annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15738219
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2387905
Et andet syn 1995517
Åndelig Føde 1535871
Jesu ord 1527186
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 124 gæster og 129 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: disciple
Emne: Re: Den Skyldfri Verden

Hej Jan

Du vender hele evangeliet på hovedet p.g.a. EKIM. Det kan godt være at du kan narre mange, men mig narrer du ikke med al dit religiøse skriveri og blanding af menneskelige teorier.
EKIM er udviklet af 2 psykologer, hvoraf Helen Schuman er overbevidst spiritist og et spiritistisk medium.
trist
De har taget det spiritiske vanvid og manipulation og religiøst tankegods og lavet en mikset religion, som er fyldt med ord og metoder, som prøver at efterligne kristendommen. Men EKIM har intet med evangeliet om Kristus at gøre og EKIM tror overhovedet ikke på fokuspunkterne i evangeliet, sådan som Jesus kom og forkyndte og døde på korset for, men Gud oprejste ham fra graven og gennem Apostlene og især Paulus blev troen på Gud udbredt til mange lande.

Citat :

Hvis dette var den virkelige verden, VILLE Gud være grusom. For ingen Fader kunne udsætte Sine børn for dette som prisen for frelse, og VÆRE kærlig. KÆRLIGHED DRÆBER IKKE FOR AT FRELSE. Hvis den gjorde det, ville angreb være frelse, og det er egoets fortolkning, ikke Guds. Kun skyldens verden kunne kræve dette, for kun de skyldige kunne forestille sig det. Adams >>synd<< kunne ikke have rørt nogen, hvis ikke han havde troet det var Faderen Der drev ham ud af paradiset. For i den tro gik hans viden om Faderen tabt, siden kun de der ikke forstår Ham kunne tro dette.
Citat slut.

Kommentar:
Du er helt ude på den tynde is og det viser at EKIM er en forførende metode, som vender alting på hovedet.

Jo, Gud ville ofre sin egen Søn og lade ham betale prisen for al den synd (at gå fejl af målet), fordi Gud elskede verden-os- så højt at han gav sin enbårne Søn, for at enhver som tror på ham ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Det drejer sig ganske enkelt om et valg, som Gud har givet sin skabning. Valget mellem at tro på Kristus og dermed finde vejen til Gud eller at afvise Guds kærlighed og dermed afvise den pris som Jesus måtte betale.

Hans villighed til at gøre det hans Fader i himmelen havde planlagt førend verden blev til er det største under på jorden, som nogensinde har fundet sted.

Jesus havde intet med spiritisme at gøre, tværtimod helbredte han de som var ødelagt af mørkets kræfter.
Det var en manifestation af at Guds rige var kommet til jorden og viste hvad Guds natur/væsen indeholder.

Dette er fortsat på grund af Helligånden, som nu har været i funktion på jorden i snart 2000 år og stadig overbeviser mennesker om evangeliets formål og udvirker undere, helbredelser m.m.
EKIM indeholder intet af dette, men derimod menneskelige teorier, som fører ubefæstede mennesker ud i mørket, fordi de ikke kan skelne mellem sandheden og løgnen.

Beklager, men sådan er EKIM og alle kan overbevise sig om dette ved at læse dine og andres indlæg om EKIM eller det tilgængelige materiale og omtale på internettet om baggrunden for EKIM.

Søg dog sandheden og det ægte istedet for det miskmask, som EKIM er i forhold til Guds forunderlige budskab om nåde, tilgivelse, fred og glæde. smiler

mvh
disciple
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
30/04/2024 14:16
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Det bedste ved kristendommen
af Anonym
29/04/2024 20:16
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Nyheder fra DR
Kongeparret indleder sensommertogt på B..
01/05/2024 12:10
Tusindvis evakueres efter vulkanudbrud i..
01/05/2024 11:55
Badmintonkvinderne får svær lodtrækni..
01/05/2024 11:24
DR tester nyt varslingssystem i dag klok..
01/05/2024 11:00
63 personer anholdt under masseprotester..
01/05/2024 10:32
Nyheder fra Religion.dk