annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11103460
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2113945
Et andet syn 1822038
Jesu ord 1398797
Den Evige Filosofi 1195152
Galleri
To verdener så forskellige
Hvem er online?
0 registrerede 104 gæster og 53 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33179 - 01/09/2021 18:22 MENNESKET VERSION 2.0
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
I Facebook laver jeg to grupper på dansk og engelsk, men jeg har stadig også der kun på dansk projektet OPLYSTHED.


MENNESKEHEDEN VERSION 2.0

Det guddommelige, Helligånden og Mennesket er et.
Menneskeheden er et med hinanden og en guddom om kærlighed.
Det sker uden religion og religiøse ledere, fordi vi har et oplysende videnssamfund med menneskerettigheder.
Der er dem, som påstår, at vores dimension forvandles til et ´højere´ eksistensniveau. Andre påstår, at vi forvandles til en højere bevidsthed.
Videnskabsfolk og andre med en uddannelse undersøger ikke endnu alles kroppe, intelligens, superkræfter og adfærd om menneskeartens ophøjelse til dette nye stadie.


HUMANITY VERSION 2.0

The Divine, the Holy Spirit and the human are one.
Mankind are one with each other and a deity about love.
It happens without religion and religious leaders, because we have an enlightening knowledge society with human rights.
There are those, who claim, that our dimension transforms into a ´higher´ level of existence. Others claim, that we transform into a higher consciousness.
Scientists and others with an education are not yet examining everyone's bodies, intelligence, superpowers and behavior about the ascension of the human species and world to this new stage.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33182 - 01/09/2021 20:38 Re: MENNESKET VERSION 2.0 [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Det guddommelige, Helligånden og Mennesket er et.


Ja og nej - eller uanset hvad så skal mennesket arbejde for at få penge på kontoen - arbejde for føden, for tag over hovedet, for energi og varme i huset etc etc etc

Således må de vores omgivelser, den ydre verden (materielle fysiske virkelighed), vi bøvler med for at producere fødevarer, for at få tag over hovedet, energi og varme i huset etc etc etc være måske det vigtigste af alt og det nævner du ikke med et ord Gerth.

Den virkelighed mennesker frister - den barske hverdag - består af at vi mennesker må arbejde for føden eller for at få penge på vores nem konto så vi kan gå i Rema eller LIDL og købe os de fødevarer uden hvilke vi ville død efter kort tid.

Paulus var en praktisk mand og de første urkristne samfund der hjalp man hinanden med de praktiske økonomiske materielle forhold jeg nævner. Derfor den urkristne paulinske SPIRITUALITET - Helligånds Spiritualitet var så fyldt med KRAFT og ENERGIER - VIRKEKRAFT OG VIRKELYST - ud over at det også var fyldt med HEALING POWER så folk kunne blive friske og raske igen.

Alt er jo på ingen måder harmoni - tilværelsen kræver en indsats - stor arbejdsindsats.

Trist hvis det religiøse kun skulle være for folk der drømmer og slapper af og ikke kender til at det er nødvendigt at arbejde, hver dag at yde en stor indsats, for at få mad på bordet eller penge ind på nem kontoen så man kan handle i Rema og LIDL og betale huslejen.

Så lad os som Paulus forlange en SPIRITUALITET der virkelighedstro. Hverken bønder eller arbejdere skal tvinges til at høre på skøre religiøse fortællinger opdigtet eller drømt og fantaseret om fra folk der ikke bøvler, arbejde, med virkeligheden, knokler med et arbejde uden hvilket vi ikke ville kunne opretholde vores eksistens.

Husk Jesus var tømrer og Paulus var teltmager - og de var begge social politisk engageret oveni.

Hvorfor nævner jeg alt det her? Fordi den SPIRITUALITET vi behøver er en der arbejdsduelige og fylder os med arbejdsglæde og virkelyst - gir os de kræfter, åndelige etiske ekstatiske kræfter der skal til for at vi kan forlade os selv, blive løs og fri af os selv - glemme os selv og møde på en arbejdsplads eller et studium eller lærerplads.

Det religiøse spirituelle har alle dage været det der fyldte mennesket med meget store sjælskræfter og energier - fordi mennesket har brug for disse energier og kræfter for at kunne blive løs og fri af sig selv - og i en ekstase og begejstring glemme og forlade sig selv (ca 6 - 8 timer hver dag) for at møde på arbejde eller på studie.

Folk dør af sult eller af kulde hvis de ikke skaffer sig føden og bygger boliger med energi og varme.

