annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15733943
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2386903
Et andet syn 1994904
Åndelig Føde 1535027
Jesu ord 1526920
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
0 registrerede 237 gæster og 42 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Åndelig Føde

He he Tikka

Gåden Tikka

🌳🌻🌳🌻🌳

Du mente tidligere at vi mennesker ikke skulle vende tilbage til JORDEN - NATUREN og få et nært forhold til fødevarer produktion gennem bæredygtig regenerativ permakultur jordbrug gartneri køkkenhave.

Du fandt det var bøvlet - for hårdt slid og besværligt - men jeg er af den opfattelse at vi mennesker får energi af at arbejde og ikke mister energi ved at arbejde.

Alle de milliarder Tikka og Arne segmentet har i Vesten (aldrig nogensinde har en generation af ældre haft så mange milliarder) hvis de blev brugt på investeringer i regenerativ permakultur jordbrug gartneri køkkenhave - da kunne vi løse både klima krisen og miljø krisen (forureningen og biodiversitets katastrofen) der er i forbindelse med fødevarer produktion.

Sunde fødevarer bliver guld værd om få år og det kræver jord som stadig kan anskaffes til rimelige priser (men om få år vil jord blive så dyrt at vi almindelige mennesker nok ikke kan komme i nærheden heraf - men idag kan et hus på landet til en halv million med 10000 kvm jord stadig anskaffes.

Vi er en generation nu der burde handle - gøre de rigtige ting - frem for moralsk konstant at fordømme vore omgivelser - ja så burde vi gøre noget ved tingene og det kan vi - vi har de økonomiske midler til at vende udviklingen.

Vh HansKrist

PS:

Se et menneske som Gerth der er ved at gå i opløsning (psykotisk nedsmeltning og "sex lir") over lediggang - det ikke at have noget fornuftigt at stå op til og leve for - selv han har økonomiske midler til at købe et lille Hus på landet med jord til og dermed selv dyrke de bær og frugter der skal på Helligånds Café'ens kager. Eller i Café'ens sunde Smoothie's.


-0-0-0-0-

Mener Thomas spurgte mig om hvad jeg mener om moralske etiske spørgsmål.

Jeg mener jo mindre vi fordømmer andre jo mindre vi optræder med lov og moral som opdrager af hinanden jo bedre.

Jeg tror på at vi skal gøre noget ved tingene og ikke så meget snakke om tingene. Vi har kun tre år til at handle hvis vi skal undgå katastrofale stigninger i jordens middel temperatur.

Tænk jer nu hvis min gymnasie kammerat Henrik Stiesdal havde brugt hele sit liv på moralsk at fordømme de fossile (kul olie og gas) energikilder - så havde han brugt hele sit liv på at være moralsk forarget.

Nu gjorde han noget andet han gik igang med udviklingen af vindmøller hvor han er verdens førende såvel som de senere år han også er det indenfor PtX teknologierne.

Idag er han nået så langt at vindmøller elektricitet er billigere end den fra olie gas og kul. Drømme scenariet er opnået. Grøn vind energi er billigere end den fra olie gas og kul - de fossile brændsler - det vil sige det fra idag overhovedet ingen mening gir at udlede store mængde CO2 i forbindelse med vores energi forsyning.

Kan I se det - han brugte ikke sit liv på moralsk at fordømme de fossile kul olie gas kraft varme værker - men han gik igang med HANDLING - vedvarende grøn vind energi.

På samme måde kan segmentet Arne og Tikka i Vesten, hvis de ville, gennem at de bruger deres ufattelige mange milliarder i pensions opsparing på regenerativ permakultur jordbrug gartneri køkkenhave løse CO2 udledningen og miljø problemerne (biodiversitet og forurening) i forbindelse med fødevarer produktion.

Altså vi skal ikke kun bruge tiden og kræfterne på moralsk at fordømme industri landbrugets fødevarer produktion, der er skyld i alle landets ulykker; for stor udledning af CO2 og biodiversitets katastrofen og forureningen -- men vi skal som Henrik Stiesdal blot begynde på det eneste rigtige alternativ - nemlig regenerativ permakultur jordbrug gartneri køkkenhave. VI KAN HVIS VI VIL - DA VI HAR DE ØKONOMISKE MIDLER og masser af grønne hænder det kribler i for at få lov til at gøde, så og høste og røgte dyrene i driften på regenerativ permakultur jordbrug gartneri køkkenhave.

Jamen kan vi finde ud af det? Ja selv børn fra 6 - 7 års alderen kan finde ud af det - så vi voksne med vores viden og disciplin og tålmodighed vi kan endnu bedre - og er der noget vi ikke lige kan finde ud af så står de etablerede permakultur foreninger med dens ildsjæle i kø for at hjælpe - de tager endda på udflugt mange folk (20 - 30 - 50 kommer de) til de nye der er startet op som har brug for en hjælpende hånd.

Sådan er pioner ånden og begejstringen indenfor området.
Seneste indlæg
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Min ”religion”
af Anonym
29/04/2024 20:27
Det bedste ved kristendommen
af Anonym
29/04/2024 20:16
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Nyheder fra DR
Trods kritik og flere penge bliver vente..
30/04/2024 08:43
Sportshal vil tilbyde gratis bind og tam..
30/04/2024 08:32
Dansk børnetøjsfirma begæret konkurs
30/04/2024 08:29
Aarhus Letbane fejrer sin fødselsdag me..
30/04/2024 07:44
Politiet vil overvåge store dele af Mal..
30/04/2024 07:27
Nyheder fra Religion.dk