annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 17702200
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2515202
Et andet syn 2070641
Åndelig Føde 2019558
Så er der linet op... 1580816
Galleri
Når andre stjæler fokus....
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 128 gæster og 331 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#3746 - 02/09/2008 06:15 Gør' rent - det ' da farligt!
Admin Offline

godt igang
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 387
Sted: Solskinsøen
Faldt lige over denne artikel:
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/01/141437.htm?rss=true

Når klokken nærmer sig fem om aftenen, er det ved at være tid til at overveje hvad der skal serveres til aftensmad. Min kone spørger pænt, om der er nogle der har lyst til at hjælpe hende, og min datter på 8 år svarer som regel altid " Ok mor" mens mine 2 drenge på 5 år, der sidder fordybet i et playstion 2 spil, ikke engang reflekterer over mors venlige forespørgsel.

Jeg gentager venligt mors spørgsmål overfor drengene, men får som regel svaret " Far, vi er lige midt i en vigtig bane"! Jeg spørger dem, om det ikke er vigtigere at få noget at spise, end at spille playstation, hvortil svaret lyder " Nej, for nu hjælper Anna (min datter) jo mor, så hvorfor skal vi hjælpe til?"

Herefter opgiver jeg som regel den videre dialog, da jeg af erfaring ved det ikke bringer noget konstruktivt med sig. Det samme gør sig gældende når der skal ryddes op. Så er det altid min datter der melder sig, medens drengene fylder luften med forklaringer og undskyldninger for ikke at rydde op.

Nu ved jeg ikke hvor mange af jer der har børn, men nogle gange føler jeg afmagt. Jeg har forsøgt at argumentere; at være venlig og uvenlig. Jeg har forsøgt med trusler og bestikkelse, men lige meget hjælper det. Jeg kan ikke få mine drenge til at rydde op eller hjælpe til med at lave mad.

Nogle gange føler jeg at jeg er en dårlig far, fordi jeg ikke kan få mine drenge til at høre efter. Er der nogle der har nogle bud på hvad jeg skal gøre? Er der noget jeg gør forkert?
_________________________
Venlig hilsen
Admin
Top Svar Citer
#3747 - 02/09/2008 06:33 Re: Gør' rent - det ' da farligt! [Re: Admin]
Borad Offline
godt igang
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 229
Sted: Danmark

Hej Peter:o)

Nu er jeg ikke selv far, men da jeg håber på at den velsignelse ikke ligger for langt ude i tiden, tænker jeg da tit over hvordan jeg skal være som far..

Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre, men en mulighed er vel at lade dem mærke konsekvenser af deres handlinger (og her tænker jeg ikke på fysisk afstraffelse).. Eventuelt ikke lade dem spille på playstation, før de har hjulpet deres moder og lignende..

Nu kan man selvfølgelig også sige, at 2 år måske er tidligt nok til at lade et barn begynde reflektere over konsekvenser af ens handlinger, men din anden søn er vel ved at være i den alder, hvor man kan begynde det?

Jeg skal endnu engang erklære min uvidenhed på området, men jeg har da oplevet at børn i den alder nogle gange er mere rationelle end børn i en ældre alder:o)..

Mvh
_________________________

Qol Yehudi

A Jewish Voice
Top Svar Citer
#3748 - 02/09/2008 07:31 Re: Gør' rent - det ' da farligt! [Re: Borad]
Admin Offline

godt igang
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 387
Sted: Solskinsøen
Kære Borad

Jeg er glad for at du ikke billiger vold. Jeg er også selv pacifist og bryder mig heller ikke om vold. Jeg har prøvet at fjerne playstationen, med det resultat at den ene smed en tilfældig nærliggende træsko i hovedet på mig samtidig med ordlyden " Dumme far" hvorefter de begge forsvandt. Herefter ville de hverken spise eller tale med mig. Selv dagen efter ville de end ikke være i stue med mig.

