annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15729413
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2386201
Et andet syn 1994536
Åndelig Føde 1533860
Jesu ord 1526471
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 189 gæster og 60 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker...

Tikka:

Citat:
At du så fokuserer på dette – Paulus fortolkning af åndelighed - er jo nok ud over trolderi fordi, det er ”lidt finere” - uha der er kloge og berømte mennesker, der ikke er naive, der kan tilføre ”gud” og ikke mindst helligånden til livet,


Hvad der satte dit pis i kog afslører du her.

Men man tilfører ikke livet Gud eller Helligånden. Som man ikke tilfører livet forelskelse eller kærlighed. Og hvorfra skulle man tilføre disse størrelser? Fra dit overtroiske parallel univers? Nej ingen normal begavede mennesker mener dit/jeres vrøvl findes (du siger jo også selv det er hjernespind og vil du nu ha tilført mennesker hjernespinds produkter, du er ulogisk). Det er iøvrigt også det Simon konstant påstår at kristnes begreber ikke stammer fra vores eksistens og biologiske i verdens værens tilstedeværelse. Og det den samme Simon der opstår han har forstået Heidegger, han har ikke fattet en skid af hvad de eksistential ontologiske undersøgelser gør for vores begreber, netop det at de ikke er tilføjet fra en overtroisk parallel univers, eller falsk metafysisk tænkning.


Nu forstår jeg endelig hvad du mener med "Trolderi" det betyder at alle der ikke tænker som Jehovas Vidner er troll. Du er sgu da skør i hovedet, for så er stort set alle teologer og kristne mennesker troll og udøver "trolderi".

Derfor du ikke kan lide Kirken og de kristne her, de er jo troll og udøver trolderi, fordi ifølge Tikka er der kun Jehovas Vidners lære der ikke er Trolderi. Derfor du ikke kan lide mennesker og lever i ensomhed og bitterhed. Du bryder dig ikke om mennesker der har det godt med sig selv og kristendommen. Stakkels stakkels Tikka.

Din ateisme er mere end almindelig ateisme, derfor jeg sagde du har ateisme som noget religiøst, du gør det til et ubetinget anliggende over alt andet.

Du er simpelthen skadet af den social kontrol og hjernevask og det sekteriske liv du har ført. Tydeligvis kan du ikke gøre dig fri af din fortid. Selv om du gerne ville. Også derfor du som ateist sidder og prædiker kristendom som bibelfundamentalisme år efter år. Ingen ville opdage du er ateist og betragter det hele som hjernespind. Har spurgt dig ufattelig mange gange hvorfor du gør det, hvorfor du ikke fortæller at selv om du prædiker kristendom som bibelfundamentalisme (Jehovas Vidners af slagsen) så er du ateist og mener det du prædiker er hjernespind.

Hvorfor skal vi finde os i dit dobbeltspil?

Hvad er det du vil opnå hermed?

Du kan ikke tåle der findes intelligente mennesker (der ikke er hjernevasket) der har det godt med sig selv og kristendommen, måske fordi du selv havde det så dårligt, ikke var fri. Men kristendommen har kun frie mennesker ifølge Paulus, hvorfor også din tale om social kontrol er noget vrøvl selv på Paulus tid. Tværtimod kunne man miste livet som kristen, der var en livsfarlig tilslutning, hvorfor din idé om social kontrol er langt ude i hampen og direkte forkert.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Anonym
29/04/2024 20:27
Det bedste ved kristendommen
af Anonym
29/04/2024 20:16
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Nyheder fra DR
Gérard Depardieu skal for retten til ok..
29/04/2024 21:25
Finsk flyselskab indstiller flyvninger t..
29/04/2024 20:29
Minister: 'Langt over stregen' at lave d..
29/04/2024 20:03
To personer dræbt i russisk missilangre..
29/04/2024 19:07
Kammeradvokaten anbefaler sanktioner i s..
29/04/2024 18:56
Nyheder fra Religion.dk