annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10690457
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2083153
Et andet syn 1798988
Jesu ord 1381482
Den Evige Filosofi 1174854
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
0 registrerede 34 gæster og 194 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#31494 - 06/02/2021 15:00 OPLYSTHED (ekstra ny version)
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Symbol: en sol med tolv stråler og hvid baggrund - Jeg inviterer jer til den relateret Facebook gruppe og dets videre udvikling.

OPLYSTHED

Det guddommelige, Helligånden og Mennesket er et. Dette er ikke identisk med hvem/hvad, at vi er i samfundet men i stedet den, jeg er. Frelsen handler blandt andet om noget frigørende i sind/hjerte (sjæl) og kultur, fordi både vores helbred og bevidsthed tilhører ikke nogen/noget i verden og ligesådan er ´kraften´. Der sker et kærligt forhold mellem en guddom, en selv og alt, som er Riget. Her er derfor ikke behov for religiøse love, organisationer/foreninger, titler, identiteter, traditioner, bygninger, ting, ritualer, skrifter, religion og trosretninger, fordi vor lands videnssystem har en generel dannelse af folket om blandt andet det. Evigheden er virkeligheden i nuet, hvor også en selv er på den måde.

Råd: Hav refleksion, selvransagelse og åbenbaring.

Vi er imod menneskehedens mørke, der forskelligt er illusionen: Sindssyge, egoismen, psykopati og ondskab.

Hvordan laver man nonprofit projektet? Penge er intet værd sammenlignet med naturens liv inklusiv os. Uden en overkontrollerende struktur og politisk institution handler den sådan om interessen for spiritualitet, det intellektuelle, lærdom, visdom og dermed også gratis personlig udvikling. Snak fornuftigt med mulighed for individualistiske uenigheder, diskussioner, debat, samtaler, forskellige fortolkninger, helbredelser og private relationer. Hav gerne medmenneskeligt ægte venlighed, respekt, sympati, empati, etik/moral og omsorg. Ved den slags sociale møder bestemmer borgere hele indholdet, stederne og tidspunkter. Denne åndelig bevægelse er tilmed mulig på internettet, andre sprog og alene. Velkommen til fællesskabet om dybsindige og personlige emner. Oplysende sammen hjælper, trøster, udfordrer overbevisninger, bidrager med relevante informationer, lærer, vejleder og inspirerer man hinanden. Alle er lige vedrørende race, køn, status, alder, seksualitet, etnicitet, nationalitet og kropslig/psykisk tilstand.

Anbefaling - Vær gode lys.

Dets grundlægger er Gerth Drost.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31500 - 06/02/2021 21:34 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
INFORMATIONER

Nyhed 6 februar 2021

På grund af ´Corona virus krisen´(tidens trængsel) er OPLYSTHED´s cafe midlertidigt lukket! Folket er stadig velkommen i dens Facebook gruppe, hvor man sådan videre støtter projektets vision og ordenlig kritik eller nye emner er også ok fra alle dets medlemmer.

Symbol: En sol med tolv stråler og hvid baggrund.

Eksempelvis lånes der nu et rum på følgende adresse: Jernbanegade 26B, Odense C, 1 sal. Tryk på dørtelefonen ved navnet Ungegruppen - Dog ingen alderskrav, så alle børn, unge, ældre og gamle er velkommen. Åbningstiderne er fredage hver uge fra klokken 18.00 - 21.00.

Kaffe, te og vand er gratis. Det er tilladt, hvis i selv medbringer noget drikkelse og/eller andet spiseligt hygge.

