annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 8160224
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1640534
Et andet syn 1516587
Jesu ord 1136384
Den Evige Filosofi 938926
Galleri
Efter en tur i Vesterhavet
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 63 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 7 < 1 2 3 4 5 6 7
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33462 - 06/10/2021 22:25 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1042
Sted: Odense, Danmark
Derfor her om for meget humor forlader jeg nok jer snart - I mit ´tilfælde´ ønsker jeg ægte menneskelig respons ansigt til ansigt med også et kropssprog. Bær venligst over med min nye opdatering af mit seneste emne, men på denne dag er den go´ nok....Jeg tilføjer nemlig følgende:

Engang bad jeg på en cafes toilet om et mystisk hjælpsomt møde og kort tid derefter alene ved baren kom en fremmede mand hen til mig med ordene: "Du virker som en, der er meget klog. Hvad er dit formål med din tilstedeværelse her? Vid, at du er forevigt perfekt." En anden gang på en lignende måde kontaktede en ukendt smuk kvinde mig, hvor hun sagde noget med lidt kæleri, som jeg syntes i forvejen: "Vi er alle Guds figurer."


Redigeret af Gerth (06/10/2021 23:08)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33463 - 06/10/2021 22:32 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1042
Sted: Odense, Danmark
MAN ER LIGE SOM (LIGESOM) EN SLÆGT/FAMILIE/ART OG GUDMENNESKET.

Engang for mange år siden på en helsemesse i Odense sagde den i Danmark berømte fra fjernsyns programmet den sjette sans Frans Dupont medie til mig, at en dag kommer jeg til at hjælpe utroligt mange mennesker, der gør tilværelsen lettere for os. En bekendt har sagt til mig om det, at man skal ikke give det magt over en selv. En selvopfyldende profeti er vel noget andet?

S: "Og når du ofte bruger ordet: ´folket´, så får det mig til at tænke på noget i retning af et kongedømme, som om du ønsker at være en religiøs konge. Mit gæt er, at du ikke ser ned på dine medmennesker."

Jeg kommenterer: "Og om Riget ser jeg heller ikke op til guddommen. Hvorfor lyder du pludseligt lidt jødisk, kristen eller ligesom et eventyr? Jeg snakker i hverdagen med en sindslidende voksen psykisk udviklingshæmmet jævnaldrende mand, som dermed for barnlig naivt tror, at helvedet eksisterer inde i midten af Jorden, fordi han har i Youtube set nogle religiøse mænd fortælle det. Den naturvidenskabelige teori taler istedet om en varm kerne. En gammel videbegærlig spirituel mand uden sociale kompetencer og noget mangel på empati, som ikke er i psykiatrisk behandling, han tror for irrationelt på eksempelvis et trancemediums kanalisering. Den påstod, at inde i Jordens midte bor mennesker, der besøges af rumskibe og at alfer findes i naturen. Han siger: ´Hvis man ikke tror på den slags ting, så ser i det ikke.´ Selvom jeg ikke er ´Guds´ pattebarn, så virker livet for mig dog godt men kun om det hellige og guddommelighed uden overtro. Dette fordi ved min spirituelle forelskelse blev jeg ikke lykkelig af emner om det skummel okkulte, spændende paranormale, uforklarligt overnaturlige og andet tilsyneladende uvirkeligt om andre dimensioner. Du er jo selv imod storhedsvanvid som tilhænger af ydmyghed og du kan ikke gøre mig psykisk syg med din fantasifuldt latterlige snak om kongeriget. Jeg tør alligevel sige næsten idiotsikkert, at (i overført betydning/metaforisk - ikke bogstavelig talt) mit ekstra kald driver mig til ´drømmen´ om en bedre verden og mennesker med min vision - Oplysthed. Jeg opfatter ikke dig som dum eller åndssvag, hvor du altså ifølge min vurdering spiller uvidende uden fatteevnen.
En forklaring om hvem/hvad kongen er i Biblen vil-kan du ikke forstå. Jeg har fortalt jer om en slags historisk udvikling i GT, NT og med mit åbenbaring. Eksempelvis Jesus og hans dåb (Helligånden) handlede generelt om menneskets gudsbevidshed som Kristus, hvor Apostlene sådan kun åndeligt kaldte ham for konge, ypperstepræst og profet. Gud er med´mennesker. Dengang dyrkede man både en gud og religiøse ledere som en autoritet, hvilket er anderledes idag især i Vestens lande om folks selvopfattelse også vedrørende menneskerettigheder mellem alle undtagen i sekterne. Det guddommelige lever som mennesket, hvilket en åndeligt oplyst ved om selvet = jeg. Når nogen ligner at være særligt udvalgt, så er det bare fordi, at vedkommende betydeligt bedre end mange andre udtrykker dets kærlighed ved en god sags tjeneste. Du er god nok til internet ordbøger p.g.a. dine citater derfra, hvor du burde vide, at ordet ´folket´ kan betyde forskellige ting i verden. Folket - Eksisterer åbenbart ikke i dem selvom, at jeg har set og/eller hørt det før måske af politikere, forskellige typer samfundskritikere i aviser, passive ´rebellers´ ytringer i Facebook grupper og så videre. ´Folk´ er blandt andet: Et lands folk angående mit sprogbrug. Endvidere mener jeg dette som borgere, mennesker og menneskeheden. Jeg ønsker ikke for meget gentagelse af det samme ord og derfor nævner jeg det på flere måder. Det ukendte og velkendte er hverken rigtigt eller forkert om følgende: Mennesket har en grundlæggende arv om dens syn på grimt og smukt mod noget symmetrisk og uorden, men i kulturens underholdning og virkeligheden kan også fejl og noget afvigende fra normerne være godt, fordi det bidrager til menneskeartens videre udvikling som en forandring. Jeg gider ikke det grotesk monstrøst uhyggelige og min meget primitivt unge nabo, som larmer ved hor, euforiske stoffer og aggressive adfærd. Jeg stræber ikke længere efter perfektion, da jeg formoder fredeligt, at der er et eller andet skævt ved folks mangfoldighed tiltrods for min åbenbaring oplevelse af meningen med et liv, hvor intet er tilfældigt. Af den grund dømmer jeg ikke skabningens frie vilje. Biblen taler derfor også kærligt på billedsprog om fader og søn, nonner om søstre/brud til Gud og munke om brudgom/brødre inklusiv Jesus lignelse om bryllupsfesten og ord om skabelsen som Guds (Himlens) billede, hvor ydermere naturen på Jorden er med. Det ligesom jeg er et mesterværk."

