annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15781563
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2392116
Et andet syn 1998405
Åndelig Føde 1556320
Jesu ord 1529969
Galleri
Blue Mind og Green Mind
Hvem er online?
3 registrerede Hanskrist, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 71 gæster og 74 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Den Evige Filosofi

Hvorfor ind i hede hule helvede svarer simon mig så ubehjælpsomt og idiotisk som her på mit indlæg den: 04/23/12 04:35 PM


simon skriver:

Hvad jeg ikke bare antyder men mener er, at du med henvisninger til moralister som Paulus o.a. som dirigent for dit moralske kompas, snakker moralen ud en samtids problemer den var tænkt at behandle, hvorfor dit moralske kompas faktisk er ude af trit med nutidig tænkning. citat slut.

hvad pokker har det simon der skriver med mit indlæg at gøre og så er paulus ikke moralist. Det er ontologiske spørgsmål jeg drøfter ud fra overskriften til mit indlæg:

Og når man så er helt "hjemme" i sin egen væren, så - ja, hvad så?

jeg tror simon elsker at høre sig selv, ihvertfald gir hans respons ingen mening i forhold til mit indlæg og det jeg har skrevet.



videre skriver den akademiske vrøvle himmelnisse simon følgende:

Freud har kun en fantasifuld relevans til filosoffer, økonomiske modeller og ideologier samt naturvidenskaber, så dine klippe-klisterbilleder viser også her kun din fantasi, ikke nogens egentlige arbejder – og det ville ikke hjælpe at bede dig om eksakte referencer, for du kender dem ikke. citat slut.

stadig så skriver jeg om freuds relevans i forhold til dette at kaste lys over at have hjemme i sin "egen" væren. Som ingen andre her på siden har jeg magtet at forstå og kaste lys over dette forhold,,, ingen,, ikke engang simon eller bjørn har magtet at se hvad sagen drejer sig om, og at freud om nogen netop er manden vi skal ha fundet frem. Et klart 12 tal i karakter til mig i filosofi og tværvidenskabelig forståelse,, og her må I gerne hente fagfolk ind, for at spørge dem om ikke netop Hanskrist rammer plet med, hvor vi skal kigge hen for at forstå netop dette at være hjemme i sin egen væren, ja om det ikke nøjagtig er freuds diskurs.


Magen til vrøvl som efterfølgende skal man lede længe efter:

Freud har kun en fantasifuld relevans til filosoffer, økonomiske modeller og ideologier samt naturvidenskaber citat slut simon

dernæst må jeg spørge, hvilken relevans det overhovedet har set i forhold til hvad jeg skriver om freud i mit indlæg????? nej igen simon elsker at høre sig selv.

eksakte referencer, hvad mener simon, jeg kunne opgive i hundredvis af referencer og som den eneste har jeg gjort dette gennem årene og er af alle blevet bebrejdet dette, også af simon.

Hvad Eric Kandel og andre indenfor moderne neurovidenskab mener om psykoanalysen, har jeg studeret ikke så lidt om. Stort set møder jeg noget herom ugentligt. Igår og idag har jeg mødt det i forbindelse mine neurovidenskabelige interesser. Kun folk som simon og bjørn der ikke aner hvad de taler om som de positivister de er, vil benægte og totalt afvise psykoanalysens relevans.

opgir simon eksakte referencer for sit vrøvleindlæg til mig??? næh og det skyldes at det ikke findes, for ingen mennesker med respekt for sig selv ville skrive som simon svarer mig på mit indlæg. Simons svar til mit indlæg er helt ude i hampen, ude af proportioner, og det må skyldes at simon elsker at høre sig selv.


simon skriver:

Evolutionsbiologien har heller ikke noget med kritik af den reelle meningsløshed i dine indlæg at gøre.

guderne må vide hvad den akademiske himmelnisse vrøvler simon mener med ovenstående. Den af jer her på siden der kan finde menig i dette må gerne komme og forklare mig det. Det er jo en total meningsløs sætning. Det er sort snak, himmelnissen simon vrøvler og siger ingenting, men vil gerne høre sig selv og der også kun ham selv der aner hvad han har tænkt på, for det er ikke lykkedes ham at udtrykke en tanke endsige en mening i ovenstående.

