annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 12503808
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2233143
Et andet syn 1902615
Jesu ord 1464985
Den Evige Filosofi 1273834
Galleri
Hønsegården
Hvem er online?
6 registrerede Gerth, ABC, Arne Thomsen, somo, Hanskrist ,(1 usynlig), 68 gæster og 174 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 87 1 2 3 ... 86 87 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#27702 - 12/07/2019 09:50 Gerth Drost
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Jeg er et vidnesbyrd på, at det guddommelige, Helligånden og Jeg er et. Alle er inviteret til at være med. Læs også i et andet emne om mit projekt: OPLYSTHED.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#27720 - 13/07/2019 03:06 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Dette emne blev oprindeligt skrevet den 7 oktober 2018.


DEN EKSTRA ÅBENBARING

Mit frie løfte.

Hvor frivilligt eller bevidst tror religiøse mennesker på en religion i dag? Hvorfor har alle mine fyrre år føltes som en prøvelse at udholde?

Jeg genfortæller ikke historien om alle mine pinsler, lidelser og ekstraordinære oplevelser, men nævner blot, at jeg har oplevet to tegn fra det guddommelige, som var en båd ( skib ) og vand.

En helliggørelse til et rent hjerte. I cirka fyrre dage har jeg stort set ingen samtaler med nogen med fortsat mere modgang fra mennesker og af ting. Hvilken følelse af længere isolation væk fra social kontakt med mennesker. Jeg så alene kan derfor således ikke flygte fra mit sind af ekstrem kamp mod instinkter, egoistisk mørke, plager og slemme fristelser. I løbet af denne tid i nogle af de dage er det så svært med denne konflikt af krig i mig selv, at jeg kun spiser et måltid mad hver dag og ikke meget væske heller med et øget behov for hvile. Det accelererer som noget intenst ligesom et svingende pendul fra den ene side til den anden. Mit liv er arbejde, pligter, praktiske ting og andet fysisk uden alkohol, andre berusende stoffer og seksuelle nydelser. Ingen aftener af berusede mennesker med smukke unge kvinder og jeg er ikke-ryger. Min åndelige tro uden religion skal redde mig fra det onde, dumme handlinger og farligt begær. Men det må heller ikke være kedeligt at være god. Jeg tilgiver oprigtigt hele mit liv og accepterer nu min skæbne.

Efter flere samtaler en gang om måneden med en psykiater og en sygeplejerske, siger de pludseligt i modsætning til før: " Du har ikke brug for medicin mod skizofreni. Du har fået det bedre. Du styrer dit liv. Du har gode planer med dit liv. Du taler med et samlet sind." Det lyder indirekte som at være erklæret symptomfri, dvs. selvhelbredt og derfor ikke sindssyg? Nu, i en alder af fyrre, bemærker jeg, at jeg for første gang i mit liv har været igennem et helt år uden sygdom og ikke engang en forkølelse?

Et samlet sind er et udtryk fra psykiatri og psykologi som at have et klart sind. Et helligt sind som den åndeligt oplyste er også samlet i sig selv med fred som en og dermed også forenet med det guddommelige. Denne fred kan oplyse verden med omsorg og kærlighed og det vil jeg.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#27736 - 14/07/2019 22:54 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Dette emne blev oprindeligt skrevet den 18 oktober 2018.


OM MIT FRIE LØFTE TIL DET GUDDOMMELIGE

Jeg henviser til mit emne: den ekstra åbenbaring.

Jeg forklarer noget om denne åbenbaring. Jeg er ikke medlem af en religion, men alligevel sker der noget med mig, som minder om noget i Bibelens gamle og nye testamente.

Da jeg engang for mange år siden så to tegn fra det guddommelige, som var en båd ( skib ) og vand, havde jeg senere en fornemmelse af, at de havde noget at gøre med profeten Jesus og historien om Noah, men i mit sind kendte jeg ikke endnu til en teoretisk sammenhæng mellem dem, mine tegn og den mere afklarende bekræftelse nu på dette. Jeg oplevede tre ting, som alle har et fælles mønster, der også i Bibelen sker igennem tusinder af år. Faktisk har disse historier et skjult kodet budskab og idag cirka to tusind år senere opdager jeg noget lignende ved min skæbne.

