annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11098793
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2112339
Et andet syn 1821829
Jesu ord 1398037
Den Evige Filosofi 1194995
Galleri
Den store synagoge i Krakow.
Hvem er online?
0 registrerede 43 gæster og 45 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38733 - 11/02/2023 01:58 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Gerth]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
SELVTÆGT

Hans K: "(vi bruger økonomiske ressourcer på at hjælpe, hvilket vi ikke mærker stort til her)."

Nå...
Ifølge nyhederne om Danmark får især pensionister inklusiv vedrørende deres forbrug af medicin en mindre økonomisk hjælpepakke, men også om misbrug-kriminalitet og/eller luksus fælden så har unge pludseligt ikke råd til flere og flere ting. Også modne folk og familier har øget vanskeligheder angående ejerhuse, mad inklusiv andet livskvalitet og min ellers billige lejlighed er ganske dyrere til husleje-varme-el og vandregning. Der er dem, som endda vistnok blev hjemløse.

Og en gudstjeneste med regeringen og dets kongelige sker ved ord, men indirekte støtter den krig, når Danmark (landet) sender støtte til det og våben, hvilket er selvmodsigende hykleri. Jeg minder jer om Jesu Ord om ´vend den anden kind til´ ligesom Mahatma Ghandhi, hvilket jeg også gør, når folk snakker grimt imod jeg. Kristus manden tilgav istedet for Dommedagen.

Øh, jeg har i mit liv udholdt mange plageånder, som gjorde voldeligt min krop fysisk og materielt ødelæggende fortræd tilmed ´vedvarende´ skade på en af mine knogler tilmed andre ting på grund af tyve og hærværk, der også koster penge, men jeg ligesom om psykisk mekanismer forsvarede mig ikke imod dem. Offer/bøddel? Jeg brød dette fredeligt om min sande naturs ånd, fordi jeg har oplevet meget uretfærdig lidelse, så selv i teenagerårene opfordrede en kræftsyg dreng mig i skolens klasse til en slåskamp ligesom andres sådan ved beskidt overfald aggressive mobning i ungdomsklubben og uddannelse/job, men der sagde jeg ´nej´! Jeg er ikke evolution. Selv også ´mor´ tæskede mig ligesom tortur. Det´ gider jeg derfor altså ikke imod nogen/noget! De blev aldrig straffet endnu?! Dog overvejede jeg en retssag imod en ligesom psykopati psykisk syg ond jævnaldrende mand, hvor alligevel følgende citat fra Jehovas Vidner (ikke af Gud) blandt andet siger: "Hvad med selvforsvar?
At en kristen vender den anden kind til, betyder ikke at han ikke vil forsvare sig hvis han bliver overfaldet. Jesus sagde ikke at vi aldrig burde forsvare os, men derimod at vi aldrig skulle gå til angreb, at vi ikke skulle lade os provokere til at tage hævn. Det er klogt så vidt muligt at trække sig tilbage for at undgå en konfrontation, men det er også på sin plads at tage skridt til at beskytte sig selv og at søge politiets hjælp hvis man bliver offer for en forbrydelse.
Jesu første disciple brugte meget passende det samme princip når de forsvarede deres juridiske rettigheder. For eksempel brugte apostelen Paulus sin tids retssystem til at beskytte sin ret til at efterkomme Jesu befaling om at forkynde. (Mattæus 28:19, 20) Under en forkyndertur i byen Filippi blev Paulus og hans missionærmakker, Silas, arresteret af de civile myndigheder og anklaget for at overtræde loven.
Derefter blev de begge pryglet offentligt og kastet i fængsel uden overhovedet at have været stillet for retten. Da Paulus fik mulighed for det, påberåbte han sig sine rettigheder som romersk statsborger. Efter at være blevet informeret om hvilken status Paulus havde, blev myndighedspersonerne bange for hvilke konsekvenser det kunne få for dem, og de bad indtrængende Paulus og Silas om at forlade byen uden at volde problemer. Paulus gav os et eksempel til efterfølgelse ved „at forsvare og juridisk stadfæste den gode nyhed“. — Apostelgerninger 16:19-24, 35-40; Filipperne 1:7.
Ligesom Paulus har Jehovas Vidner gentagne gange været nødt til at udkæmpe juridiske kampe i retssale for at kunne fortsætte deres kristne aktiviteter. Det har endda været tilfældet i lande der normalt bryster sig af den religionsfrihed deres borgere nyder. Heller ikke når det gælder forbrydelser og beskyttelse af den personlige sikkerhed, forventes det at Jehovas Vidner bare vender den anden kind til, altså uden videre lader sig mishandle. De tager juridiske skridt til at forsvare sig.
Som kristne tager Jehovas Vidner altså med rette skridt til at stadfæste visse juridiske rettigheder, selvom de er klar over at det ofte kun giver begrænsede resultater. I sidste instans lader de derfor, ligesom Jesus, disse sager hvile i Guds hånd, i tillid til at han har alle kendsgerningerne, og at enhver gengældelse fra ham vil være fuldstændig retfærdig. (Mattæus 26:51-53; Judas 9) Sande kristne husker at hævnen tilkommer Jehova. — Romerne 12:17-19."

