annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9547474
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1883723
Et andet syn 1677771
Jesu ord 1263711
Den Evige Filosofi 1065397
Galleri
Løve i egen hule nu.
Hvem er online?
2 registrerede Gerth ,(1 usynlig), 167 gæster og 14 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#35920 - 31/05/2022 02:46 Gerth Drost
Gerth Online   content
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1663
Sted: Odense, Danmark
Præsentation om min livshistorie ligesom en dagbog eller selvbiografi:

TEGN, SIGNALER, BESKEDER OG ÅBENBARING FRA DET GUDDOMMELIGE

Telefonen er vor tids mest afgudsbillede, fordi således hører i ikke andet end jeres selfie klip og massemediernes lydinformationer ligesom hjernevask og frygten fra en selv...
Jeg har ved prøvelsen udholdt meget lidelse, pinsel og plage til min fyrre års pagt næsten altid uden kropskontakt med mennesker og sex. Min igennem mange år spirituelle rejse/vejs erfaring som en forelskelse skete i første halvdel abstrakt udadvendt, den anden om kærlighed indadvendt alene men ved relateret masser af hellige emner og idag møder jeg folket. Dette emne er en samling af flere emner igennem mit liv. Jeg synes, at psykiatrien og naturvidenskaben ikke fatter ´den nye tids spirituelle energi´! Hvad mener i om det? Jeg er ikke evolution og Homo Sapiens Sapiens, men jeg påstår, at mennesket forandres til noget andet nyt Gudemennesket ligesom en anden dimension. Jeg genfortæller ikke alle mine ekstraordinære oplevelser, heller ikke hvorfor de folk i psykiatrien pludseligt nu ikke længere synes, at jeg skal have medicin imod skizofreni eller på det seneste min lykkelige ekstatisk afklarende åbenbaring med henrykkelse, eufori og fryd. Jeg nævner ikke det, hvor jeg genkendte som en dannelse mit åbenbaring i blandt andet Biblens GT og NT om ord, tal, metaforer, symboler og begreber, der sker som et flow så perfekt i kontekst og sammenhænge, at ifølge min opfattelse er alt et´, altså en´ bevidsthed. Intet er tilfældigt som, fordi Det guddommelige, Helligånden og Mennesket er et. Dog oplyser jeg om fem klart og tydelige eksempler på min forvandling. I har ret til en skepsis eller enighed, hvilket handler om følgende åndsgaver fra Helligåndens kraft:
a) Superintelligens
b) Ingen fysisk sygdom endda ikke forkølelse
c) Kun godt humør og sindsro som et lys
d) Overnaturlige kræfter
e) Åbenbaring

Som barn kunne jeg se i mørket på mit værelse blidt lysende geometriske figurer, der bevægede sig lydløst, hvilket forsvandt igen senere. Som ung voksen læste jeg engang, hvor nogen beskrev abstrakt noget lignende i en bog som værende åndevæsener. Jeg så det længere tid efter, at det elektriske lys var slukket, så man kan ikke bortforklare dem som en optisk illusion i mine øjne. Alligevel stadig for en tid i ungdommens år hvis jeg tænkte fokuseret på auraer, så jeg tydeligt om natten engang imellem et ved mig pulserende lys.

Som meget ung deltog jeg til en gratis prøve i kunstterapi, hvor underviseren hun bad os i gruppen om at fortælle om vores forskellige fortolkninger af en kvindes maleri, der var lavet udfra en drøm. Hun sagde: "Ingen kan have den samme mening om dens betydning og alle vil derfor forstå den uens." Da jeg beskrev detaljeret en analyse i alle dens drømmesymboler om kunstnerens sindstilstand, der imponerede de andre, sagde kunstterapeuten: "Alt, hvad du har sagt om den, det er fuldstændigt korrekt ifølge hendes egne ord og præcist det samme." Jeg har faktisk på et andet tidspunkt haft et møde med en anden via min daværende kontaktperson i det offentlige system, som sagde: " Du kan noget helt specielt, som jeg sjældent har set." Gådefuldt?

