annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4851920
Et andet syn 1209887
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 985734
Jesu ord 841445
Spirituel omsorg 790632
Galleri
Rødhus strand efterår
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 17 gæster og 21 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#4484 - 20/09/2008 16:42 Re: Budskabet i Korsfæstelsen [Re: ole bjørn]
disciple Offline
godt igang
Registeret: 22/08/2008
Indlæg: 55
Sted: det sydlige Århus
Kære Ole Bjørn

Citat:
De skriftkloge farisæere hævdede, at det var alene dem, som udlagde skriften korrekt, præcis som du hævder, at det er dig der alene forstår at udlægge skriften. Jeg har diskuteret bibelfortolkning med masser af præster og teologer i årenes løb, og selv om der er divergenser, så er der altså fuld enighed om disse to områder, næstekærlighed og tilgivelse.

Citat slut.

Kommentar:
Du er desværre igen ude på dybt vand, fordi du ikke erkender, at du som ateist ikke kender til troen på Kristus.
Du fortsætter derimod din tidligere spillen på, at du har diskuteret bibelfortolkning med masser af præster og teologer. Hvis det er det eneste du har fået ud af dem, så er det nogle mærkelige præster du kender.
Og massevis lyder flot, men jeg tror dig ikke en døjt, for så havde du ikke den tilgang til kristendommen som du giver udtryk for.
Men det er næsten for meget, at jeg skal oplyse dig om, at næstekærlighed og tilgivelse ikke er een kristen specialitet, det har også seriøse almindelige mennesker inclusive ateister og agnostikere som en etisk holdning i deres liv.
Men det gør dem ikke til troende kristne. ler

Citat: Du fordømmer både ateister og anderledes troende. I modsætning til dette indeholder Jans indlæg ingen fordømmelser af andre, men en kærlig indstilling til hele verden.

Citat slut.

Kommentar: Det er noget godt og grundigt sludder, Ole Bjørn. Jeg fordømmer ikke nogen, derimod prøver jeg at gøre dig og andre klart, at der er forskel på det budskab som EKIM og Jan udbreder og så det kristne budskab, som nu er blevet forkyndt i snart 2000 år.
Og med hensyn til antallet af kristne så har du fat i en gammel statistik, for tilgangen til det kristne budskab om Kristus øges med ca. 80 millioner pr. år og derfor er mit tal korrekt.
Du skal bruge de nyeste undersøgelser og ikke slynge et tal ud, som er mere end 5 år gammelt.

Citat:
Derimod er det let at påvise, at du i forhold til Jesus ord udtrykker dig hyklerisk og farisæisk. Det er den sørgelige sandhed om din skinhellighed, og det er utvivlsomt også grunden til, at din reaktion er så forbitret. Det er aldrig rart at blive konfronteret med sine egne mangler.

Citat slut.

Kommentar:
Nej, det er ikke let for dig at påvise Ole Bjørn og da slet ikke fra din side, for du har jo eengang afvist evangeliet om Kristus.

Nå er min reaktion nu forbitret smiler
Det er det sædvanlige med dig, når du er klemt op i et hjørne så går du over til at nedgøre modstanderen.

Det er en dårlig vane Ole Bjørn, for det kan jeg jo se du også gør overfor alle andre, som korrigerer eller ikke er enig med dig her på sitet.

mvh
disciple

Top Svar Citer
#4485 - 20/09/2008 18:14 Re: Budskabet i Korsfæstelsen [Re: disciple]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Kære Disciple.

Næste gang jeg træffer Johannes Møllehave skal jeg nok henvise ham til dig for yderligere belæring om, hvad det kristne budskab drejer sig om, så han ikke længere går rundt og er "en mærkelig præst". Det kan vi sikkert få en sjov snak om.

