annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 17723355
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2516897
Et andet syn 2071090
Åndelig Føde 2022049
Så er der linet op... 1582611
Galleri
Limfjorden Nørresundby siden
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 128 gæster og 26 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#8152 - 26/11/2009 20:29 Afsløring af den katolske kirke.
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Jeg har lige læst den meget lange rapport om den irske katolske kirkes ærkebiskoppers og præsters m.fl. meritter i den uhyggelige børnemishandlings sag, der har stået på i nu 5 år.

Rapporten handler primært om 46 præster der er blevet anmeldt af 320 børn for misbrug af dem.

Ærkebiskoppenerne dækkede over misbrugene som de var vel vidende om, ved at bl.a. at sende disse præster til andre områder, når de blev afsløret. (så kunne de finde nye ofre der).

Først den 28 marts startede undersøgelser for alvor, selvom man allerede fra offentligheden var bekendt med forholdene i 2004.
Der blev nedsat en kommision der skulle afsløre hvad der havde foregået og undersøge hvorfor der skulle gå så lang tid inden det kom offentligheden for øre.

Kommisionen mener man kun har set toppen af isbjerget.

Ærkebiskopperne begyndte omkring firserne at købe forsikringer der skulle dække eventuelle udgifter til retssager mod kirken, istedetfor at anmelde misbruget til politiet, omkring 12.000 ofre har efterhånden modtaget erstatning fordi de er blevet misbrugte/voldtaget.

Den originale rapport nævner de fleste præster ved pseudonymer, man skal jo helst beskytte disse sølle mennesker, ialt var 172 præster includerede i undersøgelserne, hvoraf 102 blev frikendt, måske grundet manglende beviser, men undersøgelserne pågaår stadig og folk opfordres til at henvende sig hvis de ved noget der endnu ikke er kommet frem.

Når man læser forskellige dokumenter, lader det til at være en 2.000 års historie, med voldtagning af børn igennem alle disse mange år, som først nu dukker op til overfladen.

Det ville så ikke kunne påmøntes den katolske kirke, hvis ikke netop denne igennem årene har udfærdiget dokumenter om hvordan man skulle forholde sig til eventuelle anklager, for at beskytte kirken.

Så læsningen af denne rapport gør at man undrer sig over at den rådne og syge katolske kirke overhovedet stadig kan bestå, den har et sygeligt tag i menneske omkring den.

Man får næsten kvalme når man læser denne rapport, over en flok sygelige præsters hærgen blandt børn i deres varetægt.

En mor der henvendte sig til en ærkebiskop med en anklage mod en præst, der havde voldtaget hendes datter som barn, fik den besked at datteren selv måtte komme frem med anklagen, hvilket hendes mor forklarede at hun ikke var istand til, hun blev ikke engang spurgt om navnet på præsten der havde voldtaget datteren.

Det er 170 sider uhyggelig læsning af præsterens udnyttelse af børn, mange af børnene blev endda tit misbrugt i deres egne hjem af præsterne.

Der er tydelige beviser på at præsterne havde en ring, hvor de kunne udveksle ???

Kommisionen krævede at alle den katolske kirkes dokumenter-papirer skulle afleveres, det drejede sig om ca.100.000 dokumenter, hvoraf mange var på flere hundrede sider, man indvilgede i at aflevere alle pånær 5.000 som var papirer kun kirkens højeste måtte se, kommisionen gik til højesteret og de blev pålagt kirken at aflevere også disse dokumenter, som bl.a. var dokumenter fra paven om hvordan man netop skulle forholde sig i den opståede situation.

Dokumenterne måtte kommisionen kæmpe en indædt kamp med at få, det gik meget langsomt og vist ikke alle kom frem.

Kommisionens arbejde løb op i 3,6 euro.

Da misbruget åbentbart har været der under hele den katolske kirkes historie, undrer det ikke at pavedømmet der selvfølgelig var vel vidende og måske selv deltog i uhyrlighederne, havde udarbejdet helt specielle programmer for hvordan man skulle skjule præsternes misbrug/voldtægt, bl.a. derfor ønskede kirken ikke at disse dokumnter skulle nå ud til offentligheden, man skulle jo helst ikke save den gren over man selv sidder på.