Jeg minder jer om min pagts betydning, at idag bliver menneskeheden velsignet på forskellige måder. Hele verdens natur indvies også, der eksempelvis sker ved mirakler, syner, åbenbaring og guddommelige tegn.
Så tag dog en DNA prøve fra fjeren! En kvinde ser uforklarligt mange fjer omkring sig og derfor tilsyneladende ikke fra fugle, der ifølge hende er et tegn på engle, hvor jeg anderledes opfatter det som værende noget kun ´himmelsk´ betydning. Og alligevel uanset hvad, så tak for tegnet. Meningen med livet er ikke galskab og følgende lyder som noget skæbnebestemt ironisk: For mange år siden cyklede jeg på vej hjem, hvor jeg pludseligt havde en kraftig fornemmelse af fuglelort, hvilket umiddelbart virker for skørt. Lidt senere da jeg var lige under en gren fra et træ op mod himlens skyer, så blev jeg ramt af en klat lort fra en fugl vistnok due måske hvid? Derfor tænkte jeg straks om det på Helligånden. Men, jeg synes ikke, at jeg forstår det budskab godt nok endnu, hvor jeg beder om noget ekstra overbevisende. Da jeg kommer til min bolig ser jeg i fjernsynet på kanalen en film, hvor dens scene på præcist det tidspunkt og sted handler vedrørende fugle, der skider sprøjtende på mange folks hoveder. Nå, men i samme tidsperiode så jeg faktisk også i min lejlighed et underligt hvidt insekt, der på hver side af dens krop havde tre vinger med fjer og grønne øjne - Jeg glemte at bevise den´ offentligt? Haha, Det guddommelige har også humor!

Jeg sad på en cafe ved et rundt bord med flere andre. Lige foran mig sad en meget ung kvinde som personale, hvor jeg syntes, at jeg hørte en eller anden lige bagved hende, som hev hårdt i dørhåndtaget men, der var ingen. Da jeg havde fortalt hende om den lyd, bemærkede hun det også. Hun virkede mega overrasket med angst i sit ansigtsudtryk. Der skete følgende mere flere gange, der passede til min lignende iagttagelse, som hun sagde: "Det er altid kun, når vi alle kigger væk fra døren, at den mystiske lyd kommer derfra." Senere gik hun over til den dør for at undersøge dens håndtag men, vi fandt ingen logisk forklaring angående dette. Cirka indenfor samme uge snakkede jeg med en anden gæst i et andet rum på cafeen et stille og roligt sted vedrørende min stærke spirituelle tro, som ikke kendte til denne hændelse, hvor hun som en kvinde i den modne alder sagde chokeret: "Uhhhh, hvem var det?" Hun sagde derefter, at hun lige bagved mig så nogen men, der var ingen andre end os to tilstede.

Jeg cyklede engang en mørk aften sammen med en kamerat et øde sted ved udkanten af byen mod en skov. På græsplænen hørte jeg pludseligt en mærkelig lyd, hvor der var et lille lys? Jeg har foresten flere gange set UFOér endda med andre. En bekendt af mig tror ikke på rumvæsener fra andre dimensioner og planeter, så istedet sammenligner han det med profeten Esajas ildvogn i Biblen og andet uforklarlig ukendt oplysende himmelfænomener. Det var eksempelvis et ´stort´ rundt hvidt lys i nattens mørke, en sort trekant med blå lys over vores hoveder, et gul orange strålende lys over husene med mere. Der er findes faktisk nogle steder i verden, hvor folk oplever samlet og samtidigt flere forskellige slags forundelig uidentificerede fænomener ligesom i hele mit liv.

Jeg tog på et skizofreni kursus for at undersøge om, jeg mig selv synes, at jeg er sindssyg eller ikke. På kurset er en nyuddannet læge (han) specialiseret i psykiatri, som underviser i forskellige kategorier for symptomer på skizofreni. Til dette beder han os om at dele vores oplevelser. Han viser en psykiatrisk model, som kun er videnskabelig og udelukker alt overnaturligt, okkult paranormalt, ekstraordinært, spirituelt, metafysisk og guddommeligt. Jeg har ikke en religiøs identitet. Jeg spørger undrende til ham: "Hvad med historierne om helgener, profeter, mystikere guruer, andre usædvanligt hellige folk eller bare noget endnu uforklarligt?" Han siger, at de har en afdeling i bygningen her, som behandler religiøse mennesker især flygtninge og indvandrere fra udenfor den vestlige del af verden, fordi der er deres religion vigtig og sådan er dette ikke mere her i vores land. Han siger da: "Jeg har hørt nogen sige, at hvis profeten Jesus levede idag, ville han sandsynligvis blive diagnosticeret til at være psykisk syg. Ingen er ´Gud´." Her er fem eksempler på symptomer til kategorier i psykiatri om min konfrontation med ham. Bemærk, at der er vidner i hver historie:

1. Føler sig ikke forstået - Jeg var engang på det psykiatriske dagafsnit IQ testet af en ledende psykolog og han ville ikke fortælle mig hvorfor. Denne test er idag i det offentlige system forsvundet. Han var overvældet, fordi ifølge ham, burde jeg ikke kunne gøre de ting. Han omtalte mig som værende en positiv afvigelse fra menneskeheden. Han havde aldrig før mødt sådan en som mig. Jeg er højintelligent på alle områder i både den højre og venstre del af hjernen, et geni og min måde at lære på er langt bedre end de fleste. Sygeplejersken nævnte Mensa. Et geni, ifølge flertallets normer i befolkningen, kan forstå højintelligente emner, som resten ikke kan. De forstår ikke denne person så let. Han svarer: "Ja, du har ret i det, at det er ikke altid skizofreni, når du ikke bliver forstået af folk." En vis kvinde har fornylig omtalt mig som en, der er forud for tiden.

2. Underlige spirituelle oplevelser - Jeg har set nogle mystiske stærke lys flere gange i mit liv. En af disse gange, sagde en kvinde bandende lige ved siden af mig: "Hvad er det?" En anden gang kommenterede en kvinde angående dette ved bordet: " Jeg tolker det som et tegn." Han svarer: "Det er ikke skizofreni så længe, at du ikke kalder det for en åbenbaring."

3. Budskaber fra fjernsynet eller en gud - Jeg tændte for fjernsynet, hvor en båd (skib) i forskellige versioner viste sig på alle mine mange kanaler på få minutter. Jeg opfattede et mønster i dette, vidste bare med sikkerhed som en forudsigelse, at hver gang jeg skiftede kanal, så var der igen, igen og igen en båd på skærmen. Hvis der var en tegnefilm, så var det vist som en animeret båd - et sort eller hvid klip med en båd uden farver - en TV serie i farver med en relevant båd - en film med en anderledes slags båd og så videre. Kanalerne var fra forskellige dele af verden og derfor ikke bare kun et land. Jeg kunne have troet, at nu var jeg skør eller havde en psykose, men jeg var senere bekræftet i min tro vedrørende dette fænomen ved et lignende bevis, hvor jeg besøgte en veninde som et ekstra vidne. Der fortalte hun en historie om engang, hvor på en intuitions øvelse på et kursus nogen sagde: " Hold øje med vandet." Med disse ord, pegede jeg på hendes TV, fordi nu skete det samme igen, hvor symbolet var vand. Som med båden, skete det indenfor få minutter i træk. På kanalerne var en sø, flod, flaske med vand, nogen talte om vand i et program ikke om vand, en person gik under vand o.s.v. Hun fortalte mig, at hun også så dette. Dette lyder usandsynligt og urealistisk, men jeg tror, det er sandt. Det er mindre muligt end som at vinde som en stor millionær i lotteriet. Han svarer: "Ja, der er noget om logik. At se vand på den måde er mere sandsynligt end en båd, fordi vand er mere almindeligt kendt. Medmindre det er et fuldstændigt usædvanligt sammentræf."

