønsegården
Hvem er online?
0 registrerede 411 gæster og 181 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Anonym
Emne: Re: Engang for længe siden...

Namaskaram...

Hvem arbejder du for ler Kongen blinker Kom op på bjerget...

Citat:
Guds udseende, personlige fremtræden og Væsen

Hvordan er Guds personlige fremtræden og sande Væsen? Hvordan ser Han ud? Hvordan er Guds forhold i virkeligheden til os mennesker? Kan vi sige noget om dét?

Ja. Gennem Vandrer mod Lyset, som er tilgængelig på en række sprog foruden dansk, har vi – ved menneskenes åndelige ledere, under Guds øverste ledelse, og med Hans bemyndigelse - fået åbenbaret en viden om disse ting. Her et uddrag fra Supplement II til Vandrer mod Lyset, no 73 (let tilpasset):

”En i alle enkeltheder nøjagtig beskrivelse af Gudfaders udseende og personlige fremtræden kan ikke gives. For de jordiske sprog er så fattige på ord, intet af dem ejer udtryk, der kan kendetegne denne ophøjede, rene, skønhedsfyldte Skikkelses udseende. Og ingen jordisk kunstner kan med pensler og farver fremtrylle selv den svageste antydning af Hans legemes, Hans åsyns former.

Et flammende Væsen er Gud! For lysets æteriske stråler udgår fra Hans legeme og herliggør dets lysende skønhed. Ungdom, renhed og skønhed i sublimeste form er udtryk for Hans personlige fremtræden. Hans åsyn bærer et uendelig kærligt, men vemodsfuldt præg. Sorg og smerte hviler i Hans dybe, uudgrundelige blik, for Han bærer al Skabningens lidelser og sorger i sit sind.

Med længsel, med sorg og smerte skuer Han ud i rummet, Hans blik søger Jorden, søger den lidende og stridende menneskehed. Han følger i Tanken de savnede og så fjerne væsener, der er Hans elskede børn.

Og ser Han, at de går mørkets veje, hører Han deres skændsmål, ser Han deres uværdige livsførelse i indbyrdes ufordragelighed, i strid, vrede og had – da sløres Hans øje af sorg, af skam over de børn, som Han gav et evigtvarende, åndeligt liv, som Han gav tanke og vilje, hvis sind Han prægede med en gnist af sit eget Væsens renhed, kærlighed og skønhed.

Men ser Han, at nogle af Hans børn vandrer ad de veje, som Han har afstukket for deres jordiske vandringsliv, da glædes Han inderligt, og et kærligt smil glider lysende hen over Hans sorgfulde, Hans alvorsfulde åsyn.

Vidste I mennesker, hvor jeres Fader sørger over jer; kendte I dybden af Hans smertelige sorg over jer; kendte I Hans sinds lidelser, fremkaldt ved jeres uværdige livsførelse, jeres onde, slette, hæslige og forbryderiske tanker og gerninger; da ville I skamme jer! Kendte I den rædsel og afsky, der fylder Hans Væsen ved at følge jeres færd, når I med våben i hånd, ved eksplosive stoffer og ved gifte bekæmper hinanden, ødelægger folk, riger og lande, nedbrydende alt skønt, rent og godt både i jeres eget og i andres sind – da ville I skamme jer end dybere!

Da ville I sørge over jer selv, da ville I vende sind og tanke mod jeres fjerne, men dog så nære Fader, da ville I svare Ham på Hans kalden, da ville I bede Ham om at lede jer ind på de veje og stier, der fører til Ham, fører til Hans Rige. Ja, da ville I fuldt ud vise jeres Fader: at I elsker Ham, at I er værdige til Hans kærlighed og omsorg. Og jeres Fader vil da glædes over jer!

Smerten, lidelsen, sorgen, der nu præger Hans åsyn, præger Hans sind, vil svinde, og ud fra sin dybe, uendelige kærlighed vil Han velsigne jer, vil Han i ånd og i sandhed være jeres Fader, Gud, Værner og øverste Leder både i jeres jordeliv og i de sfæriske verdener, ja overalt, hvor I end færdes.

Vores Gud og Fader kalder på jer – dag og nat – til alle tider lyder Hans kaldende røst til jer! Svar Ham, I mennesker! Hører I Ham ikke?”

Your friend forever

Krishna

PS: Går det hele som planlagt...
























Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
20/05/2024 13:44
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Frankrig melder ind med støtte til ICC
21/05/2024 07:57
Produktionsbygning er nedbrændt på Sam..
21/05/2024 07:05
Kina advarer Sydkorea og Japan mod 'prov..
21/05/2024 06:55
ChatGPT sætter en af sine stemmer på p..
21/05/2024 06:04
USA: 569 ton nødhjælp er kommet til Ga..
21/05/2024 05:42
Nyheder fra Religion.dk