annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9410393
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1855022
Et andet syn 1662774
Jesu ord 1250342
Den Evige Filosofi 1052888
Galleri
ER DU GAL MAND
Hvem er online?
1 registreret ABC 152 gæster og 16 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 66 af 74 < 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 73 74 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33509 - 23/10/2021 02:54 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1538
Sted: Odense, Danmark
Jeg prøver igen i Facebook med denne ny version, fordi de fjernede den anden.

ET TWIST

Jeg er ikke normerne og mit liv er ikke almindeligt. Jeg har hele livet næsten ingen fysisk kontakt med mennesker haft med min udholdenhed igennem meget modgang. Jeg havde heller ikke mulighed for elskov med det modsatte køn, hvilket derfor er ekstra svært idag for mig uden seksuel erfaring og jeg spiller aldrig forførende smart med slemme midler på en falsk måde for gevinsten ved egoistisk ondskab. Jeg er ikke evolution angående aggressiv adfærd imod folk, overlevelsen og genetisk reproduktion i form af børn. Nogle rimeligt fornuftige personer siger til mig, at sexfantasier helt uden hæmninger er almindelig/normal naturligt for mindst 97% af befolkningen ligesom med fantasi om voldtægt, som man i virkeligheden ikke kan li. Det kræver noget mirakuløst, hvis jeg en dag har et parforhold med den rette kvinde til sådan en´ som mig. Noget godt om ægteskab er nok, at man sammen samarbejder med hinanden om tryghed, omsorg og kærlighed. Jeg oplever ingen tilknytning til verden, ting og mennesker. Jeg er dog aldrig helt alene, fordi min evigt elskede Det guddommelige er med mig men gerne endvidere i fællesskab med jer. Der kan være en eller flere forskellige forklaringer på hvorfor, at jeg er som, jeg er. Det er eksempelvis: Fysiologisk (naturvidenskabeligt om krop og hjerne), psykologisk, filosofisk, sociologisk, antropologisk, spirituelt og så videre. Sommetider er nogen/noget måske bare det uden en logisk forklaring ligesom med følelser og lyst? Min seksualitet er ikke min identitet, men jeg indrømmer følgende sexeksperiment, der kun måske afprøves. Faktisk endnu kun i tegneserierne kontroversielt er Superman´s søn biseksuel og Kaptajn Amerika homoseksuel. Dette handler om både Det guddommeliges billede og idealbilledet idag. Jeg taler om folkets menneskerettigheder inklusiv her om tro-ytringsfrihed og fri sex uden fordomme/diskrimination, der af nogen stadig virker negativt, hvor altså andre opfatter det positivt. Jeg giver dem ´kærlighed´, hvor jeg dermed også modtager noget ´godt´. Sex er et naturligt euforisk stof. Ja, jeg føler faktisk glæde der. Selv Jesus opførte sig ligesom en frihedskæmper, men i forstår ikke umiddelbart mit ligesom Biblen kryptiske sprog, så anklag mig venligst ikke p.g.a. mine nu istedet direkte sandfærdigt ærlige dagligdags ord, tak! Lad mig af den grund sige ordet - Bøsserøv:

https://www.xescort.dk/Bosserov-ad7649.html?


Redigeret af Gerth (23/10/2021 03:38)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33511 - 23/10/2021 13:08 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6500
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Du har nu i nogen tid skrevet her på Trosfrihed.dk om din egen situation i samfundet, og du har fokuseret meget på det seksuelle og på parforhold.

Jeg er tilhænger af frisind på det seksuelle område - i hvert fald så længe det ikke skader andre.
Det får mig til at mene, at om du har sex med dig selv, med en kvinde eller med en mand, det ville jeg ikke bekymre mig så meget om, hvis jeg var dig - men hvad der sker, hvis man i din alder slet ikke har sex - som munke og nonner og katolske præster jo tilstræber - det ved jeg ikke, men jeg tvivler på, at det er sundt.

Jeg ville nok i din situation snarere fokusere på venskab - venner og veninder, som du har omsorg for - og som har omsorg for dig.

Desuden er der jo omsorgen for hele menneskeheden - og for hele denne klode.

