annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6457946
Et andet syn 1369777
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1275438
Jesu ord 981799
Spirituel omsorg 862605
Galleri
Tålmodighed belønnes.
Hvem er online?
0 registrerede 93 gæster og 17 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#4268 - 15/09/2008 21:46 EN UGE I PARADIS
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien

Jeg er radigal, multi-kulti relativist, og lever i den bedste af alle mulige verdener – det er ganske vist!

Men selv som toterant globalist og verdensborger, der aldrig diskriminerer, må jeg bestræbe mig til det yderste for at tolerere frikadelle danskernes smålige navlepilleri, nationalisme og et sprog der lyder som en halssygdom. De kalder det ”min moders stemme” når de synger deres gamle nationalfascistiske sange, der lukker dem ude fra det nye tolerante og harmoniske multikulturelle fællesskab.

Heldigvis er denne stagnerende, bagstræberiske og forældede danske nationale kultur snart en saga blot takket være globaliseringens berigelse og indvandringens mangfoldige og spraglede velsignelser. Om føje år ender disse øldrikkende grødbønder med deres klaphatte og dannebrogsflag på Frilandsmuseets folkemindesamling og får da status som beskyttet mindretal af landsbytosser med særlige rettigheder og privelegier. For vi er skam yderst tolerante i det multikulturelle relativistiske paradis.

For at få det fulde udbytte af den multikulturelle berigelse og konstant blive kulturelt og værdimæssigt stimuleret er jeg muslim om fredagen, jøde om lørdagen og kristen om søndagen.

De andre af ugens dage dyrker jeg Yoga og Transcendental Meditation eller fremsiger mantra medens jeg lader tankerne gå til Shiva, Buddha, Ron Hubbard og Kong Futsi. For at vise min solidaritet med de sorte og landmændene danser jeg om sommeren regndans i en Krål på Lolland eller stikker nåle i dukker på Vesterbro for at demonstrere min respekt for landets woodoo-dyrkere.

Især ser jeg dog frem til fredagen, for om fredagen dyrker jeg fredens, tolerancens og kærlighedens religion i kalifatet på Nørrebro, hvor hellige mænd holder Fredagsbøn. Den handler ofte om den forfølgelse, ydmygelse og forskelsbehandling som muslimer gennem tiderne har måtte stå model til. Om barbariske og blodige kristne Korstog, om Israels holocaust begået mod de freds- og frihedselskende palæstinensere, hvis hjemland på sjette årti er under fascistisk jødisk besættelse.

Fredagsbønnen slutter gerne med en from bøn til Allah, om at forvandle jøderne til aber og svin, dræbe og fordrive dem. Tror jeg nok, for mit arabiske er endnu lidt mangelfuldt, så jeg kan tage fejl.

Den enkelhed, renhed og værdighed der præger Fredagsbønnen og fremsigelsen af ”Bismallah”, der renser hjertet for synd og lutrer sjælen, forbereder os sande troende på den retfærdighed, som vi senere i fællesskab skal udøve på Blågårds Plads, gør mig højstemt.

Forrige fredag stenede vi hele to utro kvinder, der dog forinden i sømmelighedens navn var blevet nedgravet til livet, som profeten Muhammed (må Gud bevare og velsigne ham) har befalet.

Når man i fællesskab eksekverer Guds retfærdige straf ifølge Hans retfærdige lov føler man meget stærkt Det Helliges nærvær, og man gribes af en dyb fred og stærk følelse af, at Guds retfærdighed er sket fyldest.

Som regel er det dog blot mindre forhærdede syndere som møder Guds retfærdighed: piskning af blasfemikere der har forhånet profeten eller islam og af usømmeligt påklædte kvinder, samt en gang imellem en tyv der bliver befriet for sin tyvagtige hånd.

Efter en sådan vederkvægende oplevelse af Guds nærhed og retfærdighed føler jeg ofte stor lyst til at gå i det perfekte menneske, profeten Muhammads, erotiske fodspor og nyde den velsignede forening af to sjæle og legemer, så jeg kan genfinde min tabte ungdom, inspireret af arabisk litteraturs mesterværk: Den Duftende Have.

Som sand fredagstroende kan jeg i det iranske kvarter indgå muta-ægteskabskontrakt for en time eller to med en smuk tolvårig tidligere jomfru og få en lille forsmag på de overvældende glæder der venter mig i det muslimske paradis.
Det er smukt, værdigt, velsignet af Gud og koster blot en slik.

Lørdag er det sabat og tid for et besøg i synagogen i Krystalgade, hvor rabineren læser op af toraens ruller. Især fortællingerne om Sodoma og Gomorra og de to stakkels ensomme døtre, der må drikke deres gamle far fuld og voldtage ham for folkeformeringens skyld fascinerer mig og pirrer min fantasi. Således opladet kan jeg om søndagen begive mig til kristen Højmesse.

I Guds hus synger vi et par salmer. Sidste søndag var det en gammel socialistisk slagsang på omkvædet: ”I østen stiger solen op”. Præsten læser evangeliet om Jesus, vor Frelser, der gav sit eget liv så enhver der tror på ham kunne blive frelst og få et evigt liv. Efter gammel tradition dyrker man en slags kanibalisme for at blive forenet med Gud og opnå tilgivelse for sine syndere. Når jeg har spist brødet og drukket vinen, der symboliserer gudens legeme og blod, er min sjæl atter renset for synd og jeg kan se frem til snart at skulle mødes med min indiske guru og en tibetansk munk, der bringer mine åndelige energier i harmoni med verdensaltet.

Jeg bestræber mig til det yderste for at få det bedste ud af det multikulturelle samfunds fortryllende muligheder og mit højeste ønske er, at blive genfødt som fuldkommen og radikal multikulturalist med en uendelig stor tolerance der kan rumme alt og reducere enhver kontradiktion til en illusion. Dette skulle være muligt, for om onsdagen tror jeg fuldt og fast på læren om reinkarnation.

Må Gud, Jahve, Allah, Shiva, Buddha, Kong Futsi, Ron Hubbard og Kim il Sung bevare og velsigne jer alle samt det radikale venstre.

Multikulturel og spirituel hilsen

Den Frelste


----------
Når vi nu i en saglig tråd så ihærdigt diskuterer blandt andet multikulturalisme mente jeg, at det kunne være både befriende og relevant at genbruge et af mine gamle indlæg der netop handler om et multikulturelt samfunds velsignelser - Ipso Facto pifter


_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
Panteisme
af Arne Thomsen
04/03/2021 19:18
Adam og Eva
af ABC
04/03/2021 10:43
Gerth Drost
af Gerth
03/03/2021 02:51
OPLYSTHED
af ABC
02/03/2021 15:35
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
01/03/2021 12:31
Nyheder fra DR
Vaccineplan forsinket: Nu forventes alle..
05/03/2021 14:55
Mette Frederiksen åbner for, at skoleb..
05/03/2021 14:04
EU forsvarer blokade af 250.000 vacciner..
05/03/2021 13:58
Kinas ændring af Hongkongs valgsystem h..
05/03/2021 13:54
Nu anbefales AstraZeneca til ældre over..
05/03/2021 13:53
Nyheder fra Religion.dk
Hvordan sikrer jeg mig, at min islamiske..
02/03/2021 05:30
Sådan foregår dåb, bryllup og begrave..
26/02/2021 08:00
Hvad googler danskerne om religion og tr..
24/02/2021 06:00
Kulturel appropriation: Hvor går græns..
23/02/2021 08:18
Hvad er formålet med udklædning i ritu..
18/02/2021 07:23