annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6747710
Et andet syn 1404871
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1351078
Jesu ord 1011576
Spirituel omsorg 877921
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 56 gæster og 30 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 3 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18570 - 04/10/2014 11:02 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Simon]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2174
Sted: Nørresundby
du forsætter med dine enerverende trættekære forsøg på at afspore debatten og trådens emne (som dit eget indlæg inklusivt (man må spørge, ud fra din logik, hvordan det kunne lykkes dig at skrive dit indlæg når du ikke har læst bogen (og sjovt nok det gik jo udmærket))), som var med udgangspunkt i en artikel af Brinkmann (derefter er en p1 debat på dr2 udsendelse kommet til) kritisk at drøfte selvudviklingsbølgen som den tilhørende eller i forlængelse heraf udbredte coaching kultur.

Hvis du læser hvad jeg skriver, hvilket du åbenbart ikke gør, så gør jeg tydeligt opmærksom på, endda med citat, at det er artiklens påstande jeg kommenterer.

Nogle af påstandene i artiklen kunne indikere at Brinkmann over ser hvad jeg med mine egne ord beskriver:

"det der bor derinde retter os imod det og dem derude". Altså den vertikalitet, man møder ved at vende sig imod sig selv (psyken bevidstheden) såvel som sine følelser og mærkeligheder, restituere og resocialiserer os, retter os imod det og dem derude, i en nyvunden vital motivationel intentionel overskud til omverdens engagement (på alle fronter). Dette skyldes at vi bliver klar over vore egne ønsker og mål her i livet.

Og i den sammenhæng siger skriver jeg netop at denne mistanke selvfølgelig kræve at man læser bogen.
Men stadig har vi artiklen og p1 debat på dr2 udsendelsen at forholde os til i denne tråd, såvel som hvad jeg og du har skrevet.

Og endnu engang; denne tråd er ikke en gennemgang af Brinkmann's bog, en drøftelse af Brinkmann's bog; men igen, hvis det er hvad du ønsker, så lav dog for pokker din egen tråd hvor du gennemgår Brinkmann's bog. Og så lad denne tråd her være hvad den har været hele tiden, en kritisk drøftelse og stillingtagen til selvudviklingsbølgen og coaching som en udløber heraf.

På de sociale medier drøfter tusindvis af dansker Brinkmann og hans herlige skønne provokerende indslag (artikler og medvirken i p1 debat på dr2) hvor de færreste har læst hans nyeste bog om emnet.

Det står da til enhver tid os alle for, dig, bjørn, RM, michael, arne, undertegnede, hvem der kunne have lyst dertil, at have en kritisk drøftelse og stillingtagen til selvudviklingsbølgen og coaching (i denne tråd med udgangspunkt i en artikel og en p1 debat på dr2 udsendelse); såvel som det principielle generelle spørgsmål, om dette at vende sig imod sig selv med øget opmærksomhed og sensivitet, om dette gør os mindre aktive engageret i vore omgivelser.

Men igen, så synes jeg at dersom dit fokus er på Brinkmann's bog, at du så skulle lave en tråd hvor du gennemgår bogen. Dog er dette ikke emnet for tråden her, som nu også begynder at være uinteressant grundet din afsporing og lyst til at spamme og intimidere (som er dit egentlige motiv grund til at du pludselig skifter kurs i tråden og ikke længere forsætter som du begyndte i tråden).

_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18571 - 04/10/2014 14:48 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Hanskrist]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Du snakker (med tryk på snakker) i dit indlæg om citater der er misvisende, ja Brinkmann der overdriver osv.osv. Alt sammen nærmest lidt i stil af en anmeldelse af en bog du ikke har gidet læse; hvad synes du sådan et indlæg er værd på en debat som denne?

Problemet er, hønsemand, at vi fra dig har set dette så utroligt mange gange, derfor et par kommentarer.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#18572 - 04/10/2014 15:35 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Simon]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2174
Sted: Nørresundby
gud hvor du vrøvler mand

jeg tar udgangspunkt i hvad der skrives i en artikel som tusindvis af mennesker drøfter på de sociale medier, og som også nu har haft en forsættelse, været behandlet på aftenshow tv, og som p1 debat på dr2.

Længere er den simpelthen ikke du enerverende barnlige trættekære debattør, der ikke har det godt hvis du ikke kan dreje debatterne over i personforfølgelser, hvilket er grunden til at du afsporer denne tråd og pludselig fraviger også din egen seriøse indlæg, hvor du skam godt har forstået trådens emne, som du der tar op.

Det har intet at gøre med Brinkmann's bog, hvilket jeg endda pointerer at dersom hvad artiklen kunne indikere, skal undersøges nærmere, da skal bogen læses.

Men stadig er artiklen og dens skønne provokerende (til tider overdrevne sat på spidsen påstande) udgangspunktet for denne tråds emne.

