annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 8737559
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1744941
Et andet syn 1596663
Jesu ord 1198923
Den Evige Filosofi 1007374
Galleri
Folkemødet 2013
Hvem er online?
2 registrerede (2 usynlige), 213 gæster og 19 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33462 - 06/10/2021 22:25 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1315
Sted: Odense, Danmark
Derfor her om for meget humor forlader jeg nok jer snart - I mit ´tilfælde´ ønsker jeg ægte menneskelig respons ansigt til ansigt med også et kropssprog. Bær venligst over med min nye opdatering af mit seneste emne, men på denne dag er den go´ nok....Jeg tilføjer nemlig følgende:

Engang bad jeg på en cafes toilet om et mystisk hjælpsomt møde og kort tid derefter alene ved baren kom en fremmede mand hen til mig med ordene: "Du virker som en, der er meget klog. Hvad er dit formål med din tilstedeværelse her? Vid, at du er forevigt perfekt." En anden gang på en lignende måde kontaktede en ukendt smuk kvinde mig, hvor hun sagde noget med lidt kæleri, som jeg syntes i forvejen: "Vi er alle Guds figurer."


Redigeret af Gerth (06/10/2021 23:08)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33463 - 06/10/2021 22:32 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1315
Sted: Odense, Danmark
MAN ER LIGE SOM (LIGESOM) EN SLÆGT/FAMILIE/ART OG GUDMENNESKET.

Engang for mange år siden på en helsemesse i Odense sagde den i Danmark berømte fra fjernsyns programmet den sjette sans Frans Dupont medie til mig, at en dag kommer jeg til at hjælpe utroligt mange mennesker, der gør tilværelsen lettere for os. En bekendt har sagt til mig om det, at man skal ikke give det magt over en selv. En selvopfyldende profeti er vel noget andet?

S: "Og når du ofte bruger ordet: ´folket´, så får det mig til at tænke på noget i retning af et kongedømme, som om du ønsker at være en religiøs konge. Mit gæt er, at du ikke ser ned på dine medmennesker."