Og hvad der accepteres eller ikke accepteres på sociale medier ville jeg nok ikke bekymre mig ret meget om blinker

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ærbødighed, nøjsomhed, empati, harmoni, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#33512 - 24/10/2021 14:04 Re: Gerth Drost [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1538
Sted: Odense, Danmark
Jeg har bedt den ukendte admin om at slette mit emne ´sexeksperiment´ og her mine seneste seksuelle emner, men det gør vedkommende ikke og denne person har derfor for meget magt her! Det er nok nødvendigt med i emnerne og trådene mange gentagne offentlige påmindelser om et sådan ønske? Men, folket reagerer alligevel ikke endnu på alle mit åbenbaring andet end nogle få uofficielt. Med dette forums profilers pjat, fis og spas, frygter jeg heller ikke længere ´jeres´ reaktioner på jeg, fordi hellighed betyder ikke i verden, at det hele er ligeså fint eller pænt som det kongelige og berømtheders ting. Jeg formoder, at folket har problemer. I fremtiden kan en journalist fejlbedømme mig om emnet sex og andre sladderblade, når folk tilfældigt imellem alle ting på internettet undersøger noget/nogen. Desuden har jeg brugt denne side som et slags brain´storm´ (Helligånden) tidsfordriv med mere, hvor der sker en udvikling, som jeg idag ikke er. Nå, men derfor virker det ydermere mere svært for læsere at finde mit budskab her i denne tråd. Både her og der siger i til mig, at det er galt, hvis jeg drømmer stort, der ellers altid driver mig igennem alt. Der er dem, som ikke gider Bibelsnak, men jeg kan li der, hvor profeten Moses senere lykkeligt efter den store mission genfinder hans kone og børn, men før dette var denne mand væk fra dem uden en relateret garanti eller løfte vedrørende det gode, altså om tro-håb-kærlighed. Ligesom enhver heltehistorie opgav han aldrig i sin kamp for det gode.

Du: Jeg er tilhænger af frisind på det seksuelle område - i hvert fald så længe det ikke skader andre. Det får mig til at mene, at om du har sex med dig selv, med en kvinde eller med en mand, det ville jeg ikke bekymre mig så meget om, hvis jeg var dig - men hvad der sker, hvis man i din alder slet ikke har sex - som munke og nonner og katolske præster jo tilstræber - det ved jeg ikke, men jeg tvivler på, at det er sundt. Jeg ville nok i din situation snarere fokusere på venskab - venner og veninder, som du har omsorg for - og som har omsorg for dig. Desuden er der jo omsorgen for hele menneskeheden - og for hele denne klode. Og hvad der accepteres eller ikke accepteres på sociale medier ville jeg nok ikke bekymre mig ret meget om."

Det siger flere professionelt bekendte modne og gamle også til mig, men...Siden min pagt for cirka tre år siden forsvandt al sygdom i mig inklusiv forkølelser. Dumheden kønssygdomme er ikke sundt og sex uden kondom er vel det dejligste tiltrods for, at jeg har rollen som et nyt forbillede på det guddommelige. I filmen ´Djævlens advokat´ siger skuespilleren Al Pacino, at han er en revolutionær humanist. Jeg har ikke haft mulighed for elskov med en seksuelt attraktiv ung kvinde, så i mit ´tilfælde´ taler jeg dermed ikke om et religiøst fravalg af sex, men det skal jo ikke styre mit sind uanset ens vilkår. Der er nogle fortællinger om personer i Indien og ved andre lande helgener, som velfungerende levede uden sex. En ældre kvinde på en cafe sagde engang, at hvis man ligesom jeg har levet næsten et helt liv uden fysisk kropskontakt, så bliver en person da syg/psykisk syg. Om hellig bevidsthed tror jeg ikke på det, fordi jeg har da et åndeligt ansvar.
Måske projekt OPLYSTHED er en mulighed for sociale relationer, hvor om det smukke ved personligheden måske en veninde er den kommende kæreste. Dog er det sandt, som du engang har sagt, at den handler ikke om mig selv personligt men istedet må uselvisk gavne mennesker. Spændende BDSM sex handler om, hvor den ene er slaven og den anden overmagten, hvilket ikke lyder som ligestilling eller hinandens ligeværdighed og individets ægte selvtillid om ære? Jeg har ingen religiøs titel, så jeg kan bare i princippet synde og leve kun selvisk ligesom flertallet af befolkningen, men jeg har et ekstra kald, der handler om noget større end mig selv og mine egne lyster.
400 visninger er sket ved den førnævnte sexprofil, men ingen har kontaktet mig endnu der enten p.g.a. at den ikke er kendt nok eller også tør ligeglade folk mig ikke med deres fordomme imod eksempelvis bizar sex, fordi: Han er sikkert en tosse. Jeg har set en psykisk syg jævnaldrende kvinde, som på internettet grinte af, at nogen seksuelt opførte sig ligesom et dyr. Engang på på cafe talte jeg en hel del gange med en venlig spirituel jævnaldrende mand, som sagde til mig: "Men, bliv nu ikke til en homoseksuel." Jeg har mødt religiøse typer og macho mænd (ligesom i militæret?) i Danmark, som er imod ikke-heteroseksuelle. Nyhederne har også oplyst om hadoverfald imod nogen, som var til afvigende fra normerne sex. Især udenfor Vesten er dette værre. Informationskrigen sker i hele verden og jeg har altså allerede nu på min telefon og min anden profil modtaget flere ulovlige SPAM beskeder om en fremmede og noget andet personligt hetz. Jeg har i mit liv udholdt mange plageånder, hvor indtil videre på det seneste var der ellers helt stille, fred og ro hos mig på grænsen til den negative kedsomhed. Da jeg engang lavede en superhelte profetdragt, blev en gruppe af unge muslimer vrede over det, hvor en af dem dem sagde: "Stop det." Og samtidigt blev jeg smidt ud af internet siden Selvet.dk fordi pludseligt flere falske profiler konstant angreb mine tekster. Idag vil jeg blot det rette uden et lignende publicity stunt nummer kun for opmærksomhedens skyld.