Jamen samfundet er så rigt og så udbygget en social velfærdsstat at rigtig mange kan leve som religiøse munke og nonner der drømmer om et guddommeligt liv hvor vi alle har det som blommen i et æg. Måske rigtig nok at en procentdel af en befolkning idag i den vestlige verden især kan føre et uskyldigt liv hvor de drømmer om evigt guddommelig salighed for alle. Men stadig for 85 - 90 % af alle voksne mennesker gælder nogle fuldstændig andre spilleregler, nemlig skal de arbejde hver dag (eller gå i skole eller ta en uddannelse) for at få tingene til at hænge sammen.

Skal det SPIRITUELLE appellere til og vinde almen tilslutning må det rette sig imod den økonomiske materielle virkelighed, deri har han ihvertfald ret ham vores Karl Marx.

Vi skal ikke indbilde mennesker en masse guddommelige røverhistorier længere, vi skal tilbage til den urkristne paulinske SPIRITUALITET - der gav mennesker den entusiasme og begejstring - den glæde og EKSTASE - de behøvede for at kunne glemme sig selv - forlade sig selv, blive løs og fri af sig selv - for at kunne virke i verden, enten for andre mennesker eller for at arbejde med fødevarer produktion eller at bygge boliger.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#33183 - 01/09/2021 20:38 Re: MENNESKET VERSION 2.0 [Re: Gerth]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
I er ligeglade med mit budskab, så snart får jeg istedet måske muligvis mere ´travlt´ med det og projektet, der er en del af et nyt skift i verden!

Her er en smagsprøve på mit der første emne:


GENDÅBEN AF MENNESKEHEDEN OG PLANETEN JORDEN

Siden min fyrre års alder ved min pagt med åbenbaring, er min IQ høj på alle områder i hjernen med noget genialitet, kroppen helt uden sygdom, humøret altid kun godt inklusiv sindsro og åndeligt arbejde, men pludseligt på det seneste opdager nogle spirituelt troende mine overnaturlige evner. Jeg samler sådan dem alle til en gudsbevidsthed med Helligåndens kraft. Helliggørelsen er af den grund vigtigt. Jeg er nok ikke alene om dette?


Redigeret af Gerth (01/09/2021 20:47)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#33184 - 01/09/2021 20:48 Re: MENNESKET VERSION 2.0 [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Det vil være interessant for os andre at følge med i og måske deltage i.

En ny mening er nødvendig - mange mennesker er ramt af meningsløshed - mangel på mening med deres liv.

Pøj pøj - klø på
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#33185 - 01/09/2021 20:59 Re: MENNESKET VERSION 2.0 [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Tak selvom det ikke handler om religiøs identitet.

Nogen sagde engang til mig, at enhver start er besværlig ligesom en fødsel , men sommetider sker sådan noget nærmest kun på en dag let. Om indflydelse ved jeg desværre, at folks flokmentalitet gør, at det sælger bedre, hvis mange populært er med i et eller andet. Ligesom i Biblen om gode frugter, så er tålmodighed en dyd, men min krop bliver ikke yngre.

Selv OPLYSTHED har faktisk i Facebook en relateret gruppe på engelsk om ´ånden´ i mennesket med et billede ligesom du af profeten Jesus (øh, eller Paulus?).

Ja, jeg mærker faktisk Helligåndens kraft om emnerne min seksualitet, konspiration, det nye menneske, den nye Jord og himmel uden splittelsen i mange forskellige trosretninger og politik....noget tilsyneladende forbudt eller sindsygt. Efter vores diskussioner her tør jeg faktisk oplyse folket om det´ værk uden frygt for jeres reaktioner.......TAK!

Og ja, meningsløshed plus ensomhed kan friste mange svagere sjæle til synd. ´Jeg´ giver mennesket et formål med livet.


Redigeret af Gerth (01/09/2021 21:13)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
skadelige urenheder
af ABC
01/06/2023 16:40
Evig vækst
af ABC
01/06/2023 13:00
Det spirituelle parti...
af ABC
29/05/2023 19:21
Så er der linet op...
af Gerth
29/05/2023 17:44
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
29/05/2023 15:23
Nyheder fra DR
FC Nordsjælland-stjerne kåret som for..
01/06/2023 18:16
57-årig kartoffelspreder sigtet for at ..
01/06/2023 18:15
Flertallet for at droppe udeservering p..
01/06/2023 17:56
Ny lov vedtaget: Tryghedsvagter skal sup..
01/06/2023 17:50
Polen raser over Europa-Parlamentets kri..
01/06/2023 17:39
Nyheder fra Religion.dk