Jeg kommenterer: "Og om Riget ser jeg heller ikke op til guddommen. Hvorfor lyder du pludseligt lidt jødisk, kristen eller ligesom et eventyr? Jeg snakker i hverdagen med en sindslidende voksen psykisk udviklingshæmmet jævnaldrende mand, som dermed for barnlig naivt tror, at helvedet eksisterer inde i midten af Jorden, fordi han har i Youtube set nogle religiøse mænd fortælle det. Den naturvidenskabelige teori taler istedet om en varm kerne. En gammel videbegærlig spirituel mand uden sociale kompetencer og noget mangel på empati, som ikke er i psykiatrisk behandling, han tror for irrationelt på eksempelvis et trancemediums kanalisering. Den påstod, at inde i Jordens midte bor mennesker, der besøges af rumskibe og at alfer findes i naturen. Han siger: ´Hvis man ikke tror på den slags ting, så ser i det ikke.´ Selvom jeg ikke er ´Guds´ pattebarn, så virker livet for mig dog godt men kun om det hellige og guddommelighed uden overtro. Dette fordi ved min spirituelle forelskelse blev jeg ikke lykkelig af emner om det skummel okkulte, spændende paranormale, uforklarligt overnaturlige og andet tilsyneladende uvirkeligt om andre dimensioner. Du er jo selv imod storhedsvanvid som tilhænger af ydmyghed og du kan ikke gøre mig psykisk syg med din fantasifuldt latterlige snak om kongeriget. Jeg tør alligevel sige næsten idiotsikkert, at (i overført betydning/metaforisk - ikke bogstavelig talt) mit ekstra kald driver mig til ´drømmen´ om en bedre verden og mennesker med min vision - Oplysthed. Jeg opfatter ikke dig som dum eller åndssvag, hvor du altså ifølge min vurdering spiller uvidende uden fatteevnen.
En forklaring om hvem/hvad kongen er i Biblen vil-kan du ikke forstå. Jeg har fortalt jer om en slags historisk udvikling i GT, NT og med mit åbenbaring. Eksempelvis Jesus og hans dåb (Helligånden) handlede generelt om menneskets gudsbevidshed som Kristus, hvor Apostlene sådan kun åndeligt kaldte ham for konge, ypperstepræst og profet. Gud er med´mennesker. Dengang dyrkede man både en gud og religiøse ledere som en autoritet, hvilket er anderledes idag især i Vestens lande om folks selvopfattelse også vedrørende menneskerettigheder mellem alle undtagen i sekterne. Det guddommelige lever som mennesket, hvilket en åndeligt oplyst ved om selvet = jeg. Når nogen ligner at være særligt udvalgt, så er det bare fordi, at vedkommende betydeligt bedre end mange andre udtrykker dets kærlighed ved en god sags tjeneste. Du er god nok til internet ordbøger p.g.a. dine citater derfra, hvor du burde vide, at ordet ´folket´ kan betyde forskellige ting i verden. Folket - Eksisterer åbenbart ikke i dem selvom, at jeg har set og/eller hørt det før måske af politikere, forskellige typer samfundskritikere i aviser, passive ´rebellers´ ytringer i Facebook grupper og så videre. ´Folk´ er blandt andet: Et lands folk angående mit sprogbrug. Endvidere mener jeg dette som borgere, mennesker og menneskeheden. Jeg ønsker ikke for meget gentagelse af det samme ord og derfor nævner jeg det på flere måder. Det ukendte og velkendte er hverken rigtigt eller forkert om følgende: Mennesket har en grundlæggende arv om dens syn på grimt og smukt mod noget symmetrisk og uorden, men i kulturens underholdning og virkeligheden kan også fejl og noget afvigende fra normerne være godt, fordi det bidrager til menneskeartens videre udvikling som en forandring. Jeg gider ikke det grotesk monstrøst uhyggelige og min meget primitivt unge nabo, som larmer ved hor, euforiske stoffer og aggressive adfærd. Jeg stræber ikke længere efter perfektion, da jeg formoder fredeligt, at der er et eller andet skævt ved folks mangfoldighed tiltrods for min åbenbaring oplevelse af meningen med et liv, hvor intet er tilfældigt. Af den grund dømmer jeg ikke skabningens frie vilje. Biblen taler derfor også kærligt på billedsprog om fader og søn, nonner om søstre/brud til Gud og munke om brudgom/brødre inklusiv Jesus lignelse om bryllupsfesten og ord om skabelsen som Guds (Himlens) billede, hvor ydermere naturen på Jorden er med. Det ligesom jeg er et mesterværk."

Engang bad jeg på en cafes toilet om et mystisk hjælpsomt møde og kort tid derefter alene ved baren kom en fremmede mand hen til mig med ordene: "Du virker som en, der er meget klog. Hvad er dit formål med din tilstedeværelse her? Vid, at du er forevigt perfekt." En anden gang på en lignende måde kontaktede en ukendt smuk kvinde mig, hvor hun sagde noget med lidt kæleri, som jeg syntes i forvejen: "Vi er alle Guds figurer."

Å lyder ligesom Muhammed krisen: "I dine ord ved forrige emne skriver du respektløst: - Ham Jesus."