Jeg opdager en teologisk fortolkning ifølge en person på internettet, som mener, at Noahs ark betyder det samme som med Jesus. Noahs syndflod udslettede alt det onde og syndige i verden med vand ligesom med Jesus dåb og syndsforladelsen på korset med tilgivelse af folks ondskab og synder som vejen til fred i sindet. Dåben symboliserer frelse ligesom, da en gud reddede Noah med hans båd. Jesus gik på vandet, da hans disciple sejlede i en båd på en rejse. Dåben symboliserer en rejse til et helligt sted og godt liv med det guddommeliges vilje. Bemærk, netop mine to tegn kan sammenlignes med det. Dåben symboliserer med vandet en renselse.

Imens jeg skriver min ekstra åbenbaring i nutiden, synes jeg, at hele mit liv i fyrre år minder om en ørkenvandring især på det seneste i cirka fyrre dage som et endeligt udrensende vendepunkt i mit liv, hvor jeg med en hellig ånd vælger bevidst kun det guddommeliges vilje som det gode, hvor der derfor kun tilbage i mig er lyset. Dette sammenligner jeg med en dåb på grund af mit ansvarlige ja til min tro på det. At blive hellig til noget guddommeligt. Jeg har en stærk intuitiv fornemmelse, at dette ikke er et tilfælde og istedet meningsfuldt med min præcise alder på fyrre år. Jeg undersøger om, der findes en religiøs betydning for tallet fyrre. Jeg opdager nemt meget kort tid efter en næsten utrolig men sand bekræftelse, der viser en større kontekst med forunderlige sammentræf i alt dette.

I Bibelen symboliserer 40 ofte en renselse og her nævnes nogle eksempler :
Ved Noas syndflod lod Gud det regne i 40 dage og nætter.
Elias flugt fra Jezabels hævn; Elias vandrer i 40 dage fastende til Guds bjerg Horeb.
Moses var 40 år om at lede jøderne gennem ørkenen (Sahara), hvor de syndede undervejs.
Moses var på Sinaj bjerget i fyrre dage og fyrre nætter, hvor han mødte Gud.
Jesus blev vist i templet i Jerusalem, da han var 40 dage gammel. Der var en kvinde betragtet som uren i 40 dage efter, at have født en dreng med behov for en renselse også jomfru Maria.
Jesus vandrede fastende rundt i ørkenen i 40 dage og 40 nætter, før Djævelen kom. Den faste varerede 40 dage.
Bibelen har 40 inspirerede skribenter, som alle var udvalgte af Gud, hvilket dåben også handler om.

Jeg opdager på internettet en præsts ord om profeten Moses og hans udvalgte folks fyrre år vandring i ørkenen som et budskab om sindets helbredelse og en sammenligning med dåben. Faktisk fortalte jeg også som endnu uvidende om dette noget lignende i min ekstra åbenbaring vedrørende min selv-helbredelse og først nu rigtige nej tak til det onde, syndige fristelser, farligt dumme handlinger og for meget usunde ting for kroppen plus noget om min egen tilgivelse af hele mit liv. Bemærk, at jeg følte mig socialt isoleret og helt alene i den proces, da jeg kæmpede imod ondskab i mig selv. Nummeret 40 er også relateret til ordet karantæne og er kendt fra det religiøse begreb om fasten som en udrensning fra det kødelige begær og andre ting. Det er en afholdenhed fra forskellige slags behov. En type karantæne handler om en bekæmpelse af sygdom og jeg nævner også noget om min egen selvhelbredelse. Jeg fastede selv i den periode i dagevis, der dog ikke var som en religiøs lov eller tradition. Den personlige dåb fra det guddommelige i min åbenbaring handler om mit kald hjem til den. Måske også samtidigt med, at jeg er kaldet til at udrette noget større i verden som en mission netop med helligånden? Livet er supergenialt. Det guddommelige har en plan med herlighed og den er perfekt.

Min renselse føles ligesom en psykisk død af mit falske jeg fra fortiden, som bliver vasket væk, hvor det ødelægger al dets identitet i sindet. En venlig kvinde siger til mig om min nyere personlige udvikling: " Du bliver jo til et nyt menneske." Det er på grund af mit nye liv med det guddommelige.

Hellig er min krop, ånd og det guddommelige.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#27743 - 15/07/2019 23:53 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Dette emne blev oprindeligt skrevet den 28 oktober 2018.


TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA DET GUDDOMMELIGE

Jeg henviser til de andre relevante emner:
1. den ekstra åbenbaring
2. om mit frie løfte til det guddommelige.

Jeg tror, at jeg er kaldet som en udvalgt ?

