annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 5612179
Et andet syn 1277560
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1111518
Jesu ord 902978
Spirituel omsorg 825883
Galleri
Vinter Nytårs Løbehilsner fra Nordjylland
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 71 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#6636 - 02/03/2009 22:02 Re: Dem og os [Re: ole]
Bogger Offline
ny
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 47
Arentzen skrev:

” Jeg er ked af at høre at du er blevet udelukket på religion.dk. På den anden side var det uundgåligt, idet du i årevis har været en torn i øjet på kristeligt-dagblad. Uden at jeg ved det med sikkerhed, så gætter jeg på, at årsagen til udelukkelsen skyldes at du "spreder mere end du samler".

Svar:

Du har sikkert ret – ”jeg spreder mere end jeg samler”. Da mine eftehånden årelange og intensive studier har overtydet mig om, at islam ikke er værd at samle på, tager jeg det som en kompliment.

Jeg har så fra pålidelig kilde fået oplyst, at det ikke er Peter Fischer himself, der har udelukket mig. ”Det må være en anden”, siger han eller også ”noget teknisk”. Så jeg venter i spændt forventning!


Ipso Facto skrev:

” Selv om vi næppe bliver uenige om ret meget betyder din tilbagevennen til denne frie debat at vi om ikke andet kan inspirere hinanden. I de seneste par måneder har aktivitetsniveauet her været omkring skindød og og jeg har da også forlagt min debatvirksomhed til primært Dr-debatten og Jihad Watch. I sidste uge droppede jeg dog Dr-debatten da den i stadig højere grad blev oversvømmet med patologiske tilfælde som trak det i forvejen lave niveau ned mod det uudholdelige.

Så jeg står også på spring til at yde nye bidrag på nærværende debat hvor mange der var udelukkede fra religion.dk eller som flygtede fra den idiotiske tendentiøse censur fandt et fristed her.

Din fremragende oversættelse af Robert Spencers "Blogging the Qu'ran" til dansk fortjener at blive lagt ind her som et referencebibliotek om islam. Selv har jeg haft megen glæde af dine anstrengelser og håber du vil fortsætte din oversættelsesvirksomhed af centrale tekster om islam.”

Svar:

Efter nu i månedsvis at have fået verbale bank – og advarsler - skulle jeg være et skarn, hvis jeg ikke værdsatte lidt ros og moralsk opbakning.
Jeg er særdeles glad for, at du kan bruge min oversættelse af Robert Spencers mesterværk. Jeg har jo desværre ikke fået færdiggjort arbejdet, men det kan måske komme. Under alle omstændigheder burde det indtil videre oversatte trods alt være en øjenåbner for mange.


Ole skrev:

”Jeg forstaar udmaerket din trang til overvejende at debattere med meningsmodstandere .
Hvis man betragter debatten som en KOMUNIKATIONSFORM er det imidlertid langt fra sikkert, at den mest effektive komunikation foregaar over den stoerst mulige afstand...
Ogsaa blandt folk som HAR indset at Islaam er en trussel mod det meste af, hvad vi holder af (og i vores barndom tog for givet) , er man knapnok begyndt for alvor at debatere det EGENTLIGE spoergsmaal : Hvad kan man GOERE ved det ; altsaa inden for lovens graenser ?
Gert Wilders er her en af dem som har vist vejen frem.
Hvis vi kan blive enige om at Islaam er en opponent som det er vores maal at modarbejde, da forekommer det mig naturligt at
koncentrere kraefterne om at udforme en strategi eller handlingsplan til at bringe dette mal naermere.”

Svar:

Jeg er naturligvis helt enig i, at der skal arbejdes inden for lovens grænser. Mit bedste bud på en strategi er uhæmmet intellektuelt angreb på islam. Diverse apologeter er af den faste overbevisning, at angreb udelukkende skaber modstand, og at vi derfor hellere bør bukke nakken og lade som ingen ting – for ikke at ”krænke” almindelige, ikke-så-troende muslimer.