Det fremgår desuden af dokumenterne, at i de 4 årlige konventer med deltagelse af biskopperne og ærkebiskoppen, blev det diskuteret hvilke forholdsregler man skulle tage, hvis der kom noget frem i offentligheden, så alle vidste hvad der foregik.

Der er blevet udbetalt store summer i erstatning fra den mægtige rige katolske kirke og hvor kommer pengene fra?? ja fra de voldsramte børns forældre bl.a.

Og de fleste præster lever stadig på kirkens regning, kun enkelte er smidt helt ud.

Nej der er ingen grund til at hade kirken, den har da ikke gjort noget, men historien viser tydeligt, at en gud, det findes der ingen steder og hvis der gjorde skulle han stilles til ansvar.Redigeret af treram (26/11/2009 20:34)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#8157 - 27/11/2009 02:20 Re: Afsløring af den katolske kirke. [Re: treram]
Anonym
Uregistreret

Hej

Du skriver til sidst, at hvis der findes en gud så skulle han stilles til ansvar.

Hvorfor skulle gud stå til ansvar for menneskers tåbelige og afskylige handlinger? At mennesker opfører sig åndsvagt er ikke guds skyld, men menneskets egen. Jeg håber at gud engang vil dømme disse præster efter deres gerninger, og gid de må brænde i helvede i al evighed for deres ugerninger.
Top Svar Citer
#8160 - 27/11/2009 12:23 Re: Afsløring af den katolske kirke. [Re: Anonym]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Jeg vil hellere se en gud straffe de religiøse monstre her og nu, men det vil selvfølgelig involvere at guden kommer ud af busken, hvilket jeg er sikker på aldrig vil ske, hvorfor mon??.

Så den katolske kirkes håndlangere fra paven og nedad, kan fortsætte deres uhyrlige spil med børnenes livskvaliteter, bare de kan skjule det godt nok.

Nu venter vi så med spænding hvornår ballonen revner i de mange andre katolsk dominerede lande, for det er kun lige toppen af isbjerget vi har set er jeg meget bange for.

Den irske regeringschef udtalte på et pressemøde igår, at regeringen beklagede meget at den ikke havde været hurtig nok, til at reagere på de mange historier, der blev skrevet om i aviserne.

Men regeringen er lige så involveret, de er vel alle katolikker og lige så rådne, så den håbede vel på at ærkeidioten/biskoppen fik lukket sagen, inden den løb løbs, derfor den lange ventetid.

Irland er også snart det eneste land i EU hvor abort straffes med fængsel, her har kvinderne ikke råderet over deres egen krop, den tilhører den katolske kirke, mange unge kvinder bliver grebet når de får udført abort i udlandet.

Den katolske kirke er et slående eksempel på, hvem der bestemmer lovene og mener sig hævet over de samme.

Hofnarren paven troede at han kunne dække over alle ugerningerne ved at udstede div. ordre på at man ikke måtte indrømme noget og at præsterne skulle have psykolog og lægehjælp, men intet måtte komme ud.

Selv de mange præster der ikke deltog, men godt vidste hvad der foregik, havde ikke mod nok til at vise menneskekærlighed, paven holdt dem i kort snor, så de holdt deres kæft, istedet for at gå til politiet.

Kirkernes indgriben i folks liv må snart få en ende, men sålænge at folk tror at kirkens håndlangere er noget man skal se op til med æresfrygt, bliver det svært at få "afvæbnet" kirkerne.

Det var netop præsternes ophøjede stilling, der gjorde, at børnene ikke turde fortælle om overgrebene, præsterne havde sagt til dem, om hvem de troede at deres forældre troede mest på, når der var nogen der ikke lod sig kue og truede med at sladre til deres forældre.

Nu har vi set nogle af ugerningerne blive afsløret i USA, Canada og nu Irland, hvilket land/stat bliver den næste, for det er garanteret ikke slut endnu - desværre.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#8161 - 27/11/2009 14:18 Re: Afsløring af den katolske kirke. [Re: treram]
Anonym
Uregistreret

Kære anonym,

Jeg er enig med dig i, at det ikke er Gud, der gør ugerninger, men mennesker selv - hvad enten det er i politiks eller religions navn... eller et hvilket som helst andet navn for den sags skyld.

