annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11103249
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2113934
Et andet syn 1822024
Jesu ord 1398786
Den Evige Filosofi 1195137
Galleri
Mit russiske ikon.
Hvem er online?
0 registrerede 52 gæster og 50 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38598 - 28/01/2023 10:41 Det Hele Menneske og Kristus
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

det menneske der ikke er nedbrudt og ødelagt men HEL og HELLIG - fyldt med godt HEL'bred og fyldt med HEL-bredelsens ÅNDELIGE HEALING POWER.

KRISTUS som det vores HELE MENNESKE

KRISTUS som vores det KOSMISKE MENNESKE

KRISTUS som vores det HIMMELSKE MENNESKE

KRISTUS som det vores GUDS BILLEDE vi er skabte i og til.

KRISTUS som vores FRELSER og HEL'breder - hvori vi har vores HEL'lighed og HEL'liggørelse.

DET HELE MENNESKE

MENNESKET I GUD og MENNESKET født af GUD.

Og GUD DET HIMMELSKE MENNESKE i mennesket.

Hvorfor nu fokus på:

DET HELE MENNESKE???

Jo for at vi husker at komme fri af vores nedbrudte og ødelagte tilstand. Ofte fanges vi mennesker i det der har ødelagt os og nedbrudt os - vi forbliver i vores ødelagthed og nedbrudthed - fastholdes i vores traumaer og påførte lidelser - som om vi ikke kan komme fri heraf - blive frigjort og forløst fra vores traumaer og påførte lidelser.


Derfor må vi vende os imod DET HELE MENNESKE.

DET HELE MENNESKE KRISTUS

DET HIMMELSKE MENNESKE KRISTUS

DET KOSMISKE MENNESKE KRISTUS

DET HELE MENNESKE KRISTUS i hvem vi har vores HEL'lighed og HEL'liggørelse og gode HEL'bred.

Den HEALING POWER der udgår fra KRISTUS; DET HELE MENNESKE - DET HIMMELSKE MENNESKE må vi lære at iklæde os - tage imod.

Heri lade os OPBYGGE eller modtage vores HELLIG'GØRELSE og GENSKABELSE eller NYSKABELSE.

KRISTUS

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DER STÅR OVER ALT ANDET I VORES LIV - DER TIL ENHVER TID STÅR OVER ALT ANDET - ALTID STÅR OVER ALT ANDET - og derfor i den forstand er HERREN GUD i vores liv da alt er underlagt KRISTUS for os mennesker indtil GUD kan være ALT i ALLE (GUDS RIGET der realiseres igennem at vi iklæder os KRISTUS - at KRISTUS bliver alt i alle)

En udvikling vi mennesker må drive - vi menneskers reaktion og svar på det GUDS NÅDES KRAFTVÆRK vi er i GUDS KÆRLIGHED KRISTUS - ved HELLIGÅNDEN DER ER GIVET OS at gennemføre den udvikling her på jorden.


Det behøver ikke være TEOLOGISK vi kan snildt nøjes med:

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

altsammen for at komme fri af og blive forløst fra vores ødelagthed og nedbrudthed - vore traumaer og indre ødelæggende konflikter og indædte had og modvilje der dræner os for vitalitet og holder os fanget i sindets mørke snørklede afkroge og vildfarelser.


KRISTUS DET HELE MENNESKE skal GENOPREJSE JER.

KRISTUS DET HIMMELSKE MENNESKE SKAL FORVANDLE JER.

KRISTUS DER SKAL FORVANDLE VORT FORNEDREDE LEGEME og GIVE DET SKIKKELSE SOM HANS HERLIGGJORTE LEGEME MED DEN KRAFT HVORMED HAN KAN UNDERLÆGGE SIG ALT.


Lad os være villige til at bevæge os væk fra vores fornedrede legeme og tilstand - vores ødelagte og nedbrudte tilstand - hvor vi er slået i småstykker og lever i konflikt med os selv - uden vores gode HEL'bred - uden nogen former for HEL'LIGHED med inde over vores liv. Som om vi er blevet forhærdede ateister der kun vil acceptere at livet er Gud'løs eller GUDS'forladt og det må vi bare lære at affinde os med.