Engang bad jeg på en cafes toilet om et mystisk hjælpsomt møde og kort tid derefter alene ved baren kom en fremmede mand hen til mig med ordene: "Du virker som en, der er meget klog. Hvad er dit formål med din tilstedeværelse her? Vid, at du er forevigt perfekt." En anden gang på en lignende måde kontaktede en ukendt smuk kvinde mig, hvor hun sagde noget med lidt kæleri, som jeg syntes i forvejen: "Vi er alle Guds figurer."

Å lyder ligesom Muhammed krisen: "I dine ord ved forrige emne skriver du respektløst: - Ham Jesus."

Jeg svarer: "Jeg har relevant nævnt tidligere, at der er noget ironisk ved ekstremerne ligesom din falske profils dogmatisk fundamentalisme. Du er i virkeligheden ikke religiøs, fordi den overdrivelse fremmer således vores forståelse af hensigten med din her parodi. Nu opdager jeg i en eller anden ordbog: ´Sarkasme (af sengræsk sarkasmos = sønderrive kød) er hånlige eller spydige bemærkninger i en mere eller mindre humoristisk form.´ Der findes forskellige slags ironi og en af dem er underdrivelsen om nogen, hvilket ligner en narcissistisk ytring imod vedkommende. Terrorister hjælper nogen med tortur martyrdøden, fordi istedet sker det selvironisk, når de forfølger den stakkels fjende. Jesus fortæller også noget om dette vedrørende dem, som saligt arver Riget ligesom ham selv og idag som min selvopofrelse. Ifølge mit kendskab til Jesus gutten ligesom jeg, så var han nok på en ikke dømmende vis ligeglad med min udtalelse om ham, hvor folket fordømte vedkommende, som egentligt var en rigtig mand der på træpælen netop uden selvhøjtidelighed. Jeg bryder mig ikke om, når folk agerer truende ligesom den stærkeste abe. Jesus blev undertrykt for det selvudvalgte folk som ingen religiøs/politisk magt over alle andre. Han kaldte ikke sig selv direkte for titlen Kristus.
Idag kigger jeg ud af vinduet, hvor to teenagere offentligt kysser hinanden. Det gør jeg alene hjemme nar ad med tankerne, hvor jeg kalder dem for barbarer. Derefter ser jeg på TV en ung mand i Beverly Hills, som joker hans kærestepar venner med ordene: ´Find jer et motelværelse´. Teenagerne som elskende var ironisk nok en mørklødet dreng og blondine pige. Om dem har jeg åbenbart benyttet mig selv af komisk ironi og profilen S hygger med Sokratisk ironi. Men jeg har fået nok af for meget pjat hver dag af dysfunktionelle folk. Senere sidder jeg iblandt nogen, som ikke kan li en forkert indvandrer i nærheden fra Polen eller Rumænien, hvor de diskret griner af hans dårlige sprog og påpeger noget suspekt ved ham. Jeg driller for sjov kun lidt andre, så jeg ikke begår den risikable fejl, at de føler sig generet af det. Da jeg i gaden oplyste folket, anklagede racistisk ligesom med nazisterne en vagtmand for et privat firma med lyst hår og blå øjne mig for at komme fra Sydøsteuropa (vistnok Tyrkiet) som en kriminel person. Han efterspurgte forhørende til min oprindelse og da svarede jeg ´evigheden´. Og han grinte højlydt! Engang blev nogle unge muslimske kvinder også meget imponeret over dette, da de spurgte om hvor, at jeg kommer fra."


Redigeret af Gerth (06/10/2021 23:18)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 7 < 1 2 3 4 5 6 7


Seneste indlæg
Gerth Drost
af Gerth
17/10/2021 02:17
Åndelig Føde
af Arne Thomsen
16/10/2021 12:12
tegn og begivenheder / beviser på islam
af somo
12/10/2021 07:15
Slet min profil
af Gerth
06/10/2021 22:32
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
27/09/2021 07:45
Nyheder fra DR
Løkke vil skære i SU'en og gøre bolig..
16/10/2021 22:51
Michael Laudrup er kåret som den størs..
16/10/2021 22:45
Rigmand dømt for mord tidligere på uge..
16/10/2021 22:25
Jesper Bank er blandt de 125 største sp..
16/10/2021 21:30
Lavaflod ødelægger 1.817 bygninger på..
16/10/2021 21:00
Nyheder fra Religion.dk
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54
Hvordan skal en lærer håndtere, når f..
19/07/2021 06:00
Hvad mener buddhismen om genmanipulation..
06/07/2021 08:25
Hvordan opdrager man bedst sine børn, n..
28/06/2021 06:00