annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15845811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2396354
Et andet syn 2001529
Åndelig Føde 1591222
Jesu ord 1533132
Galleri
Efterårsjævndøgn Rødhus
Hvem er online?
0 registrerede 299 gæster og 144 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Åndelig Føde

Citat:
Gerth:

4. Jeg har sagt det før til dig, at inklusiv Paulus er i hele Biblen emnet tro vigtigt. Hvad er det her dog for noget? Kun en slem sadist gør nar ad mig angående mine tekster. Du påstod engang, at jeg gør selv grin med mig her og det tror jeg ikke på. Her er vistnok næsten ingen medlemsprofiler og en samtalemand beskrev ´jer´ som underligt.


Du er simpelthen ind imellem for dum at høre på.

Og enhver kan selv læse dine indlæg og forsikre sig om hvor forvirrede usammenhængende indlæg du har skrevet, såvel som modbydelige indlæg om os på Trosfrihed såvel som dine egne uhyrlige tanker om seksualitet som du tydeligvis ikke har et afslappet naturligt forhold til.

Vi har behandlet dig fair - givet dig en chance trods din uheldige optræden og det at du skriver mange forvrøvlede uforståelige indlæg (også derfor vi ikke svarer dig fordi du roder rundt i tingene og tager forkerte kopier af hvad vi andre skriver såvel som du misforstår hvad vi skriver).

Problemet med dig er at du befinder dig i dit eget tankeunivers og ikke vil undersøge hvordan dine tanker om tingene (fx Helligånden og det religiøse spirituelle) allerede er blevet forstået af en hel verden nu i mere end 2000 år.

Du skal lære at sætte dine tanker om tingene ind i en historisk sammenhæng såvel som ind i en moderne videnskabelig kontekst.

Det er jo ikke os der skal lære dit private sprog og tænkning om tingene, men dig der skal lære hvordan man bruger ordene og begreberne korrekt. Dette hedder almen dannelse og er vi allesammen i et vist omfang nødsaget til at arbejde indenfor om vi vil bringe verden videre.

-0-0-0-

Du bryder dig ikke om aggressivitet og sindssyg adfærd - men du er fyldt med begge dele selv - dette træk som du gerne vil gøre op med - forsætter du selv - ja der er noget karma her du ikke kan frigøre dig selv fra.

Var du kommet til Trosfrihed for fem år siden havde du ikke fået et ben til jorden. Nu tog vi fair imod dig, vi gav dig en fair chance til trods hvad du skrev mange gange var ganske uforståeligt vrøvlesnak (hvilket du også flere gange har fået at vide at hvad du skriver er ulæseligt) og du var aggressiv modbydelig overfor os der var aktive her på stedet, såvel som du havde nogle barnlige perverse skriverier om det seksuelle, -- nå men nu fortryder jeg lidt at vi tog så venlig imod dig, uden at vi forlangte af dig at du opførte dig lidt anstændig og ordentlig.

Du har desværre dit eget væsen imod dig selv - og at du har haft en svær opvækst og svære tider giver dig jo ikke ret til at afreagerer dine frustrationer på Trosfrihed eller debattører her - nøjagtig der vikler du dig selv ind i dårlig karma og ubehøvlet aggressivitet og sindssyg opførsel bliver nøjagtig hvad du gentager selv, det du vil så gerne fri af og væk fra det bliver du sgu ved med at gentage.


Der er noget mørkt og meget uhyggeligt ved dit sind - som står i kontrast til at du er så dybt HELLIGÅNDS RELIGIØS.

OKAY DU HAR HAFT EN SVÆR OPVÆKST OG DU ER ÅBENBART STADIG I ET MILJØ HVOR PSYKISK SYGDOM ER DAGLIGDAG --- men ønsker du at gøre dig fri af denne sociale arv skal du sgu ikke gentage og føre den dårlige adfærd videre selv - men det gør du desværre fordi du er så bitter og mørk i dit sind.


-0-0-

Min tålmodighed med dig Gerth er ved at være opbrugt.

Iøvrigt har du aldrig svaret fornuftig meningsfyldt på nogle af mine indlæg - hvorfor ind i helvede forlanger du så at vi skal reagere på dine indlæg der mangler struktur og ofte også god mening - da dine tekster ofte er ulæselige.

Dit sprog er et privat sprog og det dur bare ikke hvis du vil i dialog og samtale med andre mennesker. Du må gerne have originale tanker og ideer om tingene, men ikke leve i din egen private sprog verden, virkelighed, og det gør du i alt for høj grad.


Du er så selvbiografisk ærlig og vi kan jo så synes det er interessant at du giver os et så fyldestgørende ærligt indblik i dit følelsesliv og indre kaos og dine lidelser (omkring det seksuelle fx), såvel som din egen selvforståelse og selvopfattelse, og identitet (HELLIGÅNDS IDENTITET) og ja ikke mindst din rolle eller stilling i samfundslivet (hvad du laver). Det er da også interessant - såvel som din hele tiden aggressive modbydelige opførsel overfor Trosfrihed og os på Trosfrihed.

Vi morer os også over dig i samme grad som vi spærrer øjnene op overfor 😱 dine uhyrligheder.

At du er så selvbiografisk ærlig og åbenhjertig omkring dig selv også dine længsler og lidelser og vanskeligheder her i livet er et forsonende træk ved din personlighed og jeg vil tro du en dag bliver belønnet herfor på den måde at en og anden forbarmer sig over dig. RoseMarie rejste ihvertfald til Odense for at møde dig. Så du appellerer til folk, også kvinder. Men det er måske en mand du ønsker dig apropos al din snak om homo seksuelle tilskyndelser.


PS:

Citat:
Gerth:


"at inklusiv Paulus er i hele Biblen emnet tro vigtigt"



Hos Paulus betyder TRO:


Paul Tillich:

The worth "faith" cannot be applied to the Christ unless it is taken in its biblical meaning of a Spiritual reality in itself.

The faith of the Christ is the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence.

Faith is an act of a finite being who is grasped by, and turned to, the infinite.

Faith is being grasped by an ultimate concern, or in the grip of something which is of infinite seriousness for me which surpasses life and death.



Gør dig selv den anstrengelse at forstå hvad der står ovenfor med fede typer.

Jeg forlanger ikke at du skal være enig, men at du forstår hvad der står.


TRO: TROSBEGIVENHEDEN KRISTUS er at være grebet af den GUD Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus.

Det er ikke at rende rundt og tro dit og dat af meget tvivlsomme religiøse påstande som vi opfatter tingene i det 20 århundrede og nu stadig i det 21 århundrede.
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af Anonym
11/05/2024 18:03
Kristi himmelfart
af Anonym
11/05/2024 13:55
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Spanske ferieøer strammer alkoholregler
11/05/2024 17:33
Gode vejrmæssige betingelser for at se ..
11/05/2024 17:09
Miljøministeren vil gøre noget ved for..
11/05/2024 17:08
Team Esbjerg er millimeter fra DM-finale..
11/05/2024 15:38
Irsk deltager misser generalprøven til ..
11/05/2024 15:26
Nyheder fra Religion.dk