Jeg aftalte så med dem, at de kun fik playstationen tilbage hvis de ryddede op, hvilket de dog så gjorde. Men desværre har de en temmelig kort hukommelse, så når situationen gentager sig, så kan man begynde forfra med skrig, skrål og ballade... trist

Der burde jeg måske være hård og konsekvent, men nogle gange magter jeg det ikke, så der lader jeg dem være for husfredens skyld.
_________________________
Venlig hilsen
Admin
Top Svar Citer
#3922 - 07/09/2008 11:38 Re: Gør' rent - det ' da farligt! [Re: Admin]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien

Hej Arentzen!

Gu' er det da farligt at gøre rent, vaske op og tilberede varm mad. De få gange jeg har haft hænderne dybt begravet i sådanne mystiske aktiviteter er jeg ofte kommet til skade, både fysisk og psykisk. I erkendelse af, at jeg ikke fra naturens hånd er skabt til sådanne huslige sysler anskaffede jeg mig i første omgang en hustru, idet jeg bildte mig ind, at det lige måtte være noget for hende.

Til min overraskelse viste det sig, at den kære hustru var lige så lidt interesseret i sådanne huslige sysler som jeg var, hvilket afstedkom en hel del diskussioner som jeg gerne ville have været foruden. Min konklusion var derfor, at det måtte være den kvinde jeg havde indgået kontrakt med der var skruet helt forkert sammen. Men da de næstfølgende to hustruer til min store fortvivlelse også udviste de selv samme træk med afsky for madlavning, rengøring, opvask og indkøb af fornødenheder, så jeg mig tvunget til enten at forblive mandig mand, eller revidere min opfattelse omkring naturlige kønsstrategier og kønsroller, anskaffe mig et værtindeforklæde og melde mig på et husholdningskursus.

Efter at have overvejet sagen en del valgte jeg at blive en slags professionel autonom barnløs "ungkarl". Kvinder som end ikke formåede at leve op til den kønsrolle som naturen havde indprogrammeret i hende, men i stedet havde hovedet fuldt af ligeretsideologi, feminisme, seksuel frigørelse og andet ævl, kunne jeg ganske enkelt ikke have tillid til ville kunne løfte opgaven med at opdrage fællesbørn på fornuftig og forsvarlig vis. Hvem ønsker at være far til identitetsforvirrede misfostre af ubestemmeligt køn?

Nu har jeg ingen skænderier omkring madlavning, opvask, indkøb, rengøring eller børneopdragelse. Det er muligt, at jeg her i Andalusien ikke får så meget sex som jeg kunne ønske, men da behovet heldigvis er blevet mindre med årene klarer jeg mig med det lidt jeg kan få, og i øvrigt er løsningen på problemet jo altid lige ved hånden.

Jeg spiser som regel ude på en af restauranterne her på strandpromenaden og klimaet gør, at man kan indtage sine måltider udendørs praktisk taget hele året.

En lille fiks senorita som jeg har entreret med, tager sig af rengøringen et par gange om måneden. Jeg overvejer at ansætte en mandlig butler fra et u-land, for på den måde også at bidrage til at afhjælpe nøden og elendigheden i verden samtidig med, at min egen økonomi ikke bliver overbelastet.

Når jeg så sidder ved mit stambord ved vandkanten og ser hvordan folkelivet udfolder sig blandt de fastboende udlændinge fra Nordeuropa, priser jeg mig lykkelig over, ikke at være tvunget til at leve sammen med noget der måske engang var en smuk kvinde. Nu ligner disse væsener mest af alt havtasker eller skrubber og anvender en tone over for deres sagtmodige skaffedyr, der kunne gøre en kommander-sergeant misundelig.

De lokale middelhavsmennesker har endnu ikke fået fyldt hovederne helt op med ligeretsideologi og andet feminismefims. Andalusiske kvinder er selvbevidste feminine væsener der klæder sig udfordrende, udstråler glød og sex på en helt naturlig og charmerende måde. Og mændene er stolte mænd af ære, der behandler kvinderne med respekt, men også stiller krav om, at de udfylder den naturlige kvinderolle som hjemmets opretholder, mor og primære børneopdrager.