Jeg genfortæller ikke alle mine ekstraordinære oplevelser, heller ikke hvorfor de folk i psykiatrien pludseligt nu ikke længere synes, at jeg skal have medicin imod skizofreni eller på det seneste min ekstatisk afklarende åbenbaring med henrykkelse og fryd. Min såkaldte ekstra åbenbaring er sket efter dette emne her og alle dens historier.

Jeg tog på et skizofreni kursus for at undersøge om, jeg mig selv synes, at jeg er sindssyg eller ikke. På kurset er en nyuddannet læge ( han ) specialiseret i psykiatri, som underviser i forskellige kategorier for symptomer på skizofreni. Til dette beder han os om at dele vores oplevelser. Han viser en psykiatrisk model, som kun er videnskabelig og udelukker alt overnaturligt, paranormalt, ekstraordinært, spirituelt, metafysisk og guddommeligt. Jeg har ikke en religiøs identitet. Jeg spørger undrende til ham: " Hvad med historierne om helgener, profeter, mystiske guruer, andre usædvanligt hellige folk eller bare noget endnu uforklarligt? " Han siger, at de har en afdeling i bygningen her, som behandler religiøse mennesker især flygtninge og indvandrere fra udenfor den vestlige del af verden, fordi der er deres religion vigtig og sådan er dette ikke mere her i vores land. Han siger da: " Jeg har hørt nogen sige, at hvis profeten Jesus levede idag, ville han sandsynligvis blive diagnosticeret til at være psykisk syg. Ingen er ´Gud´." Her er fem eksempler på symptomer til kategorier i psykiatri om min konfrontation med ham. Bemærk, at der er vidner i hver historie:

1. Føler sig ikke forstået - Jeg var engang på det psykiatriske dagafsnit IQ testet af en ledende psykolog og han ville ikke fortælle mig hvorfor. Denne test er idag i det offentlige system forsvundet. Han var overvældet, fordi ifølge ham, burde jeg ikke kunne gøre de ting. Han omtalte mig som værende en positiv afvigelse fra menneskeheden. Han havde aldrig før mødt sådan en som mig. Jeg er højintelligent på alle områder i både den højre og venstre del af hjernen, et geni og min måde at lære på er langt bedre end de fleste. Sygeplejersken nævnte Mensa. Et geni, ifølge flertallets normer i befolkningen, kan forstå højintelligente emner, som resten ikke kan. De forstår ikke denne person så let. Han svarer: " Ja, du har ret i det, at det er ikke altid skizofreni, når du ikke bliver forstået af folk." En vis kvinde har fornylig omtalt mig som en, der er forud for tiden.

2. Underlige spirituelle oplevelser - Jeg har set nogle mystiske stærke lys flere gange i mit liv. En af disse gange, sagde en kvinde bandende lige ved siden af mig: " Hvad er det? " En anden gang kommenterede en kvinde angående dette ved bordet: " Jeg tolker det som et tegn." Han svarer: " Det er ikke skizofreni så længe, at du ikke kalder det for en åbenbaring."

3. Budskaber fra fjernsynet eller en gud - Jeg tændte for fjernsynet, hvor en båd ( skib ) i forskellige versioner viste sig på alle mine mange kanaler på få minutter. Jeg opfattede et mønster i dette, vidste bare med sikkerhed som en forudsigelse, at hver gang jeg skiftede kanal, så var der igen, igen og igen en båd på skærmen. Hvis der var en tegnefilm, så var det vist som en animeret båd - et sort eller hvid klip med en båd uden farver - en TV serie i farver med en relevant båd - en film med en anderledes slags båd og så videre. Kanalerne var fra forskellige dele af verden og derfor ikke bare kun et land. Jeg kunne have troet, at nu var jeg skør eller havde en psykose, men jeg var senere bekræftet i min tro vedrørende dette fænomen ved et lignende bevis, hvor jeg besøgte en veninde som et ekstra vidne. Der fortalte hun en historie om engang, hvor på en intuitions øvelse på et kursus nogen sagde: " Hold øje med vandet." Med disse ord, pegede jeg på hendes TV, fordi nu skete det samme igen, hvor symbolet var vand. Som med båden, skete det indenfor få minutter i træk. På kanalerne var en sø, flod, flaske med vand, nogen talte om vand i et program ikke om vand, en person gik under vand o.s.v. Hun fortalte mig, at hun også så dette. Dette lyder usandsynligt og urealistisk, men jeg tror, det er sandt. Det er mindre muligt end som at vinde som en stor millionær i lotteriet. Han svarer: " Ja, der er noget om logik. At se vand på den måde er mere sandsynligt end en båd, fordi vand er mere almindeligt kendt. Medmindre det er et fuldstændigt usædvanligt sammentræf."