Øh, ske ikke min vilje. Jeg kunne faktisk næsten netop derfor finde på, at arbejde frivilligt med prostitution som en del af noget kontroversielt, hvor jeg betjener folk således....


Redigeret af Gerth (24/10/2021 15:00)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33513 - 24/10/2021 18:28 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6500
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Det er jo ikke første gang, du beder om at få et af dine indlæg slettet, men dét, du har skrevet, er jo for længst blevet læst - måske endda gemt - af mange mennesker, og dét kan du jo ikke "slette"!

Dét kunne vel pege i retning af en grundigere behandling af dine indlæg, inden du indsender dem.

Når jeg er i en sådan situation, skriver jeg en kladde i Word og gennemgår den senere både mht. indhold og letlæselighed - ofte flere gange - indtil jeg finder det godt nok - kopierer det så over på Trosfrihed.dk. - og indsender det.
Jeg tror, du ville bliver overrasket over, så mange rettelser, det har ført til.

Endelig er der jo også lidt tid efter indsendelsen, hvor man kan rette.

I dette indlæg - uden kladde - har jeg foretaget over 20 rettelser, inden jeg indsendte det blinker

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ærbødighed, nøjsomhed, empati, harmoni, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#33514 - 24/10/2021 18:48 Re: Gerth Drost [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1538
Sted: Odense, Danmark
Min billige computer har ikke dit nævnte Word og heller ingen andre skriveprogrammer. Jeg købte den vistnok sådan, fordi jeg mest kun på den bruger internettet.
Nej, folket gemmer ikke mine tekster, fordi jeg er endnu ukendt i samfundet, så det er man ligeglad med undtagen måske en eller flere hemmelige organisationer. På forskellige steder og tidspunkter i mit liv var jeg sammen med vidner ved noget om mit ID ifølge dem meget underligt, mystisk, mærkeligt og andet ekstraordinært på forskellige måder. Derfor har jeg til tider undret mig i årevis over min oplevelse af emnet gal eller genial/sindssyg eller usædvanligt åndelig velbegavet. Jeg har ingen disciple, som idag laver mit budskab til en bog. I fremtiden kan i selv samle på dem, hvis nogen magter dette. Jeg har set på DR TV, at flere folk samarbejdede om noget, hvor de lavede et helt bibliotek særligt om kun en dansk filosofs værker.
Jeg har brugt to timer på mit her nyeste indlæg, men selv om ´i´ ingen personlig holdning udtrykker, hvad synes du om den?
I tråden ´så er der linet op´ stillede jeg et spørgsmål om den originale version vedrørende emnet ´et twist´ - Hvad ´synes du´ om det?Redigeret af Gerth (24/10/2021 19:24)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 66 af 74 < 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 73 74 >


Seneste indlæg
Livskvalitet
af ABC
28/05/2022 19:53
Kanal Spirit
af ABC
28/05/2022 15:00
Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken
af Gerth
28/05/2022 11:55
Religion og krigen i Ukraine – Hvad siger Bibelen?
af Gerth
26/05/2022 00:30
korrigere misforståelser
af somo
24/05/2022 14:30
Nyheder fra DR
Kø udsætter Champions League-finalen
28/05/2022 20:57
Canada bliver igen, igen, igen Finlands ..
28/05/2022 20:12
SE BILLEDERNE: Verden over samles fodbol..
28/05/2022 19:23
Rekordfå cykeltyverier - men de stjåln..
28/05/2022 18:27
Team Esbjerg stryger forbi Odense og for..
28/05/2022 17:39
Nyheder fra Religion.dk
10 ting, du skal vide om religion i Ukra..
15/03/2022 11:55
Hvad er gode og onde gerninger ifølge b..
07/12/2021 14:10
Hvorfor lader Gud mennesker blive alvorl..
07/12/2021 09:31
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17