Iøvrigt forstår simon ikke evolutionsbiologien, han er sproglig og ikke naturvidenskabelig begavet. Men på grund af et mindreværdskompleks, snopper han over imod dawkins og andre naturvidenskabelige tænkere, derfor kommer der de mange misforståelser gang på gang fra simons hånd.

simon du burde holde dig til litteratur og poesi, kommunikationen mellem højre og venstre hjernehalvdel er hos dig så elendig at dine beskrivelser og din sprogliggørelse de naturvidenskabelige forhold vi taler om kikser for dig gang på gang. Du vildleder og fordrejer det vi taler om igen og igen, fordi din højre mere følelsesmæssige hjernehalvdel løber af med dig og ikke står i rapport til venstre hjernehalvdel.

Så når du bekæmper de troende så bekæmper du blot dig selv og at din fangethed i højre hjernehalvdels rene logiske abstrakte himmelnissevrøvl. Du ved godt at du har en svag venstre side, svag forståelse af naturvidenskabelige forhold.

simon skriver videre:

Du stirrer dig m.a.o. vanen tro blind på egentlig uvedkommende forhold og kan ikke klarlægge en mening, der er kun udenomssnak – som intet har med retorik at gøre. Du autoriserer ikke dit nonsens ved at henvise til fagfolk du ikke læser, på den måde misbruger du dem. Du er fritaget for forklaringer, du spilder folks tid med alt det fis.
citat slut.

Jeg ikke bare læser de fagfolk jeg refererer til, jeg forstår dem også, modsat bjørn og simon der måske hverken har læst eller forstået freud og psykoanalysen, dengang såvel som i dag.

Et eksempel, blandt tusindvis af eksempler, på at jeg forstår hvad jeg studerer kommer fx præcist til udtryk, hvor jeg som den eneste straks ser at det er freud vi skal ha fat i når talen er følgende:

Og når man så er helt "hjemme" i sin egen væren, så - ja, hvad så?


Kunne man have forestillet sig at bjørn havde set dette, nej utænkeligt. Kunne vi have forestillet os at arne havde set dette, nej også utænkeligt. Kunne vi have forestillet os at esther og michael og den division af tænkere havde set og forstået det, nej ganske utænkeligt. Denne side er begavet med en HansKrist som den eneste der kan overskue vores debatter, og da især en som den her om væren og ontologi.


Nej simon du spilder folks tid med dit himmelnisse vrøvl (som du har kørt for langt ud og glemt at stoppe mens legen var go), der kun skaber pseudodebatter. Dawkins religionskritik så vidt du har magtet at tilegne dig den,, rammer bibelfundamentalisterne og ikke normalt begavede troende og teologer almindeligvis.

Hvis du mangler referencer og kapitler for at forstå hvad jeg snakker om, så kan du jo læse Alain Badiou's bog om Paulus og du kan læse Tillich's Systematic Theology,, men du kommer på arbejde lille kælne mis simon himmelvrøvle nissemand og du kommer slemt flovt tilbage og gir en undskyldning som også dawkins ville gøre det og derefter nuancere jeres religionskritik.

din tankegang er lige så tåget og uklart (akademisk vrøvle "abracadabra) som du lever dit liv i forgiftet afstand til enhver form for naturlighed og sundhed. Du er et snakkehoved, fanget som du er i din højre hjernehalvdel, der ikke står i den nødvendige rapport med venstre hjernehalvdel så det du skriver og siger gir god mening sådan rent naturvidenskabeligt objektivt.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
04/05/2024 17:42
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Vigtige præciseringer
af somo
03/05/2024 12:20
Hilsner
af Tikka
03/05/2024 09:21
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Nyheder fra DR
Pogacar viser tænder, men må nøjes me..
04/05/2024 17:29
Londons borgmester vinder valg og får e..
04/05/2024 17:26
Andreas Mogensen er kommet på kunstmuse..
04/05/2024 16:54
Cyklon-fare ændrer rejsevejledning for ..
04/05/2024 16:38
Tysk spidskandidat til Europa-Parlamente..
04/05/2024 15:49
Nyheder fra Religion.dk