annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 12503808
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2233143
Et andet syn 1902615
Jesu ord 1464985
Den Evige Filosofi 1273834
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
6 registrerede Gerth, ABC, Arne Thomsen, somo, Hanskrist ,(1 usynlig), 68 gæster og 174 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 15 af 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#32100 - 13/05/2021 20:34 Re: OPLYSTHED [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Arrh - Jeg fandt cirka otte fejl i teksten, så her er emnet forbedret:


LIVET ER ET MIRAKEL

Jeg genfortæller ikke om mine mest ekstraordinære oplevelser, super-IQ test og næsten umuligt guddommelige tegn. Wikipedia informerer blandt andet om ´magi´, at det er forbundet med religion, når det forstås vedrørende magikerens forhold til det guddommelige. OPLYSTHED er ikke en religion. Der er religiøse mennesker, som fordømmer det paranormale og okkulte til satanisk eller hedensk. Nutidens videnskab ligesom rationel psykologi, psykiatri, sociologi, filosofi og teologi sker imod pseudovidenskab. Videnskaben forklarer naturlove, hvorimod det magiske bryder dem. Tro heller ikke på religiøse love og alternativ behandling.

Engang i fjernsynet sagde nogen om mirakuløse begivenheder, at de sker usandsynligt. Lidt senere så jeg et talentshow, hvor en tryllekunstner lavede et trick med mange kort. På et tidspunkt blev baggrunden vist en gang, da var der ikke noget, men pludseligt tænkte jeg ved en stærk fornemmelse på ruder konge, hvilket umiddelbart virkede helt ulogisk. Lige derefter bevægede kameraet sig fra venstre side mod højre, hvor en del af kulissen var præcist dette kort. En bekendt kaldte det for usædvanligt. Min skæbne havde været meget værre uden en intelligent mening med livet. I mit forrige emne glemte jeg vedrørende ordet grotesk at nævne genetiske afvigelser. Naturvidenskaben har teorier om tilfældighed, sygdom, evolution og det tror jeg ikke på. Bemærk, at en ide, teori eller hypotese siger faktisk også logisk et eller andet om sammenhænges betydning. Nogen har sagt, at jeg er forud for tiden. Jeg siger til T, at i fremtiden er penge muligvis ikke en drivkraft i verden, fordi idag opfatter jeg hele menneskeheden som værende ligesom en familie, der istedet sådan handler om kærlighed. Hun er uenig i dette og siger derfor skeptisk uden blind tillid: "Men så er man jo ikke længere mennesker?" Jeg svarer: "Tværtimod eksisterer dermed en bedre medmenneskelighed, men om evigt liv er ´jeg´ både mere og andet end menneske. Alt er en midlertidig illusion, hvor døden ikke er virkeligheden. Riget har den menneskelighed, som ligner sin guddommelige skaber og her kommer vi ind i billedet. Når jeg sommetider prædiker med referencer til film er dette på grund af det menneskelige i deres fortællinger ligesom andre underholdende genre. Se eventuelt relevant X Men 1+2 (mutanter) og Invasion (det viljeløst upersonlige menneske på grund af noget ikke jordisk)." Der er de historier, som indeholder løgn, fejl, overdrivelser og/eller fiktion. Rumvæsener - UFOér og dæmoner er overtro. Helligånden er en metafor. Der må snart ske noget åndeligt nyt i vores bevidsthed, som helt forener folket? Jeg minder jer af den grund om, at projektet handler ikke om mig selv personligt, så bland jer gerne i den.

A påstår: "At jeg oplever livet som en overraskende gave, det er ikke en tro. Det er noget, som jeg således aner tiltrods for, at det ikke endnu er bevist. De fleste postulerer vel, at tro er en form for overbevisning, hvilket andre kan kalde indbildning."

Biblen taler om syner. K snakker om forskellige slags overnaturlige kræfter, synkronicitet flow og åbenbaring, hvilket jeg også i mit liv oplever, men jeg synes, at Helligånden er den vigtigste kraft. K siger om eksempelvis prækognition (forudviden), at flere fagpersoner har foretaget nogle statistiske undersøgelser med folk, som undgik alvorlige ulykker og katastrofer, fordi de mærkede et varsel. Jeg fortæller ham en række eksempler på min seneste opgradering om, at jeg oftere uforklarligt føler, at jeg ved noget angående tingene på forskellige måder, der senere bekræftes faktuelt og i nyere tid især kun spirituelle personers tit mystiske genkendelser af mine ord. Hans reaktion på dette: "Det er fantastisk."
I cafeen efter denne samtale med K om især emnet ´se´ går jeg op ad trapperne til bordene i et andet rum, hvor netop en ældre mand snakker om hans syn. Derefter går jeg væk alene også igen senere tilbage til alle de andre og der siger straks en anden moden mand: "Jeg ser dårligt med mine øjne." Og nu ser jeg det´ klart og tydeligt......!
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#32101 - 13/05/2021 20:58 Re: OPLYSTHED [Re: Gerth]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5055
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Har præsterne brug for at tale med andre mennesker...

https://www.folkekirken.dk/aarets-hoejtider/kristi-himmelfart

Hvad mener du med mirakel...