Men også her går det den forkerte vej, især efter at Socialisterne overtog regeringsmagten ved valget et par dage efter den jihadiske terrorbombning af Madrid. Spanierne er nok blevet mere plydrede og det traditionelle familiemønster og kønsrollerne er under forandring, ikke mindst takket være presset fra EU der vil ensrette befolkningerne til den nye ligerets- og antidiskriminationsideologi.

Det er faktisk blevet forbudt i Spanien at revse børn og kvinder. Men det har nu aldrig været særligt udbredt blandt spaniolerne, der forguder deres børn og giver dem frihedsgrader som er ukendte nordpå. Især drengebørn selvfølgelig. Så det er mest de endnu mere traditionelle herboende muslimske mænd, der havner i spjældet for at have udøvet deres Koranfæstede rettigheder over for kvinder og børn.

En foretagsom Imam begik den fejl at skrive en bog med gode råd om, hvordan muslimske mænd kunne revse deres ulydige kvinder uden at efterlade mærker. Det fik Imamen et halvt år i spjældet for, men efter en måned forbarmede dommeren sig over han, hvorefter han slap ud igen mod at deltage i en foredragsrække om spansk familie- og strafferet leveret af en rødglødende feminist.

Jeg havde nu nok valgt at forblive i spjældet tiden ud frem for at skulle lægge øre til feministens prædikener om det nye ligestillings-evangelium. Må jeg så be' om Paulus' formaninger til kvinderne - det er da naturret man ka' forstå!

Men hvis det skulle blive alt for slemt her, kan jeg jo altid smutte over på den anden side af havet til Marokko, hvor den hvide mands lov endnu ikke gælder og hvor kvinderne stadig kender deres plads. ;)

Hilsen

Ipso Facto pifter

_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
#3928 - 07/09/2008 13:42 Re: Gør' rent - det ' da farligt! [Re: Ipso Facto]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3797
Sted: Nørresundby
Fremragende Ipso Facto,, du spænder vidt

jeg tildeler dig årets Schopenhauer pris,

jeg kender kun Schopenhauer der kan skrive så levende og fængslende på en spydig, sarkastisk, pessimistisk, misantropisk, men også dybt humoristiske måde, ved et veldækket bord i sydens sol.

Mange kærlige hilsner Hanskrist.

PS: tak for dit lange historiske indlæg (Islams krig mod Amerika), jeg tror det var i går her på Trosfrihed, fremragende og igen meget fængslende og kanongodt skrevet.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
Agnostisk pandeisme
af Tikka
20/07/2024 13:48
Vigtige præciseringer
af somo
19/07/2024 11:38
Tro
af Arne Thomsen
15/07/2024 19:28
Hvorfor omtales guds ånd ikke som en ham?
af Anonym
01/07/2024 01:29
SAN
af Anonym
01/07/2024 01:08
Nyheder fra DR
Tidligere folketingsmedlem anholdt i Tyr..
20/07/2024 13:50
Ukrudtsbrænderen er skyld i flere brand..
20/07/2024 13:17
Politi efterlyser ejer af sølvgrå Peug..
20/07/2024 13:07
Mærsk-skib i brand - kystvagt arbejder ..
20/07/2024 12:33
Ukrainsk løve er faldet godt til på Lo..
20/07/2024 12:04
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Travlt badeweekend giver kamp om parkeri..
20/07/2024 11:30
To personer er kommet alvorligt til skad..
20/07/2024 11:06
Dansk politiker blev anholdt for terrorp..
20/07/2024 11:05
Justitsministers opvækst i hårdt milj..
20/07/2024 11:00
Fører af sølvgrå Peugeot efterlyses: ..
20/07/2024 10:53