Den statistik, jeg refererer til er det nyeste indsamlede materiale fra 48.870 institutioner verden over dækkende bl.a. mere end 4.200 trosretninger. Deres angivelser beløber sig sammenlagt til 6,856 milliarder, hvilket er mere end 140 millioner over jordens anslåede befolkning pr. 20. september 2008. Det kunne tyde på, at de 2.1 milliard kristne og kristendomslignende sekter er i overkanten.

Du kan finde statistikken på dette link. Den viser også, at antallet af kristne på 3 år er faldet fra 33% til 31% af verdens befolkning. Så hvor du finder dine ekstra over 700 millioner henne er derfor lidt af en gåde.

Jeg er selv med i tallet af kristne, eftersom jeg både er døbt, konfirmeret og kirkeligt viet, medlem af folkekirken og betaler kirkeskat. Der er hundreder af millioner af ateister, der ligesom jeg officielt er medlem af et kristent trossamfund. Dit glansbillede af kristendommen er fjernt fra virkelighedens verden, og fra hvad flertallet af kristne tror på.

Men som alle andre fundamentalister lever du i den overbevisning, at din tro gør dig til noget særligt. Det gør den ikke disciple, og du er på grund af din snæversynede opfattelse af kristendom ude af stand til at bedømme hvad tro vil sige for de fleste mennesker.

Du kan ikke klemme mig op i noget hjørne med mundsvejr. Det skal der kontrollerbare fakta til som et minimum, og det har du ikke præsteret et eneste eksempel på endnu.

Mvh

Ole Bjørn ;)

Top Svar Citer
#4535 - 21/09/2008 18:06 Re: Budskabet i Korsfæstelsen [Re: ole bjørn]
disciple Offline
godt igang
Registeret: 22/08/2008
Indlæg: 55
Sted: det sydlige Århus
Kære Ole Bjørn

Citat: Næste gang jeg træffer Johannes Møllehave skal jeg nok henvise ham til dig for yderligere belæring om, hvad det kristne budskab drejer sig om, så han ikke længere går rundt og er "en mærkelig præst". Det kan vi sikkert få en sjov snak om.
Citat slut.

Kommentar:
Det behøver du såmænd ikke Ole Bjørn, for Johannes samt andre teologer skal jeg være sammen med om et par uger ler
I øvrigt kan jeg oplyse, at Johannes M. ikke har fungeret i en stilling som præst i mange år.

Citat:
Den statistik, jeg refererer til er det nyeste indsamlede materiale fra 48.870 institutioner verden over dækkende bl.a. mere end 4.200 trosretninger. Deres angivelser beløber sig sammenlagt til 6,856 milliarder, hvilket er mere end 140 millioner over jordens anslåede befolkning pr. 20. september 2008. Det kunne tyde på, at de 2.1 milliard kristne og kristendomslignende sekter er i overkanten.

Citat slut.

Kommentar:
I 1999 udgjorde de kristne 37,9 % af verdens totale befolkning, hvilket svarer ca. til 2.1 milliard og siden da er antallet af kristne steget med 15 % i de seneste 8 år, hvilket giver et anslået tal på 330 millioner, hvilket igen giver ca. 2,4 milliarder. Du kan ikke finde en eneste korrrekt statistik, for de tal som findes er alle flere år gamle, idet man flere vigtige steder ikke har optegnelser af medlemmer.
I de 2,4 milliarder mangler der ca. 300 millioner troende kristne kinesere, således at verdenstallet anslås til ca. 2,7 milliarder.Herudover findes der så et antal troende kristne i muslimske lande, som Indonesien og Mellmøsten, som ligesom i Kina må leve "under jorden".
Årsagen til at disse kristne kinesere og andre ikke er registreret nogle steder, skyldes at de tilhører det man kalder " undergrundskirken". Disse kinesere samles hemmeligt fordi Regeringen ikke accepterer at de går fra deres landsby til en anden landsby, som så brínger evangeliet videre til den næste osv. Mission i Kina er forbudt selv for kinesere!
Denne vækst er sket i de seneste 7 år og på grund af deres manglende struktur og hierakiske opbygning så kan ingen stoppe den udvikling.