4. Mistænksomhed, foreksempel om overvågning eller konspiration - Jeg blev af noget personale på en social cafe for ensomme og andre med en psykisk sygdom bekræftet, at det følgende er ægte. Jeg blev kontaktet af en ukendt profil i Facebook med en venanmodning, som spurgte efter mit telefonnummer. Han havde beviseligt mange tilsyneladende magtfulde og indflydelserige kontakter i hele verden. Jeg undersøgte hans venner til venners´ venner og så videre meget omhyggeligt. De fleste af dem virkede ægte med billeder af dem selv, familie, kollegaer, venner, bekendte, internationale flag, dyre ting, loge dragter, uniformer og lignende ting. Mange af dem havde tæt på fem tusind venner, hvilket lige nu er grænsen i Facebook ligesom mange berømtheder. De virkede til at være en del af et netværk af indflydelsesrige folk som noget verdensomspændende. Det var magtfulde ting på forskellige områder såsom: Højtrangerede politikere og andre ledere med en top position i samfundet, globale velgørenheds organisationer i humanistisk arbejde og for verdens fred, militær, flåde, luftvåben, efterretningstjenester, politiet, økonomisk rige, de kongelige og ordener som - forskellige slags riddere, Rosenkreuzerne AMORC, Frimurere, Skotske rite, Shriners, York rite, Order of the Eastern star, Prince Hall frimurere og mere andet. Denne liste fortsætter. Jeg har tilfældigvis personligt ved forskellige steder mødt flere, som i mere eller mindre grad er involveret i frimureri. Bemærk, alle de førnævnte ordener har tilfælles, at de tilsyneladende spirituelt tror på en gud. Den mærkelige profils hilsen skrev ingen forklaring til mig om det og jeg afviste ham derfor.

Han postulerer: " Det må være en fejl."

5. At være ude af stand til at forholde sig til virkeligheden og ukorrekt bearbejde informationer i hjernen - En berømt i mit hjemland clairvoyant fra fjernsynet så noget, hvilket vi ikke kan opfatte eller sanse. Alt hvad han sagde, det var præcist undtagen endnu en profeti om min fremtid og det var: " En dag, vil jeg hjælpe fantastisk mange mennesker og gøre livet lettere for dem, der blandt andet kommer til at ske med ord og er om frihed."

Dette er ikke storhedsvanvid. Er det et åndeligt kald til noget større? Er det bare en personlig gave fra det guddommelige? Jeg håber, at jeg på den dag kan dele det med folk som en mission.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#27744 - 16/07/2019 05:51 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Et samlet sind er et udtryk fra psykiatri og psykologi som at have et klart sind."

- "et samlet sind" er et misforstået tankebillede.

"Et helligt sind som den åndeligt oplyste er også samlet i sig selv med fred som en og dermed også forenet med det guddommelige. Denne fred kan oplyse verden med omsorg og kærlighed og det vil jeg."

- Her forvirrer du dig selv yderligere: det er tankers logiske sammenhæng der kan skabe kundskab og oplysning - og tankeroen (ved en tankenødvendig sammenhæng) der kan skabe en følelse af harmoni.
Dette har intet at gøre med gudetro.

mvh
Simon
P.s.: forøvrigt ret typisk den forvirrede troende, at tro han er så interessant, at han må debattere sig selv i en tråd, med ham selv i fokus..;)Redigeret af Simon (16/07/2019 05:54)
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 87 1 2 3 ... 86 87 >


Seneste indlæg
Videregivelse af hemmeligheder
af ABC
08/12/2023 21:55
Studiekredsen...
af ABC
08/12/2023 15:39
Gud er Kærlighed
af ABC
08/12/2023 14:09
SUPERBØSSERØV TIL PENGESEX
af Hanskrist
07/12/2023 12:31
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
06/12/2023 07:43
Nyheder fra DR
Amerikansk stjernespiller slår scorings..
08/12/2023 23:04
USA nedlægger veto og blokerer for krav..
08/12/2023 21:57
Retssag mod Marine Le Pen for misbrug af..
08/12/2023 21:02
Seks teenagere dømt for deres rolle i d..
08/12/2023 20:59
Europol: Terrortruslen mod Europa er sk..
08/12/2023 20:44
Nyheder fra Religion.dk