Jeg kender en påstået kristen men sindslidende mand, som opfatter Danmarks efterretningstjenester, krigeriske ting og personer som værende ok imod fjendtlig invasion, men om en guddoms vilje er jeg ikke en tilhænger af ´karma´ ligesom hævn ligende Paulus romerbrev NT, hvilket ligner GT profeten Moses lovreligion...
Jeg kender faktisk en ældre kvinde, som vil dræbe den, som personligt ønsker død over hendes egne (kød-blod) børn, men jeg siger til hende: "Jeg elsker istedet alle ´Guds´ børn." Engang fattede selv en muslimsk dreng, at jeg opfatter folket (menneskeheden) som en spirituel familie, hvor vedkommende tilbød mig hans praktiske hjælp endda selvom min kontroversielt ved lyse farver anderledes end i vore dage ´mørke´ mode (superheltene ligner ikke længere det farverige design) ´dragt´ med et symbol og kappen.
Idag på TV om superheltens handling siger en anden til Aquaman: "Du kan jo ikke bare kun sidde på tronen ligeglad, så dermed blander du dig i folks skæbne." Er der egentligt visse træk ved vor tid, der igen ligner et eller andet i 1970érne om miljø, atomvåben, elendighed og frygt for det katastrofale? Ligesom ved ´Corona´ krisen, så idag pr. nødvendighed selv reklamer advarer imod et overbrug og støtter genbrug for naturens krise, men de mennesker mangler igen kærlighed til genforeningen...

Bl.a. b.la bla b.la.Redigeret af Gerth (11/02/2023 02:25)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38734 - 11/02/2023 02:22 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Og en gudstjeneste med regeringen og dets kongelige sker ved ord, men indirekte støtter den krig, når Danmark (landet) sender støtte til det og våben, hvilket er selvmodsigende hykleri. Jeg minder jer om Jesu Ord om ´vend den anden kind til´ ligesom Mahatma Ghandhi, hvilket jeg også gør, når folk snakker grimt imod jeg.Du må være bindegal mand.


Skulle vi støtte krigen direkte eller indirekte så var det jo Putins Kreml Ruslands krig vi skulle støtte - da det er dem der er krigsførende - fører krig.

Ja den krig føres af Putin og Putins Kreml Rusland. Der er ikke andre der fører den krig. Vi fører netop ikke krig men vi hjælper Ukraine så de kan forsvare sig selv imod den angrebs og erobringskrig de er blevet udsat for.

Vil du have at Putins diktatur Rusland bare skal have lov til at angribe og erobre de østeuropæiske lande de har på tegnebrættet for at Ruslands Stormagts drømme kan blive indfriet.

Ønsker du også selv at blive underlagt en diktatur stat. Så bliver det noget anderledes at være Gerth end det er i dag.


-0-0-0-0-Citat:
Hans K: "(vi bruger økonomiske ressourcer på at hjælpe, hvilket vi ikke mærker stort til her)."