4. Mistænksomhed, foreksempel om overvågning eller konspiration - Jeg blev af noget personale på en social cafe for ensomme og andre med en psykisk sygdom bekræftet, at det følgende er ægte. Jeg blev kontaktet af en ukendt profil i Facebook med en venanmodning, som spurgte efter mit telefonnummer. Han havde beviseligt mange tilsyneladende magtfulde og indflydelserige kontakter i hele verden. Jeg undersøgte hans venner til venners´ venner og så videre meget omhyggeligt. De fleste af dem virkede ægte med billeder af dem selv, familie, kollegaer, venner, bekendte, internationale flag, dyre ting, loge dragter, uniformer og lignende ting. Mange af dem havde tæt på fem tusind venner, hvilket lige nu er grænsen i Facebook ligesom mange berømtheder. De virkede til at være en del af et netværk af indflydelsesrige folk som noget verdensomspændende. Det var magtfulde ting på forskellige områder såsom: Højtrangerede politikere og andre ledere med en top position i samfundet, globale velgørenheds organisationer i humanistisk arbejde og for verdens fred, militær, flåde, luftvåben, efterretningstjenester, politiet, økonomisk rige, de kongelige og ordener som - forskellige slags riddere, Rosenkreuzerne AMORC, Frimurere, Skotske rite, Shriners, York rite, Order of the Eastern star, Prince Hall frimurere og mere andet. Denne liste fortsætter. Jeg har tilfældigvis personligt ved forskellige steder mødt flere, som i mere eller mindre grad er involveret i frimureri. Bemærk, alle de førnævnte ordener har tilfælles, at de tilsyneladende spirituelt tror på en gud. Den mærkelige profils hilsen skrev ingen forklaring til mig om det og jeg afviste ham derfor.
Fornylig så jeg i nyhederne noget om en afsløring af USA´s spionage mod Danmarks regering og det er således et eksempel på den stadigt endnu idag menneskehedens manglende tillid til hinanden mellem landende og folket i verden har desværre derfor også mistroisk konspirationsteorier. Her oplyser jeg jer om fire beretninger, der ligner paranoia, men der faktisk istedet handler om en på det seneste hjælpsomt god besked. Mine skriverier på internettet er blandt andet en strategi, hvor jeg sådan leder efter ligesindede mennesker på Jorden ligesom projektet SETI, der anderledes omhandler en søgen efter udenjordisk intelligente væsener på andre planeter på grund af muligvis elektronisk kommunikerende informationer i universet via avancerede kryptiske beskeder.

a) Jeg havde en gang om ugen en samtalepartner fra Kommunen om alt mellem himmel og jord. Han tog med mig hen til centeret Borgerservice, hvor en der ansat for Odense Kommune skulle hjælpe mig med oprettelsen af min private profil NEM-ID, der har et i samarbejde med regeringen topsikret system for generelt alle samfundets borgere imod hacking. Personalet spørger med et målløst undrende blik til min samtalehjælper: "Synes du også ligesom jeg, at det her er meget underligt?" Jeg blev stillet tre irrelevante drillende spørgsmål og han svarede et ´ja´ til det endda tilmed senere sagde til mig: "Det er som, at der sker noget helt særligt omkring dig."
b) Da jeg i en butik oprettede et telefonabonnement, der krævede informationer fra mit sygesikringsbevis i det offentlige borgerregister, sagde den ansatte med stor undren om det: "Det er meget mærkeligt. Det virker som om, at du ikke eksisterer. Har du en hemmelig adresse?" Jeg svarede - Nej! Nogle af mine nærmeste pårørende syntes også, at det er mystisk.
c) Jeg føler mig altså ikke paranoid forfulgt af ligesom de personers ægte vidnehistorier om mænd i sorte jakkesæt og andre civilklædte personers mørklægning, fordi mit privatliv og tro/ytringsfrihed er ifølge samfundets lovgivning en menneskerettighed, men dog alligevel skete efterfølgende i en tid med også lidt senere nyheder om Echelon (ECHELON) og Edward Snowden. Jeg sendte en SMS besked til en god bekendt via min mobiltelefon med blandt andet ordene ´ny verdensorden´, hvorefter jeg modtog et svar fra hans personlige telefonnummer, som han ikke selv havde skrevet til mig hvori, der kun i denne stod alle oplysninger om hele mit sygesikringsbevis CPR-nummer (personnummer) inklusiv alt vedrørende min lejligheds adresse?
d) I forbindelse med flere ting i mit privatliv logger jeg ind i E-boks med mit Nem-ID, hvilket mislykkes, fordi den tre gange ved fire talhenvisninger til nøglekortets sikkerhedskontrol informerer mig om forkerte kombinationer, der ingen sammenhæng har med dens koder? En af mine kontaktpersoner siger om dette: "Ja, det lyder mystisk." Jeg tager hen til Kommunens borgerservice, fordi min brugerprofil der pludseligt er spærret og rådgiveren fortæller endnu mere forunderligt om noget, som jeg ikke har gjort: "Du har tilmed oprettet en ekstra Nem-ID konto ved et andet bogstav."
Jeg lærer deri faktisk en fornuftigt vigtig retningslinje i mit liv på den frivillige måde, hvilket jeg havde meget brug for og mit officielle ry bliver endda sådan forbedret. Dermed opfatter jeg, at nogen/noget svarer tilbage på både mine bønner og budskab med gode intentioner. Vi er ikke alene i universet.
Den psykiatriske læge postulerer: "Det må være en fejl."