Jeg er overbevist om, at en bedre angrebsvinkel er metodisk anvendelse af sandheden. Islams egne helligskrifter er i deres indhold dybt kriminelle, og det hænder altså, at ”muslimer” får øjnene op for, hvad de egentlig formodes at tro på og hylde.

Det kan bl.a. ses her:

http://www.islam-watch.org/LeavingIslam/index.html


Bogger
Top Svar Citer
#6639 - 03/03/2009 13:08 Re: Dem og os [Re: Bogger]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien
Hej Bogger!

Jeg kunne ikke være mere enig:

Citat:
" ... Jeg er overbevist om, at en bedre angrebsvinkel er metodisk anvendelse af sandheden. Islams egne helligskrifter er i deres indhold dybt kriminelle, og det hænder altså, at ”muslimer” får øjnene op for, hvad de egentlig formodes at tro på og hylde.

Det kan bl.a. ses her:


http://www.islam-watch.org/LeavingIslam/index.html


Det er præcis en sådan metodisk saglig kritik af islam der foregår på den blandt islamister og apologeter så frygtede blog:

http://www.jihadwatch.org/

I en artikel fra i dag på JW stiller D.C. Watson i overskriften spørgsmålet, om "Fredens Religion" bliver udsat for ondskabsfuld bagvaskelse. (Is the “Religion of Peace” Being Defamed?). Derefter opregner Watson en lang, men ufuldstændig, fortegnelse over islamiske landes forsøg på at kriminalisere enhver kritik af islam i internationale fora samt en opremsning af en lang række terrorhandlinger og drab på ikke-muslimer begået i islams navn siden 1985.

Min kommentar, der var den første, til Watsons artikel lød:

Citat:
"As reported daily here and by D.C. Watson Islam is doing a pretty good job at defaming itself. All we should have to do is objective reporting and all reasonable people would turn away from Islam in disgust and demand counter measure applied against this archaic form of fascism. The only problem is that people are easily intimidated and not thinking rationally. Otherwise the new forms of fascism - Marxism-Leninism and National Socialism - would have been stillborn."

(Som det dagligt rapporteres her og af D.C. Watson gør islam et temmelig godt job med at bagvaske sig selv. Det eneste som burde være nødvendigt er objektiv rapportering hvorefter alle fornuftige mennesker vil vende sig bort fra islam i afsky og forlange modforholdsregler iværksat over for denne arkaiske form for fascisme. Det eneste problem er, at folk let lader sig intimidere og ikke tænker rationelt. Ellers ville de moderne former for fascisme - marxisme-leninisme og nationalsocialisme - have været dødfødte.)


Min kommentar inspirerede andre til at udbygge det tema jeg havde anslået, bl.a. med denne kommentar:

Citat:
"... It (Islam) is doing a pretty good job, but Europeans and Americans are to eager to believe that the barbarians at our gates are not barbarians but civilized people, and many of them cannot be convinced by any amount of evidence as wishful thinking has blinded them. Just read Surah 9:30 where it clearly says that Jews and Christians are cursed for having rejected Allah and his Messenger, and then add 9:29 where Allah demands war against the unbelievers, and D.C. Watson's list starts to make sense. It is obvious that these acts were not committed by a tiny minority of "misunderstanders". The "misunderstanders of Islam" are the average Americans and Europeans, and I hope that they will finally understand before it is too late."

(... Den (islam) gør selv et ganske godt job, men europæere og amerikanere ivrer efter at tro på, at barbarene som banker på vor port slet ikke er barbarer, men civiliserede mennesker og mange af dem lader sig ikke overbevise om andet, trods mængden af beviser eftersom de er forblændede af ønsketænkning.

Man behøver blot læse sura 9:30 hvor det udtrykkeligt siges at kristne og jøder er forbandede fordi de afviste Allah og hans budbringer og så tilføje 9:29 hvor Allah befaler krig mod de vantro, hvorefter Watsons opremsning giver god mening. Det er indlysende at disse handlinger ikke blev udført af en lillebitte minioritet "som havde misforstået deres religion". De som "har misforstået islam" er de almindelige amerikanere og europæere og jeg håber at de langt om længe vil forstå islam før det er for sent).