Hensynregler: Euforiserende stoffer, rygning af tobak og alkohol er ikke i orden. Sluk lyden fra elektroniske ting. Ingen reklamer, promotion, sekterisk missionærer og rekruttering. Der kræves ikke medlemskab af gæster.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31511 - 07/02/2021 23:21 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Dette emne skrev jeg d. 8 september 2018


SAMLING AF MENNESKEHEDEN

En ung kvinde kontakter mig pludseligt en sen aften, fordi hun genkender mig fra gaden om dette projekt og spørger: "Er det en ny religion?" Jeg svarer: "Nej. Det er ikke noget religiøst. Jeg er ikke medlem af en religion men, jeg tror på, at der er noget spirituelt større end alt som det guddommelige, hvilket for mig ikke er det samme som religiøsitet. Projektet skal handle om noget større end mig selv og min personlige tro." Hun fortæller, at hun er i familie med to personer fra forskellige religioner og en spiritist og spørger: "Kan alle være gæster også folk fra forskellige religioner?" Jeg svarer: "Ja. Alle forskellige ikke-troende og troende er velkommen men kun, hvis man kan opføre sig ordentligt ifølge reglerne som åbensindet med en relevant nysgerrighed om projektet, fordi der kan stadig endnu være meget forskel på, hvor hellige folk er."

Det er ligesom med hendes familie, som kan mødes i samme hus til trods for deres forskelligheder. På denne måde kan menneskeheden forenes og hjælpe på verdensfred.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31522 - 08/02/2021 19:28 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Dette emne skrev jeg d. 17 september 2018


DENNE NYE FORBINDELSE MELLEM MENNESKER

En person sagde: "Projektet, som du laver, det er et nyt koncept."

En moden mand kommenterer dette: "Dit projekt lyder meget fornuftigt, fordi det er en demokratisk måde at snakke om tingene på, men FN er ligesom dette projekt, som du vil lave. FN handler om menneskerettigheder, hvor man der kan enes med hinanden om forskellige emner forenet."

Jeg svarer: "Projektet kan ikke sammenlignes med FN, fordi FN debatterer kun politik. FN diskuterer ikke analytisk meget om filosofiske, psykologiske, sociologiske, spirituelle, antropologiske og andre dybsindige emner på forskellige områder. Derfor kan FN ikke udtrykke den selv som værende medlem af en bestemt religion eller imod religion. I politik er det flertallet af stemmer om en bestemt sag, der vinder, men i en retfærdig diskussion mellem mennesker er det ikke altid sådan bestemt om hvem, som har ret eller uret. Dog ligesom med et demokrati burde et individ ikke misbruge sin ytringsfrihed imod fællesskabets interesser her. FN er politik med kun politikere som deltagere. Det projekt her er til for borgere i samfundet og hvorfor? Når der kun følges med i nyhederne og andre massemedier som informationer om politik, samfundet, sindet og så videre, så mangler der den ægte menneskelige kontakt med blot nogen om det, hvilket kan være ensomt alene for en person. Derfor har projektet på mødestedet plads til folks personlige historier, overbevisninger, meninger, argumenter til hinanden og private samtaler. Der er tale om socialt samvær som folk ved et konkret sted, hvor vi faktisk der kan være sammen om en fælles spirituel interesse og så er der også for nogle eller mange en mulighed for at få noget trøst fra nogen ved et ægte møde ansigt til ansigt."
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31527 - 08/02/2021 21:19 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6828
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Citat:
Der er tale om socialt samvær som folk ved et konkret sted, hvor vi faktisk der kan være sammen om en fælles spirituel interesse og så er der også for nogle eller mange en mulighed for at få noget trøst fra nogen ved et ægte møde ansigt til ansigt.
Det ser - for mig - rigtig godt ud!

Held og lykke med det! smiler

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ærbødighed, harmoni og kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#31534 - 09/02/2021 17:32 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Tak Arne!