Disse oplysninger har jeg fra en særdeles pålidelig kilde i Kina, som nu har været der i adskillige år og arbejdet i en erhvervsvirksomhed og informationer om dette "under" i det tidligere kommunistiske land kommer lidt efter lidt op til offentlighedens kendskab.

Som sædvanlig indeholder dit indlæg personlige insinuationer og det er stadig en dårlig vane du har overfor debattører, som giver dig modspil.

mvh
disciple
Top Svar Citer
#4538 - 21/09/2008 19:36 Re: Budskabet i Korsfæstelsen [Re: disciple]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Dokumentation, Disciple, dokumentation.

Alle dine hemmelige kilder giver jeg ikke en døjt for, specielt fordi der i mit materiale allerede er taget højde for, at der er kristne kinesere. Hvis du ellers gad læse lidt på tallene, så ville du se, at der er opgivet under 400 millioner kinesere, der bekender sig til Kinas traditionelle religioner. De andre 70% er skam ikke alle ateister, for så slår det opgivne antal ateister ikke til på verdensplan.

Må vi få nogle referencer til hvorfra du har dine tal, så vi kan kontrollere dem. Alt andet er usagligt.

Alle dine kommentarer om mig indeholder den grove insinuation, at jeg ikke ved, hvad tro er. Hvad belæg har du for at påstå det? Du er hverken psykolog, tankelæser eller religionsforsker, bare en fanatisk kristen fundamentalist, der mener at have patent på rigtig kristendom. Men du er altså på vildspor med hensyn til hvordan kristendom tolkes rundt omkring af folkekirkens præster.

Når du praler af de mange kristne, så praler du af at dele religion med katolikker, Jehovas Vidner, Mormoner, græsk-ortodokse, Moon-bevægelsen, amerikanske vækkelsesprædikanter, der skovler penge ind til sig selv, samt et hav af bizarre kristne sekter, og det stemmer jo ikke helt med, hvad du ellers docerer.

Du opfører dig som om Beder var den sande kristendoms centrum og ikke en flække syd for Århus. Tag dog og sæt dig ind i, hvordan det kristne budskab tolkes udenfor dine meningsfællers snævre kreds. Du har hverken patent på sandheden eller den rette tro.

Mvh

Ole Bjørn ;)

P.S. Du behøver ikke at oplyse mig om Møllehaves stop som aktiv præst. Jeg har fulgt hans karriere siden han drønede rundt i en rød sportsvogn i Nordsjælland for at nå flere kirker på samme dag. Han har selv givet mig sine adresser og telefonnumre både her og i England, da han var præst derovre. Men han er fortsat præsteviet, og har en bredere opfattelse af kristendom end du.

Top Svar Citer
#4543 - 21/09/2008 22:37 Re: Budskabet i Korsfæstelsen [Re: ole bjørn]
disciple Offline
godt igang
Registeret: 22/08/2008
Indlæg: 55
Sted: det sydlige Århus
Kære Ole Bjørn

Citat:
Alle dine hemmelige kilder giver jeg ikke en døjt for, specielt fordi der i mit materiale allerede er taget højde for, at der er kristne kinesere. Hvis du ellers gad læse lidt på tallene, så ville du se, at der er opgivet under 400 millioner kinesere, der bekender sig til Kinas traditionelle religioner. De andre 70% er skam ikke alle ateister, for så slår det opgivne antal ateister ikke til på verdensplan.

Citat slut.