Det er i dag en etisk og demokratisk pligt at udbrede kendskabet til islams fascistiske ideologi og den trussel som den udgør mod fred, retfærdighed og demokratiske værdier, nøjagtig som det var i forrige århundrede, hvor truslen kom fra de moderne former for fascisme: marxismen-leninismen, den italienske fascisme og nationalsocialismen.

I dag hylder vi fortidens uforfærdede klartseende intellektuelle og statsmænd som vor civilisations redningsmænd. Vi beundrer Winston Churchill for hans stringente analyse af fascismen og beslutsomme handlekraft. Her i landet rager den socialdemokratiske politiker Hartvig Frisch op over den gemene hob med værket: "Pest over Europa: Bolschevisme – Fascisme – Nazisme". Det var rette tanker til rette tid eftersom bogen blev udgivet i skæbneåret 1933. Og vi beundrer og respekterer vor store forfatter Karen Blixen der, som krigskorrespondent i Berlin i april 1940, i sin analyse kom ind under huden på den overstrømmende begejstring for nazismen, som havde grebet den tyske befolkning.

Men ofte glemmer vi at fortælle, at både Churchill og Blixsen i dagens "intellektuelle" klima risikerede at få en sag om racisme og islamofobi på halsen, idet de begge sammenlignede islam med nazismen og Mein Kampf med Koranen.

Nøjagtig det samme som politikeren Geert Wilders og andre modige intellektuelle aktuelt risikerer i deres modige forsøg på at advare imod den nye pest som er trængt i Europa - islamofascismen - hjulpet godt på vej af de politiske eliters hovedløse forsøg på at sammensmelte islamisk kultur med de europæiske værdier og demokratiske traditioner til det multikulturelle helvede, der for hver dag tegner sig tydelige på vej mod den utopiske nyfascistiske utopi EURABIA.

At kampen ikke har været helt forgæves vidner de seneste politiske meningsmålinger fra Holland om. Wilders Frihedsparti er stormet frem siden de vanvittige overgreb mod Wilders begyndte og partiet ville i dag blive Hollands største. Den dobbelte krænkelse af borgernes fornuft ved at erklære Wilders for persona non grata i UK og beslutningen om at indlede en sag om racistisk forhånelse af islam mod ham i Holland var åbenbart for meget.

Islams apologeter og nyttige idioter har skudt sig selv i foden med den svinske behandling af Wilders og mange mennesker forstår nu, at det først og fremmest gælder kampen for ytringsfriheden for den er forudsætning for enhver form for demokratisk styre og derfor enhver fascismes værste fjende.

Nøjagtig som det var dengang og som det er i dag! Sandheden skal gøre jer frie, som skrevet står. Så lad os dog få sandheden om islam frem!

Hilsen

Ipso Facto pifter
Top Svar Citer
#6691 - 16/03/2009 23:12 Re: Dem og os [Re: Ipso Facto]
Holmskjold Offline
godt igang
Registeret: 09/03/2009
Indlæg: 60
Kære Bjørn Holmskjold

Jeg udelukker dig fra vores læserdebat, fordi dine synspunkter på chikane af jøder i DK var langt over grænsen for, hvilken type debat, vi ønsker.

Det er ikke et spørgsmål om lovgivning, men om hvilken debat, vi vil have på vores sider.

Dette er en definitiv udelukkelse, og ikke et oplæg til debat.Med venlig hilsen / Regards

Anders Ellebæk Madsen,
Internetchef, Kristeligt Dagblad


Kære Anders!