Du må gerne senere derfor igen kommentere noget lignende.
Man kan ikke redigere/slette ens tråde og indlæg, så desværre igen bliver jeg nødt til at stoppe denne her. Moderator gider ikke fjerne de vistnok fire andre projektbeskrivelser, hvilket kan forvirre læsere her. Dog er OPLYSTHED´s ideologi næsten eller måske helt færdigudviklet nu. En person klikkede faktisk fornylig på synes godt om den ellers forrige version. Imorgen snakker jeg med en spirituel moden elev om det. Også er jeg klar til det åndelige arbejde og i hverdagslivet selv er eksemplet på min tro.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31535 - 09/02/2021 18:04 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6828
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Min mening er, at du ikke behøver at bekymre dig om tidligere versioner, som du senere har forbedret.
Det er jo fortrinsvis det nyeste, der bliver læst - ikke ret meget det tidligere - og tidligere stadier i en udviklingsproces kan måske også godt have en vis interesse.
Ingen af os er vel fuldkomne og fuldendte i "første skud" - der skal vel altid være plads til forbedringer blinker

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ærbødighed, harmoni og kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#31536 - 09/02/2021 18:19 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
I den nye version forbedrer jeg også emnerne.

Du: "Min mening er, at du ikke behøver at bekymre dig om tidligere versioner, som du senere har forbedret. Det er jo fortrinsvis det nyeste, der bliver læst - ikke ret meget det tidligere."

Det er jeg ikke enig med dig i, fordi lige nu er kun få medlemsprofiler her. Når folket i Danmark på internettet med deres søgeord leder efter noget, det sker ´tilfældigt´ om på trosfrihed forummet alle tråde og indlæg angående, hvilke af dem der i hele mængden af informationer fremvises først. Det er heller ikke sikkert, at alle dermed gider et grundigt studie af alle vores emner og den historiske tidslinje i dette. Nogen finder muligvis bare et eller andet her også søger de videre andre ´steder´ om andet. Eller vises altid kun hele forsiden kun som ´forum´?
Så forstår jeg da godt hvorfor, at flertallet her så ofte mest kun gentager de samme ord om jeres overbevisninger som en sædvanlig kort præsentation hvis ifølge du, at folk alligevel aldrig læser vores udvikling her om indholdet.

Måske jeg alligevel i en nær fremtid stopper her, fordi jeg vil ikke om det spirituelle blande mig i kategorierne filosofi, religion, pjat og så videre - kun ved ´diverse´ og ingen (falske)profiler bliver omvendt. I den virkelige verden oplever jeg om dette jo ægte menneskelige reaktioner og personers holdninger, som er meget anderledes end med ´jer´. Det virker derfor som spild af tid her selvom, vi leger med eksempelvis Biblen. Måske jeg og/eller andre en dag laver en hjemmeside om OPLYSTHED, men jeg ønsker den altså ikke på amatørmåden. Øv, det koster jo penge, når der ikke er reklamer og promoverende nyheder.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#31537 - 09/02/2021 18:41 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: Gerth]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3374
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Det koster ikke særligt meget at lave en hjemmeside. Måske skulle du kaste dig ud i det...har du købt domænet oplysthed.dk? Det er stadigvæk ledigt kan jeg se, så...

https://www.closertotruth.com/

Man kan altid bruge lidt inspiration heart

Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#31538 - 09/02/2021 21:04 Re: OPLYSTHED (ekstra ny version) [Re: ABC]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3374
Sted: Vanløse
Hej (igen) Gerth

Jeg har været herinde og købe domænet...

https://www.simply.com/dk/

Så nu skal du ikke tænke på det...

http://oplysthed.dk/

Skal lige have fundet ud af at lave en hjemmeside med deres program = hvor svært kan det være ler
Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af somo
30/03/2023 01:18
Kan man blive ven med Gud?
af ABC
27/03/2023 17:12
Så er der linet op...
af Gerth
27/03/2023 16:43
SOCIALE RELATIONER
af Gerth
27/03/2023 16:05
Den skinnende sol på verden
af somo
26/03/2023 16:40
Nyheder fra DR
Topembedsmand i EU sendes til anden afde..
29/03/2023 23:55
Kong Charles vil styrke forholdet mellem..
29/03/2023 23:22
Flere end 20 unge døde efter væbnet an..
29/03/2023 22:19
Nashville mindes ofre for skoleskyderi
29/03/2023 21:58
Restaurantkæderne Brdr. Price og A Here..
29/03/2023 21:41
Nyheder fra Religion.dk