Nå...
Ifølge nyhederne om Danmark får især pensionister inklusiv vedrørende deres forbrug af medicin en mindre økonomisk hjælpepakke, men også om misbrug-kriminalitet og/eller luksus fælden så har unge pludseligt ikke råd til flere og flere ting. Også modne folk og familier har øget vanskeligheder angående ejerhuse, mad inklusiv andet livskvalitet og min ellers billige lejlighed er ganske dyrere til husleje-varme-el og vandregning. Der er dem, som endda vistnok blev hjemløse.


Ja men hvad det koster os danskere økonomisk er jo intet imod den pris det ukrainske folk betaler. Så at vi kan mærke på pengepungen krigen er sgu billigt sluppet.

Det ukrainske folk betaler med deres liv - og de lemlæstes og lever i fattigdom sult nød og kulde og ufattelige pinsler. Så at vi danskere kan mærke en smule på vores pengepung er godt nok billigt sluppet.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38735 - 11/02/2023 03:04 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
SELVTÆGT

Idag på TV2 News fortælles, at et nyt skolesystem har skak på skemaet om hjernegymnastik, men jeg har set sekterisk ´kristne´ vise billedet sådan om os vedrørende Satan og Jesus.

Du: "Du må være bindegal mand." Jeg finder mig ikke længere i den slags mishandling af ord fra dig så mange gange sådan ligesom de mange andre plageånder, så stop dette eller jeg aldrig mere igen taler til dig - ´med´... ler Min identitet handler ikke om psykisk sygdom og vanvid. Du skal ikke ´hjernevaske´ mig igen ligesom de mange andre med grimme ord. Hån er dårlig imod selvbevidst tillid/værd bank

Hvad så, Kina og Mellemøsten pludseligt faktisk støtter politisk Putin...måske en dag også i krigen imod EU, Vesten, NATO og FN - Sikke en splittelse? tosset

Du: "Vil du have at Putins diktatur Rusland bare skal have lov til at angribe og erobre de østeuropæiske lande de har på tegnebrættet for at Ruslands Stormagts drømme kan blive indfriet. Ønsker du også selv at blive underlagt en diktatur stat. Så bliver det noget anderledes at være Gerth end det er i dag."

Ingen truer min sjæl! Mit livs ekstrem gudløst umenneskelige modgang er værre end martyr´døden´ til en med Helligånden evigt liv, så et helt lands befolkning bør fredeligt nægte ordre fra den forkerte leder ligesom Jesus Kristus budskabs protest og jeg igen idag. Det falske ´jeg´ døde i verden, så istedet opstår herligt på den guddommelige måde om gudsriget. Hvad betyder korset for kristne om selvopofrelsen...

Du kan ikke lære medmennesker om kærlig fred med fordømmende krig!
´Jeg´ lever således som et glædeligt helbredende mirakel istedet for død, sorg og sygdom. Du påstår jo selv imod mig om liv, at kristendom handler anderledes om gen-opbyggelse og ikke ligesom mig nedbryderen? Livet om væren som jeg ´ER´ sker ikke ved morderisk drab af skabelsen! yeah
Redigeret af Gerth (11/02/2023 04:04)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38736 - 11/02/2023 04:14 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Hanskrist]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1745

Det der overraskede mig var dette, at regeringen kan arrangere en gudstjeneste i folkekirken.

Hvilken støtte giver det når de vil ,,cementere,, støtten til det ukrainske folk i kirken?

Hvorfor skal det cementeres i kirken, tror de gud er på deres side eller hvad.

De er jo selv deltagere i krigen, og hvorfor markere en et års krigsdag i kirken?


Citat:
Er du overhovedet ikke klar over at Putins Rusland har startet en storstilet angrebskrig hvor hele Ukraine skulle indtages og erobres og bringes under russisk kontrol.

Jo Putin vil vel ha fri adgang af vandvejen, og Krim som han har taget, var vel det første skridt at muliggøre dette, og så må Ukraine ikke komme i Nato for Putin, da han derved føler sig truet, grundet det er en militær alliance.

Jeg kan ikke li macho manden Putin, og jeg ved godt befolkningen i Rusland lider. Skrev jeg jo.
Nogle russere lever på lossepladsen for at overleve.

Mit indtryk af Putin er han ikke vil slippe magten.

Han har jo lavet loven om, så han kan forblive at være præsident til år 36 er det vist, og så har han et verdensbillede, der er svært at forstå.