Nu er det jo sådan, at hykleriet omkring ytringsfriheden altid er til debat… hér og alle mulige andre steder. Hvorfor gode eksempler på dette hykleri altid er vand på denne ikke uvæsentlige ”mølle”. Så selv om du nu kryber udenom en debat herom, så kan du være evigt forvisset om, at Kristeligt Dagblads, og dermed din fortolkning af ytringsfrihed, som her i skrift til undertegnede gøres gældende i forhold til jøderne, men som jeg ved, gennem mange års deltagelse på selv samme fora, ikke gælder i forhold til nedsablingen af muslimerne, vil komme til debat. Og det på en sådan måde, at der ingen steder bliver for nogen Internetchef at krybe i skjul.

Må du en dag blive klogere!

InshaAllâh

Bjørn HolmskjoldDine trusler bekræfter mig kun i udelukkelsen, Holmskjold.

Antimuslimske ytringer er grunden til langt de fleste udelukkelser fra vores læserdebat. Så islamkritikere er ikke fredede.Med venlig hilsen / Regards

Anders Ellebæk Madsen,
Internetchef, Kristeligt DagbladHej Anders!

Som sagt har jeg debatteret på dette fora i mange år, så din påstand er på niveau med Dansk Folkepartis omformning af virkelighedens verden til sin egen modsætning. Desuden er jeg ikke mere anti-jødisk, end jeg er anti-muslimsk. Mit fundament er derimod funderet i en naturlovmæssig forståelse, der selvsagt ikke skelner mellem hvem der er hyklerisk, manipulerende eller bevidst fejlinformerende.... men er reagerende på, dersom de er det! Desuden er min stil ikke anderledes i denne sag, end den har været det i alle årene i alle mulige andre sager. Så det der gør forskellen nu, i forhold til alle tidligere debatter, er ikke min form og kontanthed, men tilsyneladende dit personlige ståsted og stillingstagende, subsidiært at du er ny i stillingen!

Du kan så håbe på, at det er det sidste, der er tilfældet!


Venlig hilsen

Bjørn Holmskjold
_________________________
Islamismen er verdens redning

http://flix.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=4791
Top Svar Citer
#6692 - 16/03/2009 23:25 Re: Dem og os [Re: Holmskjold]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 5575
Sted: Sydsjælland
Hej Bjørn Holmskjold.

Jeg hilser det velkomment, at en muslim ytrer sig her på Trosfrihed.dk.

Især vil jeg hilse det velkomment, hvis det er islams kvaliteter, der fremlægges.

Derimod vil jeg finde det kedsommeligt, hvis indlæggene blot indeholder nedrakning af anderledes tænkende/troende.

M.v.h. Arne.
Top Svar Citer
#6693 - 16/03/2009 23:31 Re: Dem og os [Re: Arne Thomsen]
Holmskjold Offline
godt igang
Registeret: 09/03/2009
Indlæg: 60
Det er ellers kendetegnende den anden vej rundt!Bjørn Holmskjold
_________________________
Islamismen er verdens redning

http://flix.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=4791
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Lyset - et forum for spirituelle mennesker...
af Arne Thomsen
30/10/2020 16:58
Daoisme (Taoisme)
af Arne Thomsen
29/10/2020 21:31
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
29/10/2020 19:52
OPLYSTHED ( ny version )
af Gerth
28/10/2020 19:00
Gerth Drost
af Gerth
26/10/2020 02:26
Nyheder fra DR
Nogle minkavlere kan beholde raskmeldte ..
30/10/2020 16:43
93 kommuner har bekymrende smittetal
30/10/2020 16:39
Københavns Politi talstærkt til stede ..
30/10/2020 15:56
Den norske kong Harald er raskmeldt
30/10/2020 15:42
Nedbrud giver aflysninger af testtider i..
30/10/2020 15:35
Nyheder fra Religion.dk
Billedserie: Halloween med mundbind og s..
29/10/2020 10:42
I stenene på jødiske kirkegårde ses d..
27/10/2020 06:39
Hvad kan buddhismen lære os om ro?
19/10/2020 06:36
Ritualers sociale betydning er omskærin..
14/10/2020 06:00
Forsker: Konspirationsteorier og religio..
13/10/2020 06:00