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=mirakel

Hvorfor kan vi ikke finde ud af at samarbejde om tingene ler blinker halvfuld
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#32102 - 13/05/2021 21:45 Re: OPLYSTHED [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Rettelse i emnets slutning:

Biblen taler om syner. K snakker om forskellige slags overnaturlige kræfter inklusiv synske evner (telepati, clairvoyance og så videre), synkronicitet flow og åbenbaring, hvilket jeg også i mit liv oplever, men jeg synes, at Helligånden er den vigtigste kraft. K siger om eksempelvis prækognition (forudviden), at............
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#32106 - 15/05/2021 04:01 Re: OPLYSTHED [Re: Gerth]
Gerth Online   content
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3124
Sted: Odense, Danmark
Jeg skrev emnet d.30 maj 2019


MENNESKEHEDENS SAMEKSISTENS

Jeg har ikke forstand på alle de forskellige betegnelser på tilstedeværelsen af diktatur i nogle dele af alverdens lande.

En aktivistisk kvinde siger: "Det vil i verden fungere bedst hvis, der ingen politisk/religiøs overmagt er som eksempelvis alle regeringer (stater), imperier, regimer, absolutisme, autokrati, totalitære stater, enevælde, teokrati og mere andet lignende. Jeg er derfor imod EU og FN, fordi jo større sådan noget er, så har ´det´ endnu værre meget mere magt over folks fornuftigste menneskerettigheder. Men modsat, hvis et samfund bliver styret af noget, der er for lille i et land, kan det lokalt føre til noget, der ligner stammekrige. Kommuner synes at være en god mellemting om dette."

Følgende kunne hun ikke svare på:
Hvis forskellige lokale dele i et land bliver helt selvstændige, så risikere man, at nogle af dem pludseligt udvikler sig alene til en ny slags i en eller anden grad stormagt over alle de andre bestyrelser og ledere ved et lands samfund og det samme gælder også mellem alle lande hver især, hvor der ingen overordnet politisk kontrol sker som et forenet samlingssted for hele menneskeheden og dens videre udvikling for alle de politisk styrende mindre dele, altså uden en globalt demokratisk verdensregering? En hel verden uden et internationalt samarbejde som forskellige menneskeracer isoleret hver for sig, der aldrig blander sig med hinanden og kun passer sig selv? Ligesom at ethvert menneske kun er sin egen ø eller område?

Hvordan og kan man lave et i verden nyt officielt sted generelt for menneskehedens fællesskab, der handler om, at verdens befolkning som medmenneskelig lighed hjælper hinanden med alle tingene i den og man samarbejder ligeligt sådan, hvor der afholdes forsamlende møder hvert år mest som et kollektivt ønske om at oplysende tilfredsstille alle folks behov?

Nogen har sagt til mig, at ideologien i OPLYSTHED med dens symbol dog som endnu eller nu kun på dansk kan som en ny bevægelse inspirere både folket og statsoverhoveder i hele verden til noget bedre.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#32110 - 15/05/2021 14:56 Re: OPLYSTHED [Re: Gerth]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5055
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Mon vi to kan finde ud af at eksistere sammen ler blinker halvfuld
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
annonce
Side 15 af 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >


Seneste indlæg
Videregivelse af hemmeligheder
af ABC
08/12/2023 21:55
Studiekredsen...
af ABC
08/12/2023 15:39
Gud er Kærlighed
af ABC
08/12/2023 14:09
SUPERBØSSERØV TIL PENGESEX
af Hanskrist
07/12/2023 12:31
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
06/12/2023 07:43
Nyheder fra DR
Amerikansk stjernespiller slår scorings..
08/12/2023 23:04
USA nedlægger veto og blokerer for krav..
08/12/2023 21:57
Retssag mod Marine Le Pen for misbrug af..
08/12/2023 21:02
Seks teenagere dømt for deres rolle i d..
08/12/2023 20:59
Europol: Terrortruslen mod Europa er sk..
08/12/2023 20:44
Nyheder fra Religion.dk