Løve i egen hule nu.

af Hanskrist  03/05/2019 13:57 Offline

Fra Strandbums 2018 til Strandløve 2019 med egen hule nu, i "100 -er byen", i et af Havhusene.

Barfodsløb på Rødhus Costa Blanca Strand er nummer 1. Billederne taler vist for sig selv, hvorfor det er og bliver nr 1 med barfodsløb her.

Et MUST hver dag på tom mave. Her er billederne fra slut april.


-0-0-0-0-

Min tanke er at udvikle en ny psykologi der tager udgangspunkt i det kosmiske, i kropslighed og sanselighed.

Alle i vor tid befinder sig i sindet, selv når folk taler om naturen og om holisme så gør folk det ud fra sindet, ikke ud fra kropslighed og sanselighed.

Hvad er det den kropslige sanselighed formår at gøre ved os? Jo at få os ud af sindet, vores sindslige mentale måde at være tilstede på som er hovedårsagen til depression almindeligvis.

Det betyder ikke at de ekstaser der naturligt ledsager vores kropslige sanselighed, vores kropslige sanselige i verden væren, udelukker tænkningen, blot er tankerne livlige, de står på livets side.

Et menneske vil aldrig kunne føle sig levende gennem sindet. Kun gennem vores kropslige sanselige idrætter og engagement føler vi mennesker os livlige, i live værende. Erotik og kærlighed, jagt, fiskeri, landbrug, gartneri og havebrug og husgerning og byggeri. Alt hvad der på naturlig måde tjener til livets ophold og hvor opgaverne der bliver løst er håndgribelige konkrete så man kan se frugten, udbyttet, af vores arbejdsindsats vil kunne gøre det moderne fremmedgjorte menneske rask igen.

Psykiatrien og psykologien burde på pædagogisk vis benytte sig af det forhold om hvordan tingene naturligt hænger sammen.