Hvis du nu hellere igen igen igen, for gud ved hvilken gang, hellere vil intimidere min person og fortælle gud og hver mand hvad du mener om mig og min person, jamen kan du så ikke gøre dette i en anden tråd??? Hvorfor skal du spamme og afspore efterhånden alle tråde, som intimidere andre debattører overalt hvor du deltager????

Du er intet mindre end umoden og enerverende trættekær i længden at skulle konfronteres med, og da især i øjeblikket hvor du er manisk, grundet at din selvtillid og selvrespekt er fuldstændig i bund. Men hvorfor skal det gå ud over os andre at du er i så stor krise, har så ondt i livet for tiden?

få dig en weekend hvor du slapper af, adspreder dig selv og får restitueret dit lille forvirrede Kain Abel syge hoved, for du er godt nok manisk stresset som aldrig set før, og det har stået på nu i et par måneder.

simon simon simon simon simon simon mig her og der og alle vegner (slap dog af mand!!) ,,, du fylder simpelthen for meget når du beslaglægger og nedlægger trosfrihed med dine evindelige hekseforfølgelse, person -hetzende intimideringer, latterliggørelse og ringeagtelse andre debattører.

Du er simpelthen psykisk set et barn, infantil i hele din opførsel.

Jeg har sagt det før, jeg har aldrig kunnet forbinde dig med et voksent menneske simon (hvilket du ej heller er), hvorfor det også gjorde ondt at se dig, der er så ulig Kræn-p som nogen kan være, fuldstændig overskruet gå ind og skrive mindeord. Af alle det var bare ikke dig der skulle ha gjort det med den måde du ter dig på debatten her, som var Kræn-p så inderlig imod, denne debatstil du står for var ham total fremmed.

Du er simpelthen for meget simon, og vi mangler bare at du selv får øjnene op for det forhold.

Du kan jo begynde med at vise din bedre halvdel og din datter, hvordan du debatterer her på trosfrihed. Vis dem det!!! Nej det holder du for dig selv, det er nemlig pinefuld for dig at blive taget i at du bruger trosfrihed som bordel.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18573 - 04/10/2014 20:10 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Hanskrist]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Der er mening i at debattere et meningsindhold i værker man har læst, sætte meninger om det læste op imod hverandre og vurdere udkommet. Det er derimod meningsløst at diskutere andres meninger fra læste værker, når man ikke selv har læst dem – for dermed forholder man sig til deres meninger, uden at vide hvad de taler om, og farer – som vi så tit har set det fra netop dig hønsemand – ret ud af tangenten og kan ikke holde temaet fast. Du forvrøvler bare en bog du burde læse, før du danner dig meninger om den. Dit indlæg er m.a.o. uden mening.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (04/10/2014 20:14)
Top Svar Citer
#18574 - 04/10/2014 21:45 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Simon]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2174
Sted: Nørresundby
du er intet mindre end tosset i hovedet, og man tænker skal man give barnet det sidste ord i sin spammen og afsporen denne tråds emne, som aldrig har været at gennemgå Brinkmann's bog, og hvordan ind i helvede du har fået det vendt sådan argumenterer du overhovedet ikke for. Du forsætter bare dit enøjede show, hvor du pludselig har sat din egen dagsorden, så hvis det er Brinkmann's bog du ønsker at debattere, så lav din egen tråd derom (dette er ikke i nærheden af at være denne tråds emne såvel som udgangspunkt for debat os imellem).

Min tanke var alene ud fra den artikel i information som inspiration at drøfte selvudviklingsbølgen og tendenser her som at mærke efter i sig selv, vende sig imod sig selv, om man kan gøre dette med fordel eller om det virkelig er så farligt eller uhensigtsmæssigt som nogle gør det til. Og da især om det gør os mindre engageret i vore omgivelser, er det meningsløs og spild af tid, populært betragtet som en dødssynd af kirken og politikerne, som navlepilleri. Iøvrigt har jeg givet nogle spændende betragtninger på disse principielle spørgsmål, som vi har kendt til i rigtig mange år nu (det er jo ikke en ny debat, og ja vi har haft den med hinanden her på trosfrihed flere gange).

Hele Danmark har drøftet dette, her og der, i medierne og på de sociale internet medier ligeså. Stort set ingen har læst bogen, hvilket ej heller er et must. Jeg vil sgu da ikke forlange af dig, bjørn, arne, michael eller RM at om I havde lyst, at drøfte denne problemstilling, at I så skulle ha læst bogen, det er jo slet ikke et issue i den her sammenhæng med min tråd. Og det er en gåde hvordan du har fået det vendt i dit hoved sådan (men dog er ingen i tvivl, for motivgrunden herfor er at du så kan fremføre dine konstante intimideringer og beklikkelse, dem du er i debat med).