Jeg svarer: "Jeg har relevant nævnt tidligere, at der er noget ironisk ved ekstremerne ligesom din falske profils dogmatisk fundamentalisme. Du er i virkeligheden ikke religiøs, fordi den overdrivelse fremmer således vores forståelse af hensigten med din her parodi. Nu opdager jeg i en eller anden ordbog: ´Sarkasme (af sengræsk sarkasmos = sønderrive kød) er hånlige eller spydige bemærkninger i en mere eller mindre humoristisk form.´ Der findes forskellige slags ironi og en af dem er underdrivelsen om nogen, hvilket ligner en narcissistisk ytring imod vedkommende. Terrorister hjælper nogen med tortur martyrdøden, fordi istedet sker det selvironisk, når de forfølger den stakkels fjende. Jesus fortæller også noget om dette vedrørende dem, som saligt arver Riget ligesom ham selv og idag som min selvopofrelse. Ifølge mit kendskab til Jesus gutten ligesom jeg, så var han nok på en ikke dømmende vis ligeglad med min udtalelse om ham, hvor folket fordømte vedkommende, som egentligt var en rigtig mand der på træpælen netop uden selvhøjtidelighed. Jeg bryder mig ikke om, når folk agerer truende ligesom den stærkeste abe. Jesus blev undertrykt for det selvudvalgte folk som ingen religiøs/politisk magt over alle andre. Han kaldte ikke sig selv direkte for titlen Kristus.
Idag kigger jeg ud af vinduet, hvor to teenagere offentligt kysser hinanden. Det gør jeg alene hjemme nar ad med tankerne, hvor jeg kalder dem for barbarer. Derefter ser jeg på TV en ung mand i Beverly Hills, som joker hans kærestepar venner med ordene: ´Find jer et motelværelse´. Teenagerne som elskende var ironisk nok en mørklødet dreng og blondine pige. Om dem har jeg åbenbart benyttet mig selv af komisk ironi og profilen S hygger med Sokratisk ironi. Men jeg har fået nok af for meget pjat hver dag af dysfunktionelle folk. Senere sidder jeg iblandt nogen, som ikke kan li en forkert indvandrer i nærheden fra Polen eller Rumænien, hvor de diskret griner af hans dårlige sprog og påpeger noget suspekt ved ham. Jeg driller for sjov kun lidt andre, så jeg ikke begår den risikable fejl, at de føler sig generet af det. Da jeg i gaden oplyste folket, anklagede racistisk ligesom med nazisterne en vagtmand for et privat firma med lyst hår og blå øjne mig for at komme fra Sydøsteuropa (vistnok Tyrkiet) som en kriminel person. Han efterspurgte forhørende til min oprindelse og da svarede jeg ´evigheden´. Og han grinte højlydt! Engang blev nogle unge muslimske kvinder også meget imponeret over dette, da de spurgte om hvor, at jeg kommer fra."


Redigeret af Gerth (06/10/2021 23:18)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33496 - 20/10/2021 20:33 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1315
Sted: Odense, Danmark
FESTMÅLTIDET

Hahahha, hihihhi hoho.

Jeg har i dag fået noget af dagens lys, så måske derfor jeg skraldgriner uden tilsyneladende nogen grund?

Hov, en psykisk syg mand på medicin, som har alle de længere hinduistiske skrifter derhjemme, han påstår, at ifølge dem bliver verden langt ude i fremtiden meget værre, hvor menneskeheden er kannibaler. Lad os idag drikke Jesu blod og spise hans kød.......Eller smage hinandens røve?


Redigeret af Gerth (20/10/2021 20:36)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33744 - 29/11/2021 19:07 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1315
Sted: Odense, Danmark
Admin flyt venligst min tråd ´Gerth Drost´ tilbage til kategorien - Diverse, tak - Ellers forlader jeg dette forum.
Og slet den af dig nye kopi tråd med kun et indlæg.
Tilmed: Vis også mit nyeste indlæg ved sidens øverste til højre ´Seneste indlæg´, så jeg ikke behøver at genposte dens link igen.

Mit liv tilhører ikke kategorien ´skraldespanden´ (papirkurv) og måske jeg snart laver et nyt emne.


Redigeret af Gerth (29/11/2021 19:32)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33748 - 29/11/2021 23:55 Re: Slet min profil [Re: Gerth]
per Offline
ny
Registeret: 28/11/2021
Indlæg: 17
Til Gerth : Med de nøgenbilleder du lagde på tråden, så havde jeg, hvis jeg var admin have slettet din profil !! FØJ !
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Åndelig Føde
af Hanskrist
24/01/2022 23:55
Så er der linet op...
af ABC
24/01/2022 22:09
Hvad er JESUS KRISTUS kendt for?
af Hanskrist
24/01/2022 21:40
tegn og begivenheder / beviser på islam
af somo
22/01/2022 16:07
Hvad siger Bibelen om jomfru Maria?
af Jørgen Primdahl
12/01/2022 12:26
Nyheder fra DR
Lempelser for selvisolation letter hos s..
25/01/2022 07:43
Australsk krigsskib på vej til Tonga me..
25/01/2022 07:26
Tirsdag byder på lidt af hvert: både s..
25/01/2022 07:11
Danmark opfattes som et af de mindst kor..
25/01/2022 06:55
Martin Henriksen vil ikke stille op for ..
25/01/2022 06:37
Nyheder fra Religion.dk
Hvad er gode og onde gerninger ifølge b..
07/12/2021 14:10
Hvorfor lader Gud mennesker blive alvorl..
07/12/2021 09:31
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54