annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3912318
Et andet syn 1152657
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 906158
Jesu ord 804547
Spirituel omsorg 763788
Galleri
Min første store kærlighed
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen, Gerth 6 gæster og 114 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#17991 - 14/07/2014 12:56 Der er en Tysk Weltmeister i os alle
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1611
Sted: Nørresundby
Enhver kultur, ethvert folk (stammefolk) som hvert eneste menneskes liv er bygget op omkring dette at ville nå et mål, igennem kampgejst og ukuelig gåpåmod forenet med en uhørt asketisk selvdisciplin (bånd på sig selv), hård træning.

Lykkes man med sit forehavende kastes man ekstatisk ud af sig selv, bliver man sig selv løs og fri i en euforisk glædes sejrs -rus. Dette at ville noget, sætte sig noget for, forsæt'slivet, viljes og karakterlivet, er hvad sporten repræsenterer for os.

Der er en Tysk Weltmeister i os alle. Lad os finde vores indre tyske weltmeister frem.

Hvem har viljen?
Viljen til noget stort.
I dit eget liv.

Hvem vil noget?

At ville overgår alt!

Ingen sejre uden kamp.
Udenom lidelser og afsavn.
Et mål nåes ikke uden anstrengelser.
Det er igennem vore kampe, daglige kampvirksomhed, daglige kæmpende virksomhed, som anstrengelser, vore evner, duelighed og dygtighed, kommer for en dag. Det er også derigennem at vi former og skaber vores liv, på alle måder, fx ændrer vores sundheds profil, helbreder, healer, os selv (går fra syg til rask). Hverken medicin eller læger kan gøre dette for os, så dybt og gennemgribende som vi selv kan gennem vores viljesliv.

Mange kærlige hilsner og et stort tillykke til alle jer Tyske Weltmeister karaktertyper der har forstået:

at ville overgår at være.

Vigtigt her at bemærke er dog at et menneske ikke bare kan eller skal ville udenom sine drømme og ønsker, det vi føler for. Jo man kan da godt prøve, men resultatet bliver også derefter.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18000 - 15/07/2014 08:01 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Nå, endelig går Hanskrist til bekendelse og afslører for os, at det er ham selv, der går ind for dem-mod-os strategien. Han vil så gerne være "verdensmester" i at leve livet som den bedste af alle, at han ikke skyr nogen anstrengelse eller fysisk selvpineri for at opnå sit mål. For ham er livet også en kamp mod alle, som ikke anerkender at den kontinental europæiske teologi og filosofi er verdens bedste.

Hanskrist er nu ikke min favorit til at vinde denne kamp. Viljestyrke er ikke nok til at vinde, når man er blottet for talent og forståelse af spillets regler. Det er derfor, at latterkaskaderne vælter ned over banen, når Paulianer-klubben forsøger sig med en forældet strategi, der ikke engang kan bringe dem frelst gennem den indledende runde.

Min favorit er forskerholdet, som har de største talenter, men religionssvindlerholdet er en farlig outsider, så længe både dommere og tilskuere tillader ufint spil. ler

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#18020 - 16/07/2014 01:17 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Bravo HansKrise

En fin beskrivelse af egoismen, forfængeligheden eller hvad man nu kalder det skidt. Det gør nu ikke så meget hvad man kalder det. Vold er det under alle omstændigheder.

Kan du finde Paulus i efterfølgende nummer?Eller måske voldens modsætning, glæden? smiler
Top Svar Citer
#18026 - 16/07/2014 11:45 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Michael]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1611
Sted: Nørresundby
Citat:
En fin beskrivelse af egoismen, forfængeligheden eller hvad man nu kalder det skidt. Det gør nu ikke så meget hvad man kalder det. Vold er det under alle omstændigheder.vrøvl, dette at ville noget, er fyldt med selvdisciplin og fyldt med offer, fravalg og modige prioriteringer, så det har intet at gøre med egoisme og forfængelighed.

Er du klar til en karakteristik af dig som person, ud fra hvad du skriver og står for her på trosfrihed?? Følger her:

For et menneske som dig der ikke har forladt livmoderen og stadig lever som foster her og har det som blommen i et æg, er dette at ville noget i sit liv og med sit liv, som eksempelvis selvforsørgelse og egenomsorg såvidt ens sundhed og naturlige vitalitet og kreative virkelyst, selvfølgelig det samme som egoisme og forfængelighed. Vi skal jo ifølge dig bare patte og suge og lytte os frem her i livet, og enhver viljesytring og aktivitet, handling (tale, samtale og kommunikation, såvel som tænkning, reflektion og forstandsvirksomhed er bandlyst), som kreativ virkelyst er lig med egoisme og er noget negativt, der skal forsages (det kunne ikke tænkes at være et autentisk udtryk for liv, der ikke skal forsages eller fornægtes). Ja du er fyldt med eller gennemsyret af østens pessimisme og livsfornægtende filosofi, det titter frem i alt du skriver.Men sådan er det ikke for et samfund som for det enkelte menneske, her er viljeslivet eller karakterlivet af den største betydning. Enhver psykiater eller psykolog som psykoanalytiker, kigger som nr 1 på karakterlivets udformning (viljeslivets udformning og udtryk). Jeg spør bare, hvor meget ansvar har du taget for udformningen af dit viljesliv, dit karakterliv???? Alene her igennem at du kan blive herre i eget liv, gøre dig til herre over sygdomme og dårligdomme, fysiske såvel som psykiske. Uden viljen kan ingen mennesker erobre sig selv, men de må passivt lide meget ondt her i livet.