Men at håbe at de brænder i helvede, mener jeg ikke, er et håb, vi bør have. Dette må overlades helt og aldeles til Gud, så at vi ikke dømmer og fordømmer. Dog er der heller ingen tvivl om, at deres ugerninger må forhindres, så ofrene ikke bliver, netop, ofre for noget så afskyeligt.

...det jeg mener er blot, vi må ikke have had i hjertet.
Top Svar Citer
#8162 - 27/11/2009 15:02 Re: Afsløring af den katolske kirke. [Re: treram]
serotonin Offline
godt igang
Registeret: 07/04/2008
Indlæg: 416
Hej Treram og Anonyme.

Som jeg ser det, så er der sikkert en form for konspiration.

Denne gud, som har sin oprindelse fra hvem ved hvornår, har sine håndlangere. Denne gud må jo holde sig skjult, for hvis det først bliver opdaget hvem der står bag, så er det ikke sjovt at lege længere.

Dette komplot imod menneskeheden, ja, det ser ud som om det ingen ende vil tage. Hvem er hvem? Hvem er de "gode"? Hvem er de "onde"? Hvem står bag?

Det ser unægtelig ud som om, at alle mere eller mindre peger fingre af hinanden. Hvem kan man efterhånden stole på?

Hvis formålet var konflikt og kaos, så har denne gud gjort det godt. Selv de som ikke tror på denne gud, ja, de gør deres for at "planen" går som den skal.

Scenen er sat og alle spiller deres rolle i dette drama imellem liv og død, de gode og de onde, dem som skal brænde op i helvede og de som kommer i himlen.

En del af dramaet går også ud på at finde en retfærdig straf til de onde. Nogen fortjener at brænde op i helvede, imens andre får en lidt mildere straf. Men selv i dette spil omkring straf opstår der konflikt, hvilket sikkert også var en del af planen fra starten af.

Mon der findes nogen som kan gennemskue hele dette komplot imod menneskeheden? Ja, det er sikkert de onde som står bag. Men hvem er de onde? De spiller jo bare deres rolle. Så er spørgsmålet hvem der har uddelet rollerne? Nå ja, det må jo være denne gud. Men hvis denne gud er noget mennesket har fundet på, hvad så?

Uha, det er ikke helt nemt at gennemskue. smiler

Ansvaret er lidt svær at placere, hvis ikke det ligger hos det enkelte menneske, lige NU.

Man kan spørge sig selv hvad det er man bidrager med?

Jo, jeg afsløre da alle de onde, men det er der jo intet nyt i. Og alle de onde har også denne holdning. De afsløre også alle de onde. Tænk, er alle onde?

Jeg gør en god gerning, men fra et andet perspektiv ses det som en ond gerning. Hvem bestemmer hvad der er godt og hvad der er ondt? Dette er sikkert også en del af planen. Det skaber kaos og konflikt når der ikke er enighed om hvad der er godt og hvad der er ondt, eller hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.

En kanibal ville sikkert bare spise dig hvis du sagde, at det var forkert at slå andre mennesker ihjel. griner

Fjing fjong og ding dong. engel


Top Svar Citer
Array
Side 1 af 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Agnostisk pandeisme
af Tikka
20/07/2024 13:48
Vigtige præciseringer
af somo
19/07/2024 11:38
Tro
af Arne Thomsen
15/07/2024 19:28
Hvorfor omtales guds ånd ikke som en ham?
af Anonym
01/07/2024 01:29
SAN
af Anonym
01/07/2024 01:08
Nyheder fra DR
Rafael Nadal når sin første tennisfina..
20/07/2024 15:35
Mindst 40 migranter døde efter bådulyk..
20/07/2024 15:20
Mand faldt af tog med over 150 kilometer..
20/07/2024 14:26
Tidligere folketingsmedlem anholdt i Tyr..
20/07/2024 13:50
Ukrudtsbrænderen er skyld i flere brand..
20/07/2024 13:17
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Fly og helikopter deltager i slukningsar..
20/07/2024 12:14
Travl badeweekend giver kamp om parkerin..
20/07/2024 11:30
To personer er kommet alvorligt til skad..
20/07/2024 11:06
Dansk politiker blev anholdt for terrorp..
20/07/2024 11:05
Justitsministers opvækst i hårdt milj..
20/07/2024 11:00