NEJ det må vi aldrig AFFINDE os med at TRO og godtage hvad de Gud'løse og ÅND'løse IDE'fattige mennesker vil belære os om - udsprunget af deres egen fortvivlelse og mismod - manglende TRO - manglende erfaringer af GUDS NÆRVÆR med inde over vores liv - altid igennem at være grebet af ÅNDEN - GUD HELLIGÅNDENS NÆRVÆR.-0-0-0-


Men for at gøre det nemt og ligetil for alle, så lad os glemme det teologiske og gøre det lettere for os selv at forstå - ja lad os nøjes med at have fokus på:


DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

jeg gentager

DET HELE MENNESKE

fortjener vores opmærksomhed


Go weekend og husk nu at få DET HELE MENNESKE med jer ind i de flest mulige øjeblikke - mediter ofte i løbet af weekenden på DET HELE MENNESKE

vær villige til at forlade jeres det gamle menneske - nedbrudt og ødelagt og i konflikt med sig selv og fyldt med indædt had - og dermed KÆRLIGHEDS'løse - uden DEN KÆRLIGHED der altid er at finde i forbindelse med DET OPREJSTE HELE MENNESKE.

Da det netop er igennem GUDS KÆRLIGHED KRISTUS vi er OPREJSTE GENNEM DET HIMMELSKE MENNESKE - DET HELE MENNESKE KRISTUS - det Guds Billede vi er skabte i og til at afspejle og genspejle og karismatisk at give udtryk for.


Nu blev det teologisk igen - hvilket ikke er et must - derfor nøjes I med at meditere på:

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

DET HELE MENNESKE

da det er den EKSISTENTIELLE ÅNDELIGE tilegnelse gennem egne ERFARINGER det teologiske der er altafgørende vigtigt.Citat:
Åndelig gudstjeneste.


Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne.
Rom 12


Det ovenfor er det essentielle i enhver kristen POWERNAP.


Husk at forkæle jer selv med mange af disse smukke paulinske POWERNAP i løbet af weekenden.


HENGIV ikke bare jeres sjæl og opmærksomhed bevidsthed til GUD - men HENGIV hele jeres legeme til GUD - det legeme i hvis lemmer der hersker så meget forvirring kaos og ambivalens (som Paulus så smukt redegør for det i Rom 7 slutningen).

Disse paulinske POWERNAP jeg har beskrevet er vores daglige iklædning KRISTUS - vores mange små DÅB.


Må Gud være med jer i disse paulinske POWERNAP der efterstræber en HEL'LIGGØRELSE der også omfatter det gode HEL'BRED - jeres sundhed. Må I styrkes herved.

Go weekend!

Godt HELBRED og HUMØR til jer og den GUDS FRED der OVERGÅR AL FORSTAND.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38601 - 28/01/2023 13:54 Re: Det Hele Menneske og Kristus [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Hvorfor skrev du dette et noget anderledes indlæg: DET HELE MENNESKE


Fordi jeg blev træt og ked af Tikka's ødelagte nedbrudte tilstand - så fyldt med indre konflikter men ikke mindst indædt had og udspekuleret ondskabsfuldheder i forsøget på at ringeagte og latterliggøre kristendommen som hun hele tiden skal udstille og gøre grin med og bestemme over hvad det vil sige at være kristen selv om jeg aldrig har hørt en der rammer så meget ved siden af i hendes karakteristik af det kristne trosliv og dets spiritualitet.

Ja hun har overhovedet ikke det væsentligste med nøjagtig som Jehovas Vidner ej heller har - nemlig den hvidglødende entusiasme og ekstatiske begejstring og glæde og jubel der kendetegner de kristne der er grebet af ÅNDEN og drevet af ÅNDEN. Derfor iøvrigt vi har fået gennem Paulus en verdensreligion hvor musik og sang står helt centralt i Kirkens Gudstjenester jorden over.

Nå men gang på gang at blive vidne til hvor ødelagt Tikka er og hvor besat hun er af mørke kræfter (især indædt had og udspekuleret ondskabsfuldhed - ja der bliver virkelig spekuleret i at udstille og ringeagte kristendommen - ikke en lejlighed går tabt) og ja dette kunne jeg mærke blev for meget for mig og jeg skrev derfor et noget anderledes indlæg:

DET HELE MENNESKE og KRISTUS.


skrevet som modvægt til Tikka's på sind og sjæl ødelagthed og nedbrudthed - som hun har så svært ved at ligge bag sig og komme videre her i livet. Vidunderlig er det jo også ikke at betale kirkeskat - men nu brokker hun sig over at hun til trods betaler til den folkekirke kristendom hun hader. Men som hun slet ikke forstår eller har et førstehånds kendskab til.