Kommentar:
At du ikke giver en døjt for mine "hemmelige" kilder er fuldstændig ligemeget, for du har totalt misforstået eller også ikke læst mit indlæg ordentligt.
Jeg skrev tydeligt og klart hvor farligt det var at være en troende kristen og at kinesere missionerer blandt deres egne.Derfor kan ingen med inside viden opgive noget konkret, fordi selv e-mails bliver scannet for visse ord.
Det tal du opgir er blandt de kinesere som er tilsluttet den officielle kirke, som er kontrolleret af Regeringen. ler men:
JEG SKREV OM DE MANGE HUNDREDE MILLIONER TROENDE KRISTNE SOM SAMLES I "UNDERGRUNDSKIRKER OVER HELE KINA. Og de er ikke registreret nogetsteds.

Citat:
Når du praler af de mange kristne, så praler du af at dele religion med katolikker, Jehovas Vidner, Mormoner, græsk-ortodokse, Moon-bevægelsen, amerikanske vækkelsesprædikanter, der skovler penge ind til sig selv, samt et hav af bizarre kristne sekter, og det stemmer jo ikke helt med, hvad du ellers docerer.

Citat slut.

Kommentar: Igen afslører du din uvidenhed om kristendommen. Moon-bevægelsen medregnes ikke som kristent kirkesamfund og heller ikke "bizarre kristne sekter". Tallene stammer kun fra anerkendte trossamfund. Det vil sige at det kun er de anerkendte kirkesamfund som registrerer deres medlemmer som kan optælles og det beregnes kun ca. hvert 5-6 år, idet det tager de mellemliggende år at få indsamlet tallene globalt.

Citat:
Du opfører dig som om Beder var den sande kristendoms centrum og ikke en flække syd for Århus. Tag dog og sæt dig ind i, hvordan det kristne budskab tolkes udenfor dine meningsfællers snævre kreds. Du har hverken patent på sandheden eller den rette tro.

Citat slut.

Kommentar:
Sikke dog noget sludder og i øvrigt er Beder og omegn noget af det smukkeste i landet med strand, skov og udsigt til Samsø, Tunø og Sletterhage.
Til din orientering kender jeg til langt flere kristne fra mange forskellige samfund både her i DK og udlandet end du nogensinde har eller vil komme til. Så stop bare dit ævl om "mine meningsfællers snævre kreds".
Det har du nemlig ikke nogensomhelst viden om.

Og så endeligt til afslutning af denne ørkenvandring med dig og dine kommentarer:
Jeg har aldrig nævnt at jeg havde patent på sandheden eller den rette tro, så det postulat er din egen opfindelse.

Men jeg har da opdaget, at du slet ikke har patent på nogetsomhelst, hverken det ene eller det andet og kristendommen har du åbenbart fået galt i halsen, siden du er medlem af Folkekirken samtidig med at du erklærer at du er ateist.
Hvad var det nu Jesus udbrød: Hyklere, ulve i fåreklæder osv.

Tak for kaffe engel

mvh
disciple

Top Svar Citer
annonce
Side 4 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Samtaler omkring bålet...
af ABC
01/07/2020 22:57
Vi læser det Nye Testamente
af ABC
01/07/2020 22:40
Lyser på vej
af somo
01/07/2020 22:29
Mellemrummet
af RoseMarie
30/06/2020 22:28
OPLYSTHED ( ny version )
af Gerth
23/06/2020 22:17
Nyheder fra DR
Efter bølge af farligt maskefusk: Svind..
02/07/2020 11:58
Anklager kræver flere års fængsel til..
02/07/2020 11:40
Rusland-kender: 'Den nye forfatning komm..
02/07/2020 11:11
Svindlere på 'afpresningsfabrikker' lok..
02/07/2020 10:01
Sherlock Holmes er for rar i ny Netflix-..
02/07/2020 09:07
Nyheder fra Religion.dk
3 film: Sådan skildres Himmeriget
02/07/2020 05:50
Satanismens indtog i Danmark
30/06/2020 06:00
Muslimsk spejderkorps er inspireret af K..
25/06/2020 05:00
Hvornår bliver overgreb på minoriteter..
23/06/2020 06:20
Serie: Seks skarpe om tro
12/06/2020 11:55