I krig er det først og fremmest befolkningen, og de som skal slås, der betaler den største pris.

Magthaverne har jo nok deres på det tørre, hvis man kan udtrykke sig sådan, og det ser ikke ud til, at nogle af parterne vil give op.


Citat:
Jeg forstår dig simpelthen ikke - vil du have at vi ikke skal informeres om hvad der foregår??? Skal vi lukke øjnene for verdens gru.


Nej, men oplever det gøres til underholdning, og gøres til følelsesporno, og igen - jeg forstår ikke folketinget kan arranger en gudstjeneste i folkekirken hvor:
Citat:
medlemmer af kongefamilien samt den ukrainske ambassadør, Mykhail Vydoinyk, statsministeren og Folketinget selv være til stede.

Hvorfor kan de det - og hvori består støtten? Jeg kan ikke se den.

Vil tro, at hvis der findes en gud, er han nok klar over hvad der foregår, men blander sig tror jeg ikke han vil gøre.

Citat:
Du skulle have en spark i din røv og sendes til fronten så du selv kan se hvad der foregår.

Du bør formulere dig anderledes, hvis du ønsker dialog – ligeså med dine diverse antagelser af mig, eksempelvis at jeg er fyldt med indædt had.

Nå, men god weekend til dig, jeg får nok svar på mit spørgsmål et andet sted.

#####

Glemte dette:

Citat:
Nå, men meget magthaverne kan bestemme, også sådan kristendommen er blevet udbredt.Citat:
Magthaverne - hvad taler du dog om??


Bare magthavere til alle tider – eliten i al almindelighed, men - var nok påvirket af en bog jeg nyligt har læst da jeg skrev.

,,Danskernes tro gennem 1000 år,, Af Peter Lodberg

Jeg er nok pacifist, dog forsvarer jeg mig hvis jeg føler mig truet på livet, men dette er ikke min krig – det er vel magthavernes krig.

Det er det med kærligheden. Så længe man er årsag til krig vil krig aldrig ophører og kærligheden får ikke plads

.


Redigeret af Tikka (11/02/2023 04:32)
Top Svar Citer
#38737 - 11/02/2023 04:16 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Du: "a men hvad det koster os danskere økonomisk er jo intet imod den pris det ukrainske folk betaler. Så at vi kan mærke på pengepungen krigen er sgu billigt sluppet.
Det ukrainske folk betaler med deres liv - og de lemlæstes og lever i fattigdom sult nød og kulde og ufattelige pinsler. Så at vi danskere kan mærke en smule på vores pengepung er godt nok billigt sluppet."

En jævnaldrende men tidligere festligt alkohol Hashrygende mand med masser af orgasme seksuel erfaring om sexet kvinder brokker og beklager sig over hans egentligt genoptagne gode møde med hans mor, fordi han i årevis var for psykisk skadet til en kontakt med hende. Jeg oplyser til ham om ´spild´ af tid og rum: "Jamen, vedrørende tab har jeg jo ikke engang nydt tilværelsen ligesom du, da jeg ikke har haft mulighed for den slags dejlige damer og istedet bare oplevet meget pine, plager og lidelse. Jeg burde være negativt misundelig på dig, så hvorfor lyder du så utilfreds fortrydelse?"
Dog elsker jeg åndeligt arbejde uanset hvad taknemmeligt, hvilket jeg om værdi synes handler om ægte skønhed (smukt)...


Redigeret af Gerth (11/02/2023 04:20)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
Array
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Evig vækst
af Gerth
31/05/2023 23:25
Det spirituelle parti...
af ABC
29/05/2023 19:21
Så er der linet op...
af Gerth
29/05/2023 17:44
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
29/05/2023 15:23
skadelige urenheder
af Gerth
26/05/2023 16:41
Nyheder fra DR
Mette Frederiksen inden topmøde: Vil ta..
01/06/2023 11:39
Nyt tiltag skal sikre beviser for druggi..
01/06/2023 11:01
Nu får danske eliteatleter en whistlebl..
01/06/2023 10:51
Kræftens Bekæmpelse: Advarsel på ciga..
01/06/2023 10:26
Analytiker om halvårsregnskab: 'SAS er ..
01/06/2023 10:16
Nyheder fra Religion.dk