Ja da jeg slet ikke længere kunne rumme Tikka's ødelagthed på sind og sjæl måtte jeg sige kraftigt fra herover for og skrev mit indlæg om DET HELE MENNESKE for at komme væk fra Tikka det ødelagte nedbrudte menneske - noget hun tilsyneladende ikke formår at komme sig over igen.

Ikke så mærkeligt at Tikka ulven i fåreklæder var elsket af Simon og Bjørn - ja en mere udspekuleret ondskabsfuld angreb på kristendommen kunne ikke engang de to ateister magte.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38604 - 28/01/2023 21:10 Re: Det Hele Menneske og Kristus [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Du citerer:"Og tilpas jer ikke denne verden."

Ja og nej!

Dette minder om underholdende film vedrørende menneskeligt super-helte, rumvæsener, mutanter og engle, som afviger fra normerne tilmed profilers forskellige overbevisninger, hvilket jeg endda genkender i gudsriget idag. Jeg kommer jo fra Himlen (guddommen) som det evige selv, hvilket endnu lyder for fremmede omkring mig enten for langt ude eller fjernt især iblandt de sindslidende og hjerneskadet folk. De kender jo ikke til Helligåndens kraft og Det guddommelige således i mig. Kriminelle vil jeg heller ikke et nærvær med ligesom for primitiv barbarisk festlige steder i byen sent aften og nætter inklusiv morgenværtshuse.
Hov, ´min´ Facebook gruppe om fri sex generelt og fantasien bøsserøv (analsex) prostitution annonce er væk...Ok?! Jeg kan vistnok alligevel ikke dette, hvilket jeg ikke helt kan forklare, fordi: fysiologisk, spontant ´hjertet´ ulogisk, psykologisk og/eller ligesom religiøsitet en´ spirituel ´skæbnebestemt´ vedrørende Det gudommeliges vilje igennem mig dog ikke psykiatrisk, tak...
Jeg drikker idag kun alkohol med måde festligt og/eller hyggeligt nydelse, fordi sådan ligner jeg kristne mere end jøder og muslimer! Jeg mærker i min ånd og krop, at det sker godt nok sådan uden for meget skidt eller gift og jeg ryger heller ikke ´lort´ tiltrods for min ekstrem prøvelse igennem meget modgang tilmed imod Danmarks kulturelt socialisering på den urene måde - Noahs, Lots, Menneskesønnens dage?


Redigeret af Gerth (28/01/2023 22:05)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38608 - 28/01/2023 23:33 Re: Det Hele Menneske og Kristus [Re: Gerth]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Om den spirituelle rejse/vej hjem:

Jeg sidder lyttende i min lejlighed til musik fra relevant filmen Alien 3, så jeg mindes engang, hvor jeg sad i studieboligen alene til det kiggende på billeder af forskellige slags forunderlige mennesker, væsener og kræfter, men idag anderledes er der kun et væsen i mig, hvilket er Helligånden, som ekstraordinært handler om Det guddommelige hos sit folk! tuder


Redigeret af Gerth (28/01/2023 23:51)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38609 - 29/01/2023 01:14 Re: Det Hele Menneske og Kristus [Re: Gerth]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Lign ikke en Avatar, Messias og Kristus, fordi også Frelserskikkelsen efterligner Det guddommelige ligesom et billede.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
Array
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
skadelige urenheder
af ABC
01/06/2023 16:40
Evig vækst
af ABC
01/06/2023 13:00
Det spirituelle parti...
af ABC
29/05/2023 19:21
Så er der linet op...
af Gerth
29/05/2023 17:44
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
29/05/2023 15:23
Nyheder fra DR
Mistanke bekræftet: Forurening af tilba..
01/06/2023 16:37
Fire drenge sårede efter masseslagsmål..
01/06/2023 16:33
Nato er klar til at sende flere soldater..
01/06/2023 16:07
Clara Tausons næste French Open-kamp er..
01/06/2023 15:52
Direktør får otte års fængsel og udv..
01/06/2023 15:47
Nyheder fra Religion.dk