Du er fuldstændig styret af dine følelser mand, og uden omløb i hovedet. Du er simpelthen enerverende trættekær barnlig (umoden i roen), med nogle mærkværdige ubevidste homoseksuelle SM tilbøjeligheder overfor både arne og undertegnede. Man må stille sig selv det spørgsmål hvordan var/er dit forhold til din far? Mistede du ham tidligt? Ihvertfald afslører du en helt absurd måde at være i kontakt med arne og undertegnede (hvor du manisk ter dig som et barn, så noget er gemt her i forholdet til din far). Hverken jeg eller arne er interesseret (VI GIDER DIG IKKE MERE simon) i dine alt for grove intime tilnærmelse, intimideringer, du kravler jo nærmest rundt på skødet af os, og savler, gylper, skider og pisser og spermer ud over det hele. Ihvertfald er du ikke stueren og du ter dig som et spædbarn konstant. Fuldstændig absurd du ikke selv kan indse at din evindelige i øjeblikket maniske intimidering, latterliggørelse og ringeagtelse, såvel som beklikkelse og belyvning visse andre debattører er gået for vidt for dig. Du er simpelthen enerverende trættende for andre (noget du må ha hørt før, men dit behov for din fars opmærksomhed er åbenbart helt ustyrlig i øjeblikket) når du fuldstændig beslaglægger og nedlægger trosfrihed i denne din maniske periode.


Og du skal ikke skrive mvh

og nej jeg forvrøvler overhovedet ikke nogen bog, jeg har slet ikke nogen bog som emne, issue, i den her tråd.

Hvis du mener hvad du skriver, så kan hverken information, Brinkmann, p1 debat på dr2, aftenshow, og andre sociale medier, begynde en debat uden at det kræver folk har læst hans bog. Og dette er jo en absurd tankegang at ville forlange at vi i danmark ikke kan have denne debat uden at vi alle skal læse Brinkmann's bog. Ikke engang Brinkmann har tænkt det sådan.

Denne debat der virkelig har haft vind i sejlene og sat sindene i kog, kører udmærket, uden at nogen overhovedet har læst Brinkmann's bog. Hvor mange bøger skal vi ha læst for at kunne deltage i debatter rundt omkring i landet? Ingen, det er jo ikke meningen, at man ikke her og der, fx dr2 ikke kan stable en debat på benene uden at folk skal have læst bøger. Du har fuldstændig mistet proportionerne her (du skyder gråspurver med kanoner (1)*) og har stirret dig blind på din egen til behovet opfundne dagsorden om den bog, som kun er sat i søen for at kunne intimidere undertegnede (hvilket vi alle godt er klar over er dit egentlige motiv).

(1)*:

Citat:
Der er mening i at debattere et meningsindhold i værker man har læst, sætte meninger om det læste op imod hverandre og vurdere udkommet. Det er derimod meningsløst at diskutere andres meninger fra læste værker, når man ikke selv har læst dem – for dermed forholder man sig til deres meninger, uden at vide hvad de taler om
"værker" lol hviiin griiin du gør dig selv til grin simon, du har opfundet din egen dagsorden, som intet har at gøre med emnet i tråden her


men her sætter du alle rekorder, og sådan lyder en mand der ikke kan argumentere for sin sag:

Citat:
Dit indlæg er m.a.o. uden mening.


yeah hvordan synes du selv det går Simon Erasmus Montanus??? Det kører rundt i hovedet på dig, og du er fuldstændig ude af trit med sund fornuft og jordforbindelse. Du skaber en sag hvor der ingen sag er, andre steder end i dit forvirrede lille Kain Abel sygdomsramte hoved.

rolig nu simon, RM svigter dig ikke (som en vis kvinde i sin tid svigtede både dig og mich, og jeg er meget omhyggelig med ikke at 'kristne' din RM som jo skal holdes ren for den uha da da farlige farlige kristendom (rothstein og tim jensen der ikke kan se ud af øjnene af rædsler for hvordan den kristendom har fordærvet alt og alle)). I er nogle HYSTERIKER, der konstant laver historieforfalskning, som I ikke aner hvad I taler om når i åbner munden om kristendommen, hvorfor jeres religionskritik er intet mindre end helt uden bid ind til benet.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 3 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
GUDDOMMELIGE SAMTALER
af ABC
14/04/2021 16:32
Måneden Ramadan,
af ABC
14/04/2021 14:14
Panteisme
af ABC
14/04/2021 13:49
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
09/04/2021 01:05
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af ABC
08/04/2021 16:06
Nyheder fra DR
Danske fiskere er bekymrede for fremtide..
15/04/2021 05:45
Netflix knuser anmelders store filmforel..
15/04/2021 05:43
Lone og Emil vil tage AstraZeneca-stikke..
15/04/2021 05:43
Partier kræver opgør med stramt forsam..
15/04/2021 05:35
Danmark - og resten af Nato - vil følge..
14/04/2021 20:54
Nyheder fra Religion.dk
10 vigtigste om forholdet mellem tro og ..
06/04/2021 07:00
Hvilke fordele er der ved at være et an..
05/04/2021 06:00
Quiz: Hvor meget ved du om religion i Di..
02/04/2021 06:00
Fantasy kan også fortælle om opstandel..
01/04/2021 06:00
Se billederne: jøder fejrer pesach
01/04/2021 06:00