Psykiaterens, psykologens og psykoanalytikerens hovedopgave er at kigge på livsviljens skæbne som fordrejninger (eventuelt sublimeringer, dog i så tilfælde de ville næppe dukke op og have behov for hjælp, terapi) hos klienten.


Og vold har det jeg skrev ikke en hujende fis at gøre med. Men jeg er godt klar over at dette at ville, er at udøve vold på din person, bare dette at du skal lette røven og gøre et stykke arbejde er vold imod din passive natur, hvor enhver virkelyst som begær, lyst og vilje der naturligt høre livet til forsages som fornægtes. Dermed kan du ikke udvikle dig biologisk som holde kontrol over din biologi, og du bliver et let offer for alle former for passive nydelser og afhængigheder der er årsag til en lang række kendte livsstilssygdomme.

Iøvrigt er det videnskabeligt bevist at jo mere fysisk aktivt og villende et menneske er, desto mere afslappet og jo mindre stresset er det og jo bedre sover det om natten, får det sin nødvendige for sundheden dybe søvn, som jo bedre fungerer hjernen, eller holder man hjernen sund. Indtil videre har man ikke fundet nogen enkeltfaktor så betydelig for vores legemlige sundhed såvel som mentale sundhed (demens og cognitive evner) end fysisk villende aktiviteter.

Jeg vil ikke gøre vold på mig selv, jeg tør ikke bryde med mig selv i passiv sans og nydelse, jeg er stadig i verden som et pattebarn, passivt suttende og lyttende er jeg til. Ja jeg er slet ikke begyndt at tale, kommunikere, endnu. Regressivt grunder jeg passivt i mig selv, og dag for dag går jeg mere og mere til grunde i mig selv og mine passive nydelser og afhængigheder, til sidst magter jeg ikke at rejse mig, som at gå to skridt. De er sure sagde ræven om de rønnebær der sad for højt. At bevæge sig, at løbe stærkt, at ville noget, det er egoisme og forfængelighed. Nej min ven måske det er meget mere end det, måske det er et de mest væsentlige som naturlige former for udtryk der sikrer os et godt liv (det er ihvertfald hvad den medicinske forskning siger, som hvad hjerneforskningen siger mht at holde os selv åndsfriske og undgå demens, åndelig sløvhed).

Også derfor at du fandt Jesus at være en ikke handlingens mester. Du indlæste din egen østlige filosofiske pessimisme og livsfornægtelse ind i manden.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18052 - 19/07/2014 03:37 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Jeg tror ikke, at du ved særlig meget om, hvad Jesus talte om og hvem Han er.

Du er jo kristen og kristendommen har Paulus skabt. Bevares, Jesus optræder da også som en kuriositet i kristendommen men det er Paulus, som interesser de kristne og Jesus og Paulus kan ikke forenes.

Kristendommen begynder hvor historien om Jesus slutter. Med Hans død på korset.

Hvor må disciplene have været forfærdede da deres Messias døde på korset. Så forfærdede, at de opfandt Hans kødelige genopstandelse. Denne kødets genopstandelse har altid interesseret de kristne mere end at blive født af ånd påny.

Den sandhedens ånd, som Jesus talte om bliver hos de uvidende kristne til noget de kalder Helligånden. Et besynderligt fænomen, som de kan få meget sjov ud af når de skal besvime og tale i tunger eller myrde homoseksuelle i Afrika, pille ved små kordrenge osv. osv.

Du bedes venligst moderere dit sprogbrug. Du skal ikke bryde dig om at tale til mig på den måde som du gør.í

Dit indlæg til Simon er det mest svinske du endnu har leveret her på debatten. Hvis du ikke kan tale ordentligt til andre mennesker bedes du venligst holde kæft.

Det ville også være rart om du holdt op med at skrive dine alenlange indlæg på chatten. Chattení er til korte samtaler.

Vi andre er her også og vi kan næsten ikke høre os selv i din infernalske larm.Top Svar Citer
Array
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
OPLYSTHED
af Hanskrist
16/09/2019 22:46
Lyser på vej
af somo
16/09/2019 08:17
Mellemrummet
af RoseMarie
15/09/2019 13:08
Samtaler omkring bålet...
af ABC
14/09/2019 23:15
Gerth Drost
af ABC
11/09/2019 23:06
Nyheder fra DR
Trump vil se beviser: Men 'det ser ud ti..
17/09/2019 00:02
Spiritusbranche anbefaler forbud mod sal..
16/09/2019 23:49
47.000 straffesager samler støv hos ank..
16/09/2019 23:45
Tis, bakterier og dårlig luft: Tre mega..
16/09/2019 22:46
Historiker efter muligt fund af bombefly..
16/09/2019 22:35
Nyheder fra Religion.dk
Forskere: De første korstog var del af ..
16/09/2019 09:00
Høsten markeres med drager og månekage..
13/09/2019 11:23
Hvorfor har 45 trossamfund ikke registre..
11/09/2019 09:00
Unge sikhere: Turbandagen skal skabe dia..
11/09/2019 08:55
Muslim: Vi kan lære af imam Husseins d..
10/09/2019 07:58