5. At være ude af stand til at forholde sig til virkeligheden og ukorrekt bearbejde informationer i hjernen - En berømt i mit hjemland clairvoyant fra fjernsynet så noget, hvilket vi ikke kan opfatte eller sanse. Alt hvad han sagde, det var præcist undtagen endnu en profeti om min fremtid og det var: "En dag, kommer du til at hjælpe fantastisk utrolig mange mennesker, der gør livet lettere for dem og at dette blandt andet sker med ord om frihed."
Dette er ikke vanvid. Jeg opfatter det ifølge min fortolkning som værende et åndeligt kald til noget større end mig selv? Er det bare en personlig gave fra det guddommelige, men jeg håber, at jeg på den dag kan dele det med folk?

Jeg har slettet mange af mine skrifter, hvor jeg ellers i mit åbenbaring senere genkendte det i både GT og NT om eksempelvis profetier, mad og drikkelse ligesom nadveren, træ, sten, blå kappe, bjerge og faktisk de fire forvandlende elementer i verden betydningen vand-ild-luft-jord. Tilmed den femte som den femtakkede stjerne (sol-lys) Ånd, Helligåndens guddommelige kraft sammen med skabningen livet. Det ligesom andre af mine forunderlige oplevelser virker helt surrealistisk men alligevel er virkeligt og mystiske lederåde. Grænsen mellem det ene og andet? God i nuet underholdning i evigheden!

Jeg mærkede en kraftig prikkende følelse ligesom en elektrisk strøm i hele min krop men især ved hænderne, hvor jeg troede, at der var noget galt med mit blodtryk. Da sagde en clairvoyant til mig: "Wow, lige nu heales vi begge to. Jeg ser, at du får uddelt flere pergammenter." Derefter gav hun mig lov til, at den seance var gratis. I min erfaring med Helligåndens kraft mærker jeg sammen med andre troende den på forskellige måder eksempelvis ved det førnævnte - hårrejsende gåsehud - pludseligt vand ud af næsen og dejlig kilden især, når man er kærligt forenet om den guddommelige vilje.

Jeg vågnede op en morgen, hvor der intet huskede, men jeg havde helt sindsro. Undersøgende kiggede jeg på alt i min bolig, så jeg sådan kunne komme til at vide hvem/hvad, at jeg er. Senere opdagede jeg virkeligheden om den, jeg er. Evigheden er ligesom nuet.

Jeg har set nogle dokumentarprogrammer i fjernsynet, hvilke handler om regeringers strengt fortrolige undersøgelser af hændelser, der uforklarligt for os idag er større end også dem helt uden alverdens kontrol inklusiv ved den type masseobservationer. Senere afslørede USA´s regering om den ellers tophemmelige Tic Tac episode, at den opfatter virkeligt det´ som en trussel imod dets nationale sikkerhed men hvad så med os andre internationalt i hele resten af verden? Mon dette også gælder enkeltindivider, som enten kan være en ny potentiel trussel eller historisk begivenhed? Da jeg på kontanthjælp gjorde oprør imod jobprøvning ved kun fabriksarbejde, fordi dets spørgeskema indikerede med forslag til mig noget, der istedet kun ligner åndeligt arbejde filosofi, teologi og psykologi, truede min kontaktperson med ingen penge til mig på grund af hendes grimme rapport til sagsbehandleren. Vedkommendes kollega sagde diskret til mig: "Jeg forstår hvad, du siger om menneskehedens nye kvantespring vendepunkt ligesom i en selv, men jeg tør ikke sige det til de andre her, fordi så bliver jeg nok arbejdsløs eller latterliggjort."

