annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 482 gæster og 41 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker...

Tikka

Citat:
Ateisme er ingen religion, men afvisning af tro på gud/guder, og du tror jo ikke på gud og er ej heller kristen, selv om du skriver du er: født af ÅNDEN og drevet af ÅNDEN (Gud Helligånden) – trolde rolleri -


Større idiot end dig findes ikke

Først fyldte du mig med utallige løgnehistorier på chatten og ja så tilgav jeg dig vel alle disse løgnehistorier men stoppede dog med at chatte med dig fordi jeg ikke kan relatere til et menneske der konstant lyver - dette er simpelthen i længden meningsløs og viser at om der er nogen der er troll er det dig

Jeg har intet at skjule, Arne heller intet mht til hvem han er, Thomas ej og ABC ej og Gerth ej for vi er alle dem vi er og gir os ud for, der er intet dobbeltspil eller forsøg på bedrag og at narre nogen, men du fungerer kun som anonym endda med kvinde navn selv om du efter al sandsynlighed er en mand.

Hvorfor er du her?

Du er ateist, endda i en hysterisk udgave som Simon og ja Bjørn og at der er alliance mellem dig og Simon stod klar fra første dag du dukkede op

At du dog som ateist prædiker kristendom er ganske uforståeligt - du vil ha kristendom til at være bibelfundamentalisme (Jehovas Vidners af slagsen), men det er og bliver et kætteri, og nøjagtig det hjernespind du påstår det er. Du er nøjagtig lige så skør som den JV'er du har været og det fortsætter efter at du er brudt ud, så du kunne lige så vel været blevet i flokken som det uselvstændige fæ du er.

Nu er der ikke mange her, vi er få, men du bedrager jo folk systematisk, som du på chatten fyldte mig med den ene løgnehistorie efter næste (du slettede iøvrigt konstant hvad du skrev). Du svingede voldsomt i humør og med få timers mellemrum kunne du skifte forklaring, sige det stik modsatte, og lægge afstand til hvad du for kort tid siden havde sagt.

At du er tidligere Jehovas Vidner og yderst desillusioneret og bekæmper kirken og kristendommen efter bedste evne står også klart. Du har et had til kirken og til mennesker generelt. Bitterhed og bedrag og løgn er det du gør i (under dække af anonymitet (det du gør kan du kun gøre som anonym). Et og andet sted har jeg fornemmelsen at vi kender dig.

Du må ha lidt psykisk forfærdeligt meget siden du opfør dig som du gør (de Jehovas Vidner mennesker jeg har stiftet bekendtskab med, har jeg som mennesker ikke haft noget at udsætte på, men enig med dem i deres kristendoms forståelse bliver jeg aldrig)

Første gang jeg mistede tilliden til dig var da du konstant påstod at jeg ikke var den jeg var og Arne heller ikke, først troede jeg ikke mine egne ører og tænkte det kunne ikke være din alvor, men du fortsatte i årevis med at hævde det, og ja har lige gjort det igen, og så mister jeg min tålmodighed.

På mig virker du lidt enten ondskabsfuld eller syg i hovedet.


Citat:
Altså. Det jeg vil forsøge at forklare er, at troen kommer udefra og i processen i hovedet og i samspil med ens ”trosfæller” - miljø retter man ind for at blive i fællesskabet, som jo giver en en vis beskyttelse, trods social kontrol


Det ovenfor kan kun et naivt menneske skrive, hvilket du tydeligvis også har været i ekstrem grad. Ikke engang Dawkins kunne finde på at sige kristendommen praktiserer social kontrol, hvis vi ser bort fra visse autoritær bibelfundamentalistiske kætterier teologer ikke betragter som ægte kristendom.

Og alt du forklarer er vrøvl og dit eget opdigt og fra din begrænsede erfaring kristendommen, nemlig Jehovas Vidners udenadslære. Har lige læst dit indlæg som ingen mening giver, blot kommer du endnu engang med dine evindelige påstande om at kristendommen er lig med Jehovas Vidners fortolkning, iøvrigt så trættende i længden at blive præsenteret for, hvorfor åbner du ikke bøger om teologi og kristendom så du kan få udvidet din horisont og komme ud over det hjernevask du tydeligvis har været udsat for.

Følte egentlig at dit forrige indlæg virkede for første gang som om du forsøgte at tænke ud af boksen men nu er du igen hoppet tilbage i dit dårlige humør og dine evindelige de samme tåbelige påstande, din boks som du ikke kan tænke ud over.

Har læst dit indlæg igen for at se om der dog ikke er noget af værdi, men det er simpelthen det værste fra din pen nogensinde, fordi du ikke kan skelne mellem hvad i Bibelen der er teologisk tale, og hvad der skal forstås i dets rette åndelige betydning og hvad der historisk dokumentarisk. Du sluger det hele råt og tænker som et barn om tingene, du sluger tingene naivt bogstaveligt hvormed du fordobler virkeligheden, eller skaber en parallel overtroisk virkelighed der intet har på sig.

Du har vist haft en dårlig juleaften, ihvertfald er det som om du pludselig samler alt dit vrøvl i samme indlæg.



Tror jeg fandt hvor skoen trykker dig, eller hvad det er du har fået ondt i røven af, det gemmer sig her:

Citat:
At du så fokuserer på dette – Paulus fortolkning af åndelighed - er jo nok ud over trolderi fordi, det er ”lidt finere” - uha der er kloge og berømte mennesker, der ikke er naive, der kan tilføre ”gud” og ikke mindst helligånden til livet,


Det var det der sårede dig og satte dit pis i kog. Stakkels dig, hvor er du et lille menneske, et sølle menneske.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Ruslands industriproduktion stagnerer
27/04/2024 19:32
Danmark investerer i Ukraines forsvarsin..
27/04/2024 18:30
Selskab overvejer at lukke flyrute melle..
27/04/2024 17:05
Propalæstinensisk protestlejr opløst p..
27/04/2024 16:55
Store mængder kokain fundet i banankass..
27/04/2024 16:14
Nyheder fra Religion.dk