Jeg har sommetider oplevet et lys glimt af ubetinget kærlighed, hvor jeg pludseligt græd og grinte, fordi alt (livet - skabelsen - alle - jeg) er ubeskriveligt smukt i virkeligheden og der følte jeg mig også helt elsket af en´ guddom uden dom og endda istedet et på den selvbevidste måde.

Engang bad jeg på toilettet om et mystisk møde, hvorefter jeg sad alene i baren som sædvanlig. Pludseligt kontaktede en fremmed mand mig med ordene: "Hvad laver du her? Jeg kan ikke fortælle dig noget andet end, at du er forevigt perfekt." Også gik han væk.
En lignende episode skete en anden gang, hvor en ukendt smuk kvinde pludseligt igen sagde til mig med lidt kæleri og nus, hvilket jeg allerede vidste: "Vi er alle Guds figurer." Var de nogen fra en religiøs sekt/kult eller en ægte spirituel hjælp og nogen tror på engle? Jeg undrer mig over dette.

En anden gang i fjernsynet sagde nogen om mirakuløse begivenheder, at de sker på en usandsynlig måde. Lidt senere så jeg et talentshow, hvor en tryllekunstner lavede et trick med mange kort. På et tidspunkt blev baggrunden vist en gang, da var der ikke noget, men pludseligt tænkte jeg ved en stærk fornemmelse på ruder konge, hvilket umiddelbart virkede helt ulogisk. Lige derefter bevægede kameraet sig fra venstre side mod højre, hvor en del af kulissen var præcist dette kort. En bekendt kaldte det for exceptionelt. En anden gang skete noget lignende, hvor jeg intuitivt forud gættede magikerens hemmelige kort til sidst i showet.

En elev på et socialt værested for socialt udsatte vil interviewe mig i to timer med hendes spørgeskema om mit liv. Jeg fortæller om det, hvor jeg i forvejen oplyser alle svarene på spørgsmålene i den korrekt kronologisk rækkefølge og derfor kalder hun mig tre gange for synsk.

En morgen vågner jeg op ved, at en smuk stemme siger: "Klokken er..." Da jeg der kigger på uret, så viser den præcist dette tidspunkt, som der blev sagt.

Tungetale er en ting og profetisk sprog andet - Totalt uventet idag i en samtale med flere gæster på en cafe for sindslidende, der synes de overraskende (twist), at ´mine´ ord er spændende og fornuftigt nok. Ja, de stiller jo spørgsmålet: "Hvad er meningen med livet?" Jeg svarer kærlighed. Det er det gode ved livet.

Mystisk, min lygte hjemme virkede ikke i lang tid endda også, da jeg flere gange trykkede på knappen, fordi jeg tabte den ødelagt nede på gulvet og nu pludseligt helt af ´sig selv´ lyser den igen oppe på mit middagsbord.


Redigeret af Gerth (31/05/2022 03:44)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
Livskvalitet
af Gerth
02/07/2022 05:45
PROSTITUTION, PORNO OG LGBT I DANMARK
af Gerth
28/06/2022 17:19
korrigere misforståelser
af somo
28/06/2022 13:09
Kommer alle gode mennesker i himlen når de dør?
af Gerth
27/06/2022 11:04
Gudedrik...
af ABC
21/06/2022 21:24
Nyheder fra DR
SAS-forhandlinger fortsætter: Klokken e..
02/07/2022 00:12
Udenlandske stjerner vilde med københav..
02/07/2022 00:02
Danskerhold ramt: Corona hos Quick-Step
01/07/2022 23:24
Ukraine beskylder Rusland for at bruge f..
01/07/2022 22:52
Norsk chefmægler kort før deadline i S..
01/07/2022 22:02
Nyheder fra Religion.dk